Δωρεάν Σεμινάριο Πρακτικής Κινηματογράφου «Μαθαίνω Παίζοντας και Παίζω Μαθαίνοντας» την Κυριακή 29.6.2014 στις 16.00- Κερδίστε έκπτωση για το Σεμινάριο στο Ίδρυμα Κακογιάννης συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικό κινηματογραφικό παιχνίδι

hugo

Την Κυριακή 29.6.2014 στην Τσαμαδού 26-28, Εξάρχεια θα πραγματοποιηθεί τρίωρο δωρεάν μάθημα πρακτικής κινηματογράφου και σκηνοθεσίας. Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί με την μορφή εκπαιδευτικού παιχνιδιού (Το Παιχνίδι του Χαμένου Κινηματογραφικού Θησαυρού). Το Σχολείο του Σινεμά θέλοντας να ανατρέψει τον καθιερωμένο τρόπο διδασκαλίας , θα προχωρήσει στην υλοποίηση νέων μεθόδων εκμάθησης που και γνώση θα παρέχουν μα και απόλαυση. Οι μαθητές θα μαθαίνουν παίζοντας  και θα παίζουν μαθαίνοντας. Στους νικητές του παιχνιδιού θα δοθούν δώρα βιβλία κινηματογραφικά και dvd.

Παράλληλα πρόγευση του σεμιναρίου Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Μοντάζ που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης θα πάρετε όσοι επιλέξετε να παρευρεθείτε στο Σχολείο του Σινεμά την Κυριακή 29.6.2014.

Σε αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν συμμετοχή με έκπτωση στο σεμινάριο κινηματογράφου που ξεκινάει τη Δευτέρα στο ίδρυμα Κακογιάννης στις 16.00. Συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό κινηματογραφικό παιχνίδι θα έχουν έκπτωση ανάλογα με το σκορ που θα πετύχουν και τη θέση που θα καταλάβουν. Η έκπτωση θα κυμαίνεται από 10 έως 40€.  Αν υπάρξει αριστεύσας μαθητής , θα εξασφαλίσει ελεύθερη συμμετοχή στο σεμινάριο, αλλά θα έχει την υποχρέωση να βοηθάει στα οργανωτικά του σεμιναρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο Σεμινάριο Κινηματογράφου στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος σε κάθε περίπτωση για να εξασφαλίσουν θέση προτεραιότητας, αφού 2-3 θέσεις το πολύ έχουν μείνει.

Συμπληρώστε παρακαλώ τη:

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Αναλυτικά η δομή του σεμιναρίου

Τέλος θα ανακοινωθεί και παρουσιαστεί ο νέος κύκλος σκηνοθεσίας για τον μήνα Ιούλιο (σαββατοκύριακα) με μαθήματα και γυρίσματα σε παραλίες των Αθηνών ή σε και κοντινά στην Αθήνα νησιά (Αγκίστρι, Αίγινα, Ύδρα, Πόρος) .

Επίσης ο νέος κύκλος δημιουργίας ντοκιμαντέρ για τον Ιούλιο του 2014 που και αυτός θα έχει έντονο καλοκαιρινό χρώμα.

Πληροφορίες – εγγραφές: Τηλ.: 2130159816 10.00-17.00 κάθε μέρα, κιν. τηλ: 6996112050 και στο e-mail: schoolofcinemagr@gmail.com

 

seminario cacoyannis

 

Σεμινάριο Κινηματογράφου στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης | Ιούλιος 2014 | Κάνε το Σενάριό σου Ταινία!

WordPress Σεμινάριο Καλοκαίρι 2014 σε πολύ χαμηλή τιμή | κατασκευή-διαχείριση και ενημέρωση της δικής σας Ιστοσελίδας

Σεμινάριο Adobe Premiere Καλοκαίρι 2014 σε τιμή πολύ χαμηλή

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.