Η Γκιζέλα Ντάλι (πραγματικό όνομα Αδαμαντία Μαυροειδή) πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου 2010 σε ηλικία 73 ετών.

NTAKI GKIZELA ROMANTZO

Πέθανε  το απόγευμα της Παρασκευής, 10-9-2010 ηθοποιός Γκιζέλα Ντάλι που έπασχε από καρκίνο και τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στο νησί των Κυκλάδων. Η κηδεία της έγινε το Σάββατο, στην Κόρωνο της Νάξου. Η Γκιζέλα Ντάλι γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1937 και υπήρξε σύζυγος του σκηνοθέτη Ντίμη Δαδήρα.  Συμμετείχε στις ταινίες «Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές» (1970), «Ου κλέψεις» (1965), «Φτωχός εκατομμυριούχος» (1965), «Τρία κορίτσια από την Αμέρικα» (1964), «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» (1963), «Σκάνδαλα στο νησί του έρωτα» (1963), «Το γέλιο βγήκε απ’ τον παράδεισο» (1963), «Οι αετονύχηδες / Μη βαράτε όλοι μαζί» (1962), «Του Κουτρούλη ο γάμος» (1962), «Ραντεβού στη Βενετία» (1960).

Φιλμογραφία:

Τεστοστερόνη  (2004)    ….Ηθοποιός
Αιμιλία η Διεστραμένη  (1974)    ….Ηθοποιός    ….Αιμιλία
….η μητέρα της Αιμιλίας
Δαίμονες της Βίας και του Σεξ  (1973)    ….Ηθοποιός    ….Μαίρη
Μιρέλλα, Η Σάρκα της Ηδωνής  (1973)    ….Ηθοποιός    ….Μιρέλλα
Καυτή Εκδίκηση  (1972)    ….Ηθοποιός 
Κυνηγημένοι Εραστές – Image of Love  (1972)    ….Ηθοποιός    ….Ελίζα
Ο Κύκλος της Ανωμαλίας  (1971)    ….Ηθοποιός    ….Άννα Λεβίδη
Ενας Βέγγος για όλες τις Δουλειές  (1970)    ….Ηθοποιός    ….Γιολάντα Καρολίδου
Ερωτας διχως Συνορα  (1970)    ….Ηθοποιός
Οσο υπαρχει Ερωτας  (1970)    ….Ηθοποιός
Δάφνις και Χλόη  (1969)    ….Ηθοποιός    ….Λυκαίνιο
Ο Παρθένος  (1966)    ….Ηθοποιός    ….Μαριάννα
Ο φτωχος εκατομμυριουχος  (1965)    ….Ηθοποιός
Ου Κλέψεις  (1965)    ….Ηθοποιός    ….Μέγκλα
Νυχτοπερπατήματα  (1964)    ….Ηθοποιός
Οταν η Μοιρα προσταζει  (1964)    ….Ηθοποιός
Τρία Κορίτσια από την Αμέρικα  (1964)    ….Ηθοποιός
Διεστραμμένοι  (1963)    ….Ηθοποιός    ….Τέρι
Ένας Βλάκας με Πατέντα  (1963)    ….Ηθοποιός
Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης  (1963)    ….Ηθοποιός
Σκάνδαλα στο Νησί του Έρωτα  (1963)    ….Ηθοποιός    ….Μίνα
Το Γέλιο Βγήκε απ`τον Παράδεισο  (1963)    ….Ηθοποιός    ….η ίδια
Τον Βρήκανε τον Παναή  (1963)    ….Ηθοποιός
Αμαρτωλες  (1962)    ….Ηθοποιός
Η Ελληνίδα και ο Ερωτας  (1962)    ….Ηθοποιός    ….Εύα
Μη Βαράτε Ολοι Μαζί  (1962)    ….Ηθοποιός
Οι Επικινδυνοι  (1962)    ….Ηθοποιός    ….Σόφη
Οι Τρεις Σωματοφύλακες  (1962)    ….Ηθοποιός    ….Λουίζα
Το Καρπουζάκι  (1962)    ….Ηθοποιός
Του Κουτρούλη ο Γάμος  (1962)    ….Ηθοποιός    ….Πένι Κλωναρά
Ραντεβού στη Βενετία  (1960)    ….Ηθοποιός

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.