36ο Φεστιβάλ Πάτρας 2017 – Θεσμός Αρχαίου Δράματος: Πρόγραμμα

Με πολλές εκπλήξεις αλλά και σταθερές συνεργασίες παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας 2017 – Θεσμός Αρχαίου Δράματος. Το Φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 7 Αυγούστου με την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς». Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας εκτός από τις παραστάσεις «Σταχτοπούτα» και «Λίμνη των Κύκνων» που θα γίνουν στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και την παράσταση «Μέθοδος Γκρόνχολμ» που θα γίνει στο Θέατρο Λιθογραφείον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Αυγούστου 2017, 21:30 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
Νίκου Καζαντζάκη «ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ»
Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Τάκης Παπαματθαίου, Ναταλία Δραγούμη και ο Νίκος Βερλέκης
Συμμετέχει 20μελής θίασος
1957-2017, εξήντα χρόνια από το θάνατο του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη. Η ζωή του Αλέξη Ζορμπά όπως την αποτύπωσε ο Νίκος Καζαντζάκης μας δίνει χαρακτηριστικά την ψυχοσύνθεση του Έλληνα και συγχρόνως μας δίνει την μεγαλοσύνη του Ελληνικού Λαού που κατάφερε μέσα από διαφορετικές δύσκολες καταστάσεις να επιβιώσει και να συνεχίσει.

???????

Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, 21:30 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
Αριστοφάνη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ»
Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη
Μετάφραση: Κ.Χ. Μύρης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος
Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Χορογραφία: Ελπίδα Νίνου
Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Τσαλίκη, ο Γιάννης Μπέζος και 15 ακόμη ηθοποιοί και χορευτές
Η Αρχαία κωμωδία του Αριστοφάνη, έργο γραμμένο το 411 π.χ. που πρωτοπαρουσιάστηκε το ίδιο έτος στα «ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ». Μύθος πασίγνωστος με δύο κύριες συνιστώσες την ερωτική αποχή και την κατάληψη του δημόσιου ταμείου από τις γυναίκες.
Αδιανόητο για την εποχή. Η απόλυτη ουτοπία. Η παράσταση θα εστιάσει κανονικότατα σ΄αυτό χωρίς ονομαστικές αναφορές στο παρόν αλλά με σύγχρονη ματιά στον λόγο και αρκετά ελλειπτική εικαστική παρουσία (σκηνικά, κοστούμια) όλα γίνονται άλλωστε κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.


Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, 21:30 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
Μαρί Τζόουνς «Stones in his pocket»
Θέατρο Νέου Κόσμου
Μετάφραση: Αγγελική Κοκώνη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου
Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου
Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, κομπάρσοι δηλαδή οι άνθρωποι που σύμφωνα με κάποιους δεν πρέπει να έχουν στον ήλιο μοίρα και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο φίλος τους ο Σων που τελικά αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Ο ψεύτικος και επίπλαστος κόσμος των ταινιών και του glamour σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση.


Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
Δημήτρη Μαραμή «Ερωτόκριτος»
Εθνική Λυρική Σκηνή
Η Εθνική Λυρική Σκηνή επέλεξε ως πρώτο ελληνικό έργο τον Ερωτόκριτο του Δημήτρη Μαραμή το οποίο παρουσιάστηκε σε 10 sold out παραστάσεις αρχές Μαΐου του 2017.
Η μοναδική αυτή μουσική εμπειρία θα παρουσιασθεί σε 4 χώρους με ειδικό συμβολισμό σε Ελλάδα και Κύπρο και ένας από αυτούς θα είναι το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών. Ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή είναι ένας κύκλος τραγουδιών με αφηγηματικά μέρη, βασισμένος στην πρωτότυπη έμμετρη ποιητική μυθιστορία του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Η σύγχρονη μελοποίηση του αναγεννησιακού αριστουργήματος από το γνωστό συνθέτη φέρνει ένα οικείο μουσικά λεξιλόγιο, με αναφορές από blues, Jazz, και rock χρώματα αλλά και από την κρητική μουσική παράδοση. Το έργο εστιάζει κυρίως στα διαχρονικά στοιχεία της ερωτικής ιστορίας του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, τη φιλία, την αρρώστια του πόθου και τις περιπέτειες των δύο νέων.
Τρεις νέοι και καταξιωμένοι στο είδος τους ερμηνευτές, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Ελένη Δημοπούλου και η Μέλα Γεροφώτη με το συνθέτη στο πιάνο και ως αφηγητή, παρουσιάζουν μοναδικά αυτό το αθάνατο αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας επιχειρώντας μία πρωτοποριακή κι αιρετική μουσική προσέγγιση του δημοφιλούς κλασικού έργου, το οποίο γράφτηκε τέσσερις αιώνες πριν.


Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
Ευριπίδη «ΒΑΚΧΕΣ»
Θεσσαλικό Θέατρο
Μετάφραση: Γιώργος Χειμωνάς
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Έκτορας Λυγίζος
Παίζουν οι Ηθοποιοί: Ανθή Ευστρατιάδου,  Έκτορας Λυγίζος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Άρης Μπαλής, Αργύρης Πανταζάρας,  Ανέζα Παπαδοπούλου, Μαρία Πρωτόπαππα, Χρήστος  Στέργιογλου.
Οκτώ άνθρωποι – γυναίκες και άνδρες διαφόρων ηλικιών – γύρω από την ορχήστρα. Ένας, μπαίνει με λοξά βήματα στην «κυκλική σκηνή» και δοκιμάζει την ακουστική με ένα σιγανό σφύριγμα. Έπειτα, στρέφεται στους θεατές και τους λέει συνωμοτικά πως είναι ο Διόνυσος που έχει πάρει τη μορφή ενός νεαρού ξένου άνδρα. Ουσιαστικά λέει: «…εμένα που με βλέπετε δεν είμαι ένας αλλά δύο». Στην ιστορία εκδίκησης που εισάγει – για μια πόλη άπιστη που τις γυναίκες της τις τρέλανε και τις έστειλε όλες στο βουνό, και για τον άπιστο βασιλιά που αργά ή γρήγορα θα τιμωρηθεί – μπαίνουν ένας – ένας και οι υπόλοιποι. Όσοι και όσες επιχειρούν να ενσαρκώσουν τα πιο εύπιστα πρόσωπα της ιστορίας συστήνουν χορούς δυαδικούς ή και τριαδικούς, ενώ όποιος κι όποια επιχειρεί να ενσαρκώσει τον ταραγμένο βασιλιά διατηρεί πεισματικά την ατομικότητά του και κρατιέται έξω από την ορχήστρα.  Όσο κορυφώνεται η πλοκή τόσο παρασύρονται στη δίνη – όλοι. Και τελικά θα καταλήξουν και οι οκτώ μαζί -νυν και πρώην βασιλιάδες, δούλοι, άγγελοι και ιερείς, θεοί και ξένοι- ως μια ιδιότυπη αφηγηματική χορωδία που θα διηγηθεί ομαδικά σαν χορικό την ανάβαση στο όρος και τον σπαραγμό τού ήρωα από την ίδια του τη μάνα. Κι έπειτα, αυτά τα κομμάτια, τα σπαράγματα του ήρωα, θα ξανά-σκορπίσουν ως οι οκτώ φωνές της Αγαύης. Και μία – μία θα σβήσουν, καθώς η μητέρα τού βασιλιά συνειδητοποιεί πως στα χέρια δεν κρατά κεφαλή λιονταριού αλλά το κεφάλι τού γιου της. Μια εκδοχή των Βακχών που, εξοβελίζοντας τα χορικά και τον γυναικείο χορό των βακχών, περιγράφει τη διαδικασία της σταδιακής σύνθεσης και αποσύνθεσης ενός μεικτού πολυφωνικού χορού, τη μετατροπή οκτώ ατόμων σε βάκχες. Μια τελετή μύησης στη λατρεία του «άλλου», της οποίας πρώτο στάδιο είναι να σταθείς ενώπιος- ενωπίω με έναν άλλο και να συστήσετε χορό.


Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου»
5η Εποχή Τέχνης
Σκηνοθεσία: ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ
Σενάριο: ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ
Με τη συνεργασία των: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Τους ρόλους ερμηνεύουν: ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ , ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΑΦΙΔΟΥ, ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΖΙΑΤΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΗΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ, ΜΠΙΛΛΙΩ ΜΑΡΝΕΛΗ
Τραγουδούν: ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ
Τη δεκάχρονη πορεία της στο ελληνικό θέατρο γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι η 5η Εποχή ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με την παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του 2016. Το «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» με όχημα τη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και τον ποιητικό λόγο του Νίκου Καββαδία παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2017 σε νέα επεξεργασία και σε 25 πόλεις, με αποσκευές τα εγκωμιαστικά και γεμάτα συγκίνηση σχόλια κριτικών και θεατών.
Ιστορικές αναφορές, μαρτυρίες αλλά και φανταστικές συναντήσεις σε υποθετικούς χρόνους και χώρους και κυρίως η θάλασσα, τα λιμάνια, η ζωή των ναυτικών, οι γυναίκες, «το ταξίδι για το ταξίδι» είναι τα βασικά υλικά που συνθέτουν το σενάριο του σκηνοθέτη που υπογράφει με τη συμβολή των συνεργατών του Παναγιώτας Πανταζή, Μαρούσκας Παναγιωτοπούλου και Βίκης Παναγιωτοπούλου.


Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, 20:30 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
«ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ»
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου
Πρωτότυπη Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Στίχοι: Ντίνα Σταματοπούλου
Παίζουν: Πατρίκιος Κωστής, Δημήτρης Λιακόπουλος, Alex de Paris, Βασίλης Ζώης, Ιωάννα Μάντζαρη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ράνια Φουρλάνου, Λήδα Μανιατάκου
Ο Σέρλοκ, αδιόρθωτος στην αδυναμία του για τα σοκολατάκια, μπλέκει σε κωμικά μπερδέματα στο πέρασμά του από την κουζίνα ενός πολύ ιδιότροπου σεφ ή την καρέκλα ενός οδοντιάτρου κάπως «ατσούμπαλου»! Αλλά η υπόθεση επεκτείνεται και στο «βασίλειο του μυαλού του», όπου τον καθοδηγεί ένας κόσμος φανταστικός, από πελώρια σκυλιά και άλλες φιγούρες από προηγούμενες περιπέτειές του!
Σέρλοκ Χολμς! Ο λατρεμένος ήρωας των ιστοριών του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, με τον θαυματουργό μεγεθυντικό φακό του, τον πιστό του φίλο δρ.  Γουότσον και  ένα επιτελείο οκτώ ταλαντούχων ηθοποιών, μουσικών και  χορευτών, ζωντανεύει στη σκηνή! Παροτρύνει τους θεατές να ακονίσουν την παρατηρητικότητά τους, να οξύνουν την κριτική τους ικανότητα και να γίνουν χαρούμενοι «συνένοχοι» στη λύση του μυστηρίου.
Την παράσταση συνθέτουν πρωτοπόρες θεατρικές τεχνικές μιμικής και αυτοσχεδιασμού, σωματικού θεάτρου και θεάτρου σιλουετών, ηλεκτρονικά ηχητικά τοπία και ζωντανή μουσική ενταγμένη στη δράση, και πολυφωνικές συνθέσεις που απογειώνουν τη φαντασία!


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
«ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ»
Ίδρυμα Πολιτισμού Ιωνία – Τέχνης Πολιτεία
Έργο βασισμένο σε προσωπικές της μαρτυρίες
Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ευταξόπουλος
Μουσική – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ζαχαρίας Καρούνης
Πρωτότυπα τραγούδια: Στίχοι: Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος, Μουσική: Ζαχαρίας Καρούνης
Διεύθυνση & Επιμέλεια Παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου (Τέχνης Πολιτεία)
Παίζουν: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Ζαχαρίας Καρούνης, Μαίρη Σαουσοπούλου, Δημήτρης Kαραβιώτης, Εμμανουέλα Χαραλάμπους – Ένγκελ, Γιώργος Φλωράτος
Η Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες του Ελληνισμού και μια τραγική καμπή στην πορεία του. Η βίαιη έξοδος των Ελλήνων από την Μικρά Ασία υπήρξε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης για την συγγραφή δεκάδων χιλιάδων σελίδων. Πλήθος προσφύγων κατέφτασε στην Ελλάδα και μαζί του έφερε πρωτογενείς μαρτυρίες. Μέσα σε αυτό το ταλαίπωρο «κύμα» προσφύγων ήταν και η μόλις 23 ετών Φιλιώ Σιδερή-Χαϊδεμένου, γεννημένη σε μια μικρή κωμόπολη της Μ. Ασίας, τα Βουρλά, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη Σμύρνη.
Η σημαντική πορεία της Φιλιώς Χαϊδεμένου έγινε η αφορμή να γεννηθεί το θεατρικό έργο που εξιστορεί τη ζωή της, βασισμένη στις προσωπικές της μαρτυρίες. Πέρα από την προσωπική ιστορία αυτής της σημαντικής προσωπικότητας, η δύναμη της θέλησης και ο αγώνας της για επιβίωση μέσα σε ένα ολόκληρο αιώνα συνιστά ένα φωτεινό παράδειγμα αντίστασης.


ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, 21:00 | Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών
Αριστοφάνη «ΕΙΡΗΝΗ»
Εθνικό Θέατρο – Φεστιβάλ Επιδαύρου
Λιμπρέτο: Δημοσθένης Παπαμάρκος
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Χορογραφία: Σεσίλ Μικρούτσικου
Διανομή: Τζίμης Πανούσης -Τρυγαίος, Τάσης Χριστογιαννόπουλος – Ερμής, Ειρήνη Καράγιαννη – Ειρήνη, Αιμιλιανός Σταματάκης – Πόλεμος
Με τη συμμετοχή της Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου
Η Ειρήνη παρουσιάστηκε στα Μεγάλα Διονύσια το 421 π.Χ., αποσπώντας το δεύτερο βραβείο, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη σύναψη της Νικίειας Ειρήνης, που συνοδευόταν από ελπίδες για το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου. Αυτή ακριβώς η εύθραυστη, όπως αποδείχθηκε, ισορροπία μεταξύ του πολέμου και της ειρήνης, το ηρακλείτειο ρητό «Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί» και το ακανθώδες ερώτημα κατά πόσο η ειρήνη είναι συνώνυμο της ευτυχίας και της αρετής εμπνέουν τους συντελεστές της ιδιαίτερης αυτής παράστασης.


Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 21:30 | Θέατρο Λιθογραφείον
Χόλντι Γκαλθεράν «ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΚΡΟΝΧΟΛΜ»
Αττική Αυλαία
Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης
Μετάφραση: Τζέλα Αυλωνίτη, Θάνος Ροδίτης
Παίζουν: Όθων Μεταξάς, Στέλιος Καλαθάς, Αναστασία Γκολέμα και Θανάσης θεολόγης
Η μέθοδος Gronholm αποπειράται να μιλήσει για τη σκληρότητα στις εργασιακές σχέσεις και πιο συγκεκριμένα για μια από τις πλέον απάνθρωπες διαδικασίες. Την επιλογή προσωπικού. Πόσο πρόθυμοι είμαστε να ταπεινώσουμε τους εαυτούς μας για να μη βρεθούμε εκτός συστήματος.
Οι τελευταίοι τέσσερεις υποψήφιοι, για μια θέση γενικού διευθυντή, συναντώνται στην αίθουσα συνεδριάσεων μιας πολυεθνικής εταιρείας και υποβάλλονται στις τελευταίες δοκιμασίες της διαδικασίας επιλογής. Με μότο «δεν ψάχνουμε ένα καλό άνθρωπο που να μοιάζει με τέρας , αλλά ένα τέρας που να μοιάζει  καλός άνθρωπος» το έργο τρέχει σαν μονάδα χρόνου. Η κωμωδία επεμβαίνει στο δράμα όχι για να το απαλύνει, όσο για να  φωτίσει τη ματαιοδοξία του ανθρώπου. Τέλος η ματαιοδοξία αφήνει χώρο μόνο στο γελοίο, το οποίο και θριαμβεύει. Αυτός είναι και ο στόχος της εταιρείας. Ένα πόκερ μεταξύ υποψηφίων και θεατών γεμάτο ανατροπές, αλλά με σημαδεμένη τράπουλα.


Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, 20:30 | Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
Σεργκέι Προκόφιεφ «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ»
Ρωσικό Κλασικό Μπαλέτο Μόσχας
Διευθυντής Μπαλέτου: Vyacheslav Gordeev
Μουσική: Σεργκέι Προκόφιεφ


Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, 20:30 | Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
Τσαϊκόφσκυ «ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ»
Ρωσικό Κλασικό Μπαλέτο Μόσχας
Διευθυντής Μπαλέτου: Vyacheslav Gordeev
Χορογραφίες: L.Ivanov, M. Petipa, V.Gordeev
Μουσική: Pyotr Ilyich Tchaikovsky


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στο Ρωμαϊκό Ωδείο, το Συνεδριακό και το Λιθογραφείο τις ημέρες των παραστάσεων, ώρες 18:30 – 22:00 2610 223587 6977347098 (εφόσον υπάρχουν)

Στο Θέατρο Λιθογραφείον Μαιζώνος, 172Β 2610 328394
Στο κατάστημα Dur Βότση 30, 2616 007113
Στο κατάστημα Γωνιά του Βιβλίου Αγίου Νικολάου 32, 2610 277396
Στο κατάστημα Music Station Ρήγα Φεραίου 34, 2610 222411
Στο κατάστημα Discover your way Πατρέως 30, 2610 624916

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.