Συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης με τον Βασίλη Λέκκα | Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

palestine

«Αυτή η γάζα δεν κρατάει άλλο αίμα…»: Συνεχίζεται η συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα
Μετά την επιτυχημένη πρώτη συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα από το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τη Fair Planet, η συλλογή παρατείνεται μέχρι τις 15 Αυγούστου με τη συνδρομή και της «Αλληλεγγύης για όλους» και της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα.
Ελλάδα Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό, το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού η Fair Planet, η «Αλληλεγγύη για όλους»και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα, μας καλούν σε συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης, με τον Βασίλη Λέκκα. Συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό.

Συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης από το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού τη Fair Planet, της «Αλληλεγγύης για όλους» και της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα με τον Βασίλη Λέκκα.

Στο χώρο της συναυλίας θα συλλέγονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τη Γάζα.

http://stokokkino.gr/

VASSILIS LEKAS

Σημαίνει πολλά να δίνουμε το παρόν σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τονίζει στο Κόκκινο ο Βασίλης Λέκκας, με αφορμή την συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό. Ο Βασίλης Λέκκας παραχώρησε συνέντευξη στο Κόκκινο και τον Κώστα Θωμαΐδη (στις 7 Αυγούστου 2014), με αφορμή τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, που συνδιοργανώνει το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού η Fair Planet, η «Αλληλεγγύη για όλους» και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα με τον Βασίλη Λέκκα.

Σας καλούμε όλους την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 21:00, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό στη Συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης

Στο χώρο της συναυλίας θα συλλέγονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τη Γάζα.

http://stokokkino.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.