#magicingreece: Αναλυτικό πρόγραμμα σημαντικών παρουσιάσεων, δοκιμών και παράλληλων εκδηλώσεων!  από την AmyDV και την Blackmagic Design

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση #magicingreece που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα την Τρίτη 11η Οκτωβρίου 2016, στο πολιτιστικό κέντρο στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης του δήμου Βριλησσίων, από την Blackmagic Design και την ΑmyDV. Σε αυτήν την εκδήλωσή θα παρουσιαστούν σε πλήρη λειτουργία οι νέες, αλλά και κάποιες ήδη δημοφιλείς τεχνολογικές λύσεις του γνωστού οίκου, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών των οπτικοακουστικών εφαρμογών εκδηλώσεων, web studio, της τηλεόρασης, του post production και του κινηματογράφου.

blackmagic-design

Το άρτια εξοπλισμένο van που θα έρθει στην χώρα μας θα περιλαμβάνει και τα νέα προϊόντα της Blackmagic Design που παρουσιάστηκαν στην IBC 2016.

Βασικές πληροφορίες της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση #magicingreece, ο εξοπλισμός έχει οργανωθεί σε τρείς ενότητες:

Cameras and Accessories
Ursa Mini 4.6 PL, Ursa Mini 4k EF, Large Ursa, Production Camera 4k, Microstudio camera, BMD Pocket camera. Επίσης μία σειρά από MFT, PLκαι EF φακούς, καθώς και έναν Canon B4. (που συνήθως τοποθετείται στην 4.6 Ursa), Talkback converter, BMD Video Assist, BMD Video Assist 4k, 42’’ 4Κ Monitor

Mixers and Installations
ATEM switcher and Panels, 1/ME & 2M/E, full CCU control, Multiview 12G, Hyperdecks 12G, Audio Monitor, 40×40 Video Hub, Multidock, Teranex express X 2 12G & 2D, Teranex AV, Teranex Minis, Ultrastudio 12G, Talkback converter, BMD Video Assist, Video Assist 4k, Smart View 4k x2, Smartscope, 55’’ 4K Monitor, 17’’4K, Smartview.

Grading, Editing and VFX
Θα είναι στημένοι ένας Mac Pro με Davinci, Fusion και ATEM Software Panel και CCU εντός του MDV, ένα Lenovo ThinkStation P700 και ένα Lenovo P70 mobile Workstation εντός του πολιτιστικού κέντρου.

Στην εκδήλωση θα μπορείτε επίσης να:
• μάθετε για τις καλύτερες επιλογές και τις καλύτερες προσφορές για προϊόντα Blackmagic Design καθώς και σταθμούς εργασίας Post Production (Workstations) σε ειδικές τιμές που θα ισχύουν για την περίοδο αμέσως μετά την εκδήλωση και μέχρι τέλους Οκτωβρίου.
• ενημερωθείτε περισσότερο σε βάθος επάνω στις εφαρμογές Davinci Resolve και Fusion
• συζητήσετε μαζί μας για την αναβάθμιση της εγκατάστασής σας με σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης, αποθήκευσης ή επεξεργασίας
• ανταλλάξετε απόψεις με άλλους συναδέλφους σας, ανταγωνιστές, συναγωνιστές για το παρόν και το μέλλον του χώρου μας.

Επιπλέον εκδηλώσεις
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μπορέσετε να:

• Παρακολουθήσετε παρουσιάσεις πραγματικών εργασιών με το Fusion καθώς και tutorials για το Davinci Resolve
• Δείτε από κοντά το εντυπωσιακό νέο Workstation της Lenovo, το P700/ 710 καθώς και το P70 mobile workstation
• Ενημερωθείτε για την ομάδα χειριστών Fusion και DaVinci στην Ελλάδα

Διευκολύνσεις πρόσβασης
Την ημέρα και τις ώρες της εκδήλωσης από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας από και πρoς την εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε από την σελίδα του micro-site της εκδήλωσης που βρίσκεται εδώ.

Καλύτερη οργάνωση
Η ενότητα του Production με τις κονσόλες και τον εξοπλισμό εκδηλώσεων είναι εγκατεστημένη εντός του οχήματος. Γι’ αυτό και για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης έχουν οριστεί τέσσερις ζώνες ωρών ώστε να μοιραστείτε και να μην περιμένετε καθόλου.

A. 11:00 – 13:00, B. 13:00 – 15:00, C. 15:00 – 16:00, D. 16:00 – 18:00

και μπορείτε να ειδοποιήσετε στο dvsales@amy.gr όσοι γνωρίζετε την ώρα προσέλευσής σας.

Γύρω από το MDV (φορτηγάκι) είναι στημένες οι κάμερες με τον περιφερειακό τους εξοπλισμό, δύο σταθμοί επαγγελματικοί εργασίας από την Lenovo με τα λογισμικά της Blackmagic Design και διάφορα άλλα περιφερειακά, αλλά και εμείς για να συζητήσουμε μαζί όποιο θέμα σχετικό σας απασχολεί, όπως λύσεις αποθήκευσης, επεξεργασίας, δικτύωσης κα.

Όσοι έρθουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις κληρώσεις που θα γίνουν κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς και να κλειδώσουν ειδικές τιμές για προϊόντα ή λύσεις που θα επιλέξουν να αγοράσουν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση MagicInGreece, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους:

•    από την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.
•    από το microsite της εκδήλωσης http://magicingreece.info/
•    από την σελίδα της Amy DigitalVideo στο Facebook

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Event Administrator, κα. Κατερίνα Καφτάνη, στο τηλέφωνιο 6972888866

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.