Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010” ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, 20.30, ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206)

image

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 20:30, θα διοργανωθεί η Τελετή για την Απονομή των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, που βρίσκεται στην Πειραιώς 206, στην Αθήνα.

Μια βραδιά γεμάτη διακρίσεις για Επιστήμονες, Επιστημονικούς Φορείς, Δήμους, Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που παρουσίασαν σημαντικό έργο στη διάρκεια του 2009, για την προστασία του Περιβάλλοντος. Η εκδήλωση, που προετοιμάζεται από τον Σκηνοθέτη Νίκο Κροντηρά και μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών, θα γίνει στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010, στην οποία συμμετέχουν προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, περιβαλλοντικό, επικοινωνιακό, εικαστικό και επιχειρηματικό χώρο, θα ολοκληρώσει τον Κύκλο Αξιολόγησης και τις τελικές επιλογές την τελευταία ημέρα του Μαΐου.
Το αγαλματίδιο της φετινής απονομής, δημιουργείται από ανακυκλωμένο γυαλί που εμπνεύσθηκε και σχεδίασε ο καλλιτέχνης Χρήστος Μιχαήλ Παπανδρόπουλος.
Ο θεσμός των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, υλοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά, από τον Εθελοντικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό ECOCITY και επιβραβεύει το περιβαλλοντικό έργο και τη συνεισφορά, με σκοπό να  δημιουργηθούν οι συνθήκες για μια βιώσιμη κοινωνία όπου οι κυρίαρχες αξίες είναι ο σεβασμός προς το Περιβάλλον και την Ποιότητα της Ζωής.
Την διοργάνωση της Τελετής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010, υποστηρίζουν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και οι εταιρίες ΑVAKON και ΑVITRON. Χορηγοί Επικοινωνίας  είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός FLASH 96, η εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και τα περιοδικά AD BUSINESS, REVIEW CSR και  ECOTEC.
Το ECOCITY είναι εθελοντικός οργανισμός που στοχεύει στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις. Σκοπός του είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων των αστικών κέντρων για τα περιβαλλοντικά προβλήματα, καθώς και η υιοθέτηση συμπεριφορών φιλικών προς το περιβάλλον.
Τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ ενισχύουν με ηθικά κίνητρα όσους συνειδητοποιούν το χρέος, συμβάλλουν, προάγουν, καλλιεργούν την συλλογική ευθύνη και έμπρακτα επιδεικνύουν  περιβαλλοντική ευαισθησία.

Πληροφορίες: Δημήτρης Μπόκαρης,
τηλ. 210 6196757, κιν. 6974 476855,
info@ecocity.gr
ECOCITY, Κεφαλληνίας 9 – 15126 –
Παράδεισος Αμαρουσίου,  Αθήνα

One comment

  1. Όλα καλά με το site σας, αλλά προσέχετε καλύτερα εάν έχετε γράψει όλους τους συντελεστές… για παράδειγμα στο mindelo λείπει ο μοντέρ της ταινίας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.