11ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στο ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε

ASTO FESTIVAL 2016

Η ομάδα ταινιών μικρού μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε οργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά το θερινό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μπορείτε να μας στείλετε την ταινία σας και να συμμετέχετε σε αυτό το διαφορετικό θερινό φεστιβάλ στην πόλη της Πάτρας. Δείτε παρακάτω τους όρους συμμετοχής, κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση!

 

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους διοργανώνεται από την Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, στα πλαίσια του 13ουΤριήμερου Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο. Το φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό. ΟΑ.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, έχει ως στόχο να προβάλει δημιουργούς, που θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν την δουλειά τους.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Οι ταινίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε διάρκεια τα 20 min.
  • Το θέμα και η μορφή των ταινιών μπορεί να είναι μυθοπλασία, κινούμενο σχέδιο, ντοκιμαντέρ. Εξαιρούνται τα video art και τα διαφημιστικά σποτ.
  • Σε περίπτωση εικόνων υπερβολικής βίας ή ακατάλληλου υλικού, είναι στην ευχέρεια της Ομάδας Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, η ώρα που θα προβληθεί η ταινία και το εάν θα προβληθεί.
  • Επιτρέπεται η συμμετοχή παραγωγών από το εξωτερικό, εφόσον έχει ήδη πραγματοποιηθεί  ο υποτιτλισμός τους στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
  • Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν την αντίστοιχη αίτηση.
  • Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται η  20η Μαΐου 2016.
  • Οι ταινίες γίνονται δεκτές μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Το video σας θα πρέπει να είναι σε μορφή mp4  και σε ανάλυση HD 720p ή κατά προτίμηση σε full HD 1080p  και ήχο STEREO. Αν είναι αναγκαίο και μόνο τότε μπορούν να γίνουν δεκτά και video σε κάποια άλλα από τα δημοφιλή format της εποχής μας μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο προβολής του φεστιβάλ. Όποια συμμετοχή δεν έχει τουλάχιστον δυνατότητα να παίξει σε HD 720p δεν θα προβληθεί. Ταινίες που έχουν γυριστεί σε μικρότερη ανάλυση και έχουν μετατραπεί εκ των υστέρων σε HD δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν σε διάρκεια προβολής την συνολική διάρκεια του φεστιβάλ, υπεύθυνη για την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν είναι η Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε.
  • Ο Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, μπορεί να κρατήσει για το αρχείο του συλλόγου τα αντίτυπα των ταινιών που θα αποσταλούν, και να τις χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς για το φεστιβάλ σκοπούς και προβολές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμεwww.astopatras.gr και από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook http://tinyurl.com/ngx2tjj. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας: τηλ. 6974437780 (Πίμα) & mail astovideofestival@gmail.com

Πληροφορίες για την διαδικασία αίτησης, καθώς και την φόρμα που πρέπει να συμπληρώσετε θα βρείτε εδώ:

/sites/default/files/11o-festival-tainion-mikroy-mikoys_oroi-symmetohis_aitisi_2016-1-1.doc

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.