30οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Ζωγράφου

30i panellinioi theatrikoi agones erasitexnikon thiason dimou zografou

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, διοργανώνει για 30η χρονιά τους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 1/9/2016 έως και 20/9/2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου αλλά και σε άλλους χώρους πολιτισμού του Δήμου.

dimos-zografou-np

Έχοντας την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά συνειδητή επιλογή και ότι η δημιουργία είναι τρόπος και στάση ζωής, δημιουργούμε το πλαίσιο συνάντησης ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα και παρουσίασης του έργου τους.

Με γνώση, ευαισθησία και πολύ μεράκι, επί τριάντα συναπτά έτη, στηρίζουμε την ερασιτεχνική δημιουργία και δίνουμε βήμα έκφρασης στους «εραστές» της τέχνης που επιμένουν να αναζητούν δημιουργική διέξοδο στον πολιτισμό και να εμπνέονται από την αρχέγονη τέχνη του θεάτρου. Παράλληλα, προσφέρουμε στους δημότες μας και στους φίλους του θεσμού ποιοτικές παραστάσεις, ενθαρρύνοντάς τους να καταστούν κοινωνοί της τέχνης και να εκφραστούν μέσω αυτής.

Μετά την μεγάλη απήχηση της περυσινής διοργάνωσης, συνεχίζουμε την αναβάθμιση του θεσμού, διοργανώνοντας παράλληλες εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, εκθέσεις, σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες και νέους δημιουργούς. Δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη των ερασιτεχνικών σχημάτων από όλη την Ελλάδα, αλλά και στους φίλους του θεσμού, να έρθουν σε επαφή με τεχνικές, θεωρίες και μέσα έκφρασης από το χώρο των παραστατικών τεχνών, να εκφραστούν και να συν-δημιουργήσουν.

Ακολουθεί αναλυτικότερα το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Πρόγραμμα παραστάσεων εκτός διαγωνισμού

4 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2016: Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ζωγράφου, θα παρουσιάσει το έργο «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού σε σκηνοθεσία Μαρίας Σάββα – Κυριακής Σπανού.

7/9/2016: Η μουσική ομάδα Κρουστών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ θα παρουσιάσει μια δική της βιωματική παράσταση, όπου οι ήχοι ντύνουν τις λέξεις και γίνονται το όχημα που αποκαλύπτει σκέψεις, συναισθήματα, κρυμμένα ταλέντα…, που ορίζει το στίγμα ανθρώπων που ΖΟΥΝ και δημιουργούν.  Επιμορφωτές της μουσικής ομάδας είναι ο Βαγγέλης Κωστόπουλος και η Κυριακή Τσαγκιρίδου

Πρόγραμμα των παραστάσεων διαγωνιστικού μέρους

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Νεανική Θεατρική Σκηνή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

ΕΡΓΟ: «Η Βαβυλωνία» του Δημητρίου Βυζάντιου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα «ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ»

ΕΡΓΟ: «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

ΕΡΓΟ: «Φον Δημητράκης» του Δημητρίου Ψαθά

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα Διστόμου «Θεατροφρένεια»

ΕΡΓΟ: «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου» Ματέι Βισνιέκ 

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας»

ΕΡΓΟ: «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρικό Εργαστήρι Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου και Ελένης Ν. Ιωνίας

ΕΡΓΟ: «ΕΞΟΔΟΣ & ΝΥΦΗ – Μαρίτσα η πρόσφυγγα» του Αντώνη Παπαδόπουλου

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα «Διαφυγή»

ΕΡΓΟ: «Στη φυλακή του χρόνου» του Μ. Μακρή

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα

ΕΡΓΟ: «Εγώ ο Μπερτολτ Μπρεχτ» συλλογή κειμένων του Μπέρτολτ Μπρεχτ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας

ΕΡΓΟ: «Η κόμισσα της φάμπρικας» των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου

ΕΡΓΟ: «Το όνειρο της πέτρας» του Κωσταντή Μουζάκη

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα «Καρτέλ» – Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών Αιγιαλείας

ΕΡΓΟ: «Ο μαξιλαρένιος» του Μ. Μαν Ντόνα

Δευτέρα 19/9/2016

 • Απονομή βραβείων και επαίνων

 • Θεατρική παράσταση της διεθνούς φήμης Αργεντίνας κουκλοπαίκτριας Veronica Gonzalez υπό τον τίτλο « Μια φορά και έναν καιρό…δυο πόδια!»Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι και η Veronica έχει 2 πόδια … αλλά τα πόδια της είναι ιδιαίτερα: μπορούν να μεταμορφωθούν σε απίστευτους χαρακτήρες από μόνα τους, κάθε φορά που τα ανεβάζει προς στον ουρανό. Αυτές οι ‘σωματικές’ κούκλες κινούνται στο ρυθμό της μουσικής, και ερμηνεύουν ιστορίες γεμάτες φαντασία, ποίηση και χιούμορ.. Μία παράσταση κουκλοθέατρου που υπερβαίνει τα εμπόδια της γλώσσας και το απολαμβάνουν θεατές ανά τον κόσμο

Χώρος: Υπαίθριο Δημοτικό θέατρο

Ώρα έναρξης 20.00

1/9/2016 έως και 20/9/2016

Έκθεση «δεκαεπτά νέοι σκηνογράφοι «η παράδοση της Βακαλό»

στηΒίλα Μ. Κοτοπούλη, Αλ. Παναγούλη 17, Ζωγράφου ώρες λειτουργίας για το κοινό καθημερινά από 18.00 – 20.00.

Εγκαίνια 5/9/2016 ώρα 7.00

Η έκθεση είναι σε επιμέλεια και σχεδιασμό του σκηνογράφου και καθηγητή της Σχολής Βακαλό Ανδρέα Σαραντόπουλου, και παρουσιάζει με σχεδιαστική και φωτογραφική τεκμηρίωση σκηνογραφικές και ενδυματολογικές μελέτες σπουδαστών της Σχολής οι οποίες έχουν υλοποιηθεί με επαγγελματικές προδιαγραφές σε σκηνές θεάτρων και σε κινηματογραφικά πλατό. Εκθέτουν οι Ε. Αποστολάκη, Ά. Βήχου, Θ. Γκασιώνης, Γ. Θεοδοσίου, Σ. Ινετζή, Σ. Κατάκη, Κ. Κρίγκου, Έ. Λιδωρικιώτη, Α. Μουστάκα, Χ. Πανοπούλου, Σ. Παπαγεωργίου, Δ. Παπαδημητρίου, Α. Ρούσσου, Τ. Τατόλας, Ε. Τσεκούρα, Κ. Τσίτσα και Κ. Χατζηγιαννίδη. Η έκθεση «Δεκαεπτά νέοι σκηνογράφοι: Η παράδοση της Βακαλό» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2016 σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στο φουαγιέ του Θεάτρου, στο ιστορικό «Υπόγειο».

.

Υπάρχει δυνατότητα ομαδικών ξεναγήσεων κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές

Πρόγραμμα των σεμιναρίων- εργαστηρίων θεάτρου

Πρόγραμμα σεμιναρίων-εργαστηρίων Θεάτρου

1.«Η περιπέτεια ανάμεσα στην κίνηση και το κείμενο»με τον σκηνοθέτη, μουσικό Κώστα Γάκη και την «ΟΜΑΔΑ ΙΔΕΑ»


Στο σεμινάριο αυτό θα διερευνηθεί με τρόπο παιγνιώδη και αυθόρμητο η δυνατότητα να μετεξελιχθούν κείμενα, ιστορίες, αφηγήσεις, όνειρα , μύθοι και τραγούδια σε θεατρική δράση σύμφωνα με τις αρχές του σωματικού και αφηγηματικού θεάτρου.
Παράλληλα θα γίνουν ασκήσεις, ζεστάματα και θεατρικά παιχνίδια που βοηθούν στην απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων και ενισχύουν την ομαδικότητα, τον αυθορμητισμό και την αβίαστη συμμετοχή.

Σάββατο 3/9/2016, και Κυριακή 4/9/2016 ώρα 10:30-13:30. 
Χώρος τέχνης «Αλέκα», πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), Ζωγράφου

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

2. «Η ελευθερία των περιορισμών» με τη χορεύτρια και χορογράφο Σεσίλ Μικρούτσικου.

Η Σεσίλ Μικρούτσικου μας μαθαίνει πώς κάθε περιορισμός και εμπόδιο, ακόμα και η σωματική αδυναμία, γίνονται για έναν καλλιτέχνη πηγές έμπνευσης, αφορμές για δημιουργία, ακόμα και απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματική σκηνική ελευθερία. Στο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα θα δουλέψουν αρχικά με τον εαυτό τους και το σώμα τους και στη συνέχεια, θα αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα, μέχρι να φτάσουν στη δημιουργία μιας πραγματικής ομάδας δημιουργώντας σχέσεις που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα.

Παρασκευή 2/9/2016, Σάββατο 3/9/2016, και Κυριακή 4/9/2016 ώρα 17:00-20:00

Χώρος τέχνης «Αλέκα», πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), Ζωγράφου

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

3. «Σκηνογραφώντας μια θεατρική παράσταση στο χώρο του σχολείου» από τον σκηνογράφο και καθηγητή της Σχολής Βακαλό, κο Ανδρέα Σαραντόπουλο

Ένα σεμινάριο σκηνογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή, από τον σκηνογράφο  και καθηγητή της Σχολής Βακαλό, Ανδρέα Σαραντόπουλο, για εκπαιδευτικούς  που οργανώνουν σχολικές θεατρικές παραστάσεις. Ο γνωστός καλλιτέχνης  και δάσκαλος θα εισάγει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της σκηνικής  τέχνης, μεταφέροντας γνώσεις και εμπειρίες από την πολυετή προσφορά  του στο ελληνικό θέατρο.


Πέμπτη 8/09/2016 και ώρα 17.00-19.00

Χώρος: Βίλα Μ. Κοτοπούλη, Αλ. Παναγούλη 17, Ζωγράφου

4. «Με ένα πουκάμισο λευκό» μετον εικαστικό, σκηνογράφο, ενδυματολόγο Γιώργο Λυντζέρη

Η ενδυματολογία μιας παράστασης αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της θεατρικής πρακτικής και μεταφέρει άμεσα στους θεατές άπειρες πληροφορίες για την εποχή και την ατμόσφαιρα ενός έργου Στο πλαίσιο του εργαστηρίου,θα δουλέψουμε πάνω στο θεατρικό κοστούμι, χρησιμοποιώντας απλά ρούχα της ζωής μας, όπως ένα άσπρο πουκάμισο, και με διάφορες τεχνικές, (βαφή, τύπωμα, ράψιμο, κόλληση κτλ). θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά κοστούμια για τη σκηνή, ακόμα και για έργα εποχής !.

Παρασκευή 2/9/2016, Σάββατο 3/9/2016, και Κυριακή 4/9/2016 ώρα 17:00-20:00

Χώρος τέχνης «Αλέκα», πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), Ζωγράφου

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

5. «Όταν αφηγείσαι αντιστέκεσαι» με την ηθοποιό, σκηνοθέτη, δασκάλα υποκριτικής, Μάνια Παπαδημητρίου

Ένα σεμινάριο για το θέατρο ντοκουμέντου, το είδος τους θεάτρου που μπορεί να μας φέρει σε επαφή ,μέσω των κειμένων της πραγματικής ζωής, με τον κόσμο του θεάτρου μ έναν τρόπο που να αποδεικνύει ότι η ίδια η τέχνη και ο λόγος της αφήγησης μπορεί να αφυπνίσει τον άνθρωπο και να τον κινητοποιήσει να ενδιαφερθεί για τον διπλανό του. Πάνω σ αυτό θα δουλέψουμε μέσω μονολόγων από τα κείμενα  «Νικαράγουα -περιστατικό 315 » και των κειμένων της Rachel Corrie 

Σάββατο 10/9/2016, και Κυριακή 11/9/2016 ώρα 12:00-15:00

Χώρος Θεατρικού εργαστηρίου Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60)
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

6.«Το φως στις παραστατικές τέχνες» με την σχεδιάστρια φωτισμού θεάτρου και κινηματογράφου Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Ένα σεμινάριο για όσους επιθυμούν να μυηθούν στη μαγεία του φωτός στο θεατρικό και κινηματογραφικό έργο. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα προσεγγιστούν θέματα όπως: η οπτική αντιληπτική ικανότητα σε σχέση με το φως. ο φακός και η μηχανή λήψεως, οι αρχές δραματουργίας της εικόνας, ο σκηνικός χώρος και οι διακριτικές ιδιότητες του φωτισμού , η μεθόδευση της σπουδής στο φωτισμό και οι φωτιστικές πηγές .

Σάββατο 10/9/2016, και Κυριακή 11/9/2016 ώρα 17:00-20:00.

Χώρος Θεατρικού εργαστηρίου Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60)

7. «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε!» με τον ηθοποιό Δημήτρη Ντάσκα

«Ένα εργαστήριο γνωριμίας με ένα σπουδαίο θεατρικό εργαλείο, τον αυτοσχεδιασμό. Πώς γίνεται να είμαστε επί σκηνής, με όλα τα μάτια καρφωμένα πάνω μας, και αντί να χανόμαστε, να δημιουργούμε μέσα από αυτό το κενό; Ποια στοιχεία μας τροφοδοτούν όταν δεν υπάρχει ένα έτοιμο κείμενο; “Θέλω”, εμπόδια, δράσεις, περιορισμοί, σχέσεις εξουσίες: θεατρικά εργαλεία που μας βοηθούν να δημιουργούμε και να απολαμβάνουμε την παρουσία μας επί σκηνής, ακόμα και χωρίς κείμενο-σανίδα σωτηρίας!»

Παρασκευή 9/9/2016 Σάββατο 10/9/2016, και Κυριακή 11/9/2016 ώρα 17:00-20:00.

Χώρος Θεατρικού εργαστήριου Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60)

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

8.«William Shakespeare Super Star» με την θεατρολόγο Ξένια Γεωργοπούλου, διδάσκουσα στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον Σαίξπηρ σ’ ένα τρίωρο. Τι ήταν τελικά, ο «κύκνος του Έιβον» ή ένα «τυχάρπαστο κοράκι»; Ποιος έγραψε τα έργα του; Ποια η σχέση του με την Ελλάδα, της αρχαιότητας αλλά και του σήμερα; Ποια ήταν η άποψή του για τις γυναίκες; Πώς αντιμετώπιζε τη διαφορετικότητα; Τι θέση έχει στα έργα του το bullying; Γιατί είναι πάντα επίκαιρος;

Παρασκευή 16/9/2016, ώρα 17:00-20:00

Χώρος Θεατρικού εργαστήριου Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60)

9. « Ο ηθοποιός και ο ρόλος» με τον σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Θεόδωρο Εσπίριτου

Σ’ αυτό το μικρό εργαστήριο αυτοσχεδιασμού θα προχωρήσουμε προς την ενσάρκωση ενός επινοημένου προσώπου με βάση μία σειρά θεατρικών ασκήσεων. Η δημιουργική φαντασία, οι ποικίλες προσεγγίσεις και η διαρκής διαμόρφωση θα είναι τα κύρια εφόδια για την ανέγερση ενός φαντασιακού χωροχρόνου και τη γέννηση των επινοημένων μορφών.

Παρασκευή 16/9/2016, Σάββατο 17/9/2016, Κυριακή 18/9/2016 ώρα 17:00-20:00 Χώρος Θεατρικού εργαστήριου Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60)

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα.

10. «Η  βία χορογραφείται»  με τον καθηγητή και χορογράφο stage fighting Θάνο Δερμάτη  

Ένα ταξίδι στην άγνωστη χώρα της σωματικής αντιπαράθεσης επί σκηνής. Κωλοτούμπες, χαστούκια, μπουνιές, μαλλιοτραβήγματα, κλωτσιές, πνιγμοί, σπασίματα ποδιών … όλα επιτρέπονται – με κόπο, αλλά κυρίως … με τρόπο. Όταν η ανάπτυξη του ρόλου προϋποθέτει σωματική βία, τί κάνουμε ; Απλές τεχνικές για να ασκούμε ή να δεχόμαστε ……

Σάββατο 17/9/2016, και Κυριακή 18/9/2016 ώρα 17:00 – 20:00

Χώρος τέχνης «Αλέκα», πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), Ζωγράφου

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

11. «Σχεδιασμός, κατασκευή και εμψύχωση κούκλας» με την Αργεντίνα Veronica Gonzalez ιδρύτρια του Il Teatrino dei Piedi

Με υλικό από φύλλα αφρολέξ, θα δημιουργήσουμε αντικείμενα (μαριονέτες, κεφαλές ζώων, μουσικά όργανα, καπέλα, μάσκες κπλ), και θα δημιουργήσουμε τρισδιάστατες και πολύχρωμες μαριονέτες. και ζωόμορφα αντικείμενα με υφάσματα και άλλα υλικά, τα οποία οι συμμετέχοντες θα φροντίσουν να έχουν μαζί τους. Το σεμινάριο θα τελειώσει με το «ζωντάνεμα» των κούκλων, οργανώνοντας επί σκηνής μικρές δραματουργίες.

Σάββατο 17/9/2016, και Κυριακή 18/9/2016 ώρα 12:00 – 15:00

Χώρος τέχνης «Αλέκα», πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), Ζωγράφου

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20 άτομα

Διευκρινίσεις για τα σεμινάρια-εργαστήρια θεάτρου

1. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο και προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των αιτούντων παρακαλούμε να δηλώνεται έως και δυο σεμινάρια με σειρά προτεραιότητας. Για την επιλογή των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής της αίτησής του, ενώ σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη των ερασιτεχνικών ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

2. Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακολούθηση των σεμιναρίων υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, η οποία θα αποστέλλεται από 15/7/2016 έως και 25/8/2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση nppolitismoudz@gmail.com, στην οποία θα αναφέρονται υποχρεωτικά τα ακόλουθα στοιχεία.

• Ονοματεπώνυμo αιτούντος.

• Στοιχεία επικοινωνίας : (e-mail – τηλέφωνο)

• Εκπαίδευση – Κατάρτιση

• Ιδιότητα: – Επάγγελμα

• Τίτλος σεμιναρίου και όνομα διδάσκοντος: (Πρώτη επιλογή)

• Τίτλος σεμιναρίου και όνομα διδάσκοντος : (Εναλλακτική επιλογή)

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο και προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των αιτούντων παρακαλούμε να δηλώνεται έως δυο σεμινάρια με σειρά προτεραιότητας. Για την επιλογή των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής της αίτησής του, ενώ σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη των ερασιτεχνικών ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακολούθηση των σεμιναρίων υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, η οποία θα αποστέλλεται από 15/7/2016 έως και 25/8/2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση nppolitismoudz@gmail.com στην οποία θα αναφέρονται υποχρεωτικά τα ακόλουθα στοιχεία.


• Ονοματεπώνυμo αιτούντος.
• Στοιχεία επικοινωνίας : (e-mail – τηλέφωνο)
• Εκπαίδευση – Κατάρτιση
• Ιδιότητα: – Επάγγελμα
• Τίτλος σεμιναρίου και όνομα διδάσκοντος: (Πρώτη επιλογή)
• Τίτλος σεμιναρίου και όνομα διδάσκοντος : (Εναλλακτική επιλογή)

 • Η ενημέρωση των αιτούντων για τη συμμετοχή στα σεμινάρια θα γίνει από τους διοργανωτές το αργότερο μέχρι 28/8/2016 με ενημερωτικό απαντητικό e-mail στον κάθε συμμετέχοντα Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στο σεμινάριο είναι υποχρεωτική η ενημέρωση των διοργανωτών μέχρι 30/8/2016 (με αποστολή ενημερωτικού e-mail ακύρωσης )

 • Όλοι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φοράνε άνετα ρούχα στα οποία θα αισθάνονται άνετα  και θα κινούνται με ευχέρεια. και βεβαίως κέφι και την καλύτερη τους διάθεση

 • Η προσέλευση στον χώρο των σεμιναρίων θα γίνεται αυστηρά ένα τέταρτο πριν την ώρα έναρξης

 • Για το σεμινάριο του Γιώργου Λυντζέρη, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του ένα άσπρο πουκάμισο, παλιά υφάσματα, βελόνες, κλωστές, ψαλίδι για υφάσματα και φαντασία…….

 • Για το σεμινάριο της Veronica Gonzalez θα υπάρχει μεταφραστής ενώ κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει ένα ψαλίδι για υφάσματα, ένα πινέλο με λεπτή μύτη και υλικά για τη διακόσμηση της κούκλας.

3. Η ενημέρωση των αιτούντων για τη συμμετοχή στα σεμινάρια θα γίνει από τους διοργανωτές το αργότερο μέχρι 28/8/2016 με ενημερωτικό απαντητικό e-mail στον κάθε συμμετέχοντα Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στο σεμινάριο είναι υποχρεωτική η ενημέρωση των διοργανωτών μέχρι 30/8/2016 (με αποστολή ενημερωτικού e-mail ακύρωσης )

4. Όλοι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φοράνε άνετα ρούχα στα οποία θα αισθάνονται άνετα και θα κινούνται με ευχέρεια. και βεβαίως κέφι και την καλύτερη τους διάθεση

5. Η προσέλευση στον χώρο των σεμιναρίων θα γίνεται αυστηρά ένα τέταρτο πριν την ώρα έναρξης

6. Για το σεμινάριο του Γιώργου Λυντζέρη, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του ένα άσπρο πουκάμισο, παλιά υφάσματα, βελόνες, κλωστές, ψαλίδι για υφάσματα και φαντασία…….

7. Για το σεμινάριο της Βερόνικα Γκονζαλες, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει ένα ψαλίδι για υφάσματα, ένα πινέλο με λεπτή μύτη και υλικά για τη διακόσμηση της κούκλας.

Επιτροπές 30ων Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων

Προκριματική επιτροπή

 • Θανάσης Κουρλαμπάς, ηθοποιός (Πρόεδρος της επιτροπής)

 • Κυριακή Σπανού, σκηνοθέτης

 • Εύη Προύσαλη, θεατρολόγος

 • Δημήτρης Ντάσκας, ηθοποιός

Κριτική επιτροπή

 • Χαρά Μπακονικόλα,  ομότιμη καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρόεδρος της επιτροπής)

 • Βέρα Κρούσκα, ηθοποιός

 • Σόνια Θεοδωρίδου, σοπράνο, Καλλιτεχνική Διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου

 • Γρηγόρης Ιωαννίδης, επίκουρος. καθηγητής  Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών-κριτικός θεάτρου

 • Σάρα Γανωτή, ηθοποιός-σεναριογράφος

 • Ένκε Φεζολλάρι, ηθοποιός-σκηνοθέτης

Την ευθύνη για το σχεδιασμό και την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Δημοτική Σύμβουλος Ζωγράφου και μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Βασιλική Στρακαντούνα, ηθοποιός (INFO: artinpolis@gmail.com)

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου, 15/7/20

Ν.Π. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δ/νση: Ανακρέοντος 60, 15771

Γραφείο Πολιτισμού

Πληροφορίες: Αντωνοπούλου Κορίνα

τηλ.: 210-7481396, 210-7713802

Email: zografou.np@gmail.com

FbΘεατρικοί-αγώνες-ερασιτεχνικών-θιάσων-Δήμου-Ζωγράφου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.