Στις 6 Σεπτεμβρίου, «Οι μύθοι του Αισώπου» και η προσέγγισή τους από τον εικαστικό Μανώλη Χάρο. Μία έκθεση που αποτελείται από σύγχρονα ζωγραφικά και χαρακτικά έργα τα οποία προέκυψαν ύστερα από έρευνα του καλλιτέχνη σε βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, συλλογές και αγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Στις 15 Σεπτεμβρίου, «Τα κτίρια της Τράπεζας της Ελλάδος». Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, σχέδια των συμμετοχών στους τρεις σημαντικότερους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς του κεντρικού κτιρίου και των υποκαταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά.
Στις 19 Σεπτεμβρίου, «Με το (Μ)Πενάκη των Γελοιογράφων», 30 γελοιογράφοι παρουσιάζουν μια εκθεσιακή εγκατάσταση με έργα της τελευταίας σοδειάς με τίτλο ‘Με το μ(π)ενάκι των γελoιογράφων’.
Οι γελοιογράφοι αρνούνται ότι υπάρχει κρίση στο χιούμορ, αντίθετα μέσα στην κρίση βρίσκουν χιούμορ. Κι αν η τέχνη είναι μια σοβαρή υπόθεση, τότε και το χιούμορ είναι μια σοβαρότερη, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο. Με το Μ…Πενάκη των γελοιογράφων, λοιπόν, πραγματοποιείται η παρέμβαση των σύγχρονων δημιουργών σκίτσου ως ένα εικαστικό δρώμενο που δείχνει ότι η γελοιογραφία δεν καλουπάρεται από την παρουσία της στον Τύπο, δεν εξαιρείται από τα εικαστικά, δεν κομπλεξάρεται που ασχολείται με το επίκαιρο και εφήμερο. Χωρίς να θέλει να γίνει μνημειακή τέχνη, ξέρει να μπαίνει με διάρκεια στο μυαλό και στην καρδιά του αναγνώστη.
Στις 20 Σεπτεμβρίου η έκθεση Ντάμιεν Χιρστ με τίτλο «Νέα Πίστη», περιλαμβάνει 44 μεταξοτυπίες και 4 γλυπτά που λειτουργούν ως μία κυκλική τοιχογραφία, η οποία ξεκινά από τη δημιουργία του κόσμου έως την τελική κρίση.
Στις 22 Σεπτεμβρίου, Αγήνωρ Αστεριάδης (1898-1977), με περίπου 150 έργα του ζωγράφου.
Τέλος Σεπτεμβρίου, ο Άντι Χόλντεν δημιουργεί έργο το οποίο θα είναι σε διάλογο με τα αρχαιοελληνικά και ρωμαϊκά εκθέματα του Μουσείου Μπενάκη, συνεχίζοντας τη διερεύνηση ζητημάτων που άρχισε ο ίδιος να επεξεργάζεται στην έκθεσή του στο Tate Britain το 2010.
Στις 25 Οκτωβρίου, «Η νεοελληνική Τέχνη μέσα από τα ημερολόγια της ΑΓΕΤ Ηρακλής» και
Στις 15 Νοεμβρίου, Αναδρομική έκθεση του Νίκου Χουλιάρα με περίπου 300 έργα του (100 ζωγραφικά και 200 σε χαρτί).
Η έκθεση παρουσιάζει για πρώτη φορά συγκεντρωμένες όλες τις πτυχές του έργου του Νίκου Χουλιαρά, με έμφαση στην εικαστική του δημιουργία.