NATURART FESTIVAL 2014

Naturart LOGO new

25, 26, 27 Ιουλίου 2014/ Παρανέστι Δράμας, Forestis Camp στις όχθες του ΝΈΣΤΟΥ
28 Ιουλίου / Φαράγγι Πετρούσας, Πέτρινο θέστρο

Ο ΣΩKΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΠΙΟ (ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα). ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ μέσα στη φύση και FREE CAMPING για όσους το θελήσουν δίπλα στο ΝΕΣΤΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ: kazandB & Sold out

Naturart Poster Banner no sponsors

Η ιδέα:
Ν όπως λέμε Νέο, Ν όπως λέμε Νέστος, Ν όπως λέμε Nature, Ν όπως λέμε Νερό.

Κάτι καινούργιο γεννήθηκε μέσα στο μυαλό μας και αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη. Ψάξαμε να βρούμε ένα έργο τέχνης της φύσης από αυτά που έχει πάρα πολλά η πατρίδα μας και να δημιουργήσουμε ένα Φεστιβάλ που θα στηρίζεται στην μουσική αλλά ταυτόχρονα θα προβάλει και θα υποστηρίζει το Φυσικό τοπίο. Θα φέρνει τον επισκέπτη σε επαφή με την φύση μέσα από έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Θα βοηθάει όσους έρθουν να το παρακολουθήσουν να περάσουν μια μοναδική εμπειρία ενώ παράλληλα θα τους υπενθυμίζει όλες τις οικολογικές ανησυχίες τους. Βουνό, θάλασσα, ποτάμι, λίμνη μεγάλο δίλημμα ….

ΔΥΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ. Νέστος λοιπόν η μια επιλογή και συγκεκριμένα ένα πανέμορφο σημείο στις όχθες του δίπλα στο Παρανέστι Ν.Δράμας. Το όνομα αυτής της τοποθεσίας Forestis, μια οικοτουριστική μονάδα που εδώ και μερικά χρόνια προσφέρει «ανάσες» σε όσους την επισκέπτονται. Η άλλη επιλογή το φαράγγι της Πετρούσας όπου υπάρχει ένα μοναδικής ομορφιάς πέτρινο θέατρο. Και επειδή δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κανένα από τα δύο, διαλέξαμε και τα δύο!!!
Τώρα έπρεπε να βρούμε και το όνομα του festival. Ενα όνομα που θα δίνει το στίγμα του με το πρώτο άκουσμα. NaturArt λοιπόν το όνομα αυτού.
Το πρώτο λοιπόν Naturart festival είναι γεγονός 25, 26, 27 Ιουλίου στο Παρανέστι στο Forestis Camp και 28 Ιουλίου στο πέτρινο θέατρο Πετρουσας Ν.Δράμας

MALAMAS PARANESTI AGGELAKAS NESTOS copy MILTOS NESTOS copy

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Forestis Camp (River Main Stage + Green all day Stage)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
RIVER STAGE
21:00 BALKANATOLIA (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
22:30 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
GREEN STAGE
17:00 T.B.A.
18:00 ΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΥΔΗΣ (ΠΑΓΓΑΙΟ) & O ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛ. «ΤΟ ΠΡΑΒΙ»
19:00 KAPNOS (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
20:00 THE COCONAUT ROCKERS (ΞΑΝΘΗ)
1:00A.M. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (ΚΡΗΤΗ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
RIVER STAGE
19:30 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ (ΔΡΑΜΑ)
21:00 COSMICRAY + ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΡΒΑΤΗΣ] (ΞΑΝΘΗ)
22:30 ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
GREEN STAGE
15:00 TBA
16:00 THE DAMNATION PROJECT (ΚΑΒΑΛΑ)
17:00 UNDERHILL WEST (ΞΑΝΘΗ)
18:00 ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΞΑΝΘΗ)
1:00AM THE GREAT GIG- A TRIBUTE CONCERT TO PINK FLOYD

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
RIVER STAGE
21:00 NIGHTSTALKER
23:00 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
GREEN STAGE
15:00 T.B.A
17:00 THE ALCOHOLIC’ S AFTERNOON (ΕΔΕΣΣΑ)
18:00 ΦΙΓΚΥΡΑΝ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
19:00 FLYING DROP (ΞΑΝΘΗ)
20:00 INK (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)

Πέτρινο Θέατρο στο φαράγγι Πετρούσας

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Rafting, Κανό Καγιάκ,Tοξοβολία, Πύργος αναρρίχησης, Εναέριο πέρασμα του ποταμού (flying fox), Ορθοπεταλιές με τα ποδήλατα βουνού (mountain bikes), Εκδρομές στη φύση,
Δράσεις για παιδιά, Οικολογικά σεμινάρια, Εκθεση φωτογραφίας, Bazaar
Open air cinema, yoga κ.α.

Τιμές εισόδου:
25, 26, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Forestis Camp (ΜΑΛΑΜΑΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ κ.α.)
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ,FORESTIS camp 25,26,27/7
1ημέρου προπώληση: 10 ευρώ – 1ημέρου ταμείο 13 ευρώ

2ημέρου: 17 ευρώ – 3ημέρου: 23 ευρώ

28 ΙΟΥΛΙΟΥ Πέτρινο Θέατρο στο φαράγγι Πετρούσας (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ)
Προπώληση: 10 ευρώ (τα πρώτα 300 τεμ.) – Προπώληση: 12 ευρώ – Ταμείο: 15 ευρώ.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣHΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΔΡΑΜΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΓΛΥΚΟ ΚΑΦΕ, ΨΙΘΥΡΟΙ, ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
ΚΑΒΑΛΑ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΕΡΙΚΟ
ΞΑΝΘΗ: ΙΤΑΛΟΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ : ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΗΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΡΡΕΣ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΓΚΑΖΙ ΚΑΦΕ
ΝΙΚΙΣΙΣΙΑΝΗ : KAΦΕ ΜΥΛΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ENTEXNON , ΣΑΡΩΘΡΟΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ PUBLIC KAI SEVEN
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ VIVA.GR

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6971 75 75 00

ΔΙΑΜΟΝΗ

FREE CAMPING ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 2ΗΜΕΡΟΥ Η’ 3ΗΜΕΡΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ:

1.»KYBΕΛΗ» στο Καρυοφυτο-2542031031. www kyveli-hotel.gr 2.»ΑΓΝΑΝΤΙΟ» στο Καρυοφυτο. 3.»ΚΑΡΥΟΝ» στο Καρυοφυτο-6974010956-6977222270-www.karyon.gr 4.»ΝΕΜΕΣΙΣ» στα Κομνηνα-2542021005-6948 009964 http://www.hotelnemesis.gr 5.»ΗΝΙΟΧΟΣ» στα Κομνηνα-2542022483-6946809418

6.»ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» στην Σταυρουπολη Ξανθης-2542022225 7.»Το Αρχοντικο» στην Σταυρουπολη-2542022225-6936512162 http://www.toarchontiko.gr
8.»VILLA TASCO»στην Δραμα 2521024000 .

ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΔΩΜΑΤΙΑ,ΞΕΝΩΝΕΣ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΙΕΣ, ΣΟΥΙΤΕΣ ,ΟΛΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ Naturart Festival.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΑΞΙ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟ Naturart Φεστιβαλ (ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ Forestis camp)
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7.11′ Πρωι & 16.10′ Απόγευμα (19.25′ Αφιξη)
ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ 9.30′ Πρωι & 18.06′ Απόγευμα(19.25′ Αφιξη)
ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ 10.23′ Πρωι & 18.55 Απόγευμα

ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ 8.52′ Πρωι & 17.17′ Απόγευμα
ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 8.24′ Πρωι & 16.45′ Απόγευμα
ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 7.16′ Πρωι & 15.34′ Απόγευμα.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΡΕΝΟΣΕ από ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ…
Για ΔΡΑΜΑ,ΣΕΡΡΕΣ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9.56′ Πρωι & 18.23′ Απόγευμα
Για ΞΑΝΘΗ,ΚΟΜΟΤΙΝΗ,ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 10.57’Πρωι & 19.25′ Απόγευμα
ΠΟΥΛΜΑΝ Για το ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ @Naturart Festival
ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ και τις 3 μερες κάθε απόγευμα στις 5μμ θα αναχωρεί Πούλμαν μπροστά από το γραφείο ΜΑΚΑΡΙΟΣ.Τιμη με επιστροφή 5ε το ατομο.Η επιστροφή θα γίνετε μετά το πέρας της συναυλίας κάθε ημέρας

Λίγα λόγια για τις τοποθεσίες
FORESTIS camp:
Την περιοχή χαρακτηρίζει η πλούσια φυσική ομορφιά, με τη σπουδαία όσο και σπάνια βλάστηση, την πλούσια χλωρίδα και πανίδα, τα ρέματα με τις παλιές τοξωτές γέφυρες και τους πανέμορφους καταρράκτες, ενώ τα διάσπαρτα ερείπια και οι εκκλησιές μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία σε προηγούμενες δεκαετίες.
Ο χώρος λειτουργεί και σαν παιδότοπος ενηλίκων μιας και η τοξοβολία, ο πύργος αναρρίχησης, το εναέριο πέρασμα του ποταμού (flying fox), οι ορθοπεταλιές με τα ποδήλατα βουνού (mountain bikes), δεν είναι προνόμιο μόνο των μικρών μας φίλων άλλα και των μεγάλων παιδιών. Άλλωστε όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.
Ο Ορέστης Μπόσκος – Βουνολόγος και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του σας περιμένουν στη βάση τους στο «Καφέ Θεραπευτήριο», να σας προσφέρουν με μεράκι και αγάπη δραστηριότητες μέσα στη φύση. Δίπλα στις όχθες του ποταμού Νέστου, η ομάδα μας σας προτείνει αμέτρητες δράσεις για την «θεραπεία» σας!
Ό,τι σας ενοχλεί αφήστε το να το πάρει το ποτάμι…
Το Φαράγγι της Πετρούσας
Το Φαράγγι της Πετρούσας – Πύργων, ξεκινάει βόρεια από το χωριό των Πύργων και καταλήγει στην Πετρούσα. Με μήκος περισσότερο των 10 χιλιομέτρων αποτελεί πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες – περιπατητές, οι οποίοι μπορούν να το διασχίσουν κάτω από κατακόρυφα βράχια, μέσα σ’ ένα εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς τοπίο. Στις πλαγιές του φαραγγιού φιλοξενούνται πολύχρωμα αγριολούλουδα, ανθεκτικά ξερόφυτα αλλά και ενδιαφέρουσα δενδρώδης βλάστηση. Επιπλέον το φαράγγι αποτελεί καταφύγιο για πλήθος ειδών της πανίδας.
Το καλοκαίρι του 1968 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά οργανωμένη διάσχιση του Φαραγγιού από ομάδα Ιταλών με ντόπιο οδηγό. Από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στα βόρεια του χωριού των Πύργων, αναζητούμε το καταφύγιο, στη θέση «Κάπι» για τους ντόπιους, προκειμένου να αρχίσουμε την εξερεύνησή μας μέσα στο «Φαράγγι». Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη, σε ορισμένα μόνο σημεία γίνεται ανηφορική. Το έδαφος είναι στρωμένο με πέτρες χειμάρρων και ελίσσεται ανάμεσα σε απότομες και πολύ δασωμένες ράχες. Σε πολλά σημεία γίνεται εξαιρετικά στενό με πλάτος που δεν ξεπερνά τα 3-5 μέτρα, όπου σχηματίζονται λεκάνες με νερό. Με δέος πλησιάζουμε την περιοχή με το στεφάνι των κορυφών. Μπροστά μας, το Φαράγγι χωρίζεται σε δύο παρακλάδια, που κατευθύνονται στις πλαϊνές ορθοπλαγιές, ενώ οι κεντρικές ορθοπλαγιές καταλήγουν σε άλλα δύο παρακλάδια…
Νοτιότερα και στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετρούσας και εντός του Φαραγγιού, δημιουργήθηκε ένα πανέμορφο Πέτρινο Θέατρο που κάθε καλοκαίρι αποτελεί το επίκεντρο πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για όλο τον Νομό Δράμας.
Με πρωτεργάτες τους κατοίκους της Πετρούσας και με την βοήθεια του Δήμου Προσοτσάνης και της Νομαρχίας Δράμας έγιναν μια σειρά από έργα, όπως κατασκευή γεφυριών, μικρής εκκλησίας με καμπαναριό (είναι το ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας μέσα σε φυσική σπηλιά, όπου πιστεύεται ότι αναβλύζει άγιασμα μέσα από τους βράχους), αμφιθεατρικού χώρου 4.500 θέσεων, κτίσματος-καταφυγίου, ξύλινης εξέδρας για παραστάσεις, δρόμων πρόσβασης προς το Φαράγγι, πετρόκτιστη περίφραξη του χώρου κλπ.
ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ιστορικό του «Πέτρινου Θεάτρου-Φαραγγιού Πετρούσας»
To 1998 μια ομάδα νέων της Πετρούσας διοργάνωσε μουσική συναυλία στο φαράγγι της Πετρούσας, στη θέση Αγία Τριάδα. Στο μέρος αυτό, από το συνολικό μήκος 16 χλμ περίπου του φαραγγιού, υπάρχει ένα μοναδικό μεγάλο φυσικό άνοιγμα.
Με πρωτεργάτη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρούσας, ο Δήμος Προσοτσάνης ξεκίνησε τη δημιουργία & υλοποίηση της ιδέας του Πέτρινου Θεάτρου.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες του φεστιβάλ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

​ Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον ¨Χάρτη¨ των καλοκαιρινών συναυλιών και ξεκινά το μουσικό του ταξίδι, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων. Και αυτό το καλοκαίρι θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα.

Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον ¨Χάρτη¨. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και ¨ανοιχτός¨ στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και ¨πρέπει¨.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

​ Ο Μίλτος Πασχαλίδης δίνει το φετινό του καλοκαιρινό συναυλιακό ραντεβού σε όλη την Έλλαδα. Συγκεντρώνει τραγούδια, διαθέσεις και φίλους και υπόσχεται μια απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια αλλά κυρίως ό,τι φέρει η στιγμή.

Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές, ο Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στην τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.
Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με ερμηνευτική δεξιοτεχνία αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.
Φυσικά δε λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος, η Φωτία Μου και το Στα Είπα Όλα μέχρι τα πιο πρόσφατα από το δίσκο Ξένοι Σ’ Ένα Τόπο Που Αλλάζει. Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα και ενίοτε χιούμορ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

​Ένας από τους πιο ξεχωριστούς εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής.

Από τις “Τρύπες” μεχρι το τελευταίο βιβλίο cd του με τίτλο “Ή ΓΕΛΑΣΤΗ ΑΝΗΦΟΡΑ”, ο Γιάννης Αγγελάκας, μας ταξιδεύει κάθε φορά μέσα από ολόκληρο το φάσμα της ιδιαίτερης δημιουργικής του ικανότητας. Μία ξεχωριστή μίξη τραγουδιών από το παρελθόν το παρόν και το μέλλον, που ορίζουν το εδώ και τώρα του καθένα μας, δίνουν χαρακτήρα στις ζωντανές εμφανίσεις του.
Μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα στη σκηνή θα βρίσκεται η πιστή παρέα του τα τελευταία χρόνια, ο Ντίνος Σαδίκης στο μπαγλαμά και το τραγούδι, ο Χρήστος Χαρμπίλας στα ηλεκτρονικά και τα κρουστά, ο Τίτος Καργιωτάκης στην κονσόλα του ήχου, τα πλήκτρα και την ηλεκτρική κιθάρα και ο Στάθης Αραμπατζής στην κιθάρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

​ Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με μία σειρά συναυλιών. Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή. Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.

Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

NIGHTSTALKER

​ Οι Nightstalker γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο στα ελληνικά εδάφη, αρνούνται να βάλουν ταμπέλα στη μουσική τους και συνεχίζουν την ανοδική πορεία δισκογραφικά αλλά και περιοδεύοντας ακούραστα τα τελευταία χρόνια. Δημιουργήθηκαν αρχές του 1989, κάνοντας τις πρώτες εμφανίσεις και τo 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο Side Fx από την Hitch Hyke Records, ενώ δυο χρόνια αργότερα, αλλάζοντας δισκογραφική εταιρία, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Use από την FM Records. Το 2000 κυκλοφόρησε το Ritual. To 2004 οι Nightstalker με αλλαγές στη σύνθεση, όπως την είσοδο του Αντρέα στο μπάσο (πρώην μπασίστας στους Rotting Christ) και του Tόλη στην κιθάρα, κυκλοφόρησαν το Just a burn από την Mad Prophets Records. Η τελευταία τους κυκλοφορία με τίτλο Dead Rock Commandos, απογείωσε τη μπάντα καθώς πλέον στο δυναμικό της μπάντας εντάσσεται και ο Ντίνος Ρούλος στα τύμπανα.

COSMICRAY
Μετά από 7 χρόνια δισκογραφικής απουσίας οι Cosmicray το indie, rock/pop συγκρότημα από την Ξάνθη, επιστρέφει ανανεωμένο με νέο single που έχει τίτλο “Fly Μy Love” καθώς και με διαφορετική σύνθεση, αφού τα φωνητικά έχει αναλάβει η Χριστεφανία Λουκίδου.
Το αγγλόφωνο project του Άγγελου Μουρβάτη που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το πρώτο του album “Love is” (2007), κερδίζοντας την εκτίμηση του μουσικού τύπου, rock ραδιοφώνων και μουσικά υποψιασμένων ακροατών, έρχεται με το νέο του single να μας υπενθυμίσει ότι η εμπνευσμένη σύνθεση και η καλή μουσική δεν έχει σύνορα και στεγανά, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί παντού!
Το “Fly My Love” από τους Cosmicray περιλαμβάνει όλα εκείνα τα βασικά στοιχεία ενός κλασικού Rock Anthem αναμιγνύοντας τα με μοντέρνες φόρμες και πολλές ηλεκτρονικές πινελιές. Άξια μνείας πρέπει να χαρακτηριστούν οι εξαιρετικοί στίχοι του Θέμη Στεφάνου και η πανέμορφη ερμηνεία από την Χριστεφανία. Όλα τα παραπάνω ως “κοσμική ακτίνα” μας απογειώνουν στον ρυθμό του. Οι Cosmicray είναι: Άγγελος Μουρβάτης (Lead Guitar) , Χριστεφανία Λουκίδου (Vocals), Πέτρος Πισκιλόπουλος (Drums), Πάρης Μουρβάτης (Electric Guitar), Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Bass), Θέμης Στεφάνου (Vocals)
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/cosmicraygreece

ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

http://www.facebook.com/Naturart-festival

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.