Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ΜΗΝ κλείσουν οι «ΔΕΣΜΟΙ – Κέντρο Αρχαίου Δράματος» | Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012, στις 9:30μ.μ. –

desmoi-afisa

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ΜΗΝ κλείσουν οι «ΔΕΣΜΟΙ – Κέντρο Αρχαίου Δράματος»

Γιατί μόνο εμείς μπορούμε!

Εκδήλωση για τη διάσωση του

Πολιτιστικού μη Κερδοσκοπικού φορέα

«Δεσμοί – Κέντρο Αρχαίου Δράματος»

υπό την διεύθυνση της Λυδίας Κονιόρδου

στην προσφάτως ανακαινισμένη «Στοά» της οδού Πατησίων

Αυτοί οι «Δεσμοί» μας αφορούν όλους. Είναι οι «δεσμοί» με την τέχνη που υπηρετούμε. Το γραφείο ηθοποιών 4actors οργανώνει την εκδήλωση για την οικονομική στήριξη του πολιτιστικού μη Κερδοσκοπικού φορέα «Δεσμοί – Κέντρο Αρχαίου Δράματος». Με αφορμή την διακοπή της επιχορήγησης και την παντελή έλλειψη στήριξης από το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και τις νέες δράσεις του σημαντικού αυτού φορέα για το αρχαίο δράμα και την τέχνη, που συνεχίζονται, προκειμένου να μη σταματήσει η λειτουργία του. Και επειδή «ό,τι κλείνει στην Ελλάδα δύσκολα ξανανοίγει», όπως αναφέρει η Λυδία Κονιόρδου, σας καλούμε στην εκδήλωση για την οικονομική στήριξη των «ΔΕΣΜΩΝ», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012, στις 9:30μμ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Στοά (Πατησίων 101 & Κοδριγκτώνος), το αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι, το οποίο ξανανοίγει ανακαινισμένο και μας φιλοξενεί.

Θα παρεβρεθούν όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στους «ΔΕΣΜΟΥΣ», πολλοί ηθοποιοί καθώς και σημαντικοί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους των τεχνών.

Λίγα λόγια για τους «ΔΕΣΜΟΥΣ»:

Το «Κέντρο Αρχαίου Δράματος – Δεσμοί» είναι διεθνές, με έδρα την Αθήνα. Αντικείμενό του αποτελεί το αρχαίο δράμα και οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα, θεωρητική ή πρακτική στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρόλες τις δυσκολίες, συνεχίζεται το παραδοσιακό εκπαιδευτικό έργο των «Δεσμών», που απευθύνεται σε ηθοποιούς και καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό της εκπαίδευσης στη διδασκαλία και ερμηνεία του αρχαίου δράματος, καθώς και το μεταπτυχιακό όπου διδάσκει η Λ. Κονιόρδου, μαζί με τον πρόεδρο των «Δεσμών» Κώστα Γεωργουσόπουλο και τους Αποστολία Παπαδαμάκη, Σταυρούλα Σιάμου και Τάκη Φαραζή.

Επίσης, σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας διδάσκουν οι: Α. Μουτούση, Ν. Κουρής, Ν. Καραθάνος, Στ. Γουλιώτη, Γ. Γάλλος, Ακ. Καραζήσης, Κ. Ευαγγελάτου.

(Όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στους «Δεσμούς» δουλεύουν αφιλοκερδώς).

Επειδή το κέρδος είναι ο πολιτισμός για όλους μας.

Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν στο «Κέντρο Αρχαίου Δράματος – Δεσμοί», μπορούν να κάνουν κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 011-4047128972, ΚΕΠΕΑΕΔ ΔΕΣΜΟΙ.

DESMOI

Πληροφορίες:

Γιώργος Κατινάς, 4actors

Μάρκου Μπότσαρη 48-50, Ν. Κόσμος 

e-mail: info@4actors.gr

Είσοδος: 5 ευρώ (όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Κέντρο Αρχαίου Δράματος – ΔΕΣΜΟΙ»)

Πληροφορίες: 210 8839657 – 6974 515181


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.