
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015
Στις 19 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής, ο Διονύσης Σαββόπουλος διαλέγει από το 50χρονο ρεπερτόριο του 22 τραγούδια, και ερμηνεύει 11 από αυτά μόνος με την κιθάρα του, κι άλλα τόσα με την Ελένη Βιτάλη.
Η βραδιά, που θα επαναληφθεί και την επομένη 20 Οκτωβρίου, αφιερώνεται στην μνήμη του Λευτέρη Βογιατζή για να υπογραμμίσει την ιστορική και καλλιτεχνική σημασία αυτού του τόσο αγαπημένου χώρου.
Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των παιδιών των προσφύγων, μέσω της Εθελοντικής -Κοινωνικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ (http://arsis.gr) που δραστηριοποιείται στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης.
Πληροφορίες
Τοποθεσία: Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, Κυκλάδων 11 & Κεφαλληνίας, Κυψέλη
Ημερομηνία: Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, στις 9μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 16 ευρώ
Προπώληση: Οι θέσεις του θεάτρου είναι περιορισμένες και η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά από την Ticketservices.gr (www.ticketservices.gr)
Πληροφορίες: Τηλ.: 2108217877