Ταχύρρυθμο θερινό σεμινάριο Μοντάζ (θεωρία και πρακτική-adobe premiere) και Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου (Βασικές Αρχές) | από 26-31 Ιουλίου 2016 σε τιμή έκπληξη με δημιουργία και μοντάζ δίλεπτης ταινίας μικρού μήκους.

montaz kai skinothesia

12 ώρες πρακτική (εκμάθηση adobe premiere*) 4 ώρες θεωρία ( Αφηγηματικό-Ιδεολογικό Μοντάζ, Μοντάζ Συνέχειας-Μοντάζ Ασυνέχειας, Είδη- Μέθοδοι-Τεχνικές του Μοντάζ, εσωτερικός και εξωτερικός ρυθμός, Βασικοί κανόνες Σκηνοθεσίας, προβολή αποσπασμάτων από αντιπροσωπευτικές ταινίες και ανάλυσή τους, το μοντάζ σε επιλεγμένους σημαντικούς δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου).

Οι συμμετέχοντες θα γυρίσουν στο χώρο του σχολείου του σινεμά και στους γύρω χώρους μια εκπαιδευτική ταινία μικρού μήκους με διάρκεια 2 λεπτά κατάλληλη για μοντάζ και θα την μοντάρουν κάνοντας χρήση στην πράξη των όσων έχουν μάθει τις πρώτες 8 ώρες της πρακτικής (εκμάθηση του adobe premiere.) Οι τελευταίες 4 ώρες της πρακτικής θα χρησιμοποιηθούν για τα γυρίσματα και το μοντάζ της ταινίας.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου- Παρουσίαση, Ανοιχτό Μάθημα

Η παρουσίαση-ανοιχτό μάθημα του σεμιναρίου Μοντάζ και Σκηνοθεσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στις 17.00 (έως 19.00) στο Σχολείο του Σινεμά (Τσαμαδού 26-28, Εξάρχεια).  

Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής του Σεμιναρίου:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 17.00 τρία τρίωρα (+ ένα τέταρτο) μαθήματα. Σύνολο 10 ώρες

[8 ώρες adobe premiere, 2 ώρες θεωρία του μοντάζ και της σκηνοθεσίας]

Σάββατο και Κυριακή Σύνολο 6 ώρες [2 ώρες θεωρία μοντάζ και σκηνοθεσία,  2 ώρες γυρίσματα για δίλεπτη ταινία μικρού μήκους   και 2 ώρες μοντάζ δίλεπτης ταινίας μικρού μήκους].

Κόστος: 120€ αφορά Ομαδική παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Φοιτητές: 110€, Άνεργοι- Άτομα με αναπηρία 100€, Ζευγάρια-Συγγενείς-Παλιότεροι Μαθητές-Γκρουπ από πολιτιστικές και όχι μόνο ομάδες-εκπαιδευτικοί 110€

Κόστος Ατομικής Παρακολούθησης 150€ ( περιλαμβάνει την πρακτική εκμάθηση του premiere, η θεωρία του μοντάζ διδάσκεται μόνο συλλογικά)

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση του Σχολείου του Σινεμά.

Πληροφορίες-Εγγραφές  e-mail: schoolofcinemagr@gmail.com, τηλ: 2130159816, 6944143564  

Συμπληρώστε την  Δήλωση Ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο Μοντάζ: Θεωρία και Πρακτική- Σκηνοθεσία

* Η εκμάθηση του adobe premiere περιλαμβάνει την πλήρη γνώση του προγράμματος αναφορικά με το μοντάζ οπτικοακουστικού υλικού και τη γνώση των βασικών (επιλεγμένων) εφέ. 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.