ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ Η πρώτη ελληνική ταινία της χρονιάς | Ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια

mikra-agglia

09/01/2014

Ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια η «ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ» του Παντελή Βούλγαρη κατά την 5η εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες όλης της Ελλάδας. Πρόκειται για την μεγάλη ελληνική επιτυχία της χρονιάς που έχοντας συγκεντρώσει τη στήριξη κοινού και κριτικών από την πρώτη μέρα προβολής της, συνεχίζει την πορεία της με αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, εξασφαλίζοντας την συνεχιζόμενη εμπορική της επιτυχία.

«Μικρά Αγγλία» (2013) του Παντελή Βούλγαρη| Κριτική ταινίας Δήμητρα Γιαννακού

Η ταινία κυκλοφόρησε πανελλαδικά στις 5 Δεκεμβρίου σε περισσότερες από 100 αίθουσες. Η εισπρακτική της πορεία υπήρξε εξ’ αρχής εξαιρετική με μηδενική σχεδόν εβδομαδιαία πτώση στα εισιτήρια, κάτι που οφείλεται στο εξαιρετικό στόμα-με-στόμα που έχει λειτουργήσει ως η καλύτερη διαφήμιση. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η προβολή της ταινίας κατά την 5η εβδομάδα να συνεχιστεί σε 70 αίθουσες πανελλαδικά.


Ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής τα σχόλια των θεατών υπήρξαν ιδιαίτερα κολακευτικά χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την ταινία ως την «καλύτερη ταινία της χρονιάς», «αριστούργημα», «θρίαμβο».
Η ταινία προβάλλεται σε περισσότερες από 60 αίθουσες πανελλαδικά για 6η εβδομάδα συνεχίζοντας την καλλιτεχνική και εμπορική της επιτυχία.
Visit:
http://www.mikraaggliafilm.gr

https://www.facebook.com/MikraAggliaFilm
https://twitter.com/MikraAggliaFilm

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.