Η Άλλη Γυναίκα του Νικ Κασαβέτης (2014) |Κριτική ταινίας : Δήμητρα Γιαννακού | παρουσίαση-trailer-που παίζεται

THE-OTHER-WOMAN-Movie
«Όλους μας έχουν απατήσει, όλοι θα απατηθούμε». Αυτή ήταν η δήλωση της Κάμερον Ντιάζ σε μια συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τη νέα ταινία «Η Άλλη Γυναίκα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η Άλλη Γυναίκα» είναι μια κωμωδία επάνω στην απιστία, και πιο συγκεκριμένα επάνω στην απιστία των ανδρών. Ο Νικ Κασσαβέτης έπειτα από το μελοδραματικό «Η Αδελφή Μου κι Εγώ» συνεργάζεται ξανά με την Κάμερον Ντιάζ και φτιάχνει μια καρικατούρα του άνδρα που απιστεί, βάζοντας σε εικόνες μια ιστορία απίθανη, τρελή και παραδειγματική για τις γυναίκες-θύματα τέτοιων καταστάσεων.

Κατά τον αμερικανό κοινωνιολόγο Eric Anderson, η απιστία των ανδρών είναι κάτι το αναπόφευκτο. Αυτό δείχνει να ενστερνίζεται και η Κάμερον Ντιάζ, η οποία μέσα στην ταινία υποδύεται το μοντέλο μιας γυναίκας έξυπνης, ανεξάρτητης, τολμηρής και δικαιολογημένα πεσιμίστριας, καθώς είναι διαυγής και αρκετά «γειωμένη» στην πραγματικότητα, όπως είναι και στην αληθινή της ζωή.
Το πρωτότυπο της πλοκής είναι ότι οι γυναίκες-αντίζηλοι συνασπίζονται και δρουν εναντίον του κοινού εχθρού αντί να στραφούν η μία εναντίον της άλλης, όπως γίνεται συχνά.
Συνειδητοποιούν ότι η απόρροια των προβλημάτων τους είναι ο ίδιος ο Μαρκ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου «Game of Thrones») με την ασταθή προσωπικότητα, τον εγωισμό και την συνεχή υποκρισία και για αυτό θα βάλουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκδίκησης.
Τα παραπάνω τροφοδοτούν τη συνέχεια της ιστορίας με διάφορα κωμικά επεισόδια και εφαρμογή σχεδίων που θυμίζουν παιχνίδι για μικρά παιδιά, με τον άμοιρο Μαρκ να υπόκειται σε διάφορες δοκιμασίες.

Με χιουμοριστικό ύφος, με μια χαρακτηριστική ελαφράδα και κυνικότητα, ο σκηνοθέτης αναπαριστά καταστάσεις που συνήθως είναι πολύ σοβαρές και δραματικές. Έτσι, οι κρίσεις πανικού της συζύγου Κέιτ (Λέσλι Μαν) γίνονται πηγή ανεκδοτολογικών περιστατικών που διακωμωδούν και σαρκάζουν έμμεσα τις «μακριά νυχτωμένες» συζύγους.
Χαρακτηριστική είναι η ενδυμασία, όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια: η σύζυγος φορά μια βαμβακερή ρόμπα και μια νυχτικιά σε θαλασσί αποχρώσεις ενώ η ερωμένη Κάρλυ (Ντιάζ) εμφανίζεται με ένα σύνολο πολύ τολμηρό και «καυτό».
Η περιβολή της πρώτης αποτελεί μια ένδειξη της βαρετής, ήσυχης οικογενειακής ζωής στην οποία το πρόσωπο έχει καθησυχαστεί, ενώ το ντύσιμο της δεύτερης μαρτυρά τη δίψα για κατάκτηση.
Ο τρόπος που αντιδρά η απατημένη σύζυγος είναι προσαρμοσμένος στο «πρωτόκολλο» μιας κωμωδίας, αντανακλώντας ταυτόχρονα το χαριτωμένο, ελαφρύ και αφελές ταπεραμέντο της Κέιτ.
Κλεισμένη καθώς ήταν μέσα στα στενά πλαίσια του γάμου και χωρίς καθαρά δικούς της προσωπικούς φίλους, χωρίς ανεξάρτητη ζωή (άλλη μια πραγματικότητα που παρατηρείται σε πολλά ζευγάρια), η Κέιτ θα αγκιστρωθεί επάνω στην πρώην ερωμένη του άνδρα της ζητώντας υποστήριξη (!).
Η συγκεκριμένη παρέα των γυναικών, το περιβάλλον, το ντύσιμό τους και το γενικότερο πλαίσιο αναπαράστασης δημιουργεί αρχικά υπόνοιες ότι κάπου το έχουμε ξαναδεί, παραπέμποντας μας, τέλος, στο «Sex And The City».
«Η Άλλη Γυναίκα» είναι μια ελαφριά κωμωδία επάνω στην απιστία γένους αρσενικού. Αν βρίσκετε ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω, να τη δείτε.
Σκηνοθέτης: Νικ Κασσαβέτης Παίζουν: Κάμερον Ντιάζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, Νίκι Μινάζ, Ντον Τζόνσον Εταιρία Διανομής: Odeon.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

http://www.clickatlife.gr/

THE-OTHER-WOMAN-Movie 01

Η Άλλη Γυναίκα
The Other Woman

του Νικ Κασαβέτης
με τους Κάμερον Ντιάζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, Νίκι Μινάζ, Ντον Τζόνσον

Υπόθεση:
Όταν η Κάρλι (Κάμερον Ντίαζ) συναντήσει τυχαία την Κέιτ (Λέσλι Μαν), τη γυναίκα του καινούριου της αμόρε, Μαρκ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου , “Game of Thrones”), θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, ότι έχει μπλέξει με έναν απατεώνα και μισό. Η Κάρλι βρίσκεται ξαφνικά στη θέση να παρηγορεί την Κέιτ και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια φιλική σχέση η οποία σύντομα θα ενισχυθεί δραστικά, όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Μαρκ τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Άμπερ (Κέιτ Άπτον). Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης.

Μια αισθηματική κωμωδία από τον Νικ Κασαβέτις, σκηνοθέτη των ταινιών «To ημερολόγιο» και «Η αδελφή μου κι εγώ».

Η Κάρλι (Κάμερον Ντίαζ) είναι μια σκληρή Νεοϋορκέζα δικηγόρος, η ερωτική ζωή της οποίας διέπεται από αυστηρούς και παραδοσιακούς κανόνες. Όταν όμως γνωρίσει τον Μαρκ Κινγκ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, «Game of Thrones») αποφασίζει να αφήσει προσωρινά την πανοπλία της και να αφεθεί ολοκληρωτικά στην ακαταμάχητη γοητεία του. Μια αυθόρμητη, αιφνιδιαστική επίσκεψη της Κάρλι στο σπίτι του Μαρκ, στο Κονέκτικατ θα είναι η αφορμή της απόλυτης ανατροπής, καθώς εκεί η άλλοτε άτεγκτη – πλέον ερωτοχτυπημένη – δύσμοιρη δικηγόρος θα συνειδητοποιήσει με τον πιο ακραίο τρόπο ότι ο «καλός της» τυγχάνει παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα, την Κέιτ (Λέσλι Μαν).

Πέρα από την οργή της Κάρλι, ο κόσμος της οποίας κατέρρευσε ολοσχερώς μετά την απροσδόκητη αυτή συνειδητοποίηση, η ζωή της Κέιτ ανατρέπεται επίσης, καθώς έξαλλη συνειδητοποιεί ότι ο «πιστός» σύζυγός της την απατά. Αντί οι δυο γυναίκες λοιπόν να στρέψουν την οργή η μία απέναντι στην άλλη, αποφασίζουν να συμμαχήσουν και να στραφούν ενάντια στον κοινό τους εχθρό. Σύντομα συνειδητοποιούν ότι εκείνα που τις ενώνουν, τελικά, είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που τις χωρίζουν, όμως ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι μπορεί να τους ενώνει και μια τρίτη «αντίζηλος»!

Πλέον, στον αγώνα της γυναικείας εκδίκησης ενάντια στον άπιστο Μαρκ, θα ενταχθεί ένα ακόμη «απατημένο» θύμα, η σεξοβόμβα Άμπερ (Κέιτ Άπτον). Οι τρεις γυναίκες είναι πια αποφασισμένες ότι δεν θα σταματήσουν την απόπειρα εκδίκησής τους αν δεν αποκαλύψουν το αληθινό πρόσωπο του ψεύτη Μαρκ… Κι όσο το πανούργο τους σχέδιο εξελίσσεται, οι τρεις φίλες έρχονται όλο πιο κοντά η μια στην άλλη…

Λίγα λόγια για την παραγωγή

Η παραγωγός της ταινίας Τζούλι Γιόρν αναζητούσε για πολύ καιρό μια κωμική ιδέα που θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε γυναικεία παρέα, μέχρι τη στιγμή που έπεσε πάνω στο σενάριο της Μελίσα Κ. Στακ. «Ερωτευτήκαμε κατευθείαν τη Μελίσα. Μας κέρδισε η “στεγνή” προοπτική της και το λαμπρό της μυαλό. Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τις περιπτώσεις σαν αυτή, όπου μας στέλνουν τις πρώτες σελίδες του σεναρίου και υπογράφουμε με κλειστά μάτια. Αυτό ακριβώς έγινε τώρα. Οι 30 πρώτες σελίδες του σεναρίου μας ανάγκασαν να αναφωνήσουμε “Ξεκινάμε”, με ενθουσιασμό!» δήλωσε η Γιόρν για την επιλογή της σεναριογράφου.
Οι αρχικές συζητήσεις σχετικά με την ταινία ξεκίνησαν με την Σταρκ να ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που δεν θα ήθελε να δει σε μια ταινία: «Δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι δε με ενδιέφερε να δημιουργήσω μια σύζυγο που θα έμοιαζε καταθλιπτική και μίζερη νοικοκυρά-ζωντοχήρα και επίσης δεν ήθελα σε καμία περίπτωση η άλλη γυναίκα να είναι απλά μια σκύλα. Ήθελα να έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή τις σκέψεις μας αναφορικά με τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες.»
Η Σταρκ είχε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πηγές έμπνευσης: «Παρακολούθησα μπόλικες γαλλικές κωμωδίες, στις οποίες όλες κοιμόντουσαν με διάφορους – όχι απαραίτητα με τους συντρόφους τους. Στην Αμερική υπάρχει μια κάπως πιο πουριτανική άποψη αναφορικά με την πολυγαμία αλλά και τη μοιχεία, οπότε είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε και να σκεφτούμε τις γαλλικές ταινίες επικεντρώνοντας στις σχέσεις των ανθρώπων ως προέκταση των μπερδεμένων, εμπλεκόμενων χαρακτήρων.
Ομοίως, η παραγωγός βλέπει την ταινία σαν μια ιστορία για τους δεσμούς, μόνο που στον πυρήνα της δεν υπάρχουν τόσο οι ρομαντικοί δεσμοί όσο οι φιλικοί: «Πρόκειται για μια ταινία με θέμα την ιστορία αγάπης μεταξύ των γυναικών και πως αυτές θα καταφέρουν να ανακτήσουν τη χαμένη τους δύναμη».
Ο σωστός άντρας για την «Άλλη Γυναίκα»
Έχοντας λοιπόν το σενάριο στα χέρια της, η παραγωγός της ταινίας Τζούλι Γιόρν άρχισε την αναζήτηση σκηνοθέτη. Ο γνωστός από τις επιτυχημένες ταινίες «Το Ημερολόγιο» και «Η Αδελφή μου κι Εγώ», Νικ Κασαβέτις, έμοιαζε ιδανική επιλογή. Όταν ο Νικ διάβασε το σενάριο, εκδήλωσε κατευθείαν ενδιαφέρον, λέγοντας ότι η εμπειρία του από την εμβληματική προσωπικότητα της μητέρας του, των αδερφών του και της κόρης του, του έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό δέσιμο με τις γυναίκες. Επίσης εκείνο που διέκρινε και αγάπησε στο συγκεκριμένο σενάριο είναι η μοναδική προσέγγιση της δύναμης της γυναικείας φιλίας.
Η Γιόρν αναγνωρίζει ότι ο Νικ είχε στα χέρια του μια φαρέτρα γεμάτη γυναίκες! Η παραγωγός, η σεναριογράφος, οι πρωταγωνίστριες και πολλές ακόμη από τις γυναίκες στην ομάδα των συντελεστών της ταινίας, στρεφόντουσαν τις περισσότερες φορές προς τον Νικ προκειμένου να του αναλύσουν και να του εξηγήσουν τις σκέψεις τους. «Αν έμπαινες λοιπόν στο πλατό, θα έπεφτες σίγουρα επάνω σε έναν πάρα πολύ ψηλό τύπο γεμάτο τατουάζ, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναρωτιόσουν “Μα καλά, είναι όντως αυτός ο σκηνοθέτης της ταινίας;”. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι ο Νικ είναι με διαφορά ο πιο ευαίσθητος όλων μας!», καταλήγει η παραγωγός.

THE-OTHER-WOMAN-Movie 02

Η «Άλλη Γυναίκα»

Από τη στιγμή που οι χαρακτήρες άρχισαν να διαμορφώνονται, σεναριακά, η παραγωγός είχε στο μυαλό της την Κάμερον Ντίαζ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. «Ήταν ένα από τα όνειρά μου, να κάνω κάστινγκ με την Κάμερον Ντίαζ, μια κινηματογραφική περσόνα που στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να δημιουργήσει τον πιο κατάλληλη Κάρλι».
Εκείνο που την άγγιξε κατευθείαν ήταν η φρέσκια ματιά επάνω στη σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα σε δυο – ή και περισσότερες – γυναίκες, όταν βρίσκονται αντιμέτωπες με ασυνήθιστες, έκτακτες καταστάσεις. Η Κάμερον Ντίαζ βρήκε τη σκέψη πολύ ενδιαφέρουσα: «Όταν η Κάρλι μαθαίνει ότι ο Μαρκ είναι παντρεμένος, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με εκείνον, ή με οτιδήποτε κοντινό του, όμως υπάρχει κι αυτή η “άλλη γυναίκα”, η σύζυγος του Μάρκ, Κέιτ, την οποία δεν θα τολμούσε με κανέναν τρόπο να αφήσει αβοήθητη!»
Και συνεχίζει: «Είναι ένα πολύ όμορφο κόνσεπτ. Έχει να κάνει με τις γυναίκες και με τη φιλία. Κι εκείνο που μου άρεσε ακόμη περισσότερο είναι ότι δεν αποκλείει τους άντρες θεατές και δεν έχει να κάνει με την εκδίκηση. Πρόκειται για ένα ταξίδι το οποίο αυτές οι γυναίκες θα κάνουν προκειμένου να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Και μιλάμε για τρεις γυναίκες οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές που δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθούν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Κι αυτό που κάνουν στον Μαρκ είναι περισσότερο η αποκάλυψη του πραγματικού του προσώπου παρά ένα χτύπημα εκδίκησης»!
Η Λέσλι Μαν η οποία υποδύεται την Κέιτ, μια υπέρ-νοικοκυρά των προαστίων, πιστεύει ότι ο χαρακτήρας της ζει μέσα σε μια φούσκα! Έχει μάθει να περνά την κάθε της μέρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και έχει ως μοναδικό της μέλημα να υπηρετεί τον άντρα της και να τον κάνει περήφανο. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, φυσικά έχει χάσει τον εαυτό της και έτσι όταν η Κέιτ ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός δεν της είναι πιστός, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Το στήριγμα που αναζητά όταν τα πάντα γύρω της έχουν θολώσει έρχεται από τις άλλες γυναίκες, οι οποίες θα τη βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επανέλθει.
Στο ρόλο της τρίτης εξαπατημένης γυναίκας, της Άμπερ, δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστή επιλογή από αυτή της Κέιτ Άπτον – παρότι η συγκεκριμένη θέση προσέλκυσε μπόλικες υποψήφιες! Η παραγωγός θυμάται ότι: «Αρχικά είχαμε την εικόνα της Κέιτ Άπτον ως ένα χαλαρό καλούπι για τον συγκεκριμένο κινηματογραφικό χαρακτήρα, καθώς πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να την έχουμε μαζί μας. Οπότε όταν προστέθηκε στο καστ, μας έλυσε τα χέρια. Το κλειδί του συγκεκριμένου ρόλου είναι ότι πρέπει αρχικά να είναι μισητή, και σταδιακά να σε κάνει να την αγαπήσεις. Και ταιριάζει τόσο τέλεια στη συγκεκριμένη διαδικασία…»
Στο ρόλο του χαρισματικού ψεύτη Μαρκ Κίνγκ, συναντάμε τον Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (Game of Thrones), ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με το κωμικό του ταλέντο. Συγκεκριμένα η παραγωγός αναφέρει: «Σταθήκαμε απίστευτα τυχεροί με την περίπτωση του Νικολάι. Ξέραμε με βεβαιότητα ότι διαθέτει το ύφος και την εμφάνιση του όμορφου, εντυπωσιακού πρωταγωνιστή, όταν όμως ήρθε και έβγαλε την πρώτη σκηνή, μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό. Καταφέρνει από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει από κακός- γοητευτικός και – δεδομένου του απίστευτου ταλέντου που διαθέτει – δε σταματά να σε εκπλήσσει με το πόσο σκληρός “εργάτης” είναι!»
Ο ίδιος πιστεύει για τον χαρακτήρα του ότι «του Μαρκ του αρέσει να ερωτεύεται, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα συνοψίζεται στο γεγονός ότι αυτός ο τύπος δεν σταματά να ερωτεύεται τον ερωτευμένο εαυτό του!»
Τέλος, άλλη μια επιλογή έκπληξη στο κάστ που αποδείχθηκε φοβερά ταιριαστή ήταν αυτή της γραμματέως της Κάμερον Ντίαζ στην ταινία, της Λύντια Μινάζ, την οποία υποδύεται η επιτυχημένη εκκεντρική ράπερ, Νίκι Μινάζ. Μια εκπληκτική περσόνα που τελικά αποδείχτηκε απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας!

Είδος ταινίας
Κωμωδία

Σκηνοθεσία
Nick Cassavetes

Σενάριο
Melissa Stack

Παραγωγή
Julie Yorn

Μουσική
Aaron Zigman

Φωτογραφία
Robert Fraisse

Μοντάζ
Jim Flynn
Alan Heim

Casting
Matthew Barry
Nancy Green-Keyes

Σχεδιασμός Παραγωγής
Dan Davis

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Doug Huszti 

Σκηνικά
Michelle Schluter-Ford

Κοστούμια
Paolo Nieddu
Jacqueline Oknaian

Εταιρείες Παραγωγής
LBI Productions
Twentieth Century Fox Film Corporation

Διανομή
Odeon (Ελλάδα)
20th Century Fox

Χρονολογία παραγωγής
2014

Χώρα παραγωγής
ΗΠΑ

Γλώσσα
Αγγλικά

Εικόνα
Έγχρωμη 2.35 : 1

Διάρκεια
109′

Ήχος
Dolby

Πού παίζεται

ΚΕΝΤΡΟ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Odeon Όπερα
Ακαδημίας 57
2103622683
DOLBY SR
Δευτ.-Παρ. € 7,50, Σάβ., Κυρ. € 8,00, μέλη του club Cineφίλοι & παιδ. Δευτ.-Παρ. € 6,50, Σάβ., Κυρ. € 7,00. Προβολές 3D € 10, Cinefiloi & παιδικό € 9,00
Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 20.00/ 22.30, Σάβ., Κυρ. & 17.30

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Γαλαξίας
Μεσογείων 6 (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι)
2107773319
€ 7,50. Προβολές 3D € 10. Η α΄προβολή & άνω των 65 € 6,50. Τετ. γεν. είσ. € 5,00, προβολές 3D € 7,00
Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 18.10/ 20.20/ 22.30αθηνόραμα Club

ΛΕΩΦ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΑΧΑΡΝΩΝ
Αελλώ Cinemax-Cyta
Πατησίων 140
2108259974-5
€ 7,00. Παιδ.-φοιτ. & άνω των 65 € 6,00. 3D προβολές: € 10,50, παιδ.-φοιτ. € 9,00. Γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 5,50. Κάθε Τετ. & Πέμ. δύο άτομα με ένα εισιτήριο. Πώληση εισ. με πιστ. κάρτα στο 80111300400 από σταθ. και http://www.cinemax.gr
Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 18.15/ 20.30/ 22.45

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚHΦΙΣΙΑ
Κηφισιά Cinemax-Cyta
Λ. Κηφισίας 245, Ζηρίνειο, Κηφισιά (ΗΣΑΠ Κηφισιά)
2106233567, 2106232808
€ 8,50, παιδ.-φοιτ. € 6,50, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 6,50. Κάθε Τετ., Πέμ. δύο άτομα με ένα εισιτήριο.
Αίθουσα 1 Πέμ., Παρ. & Δευτ.-Τετ. 18.15/ 20.30/ 22.45, Σάβ., Κυρ. 20.30/ 22.45
Odeon Kosmopolis Μαρούσι
Λεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι (Κόμβος Αττικής Οδού)
DTS/DOLBY DIGITAL
€ 7,50, 3D προβολές € 10. Μέλη του club Cineφίλοι, παιδικό & φοιτ. € 6,50, προβολές 3D € 9,00.
Αίθουσα 10 Πέμ.-Τετ.: 17.50/ 20.10/ 22.30
Αίθουσα 11 Πέμ.-Τετ.: 21.30
Village 15 Cinemas @ The Mall
 Aνδρέα Παπανδρέου (παραπλεύρως Αττικής Οδού) ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι
Τηλ. 14848 (χρέωση 0,49€/min (από σταθερό) και 0,98€/min (από κινητό).
€ 7,00, φοιτ. € 5 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00.
Αίθουσα 10 Πέμ.-Τετ.: 16.30/ 19.00/ 21.30/ 00.00, Σάβ., Κυρ. & 14.00, Κυρ. & 11.40
Αίθουσα 13 Village Cinemas Gold Class Πέμ.-Τετ.: 19.00/ 21.30

ΠΕΙΡΑΙΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΑ
Village Shopping And More
Πέτρου Ράλλη & Θηβών, Άγιος Ιωάννης Ρέντη
Τηλ. 14848 (χρέωση 0,49€/min (από σταθερό) και 0,98€/min (από κινητό).
€ 7,00, φοιτ. € 5 (Δευτ., Τρ.) Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00.
Αίθουσα 1 Comfort Πέμ.-Τετ.: 21.15/ 23.40
Αίθουσα 9 Πέμ.-Τετ.: 18.50/ 21.15/ 23.40, Σάβ., Κυρ. & 16.20
Δημ. Κιν. Σινεάκ
Πλ. Δημαρχείου, Πειραιάς
2104225653
DOLBY
Δευτ. € 5,00. Τρ., Τετ. € 6,00. Πέμ.-Κυρ. € 7,50, ΑΜΕΑ € 5,00, φοιτ. € 6,00.
Πέμ.-Τετ.: 17.40/ 19.50/ 22.00αθηνόραμα Club
Ν. ΚΟΣΜΟΣ – ΦΙΞ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – Π. ΦΑΛΗΡΟ
Odeon Starcity – Λ. Συγγρού
Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος
DTS/DOLBY DIGITAL
€ 7,50, 3D προβολές € 10. Μέλη του club Cineφίλοι, παιδικό & φοιτ. € 6,50, προβολές 3D € 9,00.
Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 21.20
Αίθουσα 10 Πέμ.-Τετ.: 20.10/ 22.30, Σάβ., Κυρ. & 17.50
Village 9 Cinemas @ Faliro
Παλαιά Λεωφ.Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3, Δέλτα Π.Φαλήρου
Τηλ. 14848 (χρέωση 0,49€/min (από σταθερό) και 0,98€/min (από κινητό).
€ 7,00, φοιτ. € 5,00 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00.
Αίθουσα 4 Post Credit Πέμ.-Τετ.: 18.40/ 21.00/ 23.20
Αίθουσα 9 Gold Glass Πέμ.-Τετ.: 19.50/ 22.10

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ
Odeon Γλυφάδα
Ζέππου 14, Πλ. Ξενοφώντος
2109650318
€ 7,50. Μέλη του club Cineφίλοι & παιδ.-φοιτ. € 6,50.
Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 20.00/ 22.30

ΔΑΦΝΗ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Νανά Cinemax-Cyta
Λ. Βουλιαγμένης 179 (ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης)
2109703158, 2109706865
€ 7,00. Παιδ.-φοιτ. & άνω των 65 € 6,00. 3D προβολές: € 10,50, παιδ.-φοιτ. € 9,00. Γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 5,50. Κάθε Τετ. & Πέμ. δύο άτομα με ένα εισιτήριο. Πώληση εισ. με πιστ. κάρτα στο 80111300400 από σταθερό τηλ. και στο http://www.cinemax.gr
Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 18.15/ 20.30/ 22.45
Village Cinemas Athens Metro Mall – Ag. Dimitrios
Λ.Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος
Τηλ. 14848 (χρέωση 0,49€/min (από σταθερό) και 0,98€/min (από κινητό).
€ 7,00, φοιτ. € 5 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D: € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00.
Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 18.50/ 21.15/ 23.30

ΙΛΙΟΝ
Ster Cinemas Ίλιον
Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον
2108092690, 801 8017837
Δευτ.-Πέμ. € 6,50, 3D: € 8,00. Παρ.-Κυρ. € 7,50, 3D: € 9,00. Οικογ. εισιτ., παιδ. & άνεργοι € 5,00 (εκτός προβολών 3D). Άτομα άνω των 60 € 6,00
Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.10/ 21.20/ 23.30

ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Village Cinemas Παγκράτι
Υμηττού 110 & Χρεμωνίδου (Εμπ. Κέντρο Athens Millenium), Παγκράτι
Τηλ. 14848 (χρέωση 0,49€/min (από σταθερό) και 0,98€/min (από κινητό).
DOLBY SRD
€ 7,00, φοιτ. € 5 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00.
Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 19.50/ 22.10/ 00.30

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: