Ανακοίνωση Camera Stylo Online για μη εποικοδομητική συνεργασία με κάποιους πολιτιστικούς φορείς

camera stylo online logo 01

Κάποιοι ελαχιστότατοι φορείς τελευταία δεν απαντούν καν στα αιτήματά μας για παρακολούθηση και κάλυψη των εκδηλώσεων. Φανταζόμαστε , ότι ενδεχόμενα θα ήθελαν περισσότερη, εγκαιρότερη παρουσίαση των εκδηλώσεών τους και ενδεχόμενα άλλοι να διαφωνούν για κάποια γραφόμενα ή πεπραγμένα μας.
Είναι αντιδεοντολογικό και τουλάχιστον αγενές να μην μπαίνουν στον κόπο να απαντούν έστω και αρνητικά στα αιτήματά μας, ενώ μπαίνουν στον κόπο να αποστέλλουν τα δελτία τύπου των εκδηλώσεών τους και να ζητάν την αποτελεσματικότερη προώθησή τους.


Επίσης κάποιοι ελαχιστότατοι φορείς δεν επιτρέπουν ουσιαστικά τη λήψη πλάνων 2:59 λεπτών παρόλο που έχουν συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο.
Αγαπητοί φορείς είστε ισχυροί και με εξασφαλισμένη τη συνέχειά σας για χρόνια πολλά πέρα από τη μέση ζωή ενός σύγχρονου ανθρώπου. Εμείς δεν είμαστε με αυτή την έννοια ισχυροί αλλά όσο κρατήσει η ζωή μας η προσωπική και των φορέων που υπηρετούμε ξεχωρίζοντας και πρωτοπορώντας, πάντα μπροστά σας θα μας έχετε.

Εμείς θα προωθούμε τις εκδηλώσεις σας ανιδιοτελώς και θα κάνουμε το λειτούργημά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Ελπίζουμε και εσείς να πράξετε το ίδιο καλά το λειτούργημά σας γιατί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο με χρήματα του ελληνικού λαού υφίστασθε.

Αθήνα 5.6.2014
Γιάννης Καραμπίτσος
δντης Camera Stylo Online

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.