Ομαδική έκθεση «Φαντασίες» | Εγκαίνια: Tετάρτη 28 Μαρτίου, Πινακοθήκη Γρηγοριάδη

28 Μαρτίου 2018 – 29 Απριλίου 2018

Ομαδική έκθεση «Φαντασίες»

Σεμινάριο Πρακτικής Κινηματογράφου: Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Κινηματογραφικής Υποκριτικής, Εικονοληψίας-Διεύθυνσης Φωτογραφίας και Μοντάζ: Πρώτο Επίπεδο Αυτοτελές

Περιγραφή

Η έκθεση φιλοξενεί μία σειρά γυναικείων πορτραίτων και γυμνών, είτε ζωγραφική είτε φωτογραφία. Φιλοτεχνήθηκαν κυρίως από σημαντικούς καλλιτέχνες, (αν και αυτό το γεγονός δεν έχει τόση σημασία, αφού φιλοξενούνται και έργα ανωνύμων ζωγράφων) διαφορετικών περιόδων και τεχνοτροπίας. Αλλά το ζητούμενο της έκθεσης δεν είναι απλά το γυναικείο πορτραίτο ή γυμνό.

Το θέμα είναι οι φαντασίες, οι φαντασιώσεις του καλλιτέχνη που τελικά παρουσιάζονται πάνω στο έργο και ενεργοποιούν, στη συνέχεια, τις φαντασιώσεις του παρατηρητή.

Παρουσιάζονται έργα των: Γ. Βαλαβανίδη, Σ. Βασιλείου, Max Ernst,Vassily Kandinsky, Σ.Καραβούζη, Κ. Κατζουράκη, E. Bresson, Ν. Λύτρα, Helmut Newton, Μ.Παπαγεωργίου,Pablo Picasso, Β.Ρασιά, Β. Σπεράντζα, Μ. Τόμπρου,Μπ.Τσιγαρίδα, Α.Φασιανού.

Εγκαίνια: Tετάρτη 28 Μαρτίου στις 20.30.

Πινακοθήκη Γρηγοριάδη

Κυριακή 11:00 – 14:30

Τετάρτη 11:00 – 14:30

Τετάρτη 18:00 – 21:00

Πέμπτη 11:00 – 14:30

Πέμπτη 18:00 – 21:00

Παρασκευή 11:00 – 14:30

Παρασκευή 18:00 – 21:00

Σάββατο 11:00 – 14:30

28 Μαρτίου 2018 – 29 Απριλίου 2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.