ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, 1-15 Σεπτεμβρίου 2009: Εργαστήρια για «Ιστορίες από το Μπαρ των Χαμένων Ψυχών».

image

Δωρεάν εργαστήρια οργανώνει το Εθνικό Θέατρο, σε συνεργασία με τον Θεατρικό Oργανισμό Κύπρου και τη βρετανική ομάδα Imitating The Dog, για όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν με θεατρικές φόρμες και τη χρήση της τεχνολογίας στο θέατρο.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διεθνούς συμπαραγωγής, που θα συνδυάζει τη χρήση μοντέρνων τεχνολογιών και αφηγηματικών και σωματικών τεχνικών κι έχει τίτλο «The Tales from the Bar of Lost Souls». Υλικό που θα προκύψει από τα εργαστήρια (εικόνες, βίντεο, κείμενα) θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια στο website του προγράμματος, καθώς και στα εργαστήρια που θα συνεχιστούν στην Κύπρο και την Αγγλία.

Τα εργαστήρια συνδέονται με τη δημιουργία της παράστασης «Ιστορίες από το Μπαρ των Χαμένων Ψυχών» που θα παρουσιαστεί αρχικά στην Αθήνα (16-20 Σεπτεμβρίου) και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2009 στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και απευθύνονται σε νέους 18-30 ετών.

Oι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται επαγγελματικά με το θέατρο και καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό και φωτογραφία μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

interdept@n-t. gr με την ένδειξη «Τhe Tales from the Bar of Lost Souls»

ή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Εθνικό Θέατρο, Τμήμα
Διεθνών Σχέσεων
κ. Μουντράκη Ειρήνη,
Σατωβριάνδου 42, 104 37
Αθήνα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-5288.254 (Εθνικό Θέατρο – Ειρήνη Μουντράκη) και 210-3692336 (British Council – Όλγα Γρατσανίτη)

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.