Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος | Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών & Λογοτεχνικού Βιβλίου – Φιλανθρωπικού Σκοπού | Δευτέρα 10 έως Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

omilos gia tin unesco

Δευτέρα 10 έως Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών & Λογοτεχνικού Βιβλίου

Τα έσοδα των έργων θα δοθούν στην «Κιβωτό του κόσμου», στο έργο του Πατέρα Αντώνιου

Τη Δευτέρα 10/12/2012 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στις 19.30, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος εγκαινιάζει για δεύτερη χρονιά Έκθεση Εικαστικών και Λογοτεχνικών Βιβλίων των μελών του με σκοπό τα έσοδα από τις πωλήσεις πινάκων και βιβλίων να δοθούν στην «Κιβωτό του κόσμου» στο έργο του Πατέρα Αντώνιου που εδρεύει στην Κολοκυνθού και φιλοξενεί 400 περίπου άπορα παιδάκια, των φαναριών, ελληνόπουλα και αλλοδαπά αλλά και μονογονεϊκές οικογένειες που έφτασαν κοντά του με χαμένη την ελπίδα τους για τη ζωή.

omilos gia tin unesco 1

Εξήντα περίπου συμμετέχοντες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, ο Μπότης Θαλασσινός, η Ελενα Κρυστάλη, η Νίνα Διακοβασίλη, η Ρούλα Πάππας κ.α., δίνοντας από το απόθεμα της ψυχής τους παρουσιάζουν νέα δουλειά με σκοπό να συγκεντρώσουν αφενός τον θαυμασμό των επισκεπτών με τα έργα τους και αφετέρου να συγκεντρώσουν τα οικονομικά οφέλη που θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό σκοπό. Η έκθεση περιλαμβάνει πίνακες ελαιογραφίας διαφόρων μεγεθών, Αγιογραφίες, φωτογραφίες, μεταλλογλυπτική, γλυπτική, κεραμική τέχνη και μικροκατασκευές.

Αν και η αξία των καλλιτεχνών είναι μεγάλη, εντούτοις για να υπάρχει αγοραστική κίνηση όλοι από καρδιάς μείωσαν στο ελάχιστο το κόστος, ώστε να μπορεί ο οιοσδήποτε συνάνθρωπός μας, μέσα στην οικονομική ύφεση που διανύουμε, να ανταποκριθεί βοηθώντας τον σκοπό μας.

Ελπίζοντας στον αλτρουισμό και στη δοτική διάθεση κάθε καλοπροαίρετου συνανθρώπου μας κάνουμε έκκληση να μας επισκεφθεί από 10 έως 13 Δεκεμβρίου και να αγγίξει με αγάπη το σκοπό μας.

Σύμμαχοι στην όλη μας εκδήλωση εκτός από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης που είναι ο βασικός μας χορηγός αφού μας φιλοξενεί δωρεάν στο χώρο του, είναι η ΕΡΤ που ευγενικά μας υποστηρίζει, και οι χορηγοί επικοινωνίας μας GALAXY 92 F.M., «Κεντρί», «Κάμερα- στυλό οn line» και η κ. Φωτεινή Ανδρουλάκη εκδότρια του περιοδικού «VOLTA».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.