ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2010 ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

KALOKAIRINES VRADIES POLITISMOU 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2010 ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Από Σάββατο 26 Ιουνίου – Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου
Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι)

Το πρόγραμμα:


26 Ιουνίου 1Ο Δημοτικό φεστιβάλ Λάτιν χορού Δήμου Αμαρουσίου
28 Ιουνίου Γιάννης Μαρκόπουλος Συναυλία για το περιβάλλον με τα έργα του
29 Ιουνίου «Απόψε … Αριστοφανίζουμε» Θεατρικό των Κ.Α.Π.Η. Αμαρουσίου
2 Ιουλίου Eugenio Bennato ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
4 Ιουλίου Σωκράτης Μάλαμας
7 Ιουλίου Μαμά Ελλάδα2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΑ με τους Abovo
9 Ιουλίου Αφιέρωμα στη γενιά του ‘40
12 Ιουλίου Σοφοκλέους Αντιγόνη Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή»
16 Ιουλίου Νέοι Συνθέτες –Νέοι Καλλιτέχνες
19 Ιουλίου Ηλίας Ανδριόπουλος με τον Μανώλη Μητσιά
20 Ιουλίου «Δασκαλογιάννης» Θέατρο των Vivi
21 Ιουλίου Πορτοκάλογλου -Ζιώγαλας-Φάμελλος
23 Ιουλίου «Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου» με τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου
25 Ιουλίου Μανώλης Ρασούλης-Ορφέας Περίδης
28 Ιουλίου- 1 Αυγούστου «Non si paga, non si paga-Δεν Πληρώνω! Δεν Πληρώνω!» Θέατρο «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ»
4 – 8 Αυγούστου «Δράκος από πορσελάνη» ΑΘΜΟΝΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
23 Αυγούστου «Αλκιβιάδης» Θέατρο «ΡΟΔΑ»
25- 27 Αυγούστου «Η σχέση σας…προωθείται» Θεατρική Ομάδα «ΘΕΑΤΡΟΠΛΗΚΤΟΙ»
30-31 Αυγούστου «Η αυλή των θαυμάτων» Θέατρο «Τέχνη και Δράση»
1 Σεπτεμβρίου «Σεβάχ ο Θαλασσινός» Παιδική Παράσταση
5 Σεπτεμβρίου «Με φασόλια και φακές πάμε για δημοτικές» Θέατρο Νοτίου Αιγαίου
6 Σεπτεμβρίου Συναυλία Αφιέρωμα Οι Τρεις Μεγάλοι Λαϊκοί Συνθέτες Μ. Βαμβακάρης-Β.Τσιτσάνης-Απ.Καλδάρας
8-12 Σεπτεμβρίου ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ 2010
8 Σεπτεμβρίου Γιώργος Υδραίος με τον Τάκη Κούκα
10 Σεπτεμβρίου Δήμητρα Μαστορίδου
12 Σεπτεμβρίου «Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο» Διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος και ερμηνεύει η Έλλη Πασπαλά
13 Σεπτεμβρίου Κρητική Βραδιά
14 Σεπτεμβρίου Ηπειρώτικη Βραδιά
15 Σεπτεμβρίου Ποντιακή Βραδιά


Με τη μοναδική προσωπική κάρτα προνομίων, την Artemis Card κάτοικοι και δημότες θα παρακολουθούν δωρεάν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, πέραν των άλλων προνομίων που τους εξασφαλίζει από αγορές μέχρι και υπηρεσίες υγείας. (Για τους υπόλοιπους φίλους των Καλοκαιρινών Βραδιών Πολιτισμού το αντίτιμο θα είναι 5€)
Με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ο Δήμος Αμαρουσίου υποδέχεται το Καλοκαίρι, φιλοδοξώντας να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Οι «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού» σχεδιάστηκαν όπως και τα προηγούμενα χρόνια με γνώμονα να προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου ποιοτικές εκδηλώσεις σε όλο το φάσμα των καλλιτεχνικών δημιουργιών που να καλύπτουν κάθε ηλικία και όλα τα γούστα.
Από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου καταξιωμένοι, αλλά και νέοι καλλιτέχνες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, λαϊκά γλέντια, συναυλίες, φεστιβάλ, τιμητικά αφιερώματα σε αγαπημένες μορφές της τέχνης, παιδικό θέατρο και παραστάσεις Καραγκιόζη, θα φιλοξενηθούν στη σκηνή του Αμαλίειου και θα μας κρατήσουν συντροφιά τις καλοκαιρινές μας βραδιές.
Το πρόγραμμα «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού» παρουσίασαν σε Συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι στόχος της φετινού πολιτιστικού προγράμματος ήταν να διατηρηθεί η ποιότητα των εκδηλώσεων με το μικρότερο δυνατό κόστος, καθώς παρά τις οικονομικές δυσκολίες που μαστίζουν τη χώρα, πρόθεση του Δήμου Αμαρουσίου είναι να διατηρηθεί ο θεσμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μαρούσι.
Το πρόγραμμα είναι πάνω από 80% οικονομικότερο από τα αντίστοιχα προγράμματα πριν το 2006 και κατά 70% από το περσινό πολιτιστικό πρόγραμμα.
Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει και μία καινοτομία στις εκδηλώσεις που αφορά στη διάθεση προσφοράς προς τους κατοίκους και δημότες της πόλης μας. σημείωσε ο κ. Πατούλης. «Ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει σε όλους μια μοναδική προσωπική κάρτα προνομίων, την Artemis Card με την οποία θα μπορούν πέραν των άλλων προνομίων που θα τους εξασφαλίζει – από εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της πόλης και τα προγράμματα του Δήμου έως και πρόσβαση σε μοναδικές υπηρεσίες υγείας να παρακολουθούν δωρεάν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι υπόλοιποι φίλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις θα πληρώσουν ένα πολύ μικρό αντίτιμο.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο όραμα της Δημοτικής Αρχής για να αποκτήσει σύντομα η πόλη το δικό της καλοκαιρινό και χειμερινό θέατρο, αντάξιο ενός Ολυμπιακού Δήμου και της πλούσιας πνευματικής και καλλιτεχνικής ζωής της πόλης.
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Γιάννης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο φετινό πρόγραμμα επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντική η σύζευξη των τοπικών μέσων καλλιτεχνικής έκφρασης με τους καθιερωμένους καλλιτέχνες που θα κοσμήσουν το φετινό Φεστιβάλ, η οποία ουσιαστικά γίνεται για πρώτη φορά στην Τ.Α.
Ο ίδιος μάλιστα θα ανοίξει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με τα μουσικά ντουέτα που θα αποδώσουν τόσο η ορχήστρα όσο και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φ. Κοσκόρου.
Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του πολιτιστικού προγράμματος και κάλεσε όλους να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για ξέγνοιαστα και χαρούμενα καλοκαιρινά βράδια.
Οι δημότες και κάτοικοι Αμαρουσίου μπορούν να προμηθευτούν την ARTEMIS CARD με μία απλή αίτηση σ’ ένα από τα 5 παρακάτω σημεία:

Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9) / Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ( Βασ. Σοφίας 85), Δημοτικό Κολυμβητήριο (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), ΚΑΠΗ Δήμου Αμαρουσίου ( Περικλέους 22 ) ΚΕΠ ( Χατζηαντωνίου 10).

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 21302038267 & 268
Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.maroussi.gr/appdata/usertexts/images/ekdhlwseishome/summer2010.pps

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.