Ο Εχθρός μου (2013) η πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου στον κινηματογράφο Αλέκα την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 με ελεύθερη είσοδο παρουσία του δημιουργού

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 19.00 θα προβληθεί με ελέυθερη είσοδο και με την παρουσία του δημιουργού η πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου Ο Εχθρός μου (2013) στον κινηματογράφο Αλέκα. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Το Σάββατο 6.5.2017 αφιερωμένο με 2 ταινίες στην Βενεζουέλα. Διαβάστε αναλυτικότερα στο λινκ:

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ 2017
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Από 1/4/2017 έως 7/5/2017
Αλέκα-Τέχνη Πόλης
Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας 13,
Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), Ζωγράφου

19.00 «Ο Εχθρός μου» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου 2013 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107′

με τους: Μαρία Ζορμπά, Μανώλη Μαυροματάκη, Γιώργο Γάλλο, Αριάδνη Καβαλιέρου

Στην Αθήνα σήμερα, ο 48χρονος Κώστας, ιδιοκτήτης ανθοπωλείου, ζει μια συνηθισμένη ζωή με τη γυναίκα του, τον 17χρονο γιό του και την 14χρονη κόρη του. Προοδευτικός και αμετανόητα ιδεολόγος από τα φοιτητικά χρόνια στη Γεωπονική, έχει εμφυσήσει στα παιδιά του τις αξίες με τις οποίες ανδρώθηκε. Η λεηλασία του σπιτιού τους από μια συμμορία, θα ανατρέψει ολοκληρωτικά την οικογενειακή ηρεμία και θα φέρει τον Κώστα αντιμέτωπο με το δυσκολότερο δίλημμα της ζωής του. Βραβεία σκηνοθεσίας, σεναρίου και μοντάζ από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Παρουσία του Δημιουργού.

To Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου δίνει και φέτος ραντεβού με την Έβδομη Τέχνη φέρνοντας κοντά στο κοινό μεγάλους δημιουργούς του Ελληνικού, Ιταλικού, Ισπανικού και Βενεζουελάνικου Κινηματογράφου.

Από ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως και ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2017 (Σάββατο και Κυριακή στις 19.00) ο πολυχώρος ΑΛΕΚΑ-ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΗΣ γεμίζει με προβολές βραβευμέ­νων ταινιών και δημιουργεί το πλαίσιο γνωριμίας με σπουδαίους Έλληνες και ξένους δημιουργούς και σκηνοθέτες. Για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην πόλη μας φέρνοντας μαζί του τη φρεσκάδα, το μεράκι και την ελπίδα των νέων δημιουργών.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΤΣΟΣ (Σκηνοθέτης, Μοντέρ και Κριτικός Κινηματογράφου) ο οποίος προλογίζει τις ταινίες και μετά από κάθε προβολή συντονί­ζει τη συζήτηση με το κοινό και τους δημιουρ­γούς.
Η διοργάνωση γίνεται με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου (Istituto Italiano de Cultura), της Ισπανικής Πρεσβείας και του Instituto Cervantes, της Πρεσβείας της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ

ΣΥΝΟΨΗ

Ο 48χρονος Κώστας Στασινός, ιδιοκτήτης γεωπονικού ανθοπωλείου, ζει μια συνηθισμένη ζωή με τη γυναίκα του Ράνια, τον 17χρονο γιο του Ανδρέα και την 14χρονη κόρη του Λουίζα. Προοδευτικός και αμετανόητα ιδεολόγος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική, έχει εμφυσήσει στα παιδιά του τις αξίες με τις οποίες ανδρώθηκε. Η λεηλασία του σπιτιού του από μια συμμορία θα ανατρέψει ολοκληρωτικά την οικογενειακή ηρεμία και θα τον φέρει αντιμέτωπο με το δυσκολότερο δίλημμα της ζωής του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Γάλλος, Αντώνης Καρυστινός, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αριάνδη Καβαλιέρου, Ηλίας Μουλάς, Κώστας Ανταλόπουλος, ΝίκοςΝτάλας, Γιάννης Νιάρρος, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Άννα Καλαϊτζίδου, Θάνος Γραμμένος, Tudor Chirila, Vesela Kazakova

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Σενάριο: Γιάννης Τσίρος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης

Μουσική: Άκης Δαούτης

Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης

Σκηνικά: Σπύρος Λάσκαρης

Κοστούμια: Χριστίνα Χαντζαρίδου

Ήχος: Στέφανος Ευθυμίου, Γιώργος Μικρογιαννάκης, Τσε Πανουσόπουλος

Παραγωγή: Ελένη Κοσσυφίδου

Συμπαραγωγοί: Blackbird Productions, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ΕΡΤ, NOVA, FILMIKI, STEFI, TRIOProds, Γιώργος Τσεμπερόπουλος

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«…Μια ταινία ηθικών διλημμάτων λεπτών αποχρώσεων, εξετάζει όχι μόνο τη βία και την ανομία της σημερινής ζωής στην Αθήνα, αλλά και το αν μπορεί ένας άνθρωπος να επανέλθει μετά τη διάλυση των ‘πιστεύω’ του…» 

denverfilmfestival.org

“…ο Τσεμπερόπουλος δεν μασάει τα λόγια του και καταπιάνεται με ένα φιλμ που έχει μεν την φόρμα του ψυχολογικού θρίλερ αλλά στην καρδιά του είναι βαθιά πολιτικό…”

Κωνσταντίνος Καϊμάκης, Ημερησία 16-11-2013

«…Υποδειγματικά δομημένο σενάριο… απόλυτα πειστικοί πρωταγωνιστές … πρόκειται για έναν άνθρωπο -αλλά και μια ολόκληρη χώρα- μετέωρους ανάμεσα σε δύο δρόμους … δείχνει τα ιδεολογικά και ψυχολογικά αδιέξοδα με αφοπλιστική σαφήνεια … η σκηνοθεσία υπηρετεί διακριτικά χωρίς διδακτισμό. Ένα κομψά λαϊκό σινεμά…» 

Χρήστος Μήτσης, Αθηνόραμα

«..Τι είναι αυτό που κάνει μια ταινία επίκαιρη; Τωρινή; Αναγκαία;…Ο Τσεμπερόπουλος στήνει ένα θρίλερ ηθικής αγωνίας που λειτουργεί αποτελεσματικά, δίχως διδακτισμό κι απλοϊκές ηθικολογίες. …η ταινία κατορθώνει να σε εμπλέκει απόλυτα, να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου ως το τέλος και ευτυχώς να μην προσφέρει εύκολες απαντήσεις και ένα βολικό φινάλε …» 

Γιώργος Κρασσακόπουλος, AthensVoice http://www.athensvoice.gr/culture/movie/ο-εχθρός-μου

«… Χωρίς εμμονές, συναισθηματισμούς και αγκυλώσεις, αλλά με ειλικρίνεια και καθαρή ματιά… μια από τις πιο σημαντικές ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων -κατά την ταπεινή μου άποψη- η καλύτερη ελληνική ταινία της σεζόν… Τολμηρός, διεισδυτικός, συνεπής “Ο Εχθρός Μου” …»

Στράτος Κερσανίδης, left.gr  

http://left.gr/news/oineestainiestisevdomadas-2

«… ένα χορταστικό κοινωνικό θρίλερ, με εξαιρετικό τον Μ.Μαυροματάκη, το σενάριο του Γ.Τσίρου υπηρετεί με μετρονόμο τόσο το σασπένς που κρατά το ενδιαφέρον, όσο και το εσωτερικό ξεφλούδισμα των ηρώων του …» 

Τάσος Θεοδωρόπουλος, iefimerida

http://goo.gl/6Z2KiA

» … Επιστροφή Τσεμπερόπουλου με θέμα τη χαμένη τιμή του νεοέλληνα, με ένα ευπρόσδεκτο, βατό και γοργό κινηματογραφικό αντίδοτο στον στυλιστικό «διεθνισμό» …» 

Θ.Κουτσογιαννόπουλος, Lifo 

http://www.lifo.gr/mag/cinema/2400

«… ένα πολυεπίπεδο κοινωνικό ψυχογράφημα, με εκπληκτική ποιητική ρεαλισμού…Υποδειγματική διανομή και εξαίρετοι συντελεστές που συμβάλουν με συν-δημιουργική σύμπνοια. Συνταρακτικός ο Μανώλης Μαυροματάκης με ερμηνεία αποχρώσεων που ηλεκτρίζει, ανεπανάληπτος και ο Γιώργος Γάλλος, θαυμάσιοι η Μαρία Ζορμπά, Ηλίας Μουλάς και Αριάδνη Καβαλιέρου. Εξαιρετική ταινία, στιβαρή και πολύπτυχη…»

Μιχάλης Ταμπούκας, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας

“…Η ψυχολογική και κυριολεκτική βία στην πόλη, σε αντίστιξη με την μεγαλειώδη ηρεμία της φύσης και του πατρογονικού ορεινού χωριού, μαζί με την ανάγκη για υπεράσπιση αξιών που εκπίπτουν χωρίς να αντικαθίστανται από τίποτα απολύτως, αποτελούν κεντρικό μοχλό της καλοκουρδισμένης και καλογραμμένης ταινίας του Τσεμπερόπουλου. Πολύ καλή και η δουλειά του Σπύρου Λάσκαρη στα σκηνικά – χώροι χωρίς επιτήδευση, εύγλωττοι, ακριβείς…”

Τατιάνα Καποδίστρια, Το Σπίρτο, 14-11-2013, http://tospirto.net/cinema/movie/959

 «… Τα ερωτήματα που σε ακολουθούν μετά την ταινία δεν μπορείς να τα αποφύγεις, σε κάνουν να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να βγάλεις από μέσα σου το τέρας και να κερδίσεις τον εαυτό σου…»

Γιάννης Δηράκης,sevenart

http://www.sevenart.gr/news-detail.php?catid=15&id=3019

«… Σενάριο από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί, σκηνοθεσία ώριμη και αποτελεσματική, ερμηνείες από Μαυροματάκη, Γάλλο, Ζορμπά, καθοριστικές για το εξαιρετικό αποτέλεσμα…» 

Κώστας Τερζής, Η Αυγή

«… ο σκηνοθέτης εισβάλει πάλι στα χωράφια του ανθρώπινου ρεαλιστικού σινεμά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες κάνει αληθινό σινεμά, ειλικρινές και λιτό, αλλά με ένταση…» 

http://diavasinet.gr/?p=2871

«… Στιβαρός και ευαίσθητος ο σκηνοθέτης, παρατηρητής της εσωτερικής ανθρώπινης σύγκρουσης, … καταφέρνει με ανεπιτήδευτη άνεση να αποφύγει τις ευκολίες, να βυθιστεί στις γκρίζες ζώνες της σύγχρονης ζωής … Εύσημα στον Γιώργο Γάλλο, σ’ έναν δεύτερο ρόλο-κλειδί που αξίζει βραβεία …» 

Λήδα Γαλανού,Εφημ. των Συντακτών

http://www.efsyn.gr/?p=148972

«… Ο Τσεμπερόπουλος πλησιάζει το δράμα του με σοβαρότητα και αυτοκυριαρχία. Εξισορροπεί με λεπτότητα την ανάγκη του ήρωα του για δικαιοσύνη, με συναίσθηση ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι η πραγματική αιτία της τυφλής βίας. Αγγίζει προσεκτικά τον ανερχόμενο ρατσισμό και την ξενοφοβία, ρίχνει φως στην δυνατότητα του απλού ανθρώπου για ακραία βία, αλλά και στην ανθρωπιά που βρίσκεται κρυμμένη και στις πιό σκοτεινές καρδιές… » 

Joseph Proimakis, cineuropa.org http://cineuropa.org/nw.aspx?t=newsdetail&l=en&did=244895

…γροθιά στο στομάχι και, κυρίως, στα μυαλά όλων μας. Είναι μια μάχη του μυαλού που ακροβατεί ανάμεσα στα ιδανικά περί ανθρωπιάς και στο κτηνώδες αίσθημα της εκδίκησης. «Ο Εχθρός Μου» είναι «τροφή προς σκέψη», που τελικά σε οδηγεί σε αδιέξοδο, αφήνοντάς σε στο τέλος να σκεφτείς το τι θα έκανες εσύ, εάν ήσουν στη θέση του πρωταγωνιστή. Η ιστορία και η απόδοσή της, σε αφήνει κόκκαλο… πολύ απλά, επειδή μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί στον καθένα μας…”

blogger Πρέζα TV http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.cinema&id=28887

«… μια ταινία σοβαρή, χωρίς υποχωρήσεις, με ωραία ατμόσφαιρα, ευαισθησία αλλά και σατιρική διάθεση …» 

Νίνος Φένεκ Μικελίδης, Ελευθεροτυπία

«…Ποιός είναι ο πραγματικός εαυτός σου και ποιός ο πραγματικός εχθρός σου; Η ταινία καταφέρνει να ενοχλήσει με έναν επίκαιρο τρόπο, να προβληματίσει χωρίς την ευκολία των βεβαιοτήτων, να ρίξει και ορισμένα χαστούκια …” 

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, ΒΗΜΑgazino

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=533608

«…Η πιο σημαντική για μένα ταινία του 2013. Η κάμερα του Τσεμπερόπουλου αεικίνητη, χωρίς να καταντά κουραστική… η μουσική καθοριστική… οι ερμηνευτές λιτοί, δωρικοί, αλλά με ερμηνείες συγκλονιστικές… Μια ταινία με ξεκάθαρες καταβολές, σκοπούς, στόχους, αποτέλεσμα. Που ήρθε για να μιλήσει σκληρά μεν, αλλά ανθρώπινα στην ψυχή μας. Να μας κάνει να σκεφτούμε.Και, το κυριότερο, που είναι όντως ταινία. Δεν υποδύεται ότι είναι…» 

http://www.cinemad.gr/component/k2/itemlist/user/799-νίκοςκουλαυτάκης

« …Αλήθεια, πόσοι τολμούν σήμερα να εστιάσουν σ’ ένα τέτοιο θέμα; Γεγονότα σαν αυτά της ταινίας είναι στην καθημερινή πια ατζέντα, όμως η Αριστερά φοβάται να τα θίξει καθώς θεωρεί πως εμπίπτουν στην επιχειρηματολογία των ακροδεξιών. Πότε θα καταλάβουν οι αυτόκλητοι τιμωροί της «λάθος» σκέψης πως τίποτα δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο της τέχνης; Πότε θα αντιληφθούν πως όλα παίζονται στο «πώς»;Ο Τσεμπερόπουλος αναδεικνύει όλες εκείνες τις γκρίζες περιοχές που έχουμε γύρω μας. Κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε πρωτίστως για τον ίδιο μας τον εαυτό…» 

Ευάννα Βενάρδου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=389611

«…Πολιτικό σχόλιο, κοινωνική κατάθεση ψυχής  με φόντο και μόνο την κρίση, που γίνεται πλέον κρίση αξιών, ήθους και ψυχισμού, «Ο Εχθρός Μου» είναι αυτό που αποκαλούμε πραγματικό σινεμά. Μια ιστορία που μας γεμίζει με ζωή..»

Νέστορας Πουλάκος, SevenAr

thttp://www.sevenart.gr/movie.php?id=2800

«…Χρόνια είχα να δω μια ταινία που να με συναρπάσει… που δεν έχει ψήγμα υπερβολής, και ταυτόχρονα δεν πέφτει στην παγίδα να μιλήσει για ‘λύσεις’. Από την αρχή μέχρι το τέλος της, σε καλεί να σκύψεις και να κοιτάξεις τον συλλογικό μας εαυτό όπως ακριβώς είναι -δίχως ίχνος ωραιοποίησης ή ιδεολογικοποίησης…»

http://skatzoxoiros.wordpress.com/2013/11/20/o-εχθρός-μου-2013-του-γιώργου-τσεμπερόπουλ/

«…ρεαλιστική αλλά και βαθιά ανθρώπινη… εξαιρετικό δείγμα καλού λαϊκού σινεμά που μιλά στην καρδιά και στο μυαλό. Ο Εχθρός μου είναι μια ταινία που αξίζει να δείτε…» 

http://filmbaker.blogspot.gr/

 «… σενάριο επίκαιρο, έξυπνο, με ωραίες ατάκες… ανήσυχη η ματιά του σκηνοθέτη… άρτιες οι ερμηνείες των ηθοποιών… εξαιρετική η μουσική του Άκη Δαούτη,  συμμετέχει σε όλη την ταινία, άλλοτε με διακριτικότητα και άλλοτε με στόμφο και έντονους βαλκανικούς ήχους, ντύνοντας έτσι μια πραγματικά αξιοθαύμαστη δουλειά …”

Αγγελική Γκαλμπένη, Attikipress   http://www.attikipress.gr/75477/o-exthros-poy-agaphsa

«… και αυτή η ταινία του Γ. Τσεμπερόπουλου είναι φιλική προς τους θεατές χωρίς να κάνει βήμα πίσω από άποψη ουσίας και κινηματογραφικής αρτιότητας… η προβληματική της είναι πέρα για πέρα επίκαιρη… εξαιρετικό το καστ των ηθοποιών με επικεφαλής τον Μανώλη Μαυροματάκη, τον Γιώργο Γάλλο και την Μαρία Ζορμπά. Το ενδιαφέρον σάουντρακ είναι του Άκη Δαούτη…»

Χρυσόστομος Λακταρίδης doctv: http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5332

«… ο Τσεμπερόπουλος, ρεαλιστικός, μετρημένος, χωρίς υπερβολές καταγράφει πρόσωπα, και καταστάσεις σε μία κοινωνία που βρίσκεται στην «μέγγενη»… με ένα ξεκάθαρο βλέμμα αποκαλύπτει μπροστά μας την Ελλάδα της κρίσης, την Αθήνα του σήμερα, τις χαμένες αξίες και την πληγωμένη αξιοπρέπεια του μέσου Έλληνα… το σενάριο  σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά… στα ατού οι πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών ενώ το soundtrack είναι ένα από τα στοιχεία που δημιουργούν ατμόσφαιρα στις καταστάσεις… η πολύ καλή φωτογραφία σε συνδυασμό με ένα μοντάζ με καλό ρυθμό υποστηρίζουν την κλιμάκωση της ιστορίας…»

http://filmbulletin.blogspot.gr/2013/12/blogpost_3.html

… Εξαιρετικά εκφραστική η φωτογραφία του Βαγγέλη Κατριτζιδάκη και η μουσική του Άκη Δαούτη. Ένα σχόλιο για τη σημερινή εύθραυστη κοινωνική κατάσταση στη χώρα. Εξαιρετικές και οι ερμηνείες απ’ όλο το καστ, και ιδιαιτέρως από τον Μαυροματάκη…”

Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

http://www.patris.gr/articles/252123#.UoyqQyggGbx

ΒΡΑΒΕΙΑ

Καλύτερη Ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Ταινία,

Festival Europeen Du Film Independent – ECU, Παρίσι, 2014

Αργυρός Κίονας, LUXOR Intern. Film Festival, Αίγυπτος, 2014

Βραβεία Ίρις: Σκηνοθεσίας, Σεναρίου & Μοντάζ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, 2014

– Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου, NASHVILLE Intern. Film Festival, Η.Π.Α. 2014

– Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου, TEHERAN Urban Intern.F.F., Ιράν 2015

Βραβείο Κριτικής Επιτροπής, L’ Europe autour de l’ Europe, Παρίσι, 2014

Βραβείο Κριτικής Επιτροπής, SPLIT Intern. Festival of New Film, Κροατία 2014

Βραβείο Κοινού Καλύτερης Ταινίας, GALWAY Intern. F.F., Ιρλανδία 2014

ΑΛΛΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

– BEIJING Intern. F.F. – διαγωνιστικό τμήμα, Πεκίνο, 2014

– BFI Intern. F.F. –Thrill, British Film Institute, Λονδίνο, 2013

MONTREAL I.F.F.World, Καναδάς, 2013

– ATHENS I.F.F. Νύχτες Πρεμιέρας, 2013

– KOLKATA I.F.F. Καλκούτα, Ινδία, 2013

ISTANBUL I.F.F. – Κωνσταντινούπολη, 2014

– BRUSSELS I.F.F. Βέλγιο, 2014

– HAMBURG Intern. FilmfestΓερμανία, 2014

– TBILISI I.F.F.Τιφλίδα, Γεωργία, 2014

– BUCHAREST European F.F. – Βουκουρέστι, Ρουμανία, 2015

– European Union F.F. in TORONTO Καναδάς, 2015

– Los Angeles Greek Film Festival, 2014

– New York City Gr.F.F., 2014

– San Fransisco Gr.F.F., 2014

– Edinburgh Gr.F.F., Σκωτία, 2014

-Nurneberg Griechische Filmtage, Νυρεμβέργη, 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Zagoriwood, Παγκόσμια Πρώτη Προβολή, Κάτω Πεδινά, 2013

– Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας, 2014

D.F.I.C., Ταινιοθήκη Κοπεγχάγης, Σύγχρονος Ελλ. Κινηματογράφος, Δανία 2014

– Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης, 2014

– Κτήμα Κολλάτου, Βραδιές Ελλην.Κινημ/φου, Αίγινα, 2014

– Ομοσπονδία Κινημ/φικών Λεσχών Ελλάδας, Καβάλα, 2014

C.C.H., Πανόραμα Σύγρονου Ελλ. Κινηματογράφου, Παρίσι, 2015

– Ίκαρος, Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων, Ικαρία 2015

– Λέσχη Κινημ/φου Ανδρικών Φυλακών Κορυδαλλού, 2016

– Ανώτερη Δραματική Σχολή Πέτρας, Πετρούπολη, 2016

– Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρία, Σινεμά με τον Φρόυντ, 2015

– Έλληνες της Μόσχας, Έξη Σύγχρονες Ελληνικές Ταινίες, Μόσχα, 2016

– Κινηματογραφική Λέσχη Λαρίσης, Πανόραμα Ελλ. Κινημ., 2017

RENT THE FILM: https://www.filmdoo.com/films/the-enemy-within/

SITE: http://tsemberopoulosyorgos.weebly.com/

BLOG: https://theenemywithinmovie.wordpress.com/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TsemberopoulosTHEENEMYWITHIN/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.