Πανσέληνος 31 Αυγούστου 2012 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις

PANSELHNOS STO ETHNIKO ARXAIOLOGIKO MOUSEIO

Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις «υποδέχεται» το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την πανσέληνο στις 31 Αυγούστου, τη δεύτερη μέσα στον μήνα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 8 μμ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα με τις παρακάτω δράσεις:

Νυχτερινή ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Το πλοίο, οι θησαυροί, ο μηχανισμός» από αρχαιολόγους του Μουσείου. Ώρα έναρξης 8.30 μμ.

Μουσική παράσταση στο ειδυλλιακό αίθριο από το Guitarte Esemble. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποσπάσματα αρχαίας ελληνικής μουσικής, καθώς και μουσική των Μάνου Χατζιδάκι και Φίλιππου Τσαλαχούρη από παραστάσεις του αρχαίου δράματος. Ώρα έναρξης 9.30 μμ.

Στο αίθριο λειτουργεί αναψυκτήριο, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εργαστήρι Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου 2012-2013 | Οκτώβριος 2012-Μάρτιος 2013 | Σχολείο Του Σινεμά

Εργαστήρι Εικονοληψίας (Διεύθυνσης Φωτογραφίας) 2012-2013 Από Το Σχολείο Του Σινεμά

12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ 2012-2013 Από Το Σχολείο Ιστορίας, Θεωρίας & Κριτικής “Βασίλης Ραφαηλίδης”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.