Η χώρα ακυβέρνητη ακροβατεί στην κόψη του ξυραφιού για τρίτη μέρα την ίδια ώρα που η Ιταλία καταρρέει και μπορεί να μας συμπαρασύρει | Καλύτερα ο Γιώργος αν είναι να μπει πολιτικό πρόσωπο!

pap_sam  berlusconi

– Τρεις μέρες τώρα Παπανδρέου και Σαμαράς αδυνατούν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας
– Η Ε.Ε. μας ζητά υπογραφή για να μας δώσει την έκτη δόση αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπογράφει
– Και ενώ εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση για να επικυρώσει τη σύμβαση του κουρέματος η Ιταλία καταρρέει και μπορεί να μας συμπαρασύρει

Τρεις μέρες τώρα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων παίζουν με τις τύχες των πολιτών και της χώρας και αδυνατούν να συμφωνήσουν σε μία κυβέρνηση, που θα διαφυλάξει τη σωτηρία της αλλά και το γεγονός ότι δεν θα οδηγηθούμε σε χρεοκοπία.
Επί τρεις ημέρες τώρα υπάρχουν δεκάδες τηλέφωνα, πολλές διαπραγματεύσεις, αλλά και οι δύο πλευρές θέτουν ως πρώτη τους προτεραιότητα το κομματικό τους συμφέρον και τη διατήρηση της ομοιογένειας της κοινοβουλευτικές τους ομάδας και κανείς το συμφέρον της χώρας. Εξαιτίας αυτών των λόγων, η χώρα παραμένει ακυβέρνητη, οι πολίτες αγωνιούν για το τί τους ξημερώνει και φυσικά ολόκληρος ο κόσμος βλέπει και λοιδορεί την Ελλάδα.

pap_pap 
ΤΟ ΒΗΜΑ

[Καλύτερα ο Γιώργος!

Ξαφνικά τα μεσάνυχτα τα δεδομένα άλλαξαν.

Εσωτερικές διεργασίες στο κυβερνών κόμμα επέβαλαν την απόρριψη της υποψηφιότητας του ακαδημαϊκού και πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λ. Παπαδήμου και προέκριναν πολιτικό πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού της συμπεφωνημένης κυβέρνησης συνεργασίας.

Κατά τις πληροφορίες, στις διαβουλεύσεις ακούστηκαν τα ονόματα του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου καθώς και εκείνο του κ. Απ. Κακλαμάνη.

Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφθούν. Ίσως στην περίπτωση αυτή να είναι προτιμότερη η παραμονή του κ. Παπανδρέου.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου συναντά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια προκειμένου να του ανακοινώσει το όνομα του νέου πρωθυπουργού.

Παραμένει αδιευκρίνιστο ποιο θα είναι τελικά το πρόσωπο αλλά είναι βέβαιο ότι το βράδυ υπήρξαν έντονες πολιτικές διεργασίες στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ και φαίνεται να οδηγούμαστε σε επιλογή πολιτικού προσώπου.

Στις συσκέψεις που προηγήθηκαν, ακούστηκαν τα ονόματα του πρών προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη καθώς και του νυν Προέδρου κ. Φίλιππου Πετσάλνικου. Ο τελευταίος, κατά την έξοδό του από τη Βουλή όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι δεν θα είναι αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι το ενδεχόμενο να αναλάβει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος την πρωθυπουργία, έχει μάλλον αποκλειστεί αν και ορισμένες πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον λένε ότι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του παραμένει.

Ο κ. Σαμαράς αργά τη νύχτα εξερχόμενος από τα γραφεία της ΝΔ δήλωσε ότι η συμφωνία επετεύχθη και ερωτηθείς για το πρόσωπο δήλωσε χαριτολογώντας: «Θα είναι εύελπις». Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης.

Διεργασίες μέχρι αργά το βράδυ στο ΠαΣοΚ

Διεργασίες πλήρους ανατροπής των μέχρι τώρα υποθέσεων σχετικά με το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού εξελίσσονταν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Διεργασίες στις οποίες καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η άρνηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου να αποδεχθεί τη λύση Παπαδήμου και οι οποίες φαίνεται να οδηγούν τώρα σε ανάδειξη πολιτικού προσώπου.
Μοχλός των εξελίξεων, η απειλή εσωκομματικών συγκρούσεων ενόψει της λήξης της θητείας του Γ. Παπανδρέου ως προέδρου του ΠαΣοΚ στις 11 Νοεμβρίου.
Πάντως, δώδεκα ώρες μετά από τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου ότι θα καταστεί επισήμως γνωστό το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, τέτοια ανακοίνωση δεν είχε ακόμα υπάρξει, μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Κι αυτό, παρά το γεγονός, ότι τα βλέμματα όχι μόνον της ελληνικής κοινής γνώμης και της ηγεσίας της ευρωζώνης αλλά και πολλών πέρα από την Ευρώπη, είναι συνεχώς στραμμένα στην Ελλάδα.

Πρέπει να σημειωθεί δε ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Βήματος, από το πρωί της Τρίτης, η Νέα Δημοκρατία έχει συμφωνήσει ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του κ. Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού.

Αντιθέτως, απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες καθιστούν βέβαιο ότι η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στις διεργασίες μέσα στην κυβέρνηση και το ΠαΣοΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, τουλάχιστον μέχρι τις δώδεκα το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Παπαδήμος δεν είχε δεχθεί καμία επίσημη όχληση από τον πρωθυπουργό.

Σε όλο αυτό το διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας, από το γραφείο του πρωθυπουργού πέρασαν κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, τα οποία, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, απέδιδαν τη δυστοκία σε μια ιδιότυπη διαπραγμάτευση μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Πολλά εξ αυτών των στελεχών, ανάμεσά τους και κορυφαίοι υπουργοί, δήλωναν αργά το βράδυ την έντονη ενόχληση και την ανησυχία τους για την καθυστέρηση και τη δυστοκία, όπως και για την ξέφρενη ονοματολογία.

Υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, δεν έλειψαν κι εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι πραγματικά σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση: ετέθησαν ακόμα και προβληματισμοί για το αν υπάρχει η πραγματική βούληση της παραίτησής της, ή, πίσω από όλα αυτά, εκπονείται μια εκφυλιστική στρατηγική χάους…

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο επίπεδο, που σημειώθηκαν ακόμα και αστεϊσμοί ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη του ΠαΣοΚ με την ανταλλαγή μηνυμάτων που περιείχαν ονόματα κάθε λογής και από κάθε χώρο…

Ως προς το άλλο μεγάλο μέτωπο που προέκυψε μετά την άρνηση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει τη δήλωση που απαιτήθηκε εκ μέρους των Βρυξελλών και την επακόλουθη ευθεία σύνδεση της υπογραφής της δήλωσης από την πλευρά του επιτρόπου κ. Ολι Ρεν με την εκταμίευση της έκτης δόσης, μέχρι αργά το βράδυ, ο κ. Σαμαράς δεν είχε μεταβάλει τη στάση του.

Όμως, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι υπήρξε ανοικτός δίαυλος μεταξύ της Επιτροπής και του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με σκοπό την εκτόνωση της κρίσης. Αυτό, όπως μεταφέρεται, ίσως θα μπορούσε να γίνει και με την γραπτή εντολή των δύο αρχηγών των μεγάλων κομμάτων που θα στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση προς τον νέο πρωθυπουργό να εφαρμόσει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, αντί για επιστολή προς ξένους αποδέκτες. Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, δεν είχε γίνει γνωστό πού κατέληξε η σχετική συζήτηση, αλλά, σε κάθε περίπτωση, το κλίμα επέτρεπε την αισιοδοξία ότι το ζήτημα θα ήταν δυνατόν τελικά να λήξει ομαλά.]

Την ίδια ώρα με τις διαπραγματεύσεις να φαίνονται πως κινούνται με ρυθμούς χελώνας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήρθε να ταράξει τα νερά και ίσως να φέρει επιπλέον εμπόδια στις ήδη δύσκολες διαπραγματεύσεις. Μετά την απαίτηση των δανειστών μας ότι χρειάζονται υπογραφές για να δώσουν το πράσινο φως της εκταμίευσης της έκτης δόσης, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει και σε οργισμένο ύφος δήλωσε πως δεν ανέχεται από κανέναν να αμφιβάλει για τις δημόσιες δηλώσεις του.
Ως αποτέλεσμα αυτής της δήλωσης ήρθε η αστραπιαία αντίδραση του κοινοτικού επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος ορθά κοφτά ξεκαθάρισε πώς εάν δεν υπάρχουν γραπτές δεσμεύσεις τότε η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει την έκτη δόση και άρα την περιμένει η χρεοκοπία.
Φυσικά και στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, καθώς όλη αυτή η καθυστέρηση έχει προκαλέσει σοβαρά θέματα στο εσωτερικό του κόμματος. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος σημείωσε πως όλα πρέπει να τελειώσουν σήμερα, προέχει η σωτηρία της χώρας», κάτι που θεωρείται ως κάρφωμα προς τον πρωθυπουργό, λόγω του γεγονότος πως ο κ. Βενιζέλος είναι πολύ πιθανό να μην είναι στη νέα κυβέρνηση.

[Η απαράδεκτη καθυστέρηση που έχει φέρει τους πάντες στα όριά τους φαίνεται να έφτασε και στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να καρφώνει ευθέως τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Βενιζέλος, αναχωρώντας λίγο μετά τις 5 από την Βουλή για να πάει για.. φαγητό, ζήτησε να τελειώνουμε! Ποιοί; Εμείς; Ή η κυβέρνησή του; Ή ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;
«Όλα πρέπει να τελειώσουν σήμερα, προέχει η σωτηρία της χώρας, διαφορετικά θα ψάχνουμε τα χρήματα που εξασφαλίσαμε σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται», είπε με ιδιαίτερη έμφαση ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.
Πρόσθεσε ότι η Ιταλία και η Ισπανία είναι σε κίνδυνο επισημαίνοντας ότι περιμένουν να γίνουν εκλογές στην Ισπανία, να σχηματιστεί κυβέρνηση και μετά να επιτεθούν.
Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών είπε ότι έχει μιλήσει για όλα αυτά «πεντακόσιες φορές» και πολύ ξεκάθαρα και πρόσθεσε ότι ίσως ποτέ άλλοτε υπουργός Οικονομικών δεν έχει μιλήσει τόσο καθαρά.
Ερωτηθείς για τη ΝΔ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στο μέτρο που ο κ. Σαμαράς κάνει στροφή για την σωτηρία της χώρας, καταλαβαίνω ότι πρέπει να την δικαιολογήσει, αλλά πράττει άριστα και είμαι μαζί του και όχι με όσους αντιδρούν.
Και εδώ έρχεται να τεθεί το εξής ερώτημα προς τον κ. Βενιζέλο: «Ποιός ακριβώς πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να μην χάσουμε τα λεφτά; Οι πολίτες που παρακολουθούν το θέατρο υποκρισίας και παραλόγου τα τελευταία 24ωρα; Οι δημοσιογράφοι; Οι οποίοι με αγωνία αναζητούν την αλήθεια αλλά και τις προθέσεις των πολιτικών για να μην εκτεθούν και παραπληροφορήσουν; »
Κάποιοι άλλοι πρέπει να τελειώνουν μάλλον κ. Βενιζέλο. Ακόμα κι αν δεν το θέλουν.]

Και ενώ η Ελλάδα «πολεμάει» να βρει τον βηματισμό της, τα νέα από την Ευρώπη δεν είναι καθόλου ευχάριστα, καθώς και η Ιταλία φαίνεται πως οδηγείται σε κρίσιμες στιγμές και ώρες με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να οδηγείται σε παραίτηση. Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα, γιατί η Ιταλία είναι μία τεράστια οικονομία και εάν κινδυνεύσει τότε είναι σίγουρο πως οι Ευρωπαίοι θα στραφούν εκεί, με τον κίνδυνο να παρατήσουν την Ελλάδα στην τύχη της.

berlusconi

[Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να περάσει τον κρατικό ισολογισμό για το 2010. Για 8 ψήφους, όμως, έχασε την απόλυτη πλειοψηφία και αυτό μεταφράζεται ως μήνυμα… παραίτησης.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα κάνει ότι μπορεί για να μεταπείσει τους απογοητευμένους βουλευτές του ενόψει της ψηφοφορίας για την έγκριση του νόμου οικονομικής σταθερότητας, που θα ορισθεί, πιθανότατα, για την αρχή της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με Ιταλούς αναλυτές.
Κατά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης οι πρώτοι υπολογισμοί δείχνουν ότι στη σημερινή ψηφοφορία για την έγκριση του ισολογισμού του δημοσίου για το 2010, είναι έντεκα οι βουλευτές που «γύρισαν την πλάτη» στον Ιταλό πρωθυπουργό.
Αρχικά, ο ίδιος, είχε υπολογίσει τους «αντάρτες», στους οκτώ, όπως φάνηκε από το χαρτί που είχε μπροστά του στην βουλή και το οποίο τράβηξε την προσοχή των φωτορεπόρτερ. Ο «καβαλιέρε», στις σημειώσεις του αποκαλεί τους βουλευτές που δεν τον στηρίζουν πλέον «προδότες».
Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν της ιταλικής προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και ο Μπερλουσκόνι συμφώνησαν όντως, να παραιτηθεί ο Ιταλός πρωθυπουργός αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου σταθερότητας. Αν όμως ο νόμος συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης και η κεντροδεξιά καταφέρει να παραμείνει πλειοψηφία, τουλάχιστο στην γερουσία, ο μεγιστάνας πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να διαπραγματευθεί την αποχώρησή του από την σκηνή. Θα ζητήσει δηλαδή με επιμονή πρόωρες εκλογές, θα απορρίψει κυβέρνηση ευρείας συμμετοχής και θα προτείνει να παραμείνει ο ίδιος πρωθυπουργός μετά τις εκλογές.
Ο Ιταλός Πρόεδρος έχει από την άλλη όλη την θεσμική ευχέρεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν εναλλακτικές πλειοψηφίες. Μπορεί και οι οικονομικές εξελίξεις των ημερών να δείξουν ακόμη πιο ξεκάθαρα ότι η πίεση την οποία δέχεται αδιάκοπα η Ιταλία επιβάλλει οριστική αλλαγή σελίδας, απορρίπτοντας τις «φιλοδοξίες Μπερλουσκόνι».
Το ανακοινωθέν που εξέδωσε η Προεδρία της Ιταλικής Δημοκρατίας μετά την αποψινή συνάντηση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Πρωθυπουργός έκανε γνωστό στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι αντιλαμβάνεται τις συνέπειες που συνδέονται με το αποτέλεσμα της σημερινής ψήφου στην βουλή. Εξέφρασε, συγχρόνως, την έντονη ανησυχία του ως προς την ανάγκη να δοθούν άμεσες απαντήσεις στις προσδοκίες των ευρωπαίων εταίρων μέσω της έγκρισης του νόμου οικονομικής σταθερότητας, με τις σχετικές τροποποιήσεις, υπό το φως της πρόσφατης συμβολής δεδομένων των όσων σημείωσε και πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Όταν φέρει σε πέρας αυτό το καθήκον, ο πρωθυπουργός θα υποβάλει την παραίτησή του στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαβουλεύσεις, αφιερώνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στις προτάσεις και θέσεις του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων που ανήκουν στην πλειοψηφία που προέκυψε από τις εκλογές του 2008, όπως και στην αντιπολίτευση».
Τέλος, σε δηλώσεις του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Rai Uno, ο «Καβαλιέρε» τονίζει ότι «είναι ασύλληπτο να κυβερνήσει όποιος έχασε τις εκλογές, διότι, στην Δημοκρατία, αυτά, δεν συμβαίνουν». Μιλώντας, δε, στο τηλεοπτικό του δίκτυο Tg5, πρόσθεσε ότι «οι πρόωρες εκλογές μοιάζουν πλέον πιο κοντά. Είναι κάτι απόλυτα λογικό, διότι το κοινοβούλιο αυτό έχει παραλύσει σε ότι αφορά την βουλή, ενώ στην γερουσία η κεντροδεξιά είναι ακόμη πλειοψηφία. Την σχετική απόφαση, πάντως, θα την λάβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».
Στην κρίσιμη ψηφοφορία για τα νέα μέτρα λιτότητας που του ζητούν οι Βρυξέλλες, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Μπερλουσκόνι είδε 308 βουλευτές (από τους συνολικά 630) να ψηφίζουν ναι και να τον βοηθούν, επί της ουσίας, να κερδίσει χρόνο.
321 βουλευτές επέλεξαν να απέχουν από την ψηφοφορία. Οι 316 ψήφοι, που ήταν ο στόχος για την απόλυτη πλειοψηφία, δεν συγκεντρώθηκαν και τώρα ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι αντιμέτωπος με την τύχη του Έλληνα ομολόγου του: την παραίτηση.

«Η κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία σε αυτή τη Βουλή», σχολίασε αμέσως ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι, επικεφαλής του Δημοκρατικού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχαν προηγηθεί κι άλλες ηχηρές εκκλήσεις στον «καβαλιέρε» να εγκαταλείψει πια την εξουσία.

Επιτηρητές στη Ρώμη


Στελέχη της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πρόκειται να αρχίσουν από την Τετάρτη κιόλας τη διαδικασία επιτήρησης των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και των μέτρων λιτότητας που προωθεί η ιταλική κυβέρνηση, δήλωσε πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.
Η Ιταλία αποδέχθηκε την επιτήρηση της ΕΕ στη σύνοδο της ευρωζώνης στα τέλη του Οκτωβρίου. Στη Σύνοδο των G20 στις Κάννες, αποδέχθηκε επίσης την επιτήρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που αναμένεται να αποστείλει τους δικούς του ειδικούς στη Ρώμη αργότερα μέσα στο μήνα.]

Δημοσιογραφικά ερωτήματα για την υπόθεση Παπαδήμου

Το «Πρώτο Θέμα» θέτει τα εξής δημοσιογραφικά ερωτήματα προς αυτούς που οφείλουν να απαντήσουν:

1. Πόσες συνομιλίες έγιναν την Τρίτη μεταξύ του πρωθυπουργού και του κ. Λουκά Παπαδήμου; Έγιναν ή δεν έγιναν;

2. Εάν αυτές οι συνομιλίες έγιναν, τέθηκαν συγκεκριμένοι όροι στον κ. Παπαδήμο, ή έθεσε αυτός απ’ την πλευρά του άλλους όρους προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του πρωθυπουργού;

3. Υπήρξε επικοινωνία του κ. Παπαδήμου με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, και αν ναι, πότε; Αν όχι, γιατί;

4. Κατά τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου της Τρίτης εκδηλώθηκε από τον κ. Παπαδήμο προς οποιαδήποτε κυβερνητική κατεύθυνση πρόθεση να αποσαφηνίσει με ανακοίνωσή του την θέση του ως προς τις προτάσεις που του διατυπώθηκαν και το συγκεκριμένο περιεχόμενο που είχαν, αν είχαν;

5. Εάν έχει γίνει επικοινωνία και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας εκ μέρους του, ή εάν δεν έχει γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά και παραπλανάται σκοπίμως ο ελληνικός λαός, ισχύει ότι ο κ. Παπαδήμος εντός της Τετάρτης προτίθεται -ως οφείλει- να ξεκαθαρίσει τα πάντα;

πηγή: http://www.newsit.gr/, http://www.tovima.gr/http://www.protothema.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: