Ανακοίνωση Camera Stylo Online Αθήνα 2.10.2017

Το camera stylo online είναι ένα βήμα ελεύθερο για ανθρώπους που αγαπάν την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Με χαρά μας δημοσιεύουμε κείμενα καθηγητών Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, νέων κριτικών κινηματογράφου ή θεάτρου, αλλά και ανθρώπων που απλά αγαπάν την Τέχνη. Αναδημοσίεουμε επίσης κείμενα με άδεια και αναφορά στην πηγή πάντα όπως π.χ. τα κείμενα του κ. Τσατσούλη.

Το camera stylo online δεν λογοκρίνει ποτέ το περιεχόμενο των άρθρων, πάντα κάνουμε ένα έλεγχο, όσο μπορούμε, για να μην υπάρχουν «παρενέργειες» ειδικά στην εποχή του διαδικτύου. Τελικά αυτές οι «παρενέργειες» δεν μπορούν να αποφευχθούν πάντα. Έτσι λοιπόν το camera stylo online αποσύρει κείμενο όχι συνεργάτη του ή συντάκτη του, αλλά από αυτά που φιλοξενεί , με λύπη του μεγάλη, αλλά το περιοδικό μας φημίζεται για το ήθος του, την δεοντολογία του, τις αρχές του, καταπιάνεται με την καλλιτεχνική εκπαίδευση των πολιτών και την διάδοση των τεχνών και του πολιτισμού και ότι έρχεται σε κόντρα σε αυτές τις αρχές είναι υποχρεωμένο να το πολεμά. Επιφυλάσσεται το camera stylo online και για τα υπόλοιπα άρθρα του συγκεκριμένου αρθρογράφου. Δεν αναφέρουμε εδώ το όνομα του αρθρογράφου γιατί πρόθεση του camera stylo online δεν είναι να κάνει κακό σε ανθρώπους, κάθε άλλο. Σε αυτό, συμφωνεί και ο καταγγέλλων στο facebook και σε εμένα προσωπικά το περιστατικό. Είναι όμως στη διάθεση του περιοδικού μας τα στοιχεία. Τέλος το camera stylo online θα είναι επιφυλακτικό πλέον και θα αναζητήσει, αν υπάρχουν, τρόπους για να αποφεύγονται αυτές οι «παρενέργειες». Δεν θέλουμε να γίνουμε όμως και ένας δυσκίνητος φορέας και να φυλακίσουμε το ελεύθερο βήμα μας. Δυστυχώς, σήμερα, την εποχή του διαδικτύου, τα πράγματα στον τομέα αυτό είναι πολύ πιο δύσκολα. Το περιεχόμενο των άρθρων , όλων αλλά ακόμα περισσότερο των φιλοξενούμενων αρθρογράφων, βαρύνει εξ ολοκλήρου τους αρθρογράφους. Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να αποφεύγονται «παρενέργειες» είναι να μην δημοσιεύεις φιλοξενούμενα κείμενα. Ποιος το θέλει αυτό από το camera stylo online;;;

Γιάννης Καραμπίτσος

δντής Camera Stylo Online

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.