Νοέμβριος 2011 με πολύ μουσική στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης


Pigi Lykoudi-1

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

Πηγή Λυκούδη

«Μουσική στην ποίηση με τα μάτια μιας γυναίκας»

 

Την Παρασκευή 4 και το Σαββάτο 5 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00, το Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα γεμίσει με ποιητικές μελωδίες της Πηγής Λυκούδη. Τη μουσική αυτή επικοινωνία της συνθέτριας με τους Έλληνες ποιητές θα γνωρίσουν στο κοινό μία από τις αυθεντικότερες γυναικείες φωνές, συνδεδεμένης ερμηνευτικά με την ποίηση, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο ταλαντούχος Νίκος Καρακαλπάκης.

R. Antonopoulou

Με την συνθέτρια στο πιάνο, θα συμπράξουν οι σολίστες μουσικοί της «Ορχήστρας των στιγμών» Χρήστος Χουβαρδάς (έγχορδα), Δημήτρης Κουζής (βιολί), Νίκος Χατζόπουλος (μπάσο) και Γιάννης Νοταράς (κρουστά).

Για τις δύο συναυλίες σημειώνει η Πηγή Λυκούδη: «Οι μουσικές αυτές παραστάσεις είναι η προσπάθειά μας να σταθούμε αντίθετα στο ρεύμα που δημιουργεί η πολιτική μιζέρια και η κοινωνική κατήφεια, σε μία περίοδο που θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη της αφύπνισης, επιτακτική την ανάγκη να ξαναβρούμε τις χαμένες ευαισθησίες μας και τα οράματά μας.

Στο δίωρο περίπου πρόγραμμα, η συνθέτις θα μας οδηγήσει στους δικούς μουσικούς της δρόμους που χαρακτηρίζονται από την αρμονική συνύπαρξη των δυτικών και ανατολικών μουσικών στοιχείων. Θα συναντήσουμε μελοποιημένα ποιήματα των Κωστή ΠΑΛΑΜΑ, Γεωργίου ΔΡΟΣΙΝΗ, Ζαχαρία ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, Λάμπρου ΠΟΡΦΥΡΑ, ΜΥΡΤΙΩΤΙΣΣΑΣ, Ναπολέοντα ΛΑΠΑΘΙΩΤΗ, Γιάννη ΡΙΤΣΟΥ, Νικηφόρου ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ, και των σύγχρονων Λευτέρη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Φίλιππου ΓΡΑΨΑ, Μιχάλη ΓΚΑΝΑ και Γιάννη Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

Το πρόγραμμα μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει επιλογή τραγουδιών της από την ενότητα «Οίνος Άκρατος» που αναφέρεται σε ποιήματα για το κρασί.
Η ενότητα «Μουσική στην ποίηση με τα μάτια μιας γυναίκας» θα μπορούσε να θεωρηθεί μία δημιουργική συνέχεια στην μεγάλη παράδοση σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού και στην πορεία των κλασσικών συνθετών και τραγουδοποιών του 60 κα του 70 που μελοποίησαν σπουδαίους ποιητές και στιχουργούς.

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

«Μουσική στην ποίηση με τα μάτια μιας γυναίκας»

Ένας μαγικός περίπατος στους δρόμους της ποίησης

με την συνθέτρια Πηγή Λυκούδη

Συμμετέχουν: Ρίτα Αντωνοπούλου τραγούδι

Νίκος Καρακαλπάκης τραγούδι

Πηγή Λυκούδη: πιάνο

 

«Ορχήστρα των στιγμών»: Χρήστος Χουβαρδάς (έγχορδα),

Δημήτρης Κουζής (βιολί),

Νίκος Χατζόπουλος (μπάσο)

Γιάννης Νοταράς (κρουστά)

 

Αίθουσα: Θέατρο

Διάρκεια: 70′

Τιμή Εισιτηρίου: €15

Διοργάνωση: ΗΧΟΔΙΑΣΤΑΣΙΣ – Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικής Δράσης

 

***

Doros Dimosthenous

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

«Από την Κύπρο και τη Μεσόγειο. Ένας Μουσικός Περίπλους»

Σ΄ ένα μουσικό περίπλου της Μεσογείου μας προσκαλεί ο Δώρος Δημοσθένους με τους συνεργάτες του Lamia Bedioui από την Τυνησία, Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή από τη Θράκη, Μάρθα Μαυροειδή κ.ά. Αποπλέουν από την Κύπρο και ταξιδεύουν σε άλλα λιμάνια και λαούς, που μας ενώνουν η κοινή μοίρα, οι καημοί και η ιστορία της Μεσογείου.

Ένας μελωδικός περίπλους με τραγούδια των λαών μιας θάλασσας που υπήρξε το κέντρο της ιστορίας και του παγκόσμιου πολιτισμού για πολλούς αιώνες.

Ο Δώρος Δημοσθένους ερμηνεύει τραγούδια δημοτικά, δημιουργήματα του λαού, αλλά και επωνύμων συνθετών, δίνοντας έμφαση στα τραγούδια της Κύπρου, από το μεσαίωνα και την αναγέννηση, μέχρι τις μέρες μας.

Παράλληλα, κρίκοι συνδετικοί ανάμεσα σε μελωδίες διαφορετικής προέλευσης είναι κείμενα, από συγγραφείς που επισκέφτηκαν τους διάφορους τόπους και από τη λαϊκή παράδοση, ή κείμενα γραμμένα ειδικά για τη συναυλία.

Στην παράσταση συμμετέχουν φιλικά η Lamia Bedioui από την Τυνησία, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή από τη Θράκη, η Μάρθα Μαυροειδή κ.ά.

Αφήγηση: ο ποιητής Λίνος Ιωαννίδης

Ενορχήστρωση: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Η παράσταση πραγματοποιείται με την χορηγία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

«Από την Κύπρο και τη Μεσόγειο. Ένας Μουσικός Περίπλους»

Συμμετέχουν: Lamia Bedioui

Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή

Μάρθα Μαυροειδή

Αφήγηση: ο ποιητής Λίνος Ιωαννίδης

Ενορχήστρωση: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Αίθουσα: Θέατρο

Τιμή Εισιτηρίου: Κανονικό 17 €, Μειωμένο 12€

 

 

***

Maria Markesini 

«Οι Έλληνες της Ευρώπης»

στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο ευρωπαϊκός ελληνισμός της μουσικής

σε πέντε μοναδικές συναυλίες

Από τις 19 ως τις 23 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

 

Πέντε μοναδικές συναυλίες με τρεις καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, που ζουν και κάνουν καριέρα σε χώρες της Ευρώπης όπου και ταξιδεύουν την ελληνική γλώσσα και μουσική, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Αθήνας, από τις 19 ως τις 23 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Οι Έλληνες διεθνείς καλλιτέχνες Γιάννης Ζώτος από τη Γερμανία (19, 20.11.2011), Μαρία Μαρκεσίνη από την Ολλανδία (21, 22.11.2011) και Όθωνας Ματαράγκας (23.11.2011) από την Αγγλία ασχολούνται με διαφορετικά είδη μουσικής και στις αθηναϊκές τους συναυλίες συνεργάζονται με ξένους και Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές για να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό πέντε μουσικές βραδιές με ευρωπαϊκό «αέρα» και άρωμα Ελλάδας.

Αναλυτικά:

 

Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

 

Yannis Zotos & band (Γερμανία)

Special guest: Καλλιόπη Βέττα

Ο Γιάννης Ζώτος εξαιρετικός κιθαρίστας, συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός γεννήθηκε και ζει στο Βερολίνο. Με το συγκρότημά του ταξιδεύει την Ελληνική μουσική στη Γερμανία πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία και έχει δημιουργήσει ένα φανατικό γερμανικό κοινό που τον ακολουθεί.

Χρόνια φίλος και στενός συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, στις ευρωπαϊκές περιοδείες του, έχει μελοποιήσει στίχους του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και τα τραγούδια του κυκλοφορούν στο δίσκο με τίτλο “Οι σιγανές φωνές της μνήμης”. Παράλληλα, έχει γράψει τραγούδια σε ποίηση Κ. Καρυωτάκη, Μ. Πολυδούρη, Ο. Ελύτη, Γ. Ρίτσου, Μ. Γκανά και Γ. Σεφέρη, τα οποία μαζί με εκείνα σε στίχους Μ. Θεοδωράκη, θα παρουσιάσει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Yannis Zotos

Ο Γιάννης Ζώτος, ντύνει με ένα διαχρονικά μοντέρνο μουσικό τρόπο τα ερωτικά, κυρίως, τραγούδια του, όπου συνυπάρχουν αναφορές τόσο τις ελληνικές του ρίζες όσο και σε στοιχεία rock, folk και σύγχρονης μουσικής δωματίου.

Μαζί του η «δική μας» Καλλιόπη Βέττα, μια από τις μελωδικότερες ερμηνεύτριες της χώρας μας, με πολλούς επιτυχημένους δίσκους και συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:

Reinmar Henschke – piano, keyboards,

Θανάσης Ζώτος – μπάσο, φωνή,

Heiner Witte – κιθάρες,

Peter Michailow – τύμπανα

 

 

Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

 

Μαρία Μαρκεσίνη – Bert van den Brink (Ολλανδία)

Special guest: Μίμης Πλέσσας

Η Μαρία Μαρκεσίνη, γεννημένη στην Κεφαλονιά, είναι ήδη γνωστή και αγαπητή στη χώρα μας, από το πρώτο της c.d. με τίτλο The Mimis Plessas songbook – 12 sketches στο οποίο, μαζί με τα εξαιρετικά ολλανδικά συγκροτήματα, Vaste Mannen και Jurriaan Βerger Quartet διασκεύασαν τραγούδια του Μ. Πλέσσα, σε τέσσερις γλώσσες, και τα έκαναν γνωστά στην Ολλανδία, όπου πια αποκαλούν τον Μίμη Πλέσσα «τον Gerswin της Ελλάδας».

Το δεύτερο c.d. της με τίτλο Kosmo”, στο οποίο διασκευάζει jazz standards, αλλά και Έλληνες συνθέτες, κυκλοφόρησε επίσης στην Ολλανδία, από την Et’cetera, και περιλαμβάνει και ένα ντουέτο με τον διεθνή Richard Bona, από το Καμερούν, που τραγουδάει μαζί της στα ελληνικά το “Να βρω εκείνον” του Μ. Πλέσσα. Και ο δεύτερος δίσκος της κάνει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και την καθιερώνει ως μία από τις πιο υποσχόμενες και ταλαντούχες performers της ευρωπαϊκής jazz, οδηγώντας της σήμερα να φτιάχνει το τρίτο της c.d. με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας.

Ο Bert van den Brink ένας από τους καταξιωμένους πιανίστες της jazz διεθνώς και συνθέτης συνεργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια με την Μαρία Μαρκεσίνη, σε συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, όπου παρουσιάζουν τραγούδια από όλο τον κόσμο σε μοναδικές διασκευές με δύο πιάνα, ακορντεόν και φωνή.

Είναι βασικός συνεργάτης των Gino Vannelli, Richard Bona, Toots Thielemans, Dee Dee Bridgewater, Chet Baker, Nat Adderley, Benny Golson, Lee Konitz, Rick Margitza, Philip Catherine, Clare Fischer, Enrico Pieranunzi, Maria Markesini.

Ο Μίμης Πλέσσας ως Special guest της βραδιάς θα συνοδεύσει την Μαρία στο πιάνο, σε δύο δικά του τραγούδια.

Η μοναδική φωνή και η σκηνική παρουσία της Μαρίας δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ούτε τον πιο απαιτητικό θεατή, ανεξαρτήτου ηλικίας …

Othon&Tomasini

 

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

 

Othon & Tomasini (Αγγλία)

Special guest: Laura Moody

Ο Όθωνας Ματαράγκας είναι ένας πολύ ταλαντούχος πιανίστας, συνθέτης και τραγουδοποιός, που ζει και κάνει καριέρα στην Αγγλία. Γεννημένος στην Ελλάδα, έδωσε την πρώτη του συναυλία στην ηλικία πέντε ετών και κέρδισε πολλά βραβεία σε εθνικούς διαγωνισμούς πιάνου. Το πάθος του για τη μουσική τον έφερε στο Λονδίνο για να σπουδάσει πιάνο στο Royal College of Music –με τον ειδικευμένο στα έργα του Chopin, Dr Peter Katin- και σύνθεση στο Trinity College of Music .

Το 2006 δημιούργησε το δίδυμο Othon &Tomasini, με το οποίο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές για τις συναυλίες του.

Γράφει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο, συνεργάζεται με πολλούς επώνυμους από το χώρο της μουσικής και της μόδας και τραγούδια του ακούγονται από όλους τους μεγάλους βρετανικούς και αμερικάνικους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Ernesto Tomasini είναι μια μοναδική “cult figure”, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης, ηθοποιός και τραγουδιστής, με μοναδικό εύρος φωνής. Έχει πάρει μέρος σε πειραματικούς θιάσους διεθνώς και σε μεγάλα θέατρα της Ευρώπης. Έχει εμφανισθεί σε αμερικάνικες κινηματογραφικές ταινίες, και στη βρετανική τηλεόραση. Με έξι δίσκους στο ενεργητικό του έχει δουλέψει σαν αφηγητής για σκηνοθέτες όπως ο James Ivory, ο Ridley Scott και ο Kevin Spacey, ενώ δίνει master classes σε σχολεία στην Αγγλία, στην Ισπανία και στο Μεξικό.

Το δίδυμο Othon & Tomasini στη μία και μοναδική του συναυλία στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης θα παρουσιάσει μια αντισυμβατική παράσταση, με στοιχεία cabaret, pop, punk, αλλά και όπερας, μαζί με την τσελίστρια, ηθοποιό και τραγουδίστρια Laura Moody.

 

Προλογίζει – παρουσιάζει: Πανταζής Τσάρας

παραγωγός ραδιοφώνου (Kosmos, Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ).

*******

«Οι Έλληνες της Ευρώπης»

Ο ευρωπαϊκός ελληνισμός της μουσικής

σε πέντε συναυλίες

Από τις 19 ως τις 23 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

Yannis Zotos & band (Γερμανία)

Special guest: Καλλιόπη Βέττα

 

Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Νοεμβρίου2011, στις 21:00

Maria Markesini – Bert van den Brink (Ολλανδία)

Special guest: Μίμης Πλέσσας

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00

Othon & Tomasini (Αγγλία)

Special guest: Laura Moody

 

Αίθουσα: Θέατρο

Εισιτήριο: 20 € ενιαίο

Διοργάνωση: Artway – Technotropon, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού

210 5157977, 210 515885, www.liveartway.com

Επικοινωνία: Έλλη Ρουμπέν – κιν. 6944 627299, erouben@yahoo.gr

Αν. Παπαγεωργίου – κιν. 6932 400305, apapageorgiou2000@yahoo.gr

 

Χορηγόςφιλοξενίας:

St George Lycabettus Boutique Hotel

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Το Ποντίκι BHMA FM 99.5 Culturenow.gr

Clickatlife.gr Monopoli.gr Camerastyloonline

E Orfeas   Mindradio, Cosmo

Dailymotion News247

******

Λία Βίσση: «Black & White Lips»

Έξι κοντσέρτα το Νοέμβριο στο MCF coffee | bar | resto

Lia Vissi @S. Giannaka

Παρασκευή και Σάββατο

4, 5, & 11, 12 & 18, 19 Νοεμβρίου στις 23:30

Η Λία Βίσση σε έξι μοναδικά κοντσέρτα, τις τρεις πρώτες Παρασκευές και Σάββατα του Νοεμβρίου, αγγίζει και ερμηνεύει με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο όλα τα είδη μουσικής. Η ίδια στο πιάνο, φιλοξενεί κάθε βραδιά έναν φίλο-έκπληξη, για να μοιραστούν κορυφαίες μουσικές στιγμές. Ανάμεσα στους φίλους – έκπληξη, σε κάθε συναυλία, και μέχρι σήμερα συγκαταλέγονται:

Οι συνθέτες: Νίκος Πλατήραχος και Βαγγέλης Πετσάλης. Οι ηθοποιοί: Τάνια Τρύπη, Βαλέρια Χριστοδουλίδου και Κωνσταντίνος Μάνος, η τραγουδίστρια Ναταλία Πετσάλη, ο σαξοφωνίστας Guido de Flaviis κ.α.

Ώρα: 23:30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6937 037 040 (καθημερινά από τις 18:00)

Αίθουσα: MCF coffee | bar | resto, 3ος Όροφος

Εισιτήρια: Είσοδος Ελεύθερη

Με την υποστήριξη της Cyprus Airways

 

 

 

POLYKANDRIOTIS

Κύκλος Σεμιναρίων – Μαθημάτων με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Καλλιτεχνικός Μουσικός Σύλλογος «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ»

Από Νοέμβριο 2011 έως Μάιο 2012

Ο συνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης μαθαίνει την τέχνη του στους νέους.

Σεμινάρια και μαθήματα για την προετοιμασία ένταξης των σπουδαστών στο Μουσικό Σύνολο «Οι Επόμενοι», που δημιούργησε ο συνθέτης το 1992 από την ανάγκη του να μεταδώσει την αγάπη του για το μπουζούκι στους νέους ανθρώπους και μέσω αυτών να συσπειρώσει όσους πραγματικά αγαπούν τη λαϊκή μουσική παράδοση της πατρίδας μας.

Μετά το πέρας των σεμιναρίων ο νέος σπουδαστής, που θα έχει καταλήξει σε ώριμα και ολοκληρωμένα μουσικά αποτελέσματα πάνω στο μπουζούκι και τη λαϊκή μουσική παράδοση, θα συμμετέχει στις προσεχείς συναυλίες και κονσέρτα των «Επόμενων».

Κύκλοι σεμιναρίων  για το μπουζούκι και τη Λαϊκή μουσική παράδοση

 

από 21 Νοέμβριου 2011 έως 11 Ιουνίου 2012, κάθε Δευτέρα 15.00 έως 18.00

  • Πρώτος κύκλος Δευτέρα 21 Νοέμβριου έως 23 Ιανουαρίου 2011

 

  • Δεύτερος κύκλος 30 Ιανουαρίου έως 2 Απριλίου 2012

 

  • Τρίτος κύκλος 9 Απριλίου έως  11 Ιουνίου 2012

Διάρκεια κάθε κύκλου 30 ώρες (10 τρίωρα σεμινάρια)

Σε κάθε κύκλο θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 15 άτομα

Κόστος: 25 ευρώ το άτομο/ανά σεμινάριο

Δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία σε όλα τα μαθήματα.

Τρίωρα σεμινάρια με θέματα:

· Έρευνα και μελέτη για τον Λαϊκό μουσικό  πολιτισμό

· Εισαγωγή στη λαϊκή μουσική παράδοση

· Έλληνες δημιουργοί

· Μουσικά σύνολα

· Διαχείριση μελέτης – υπέρχρηση

· Λαϊκά όργανα

· Μουσικός δισκογραφίας

· Λαϊκή Αρμονία

· Το μπουζούκι σήμερα

· Το τραγούδι μέσα από τον κινηματογράφο

· Το ρεμπέτικο τραγούδι

· Το δικό σου ταξίμι (αυτοσχεδιασμός)

· Παραδοσιακές και σύγχρονες μορφές ερμηνείας (εκτέλεσης)

· Το λαϊκό τραγούδι σε πέντε περιόδους

  • Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις για την παρακολούθηση του σεμιναρίου διότι είναι βιωματικού χαρακτήρα.
  • Θα υπάρχει προτεραιότητα σε  άτομα που έχουν σχέση με τα λαϊκά όργανα, το τραγούδι, τη σύνθεση, τον στίχο, την ενορχήστρωση.
  • Με τη λήξη των σεμιναρίων θα χορηγείται βεβαίωση σε όσους έχουν παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα του κύκλου, και θα πρέπει κάθε συμμετέχων να παρουσιάσει γραπτή έρευνα, με θέματα  από τις  ενότητες των σεμιναρίων.
  • Λήξη προθεσμίας υποβολών η πρώτη μέρα έναρξης κάθε κύκλου.

Στους συμμετέχοντες στα σεμινάρια προσφέρονται τα βιβλία.

«Είναι εύκολο να μάθεις μπουζούκι» στην ειδική τιμή των 22 ευρώ και το βιβλίο «Λαϊκή Αρμονία» στην ειδική τιμή των 18 ευρώ.

 

 

Ανοιχτές πρόβες προετοιμασίας

του Καλλιτεχνικού Μουσικού Συλλόγου, «Οι Επόμενοι»

του Θανάση Πολυκανδριώτη

 

Δευτέρα, 7/11/2011, από 18.00 έως τις 20.00

Παρασκευή, 11/11/2011, από τις 18.00 έως τις 20.00

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να φέρουν και τα μουσικά τους όργανα

 

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στα 6973 828 748 & 210 8076511 ή στο mail: info@polykandriotis.gr

 

*****

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα: www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην
Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

 

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

 

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι  θεατές των παραστάσεων – συναυλιών του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης, και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων.
****

ΥποστηρικτέςΙδρύματοςΜ. Κακογιάννης

Konstantinos

Playground Productions

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

 

ΤΑ ΝΕΑ Το Ποντίκι METROPOLIS

Αθήνα 9,84 BHMA FM 99.5

Ως 3

ελculture.gr clickatlife.gr culturenow.gr

mediasoup.gr monopoli.gr in2life.gr

camerastyloonline.wordpress.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.