Δέσμευση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών να εξετάσει ένα σχήμα που θα καλύπτει τις ανάγκες των καλλιτεχνικών σωματείων

stegi

12.01.2015

Απάντηση έστειλε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην ηλεκτρονική επιστολή διαμαρτυρίας που είχε στείλει ως βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ, η Μάνια Παπαδημητρίου για την απουσία πρόβλεψης δωρεάν εισιτηρίου για τα ενημερωμένα μέλη του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών). 

Μάνια Παπαδημητρίου: «Ηλεκτρονική επιστολή διαμαρτυρίας προς Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για ατέλειες μελών ΣΕΗ»

Απόσπασμα της απάντησης

«Αγαπητή κυρία Παπαδημητρίου,

Σας ευχαριστούμε για την επισήμανσή σας και την αλληλογραφία σας.
Πράγματι, στη Στέγη μέχρι στιγμής δεν ισχύει ειδική τιμή εισιτηρίου ή δωρεάν εισιτήριο για τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΕΗ. Και πράγματι, είμαστε απολύτως σύμφωνοι ως προς το ότι πρέπει να υπάρξει σχετική μέριμνα εκ μέρους μας. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως ήδη έχει ξεκινήσει η μελέτη ενός σχήματος που θα καλύπτει τις ανάγκες των καλλιτεχνικών σωματείων συνολικά, καλύπτοντας τους εργαζόμενους στους χώρους του θεάτρου, του χορού, της μουσικής, του κινηματογράφου, των εικαστικών κοκ.

Print

Στόχος μας είναι να θέσουμε αυτό το νέο σχήμα σε ενέργεια το συντομότερο δυνατό και να παρέχουμε στους εργαζόμενους στον χώρο της τέχνης μία ολοκληρωμένη προσφορά που δεν θα περιορίζεται σε ειδικές τιμές ή δωρεάν είσοδο αλλά θα δημιουργήσει μία σχέση ουσίας κι έναν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε δημιουργικούς ανθρώπους και κατ’ επέκταση έναν πυρήνα πολιτισμού….»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.