31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ digi2008 – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ-14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ 15-20 Σεπτεμβρίου 2008-Ποιές ελληνικές ταινίες επιλέγησαν να διαγωνιστούν

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ 15-20 Σεπτεμβρίου 2008

Στην καρδιά του Σεπτέμβρη θα ανοίξουν οι πύλες του 31ου Ελληνικού-digi 2008 – Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών και 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη Δράμα, όπου και θα προβληθούν 33 ελληνικές ταινίες στο Εθνικό Διαγωνιστικό, 25 διαγωνιστικό digi 2008 και 20 στο πληροφοριακό τμήμα. Πλούσιο και το Διεθνές, αφού θα προβληθούν 65 ταινίες μεταξύ των οποίων τρεις είναι ελληνικές και μία κυπριακή από 46 χώρες.
Η φετινή διοργάνωση αγκαλιάζει τις νέες τάσεις στην ελληνική αλλά και διεθνή κινηματογραφία, ενώ παράλληλα επιχειρεί να παρουσιάσει τους κοινωνικοπολιτικούς και αισθητικούς πυλώνες της σύγχρονης κινηματογραφίας. Το 31ο Φεστιβάλ αποχαιρετά τους φίλους του με μια συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου αμέσως μετά την τελετή λήξης, προσφορά του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ


Το Φεστιβάλ τιμά τη μνήμη του Χρήστου Βακαλόπουλου.  Είναι ο άνθρωπος ο οποίος μέσα από  το σύντομο πέρασμά του άφησε μέσα από τις ταινίες, τα κριτικά κείμενα και τα μυθιστορήματά του πολύτιμες παρακαταθήκες. Το Φεστιβάλ Δράμας θα τιμήσει την προσφορά του Χρήστου συστήνοντάς τον στους νέους κινηματογραφιστές μέσα από την πολύπλευρη δραστηριότητά του. Στο αφιέρωμα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Play it again, Χρήστο»,   σε σκηνοθεσία  και σενάριο του Σταύρου Καπλανίδη.
Το Φεστιβάλ τιμά τη μνήμη του Βαγγέλη Δημητρίου -ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου συγκλόνισε την κινηματογραφική οικογένεια- με την προβολή αποσπασμάτων από ταινίες του.
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας σε συνεργασία με το Network Ireland Television και  το Ιρλανδικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου πραγματοποιούν ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιρλανδικό Κινηματογράφο.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΥΜΑΘ

Έκθεση σύγχρονης τέχνης
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ , θα πραγματοποιηθεί έκθεση με γενικό τίτλο:  «Ετεροτοπίες: Επιλογές από την 1η Biennale Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.
Απονομή βραβείων
Για δεύτερη χρονιά, το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, απονέμει τρία συνολικά βραβεία, 1 στο εθνικό, 1 στο digi και 1 διεθνές, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ
«Τα χαράπια του Βώλακα»
Στη διάρκεια της τελετής έναρξης, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Τα χαράπια του Βώλακα», μία παραγωγή του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.
Τα «Χαράπια» ή αράπηδες είναι ένα τριήμερο δρώμενο που διαδραματίζεται στον Βώλακα Δράμας, στο όρος Φαλακρό και στα γύρω χωριά 6,7 και 8 Ιανουαρίου, των Θεοφανείων.  Είναι έθιμο που κρατάει από τα χρόνια του Διόνυσου και διατηρήθηκε μέσα από την Χριστιανική παράδοση μέχρι και σήμερα και που θεωρείται ότι έχει σχέση με την υγεία και τη γονιμότητα.

ΒΡΑΒΕΙΟ Ε.ΚΕ.ΒΙ.


Το  Εθνικό Κέντρο βιβλίου θα απονείμει για τέταρτη χρονιά  βραβείο καλύτερου σεναρίου για τη διασκευή διηγήματος σε ταινία Μικρού Μήκους.

ΒΡΑΒΕΙΑ EFA UIP 2007


Το Βραβείο UIP είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (EFA) σε συνεργασία με 13 φεστιβάλ της Ευρώπης.  Σε καθένα από αυτά, η EFA και η UIP προσφέρουν ένα Βραβείο UIP που περιλαμβάνει το χρηματικό ποσό των 2000 € και την διασφάλιση της υποψηφιότητας στην κατηγορία ταινιών μικρού μήκους των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου.

GOETHE INSTITUT


Ένα πρόγραμμα του Goethe-Institut και του Ιδρύματος «Erinnerung, Verantwortung und Zukunft» παρουσιάζεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας σε συνεργασία με το Παράρτημα του Ινστιτούτου Γκαίτε στην Ελλάδα. Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ψήφιση της Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το 2008, το Ίδρυμα «Erinnerung, Verantwortung und Zukunft/Μνήμη, Ευθύνη και Μέλλον» σε συνεργασία με το Goethe Institut διεξήγαγε ένα διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους. Φοιτητές Ανώτατων Σχολών Κινηματογράφου και Καλών Τεχνών από τη Γερμανία, την Εσθονία, το Ισραήλ, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τσεχία, την Ουκρανία και τις Η.Π.Α. συμμετείχαν στο διαγωνισμό.. Οι βραβευμένες παραγωγές προβλήθηκαν σε μια ειδική εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ των Ανώτατων Σχολών Κινηματογράφου στο Μόναχο τον Νοέμβριο του 2007. Μια επιλογή παρουσιάστηκε επίσης και σε παράλληλο πρόγραμμα της Βerlinale 2008.

INSTITUT FRANÇAIS & TV5 MONDE


Την  Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 θα προβληθούν 6 γαλλόφωνες ταινίες μικρού μήκους για  το κοινό του Φεστιβάλ.  Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το TV5 Monde και το Γαλλικό Ινστιτούτο. Το πρωί της ίδιας μέρας, θα προβληθούν 9 παιδικές γαλλόφωνες ταινίες, για τα παιδιά και τους καθηγητές τους.

«ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»


Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες του 2ου Διεθνούς  Φεστιβάλ. Το Διεθνές Φεστιβάλ EMOTION PICTURES διοργανώνεται από  Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου σε καλλιτεχνική διεύθυνση Μαρίας Χατζημιχάλη-Παπαλιού.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ


Φέτος η ΕΡΤ, πέραν της επικοινωνιακής και οικονομικής υποστήριξης και της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ ως παραγωγού, έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με το Φεστιβάλ:
-«Δημόσια τηλεόραση και μικρού μήκους ταινία. Προοπτικές Συμπαραγωγής»: Η ΕΡΤ θα συμμετάσχει στο στρογγυλό τραπέζι  με θέμα τη συμβολή των δημόσιων τηλεοπτικών οργανισμών (EBU = European Broadcasting Union) στην παραγωγή, συμπαραγωγή και προβολή ταινιών μικρού μήκους στην οποία θα μετάσχουν στελέχη μερικών από τους σημαντικότερους δημόσιους τηλεοπτικούς οργανισμούς της Ευρώπης και της Μεσογείου, όπως της φινλανδικής YLE, του γερμανικού BR , της γαλλικής FR3, του ARTE, του βελγικού RTBF αλλά και της αιγυπτιακής και της τυνησιακής τηλεόρασης.
Τη διοργάνωση ενός διήμερου σεμιναρίου-εργαστηρίου για τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ, στο οποίο θα παρουσιαστούν θέματα σεναρίου, παραγωγής και σκηνοθεσίας ταινιών μικρού μήκους καθώς και η σχέση της λογοτεχνίας με τον κινηματογράφο.  
Καθημερινές προβολές δεκάλεπτης διάρκειας αρχειακού υλικού από το πολύτιμο οπτικοακουστικό αρχείο της ΕΡΤ.
Φωτογραφική έκθεση και έκθεση παλαιών μηχανημάτων της ΕΡΤ στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Δράμας, τις οποίες επιμελείται η Διεύθυνση Μουσείου και Αρχείου της ΕΡΤ.
Ένα αφιέρωμα σε παλαιότερες παραγωγές της ΕΡΤ που έχουν αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις  στη Δράμα και στα κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού.

WORKSHOP KODAK


«Stop By. Shoot Film», διοργανώνεται στις 16, 17 & 18 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν με έναν διεθνούς κύρους κινηματογραφιστή, να εξοικειωθούν με τη χρήση κάμερας και φιλμ 16mm και να τραβήξουν τις δικές τους σκηνές –μέσα σε δύο ώρες!  Αργότερα θα παραλάβετε σε DVD όλη τη δουλειά τους για να δούνε και μόνοι τους την αξεπέραστη ποιότητα του κινηματογραφικού φιλμ. Η εκδήλωση διοργανώνεται και προσφέρεται δωρεάν από την Kodak. 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσιάσεις σκηνοθετών και ανοικτός διάλογος με το κοινό, καθημερινά στο αίθριο του Φεστιβάλ.
Παρουσιάσεις βιβλίων στο αίθριο του Φεστιβάλ.
Έκθεση χαρακτικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού.
Έκθεση εικαστικών με θέμα: «Φωτεινά μονοπάτια της ψυχής» σε συνεργασία με την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α Νομού Δράμας και την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Δράμας.
Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Στράγκα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δράμα:
Αγίας Βαρβάρας 9
66100 Δράμα
Τηλ:25210 47575
Fax:25210 33526

Αθήνα:
Εμμ. Μπενάκη 71
10681 Αθήνα
Τηλ:210 3300309
Fax:210 3302818

Τα φιλμ που θα διαγωνιστούν στο 31ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας – digi 2008 – Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών είναι τα εξής:

Η πενταμελής προκριματική επιτροπή είχε να επιλέξει ανάμεσα σε 63 ταινίες που κατατέθηκαν για το διαγωνιστικό τμήμα. Επελέγησαν 19 φιλμ μυθοπλασίας, 3 ντοκιμαντέρ, 7 σπουδαστικές και άλλες 7 για την κατηγορία «Έλληνες του κόσμου»

Τελικά, 36 ταινίες πρόκειται να διαγωνιστούν για τις διακρίσεις που προσφέρει στους Έλληνες κινηματογραφιστές εντός των τειχών και στο εξωτερικό το 31ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας – digi 2008 – Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη μακεδονική πόλη από τη Δευτέρα 15 μέχρι και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Συνολικά κατατέθηκαν 63 ταινίες για το διαγωνιστικό τμήμα και την προεπιλογή κλήθηκε να κάνει πενταμελής προκριματική επιτροπή η οποία αποτελούταν από τον σεναριογράφο Γιάννη Τζιώτη, τον διευθυντή φωτογραφίας Βασίλη Βαφειάδη, τον κριτικό κινηματογράφου Κώστα Κωσταντινίδη, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Αντώνη Παπαδόπουλο.

Οι παραπάνω αφού παρακολούθησαν όλες τις ταινίες που κατατέθηκαν αποφάσισε να προκρίνει περίπου τις μισές για το διαγωνιστικό τμήμα χωρίζοντας τα 36 φιλμ που προκρίθηκαν σε τέσσερις κατηγορίες. Έτσι επελέγησαν δεκαεννιά φιλμ για την κατηγορία της μυθοπλασίας (ανάμεσα τους και «Το Σημάδι Της Ζωής» του Καβαλιώτη σκηνοθέτη Γιάννη Καραπιπερίδη), τρία ντοκιμαντέρ, επτά για το σπουδαστικό τμήμα και άλλες επτά για την κατηγορία «Έλληνες του κόσμου». Αναλυτικά:

 

Μυθοπλασία:

Nature Boy – Γιώργος Σιούγας

Nebraska – Αχιλλέας Κυριακίδης

Partners – Ιωσηφίνα Μαρκαριάν

Pet Shop – Μιχαήλ Γαβριήλ Ζενέλης

Rosmarinus Officinalis (Ή Δεντρολίβανος Ο Φαρμακευτής) – Ανδρέας Σιαδήμας

When Fish Fly – Βίλκα Τζούρα

Το Άλμα – Χάρης Σταθόπουλος

Η Αρκούδα – Βικτωρία Βελλοπούλου

Την Καλύτερη Νύφη – Νεριτάν Ζιντζιρία

Οδηγίες Χρήσεως – Κωνσταντίνος Γιαλλουρίδης

Οδομαχία – Χρήστος Κανάκης

Πρόσκληση Σε Δείπνο – Σπύρος Αμοιρόπουλος

Το Σημάδι Της Ζωής – Γιάννης Καραπιπερϊδης

Σούρουπο – Δημήτρης Στρατάκης

Σταγόνα Στον Ωκεανό – Δημήτρης Χελιώτης & Θόδωρος Βένερης

Στύξ -Αλεξία Roider

Η Συνάντηση – Τάσος Γουδέλης

Σύνταγμα – Χριστίνα Ιωακειμίδη

Χήρα Στρατηγού – Δημήτρης Κανελλόπουλος

 

Ντοκιμαντέρ:

Capoeira Playing In Greece – Μαριάννα Αστρακά

Θαμμένη Ποίηση Λευτέρης Δράζιος

Υπέρβαση Κώστας Κακογιάννης & Πάμπος Κουζάλης

 

Σπουδαστικό:

10 Λεπτά Αλέξανδρος Λεονταρίτης

Bella – Ελένη Τριανταφυλλοπούλου

Miraya – Γιώργος Μακρής

Αποχαιρετισμός Στα Όπλα… – Νάνσυ Σπετσιώτη

Γάλα Αλέξανδρος Σιπσίδης & Κώστας Φραγούλης

Κέικ Ελιάνα Αμπραβανέλ

Μικαέλλα – Γιάννης Δαμόπουλος

 

 ΈλληνεςτουΚόσμου

The Bear And The Rabbit – Σπύρος Ιακωβίδης

Ego – Γιώργος Σιφιανός

A Good Job – Δέσποινα Γραμματικοπούλου

4.1 Am A Gay – Νικόλαος Κολοβός

Pegs – Μαιρηλία Καλαϊτζίδου

Roofless Street – Μπάμπης Τσούτσας Τα Περιστέρια – Haik Katsikian

 

31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ digi2008 –  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Η Προκριματική Επιτροπή του Digi2008 – Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών
που αποτελούταν από τους:

Σταύρος Καπλανίδης – Σκηνοθέτης
Bujar Alimani – Σκηνοθέτης
Αντώνης Παπαδόπουλος – Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Δράμας


Αφού είδε τις 88 ταινίες που κατατέθηκαν στο Φεστιβάλ αποφάσισε να προκρίνει για
το διαγωνιστικό τμήμα της ακόλουθες ταινίες:


1 Attimo Fuggente Γαβριήλ Τζάφκας
2 Bombing Άγγελος Αθανασόπουλος
3 Damo Suzuki Αυτοσχεδιασμοί για μια Φωνή, Ένα Ποίημα και μια Τηγανιά Μπάμιες Αντώνης Μποσκοίτης
4 Deadline Αριστείδης Κοτρώνης
5 East Front (The) Γιάννης Γεωργίου
6 Elsa Χρήστος Μαρκαντώνης
7 Exodus Νίκος Φώσκολος
Νύσος Βασιλόπουλος
8 Flat Ιωάννου Αλέξης
9 Fuck Freedom Νικόλαος Βουτενιώτης
10 Hamlet Machine 2007 Άννα Μακρυδάκη
11 Ακύμαντη Θάλασσα Ελίνα Φέσσα
12 Απ’ τις Στάχτες Ελίνα Τραϊφόρου
13 Απαστράπτουσα Κατερίνα Γραμματικοπούλου
14 Επίσκεψη Κατερίνα Γκιουλμιχαλάκη
15 Κάνε Παιδί να Δεις Καλό Χρήστος Κυπαρισσόπουλος
16 Κουρείο  (Το) Του Γιώργου Δημήτρης Αντζούς
17 Λίλη Κυρηναίος Παπαδημάτος
18 Λογάριθμος Τιτίκα Σταμούλη
19 Παναγιώτης Φατσέας-Ο Φωτογράφος Των Κυθήρων Μαρία Σχινά
20 Στοίχημα Αγγέλων Χρήστος Ζαχαράκης
21 Τιμή Ευκαιρίας Σοφία Λιαροπούλου
22 Υπόσχεση Αδιανός Χαλίλ
23 Φανταρίστικα (Τα) Λουκιανός Κηλαηδόνης
24 Φύγε Εσύ-Έλα Εσύ Θεοφανία Παπαθωμά
25 Χρονοπειρατής (Ο) Μαρίνα Δανέζη

 

Προταθείσες ταινίες:1 10 Λεπτά Ατζαράκης Διονύσης
2 Amnesia Βασσάλος Γιώργος
3 Construction Of Citizens Μιχάλης Μοάτσος
4 Ferryman Δημήτρης Κοτσέλης
5 Ghostlover Καστέλλης Γιώργος
6 Gizele My Flower Βασίλειος Ζορμπάς
7 Hollywood Dreams Αλέξανδρος Λεονταρίτης
8 In The City Στέλλα Παπαστεφάνου
9 In… Sight Ειρήνη Ελευθερώτρια Βασιλείου
10 L’histoire Du Nombre 1 Μάριος Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος Σαμαράς
11 Mediterranean Calmness Βασίλης Πολίτης
12 Monitor (The) Χρήστος Καρνέζης
13 Pieta Κωνσταντίνος-Αντώνιος Γούτος
14 Queu Η Ουρά Νικόλαος Καραγεωργός
15 Regular Night Στέργιος Πάσχος
16 Sezaki Pig Burgers Βασιλική Σουνίου
17 Somewhere Between
Downtown & Venice Γρήγορης Ρέντης
18 This Feeling Νικόλας Βερροιώτης
19 Twisted Ιωάννης Μακρής
20 Theremin Νικόλαος Πάστρας
21 Undead Game Στέφανος Ζαφειρίου
22 Virtualites Ναλπαντίδης Γιώργος
23 Αγγεία Μαρία – Αγγελική Γκίντη
24 Ανοσία Λεωνίδας Μητράκος
25 Βάρυπνα Κακαβούλης Στέφανος
26 Γύρος Την Αληθείας (Ο) Γιώργος Θεοδωρίδης
27 Διακοπές Στην Εύβοια Δημήτρης Λάλος
28 Διαμέρισμα (Το) Βασίλης Νομπιλάκης
29 Δικαίωση (Η) Πέτρος Αντωνιάδης
30 Εγώ Δήμητρα Μπάρλα
31 Εδώ Κι Εκεί Στέλλα Κυριακοπούλου
32 Ελένη Γιάννης Καραγιαννάκος
33 Έλεος Του Θεού (Στο) Κωνσταντίνος Χαλιάσας
34 Επανένωση Η Ντίνος Γρηγορίου
35 Επισκέπτης (Ο) Δημήτρης Ζάχος
36 Εργάσιμες Μέρες & Ώρες Σερβετάς Γιώργος
37 Θα Δούμε Θόδωρος Μπαμπούρης
38 Κανείς δεν Φεύγει από Εκεί που Ανήκει Γιώργος Ζορμπάς
39 Κέντρο του Σύμπαντος(Το) Γιώργος Πατεράκης Δάνης Καραϊσαρίδης
40 Κοιμήθηκες Μαζί Του; Ειρήνη Δερμιτζάκη
41 Κόκκινο Όπως Φόρεμα Γιώργος Αγγελόπουλος
42 Λυκαυγές Νικόλας Μίχας
43 Μεροκάματο Της Μπερέττας Δημήτρης Τρανός
44 Μην Αργήσεις… Μαρίνα Άννα Βασιλειάδη
45 Μην Πανικοβάλλεστε Παιδιά Στάμος Δημητρόπουλος
46 Μικρός Θάνατος Γιώργος Μπακάλης
47 Μυκονιάτικες Ιστορίες Αλεξάνδρα Σταυροπούλου
48 Όσα Δεν Ακούγονται Μαργαρίτα Σκουμπουρδή
49 Παιχνίδι Για Δυο Στέλιος Κουκουβιτάκης
50 Παιχνίδια Της Μοίρας Τσιφλίγκου Μιχάλης
51 Πέρα Για Πέρα Ψέμα Μιχαήλ Φελάνης
52 Ποτέ Ξανά Μόνος Γρήγορης Βαρδαρινός
53 Που Πήγαν Όλοι Οι Άνδρες Νίκη Αρτέμη
54 Ραντεβού Ζίνα Παπαδοπούλου Πέτρος Παπαδόπουλος
55 Ρεπεράζ (…Για Ένα Όνειρο) Κώστας Γούναρης
56 Σταυροδρόμι (To ) Πέτρος Σοφικίτης
57 Συνέντευξη (Η) Μυρσίνη Παπακουνάδη Φειδίας Κωνσταντόπουλος Βασίλης Μαρτσάκης
58 Τέλος Όλοι Θα Πεθάνουμε (Στο) Γιάννης Τσιτσίμης
59 Τρεις Νύχτες Μαρίνα Zαχ
60 Τσιγάρα +Σεξ = Λαβ Φορ Εβερ Αλέξανδρος Στουγιαννίδης
61 Φωνή Η Μαρία Κουμπάνη
62 Χαμόγελα Ξυράφια Παναγιώτης Χαράμης
63 Χρόνος θα Δείξει (Ο) Στέργιος Μουντσάκης

 

 
 
 

 

One comment

  1. Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στην Κόρινθο (Κολιάτσου 112,Κέντρο Νέων Κορινθίας ) 29 και 30 Σεπτέμβρη 2008!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.