Εξώδικα από Σαμαρά για την υπόθεση του Κολλεγίου Αθηνών | Απάντηση Κ. Βαξεβάνη, ΣΥΡΙΖΑ & Μ. Κουρουτού | Άρθρο Γ. Μουρούτη

Με δύο εξώδικα, ένα προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, Μιχάλη Κορουτό και ένας προς τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, επιλέγει να απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στην ανοιχτή επιστολή του συνδικαλιστή σχετικά με την υπόθεση του καθηγήτριας Φώφης Μπουλούτα.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Μ. Κουρουτού εδώ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» – Φθινόπωρο 2018

[ξεκινάν τον Σεπτέμβριο τα Σεμινάρια Θεωρίας και Πρακτικής Κινηματογράφου (Σκηνοθεσίας, Ιστορίας, Δημιουργίας Ντοκιμαντέρ, Μοντάζ, Σεναρίου, Εικονοληψίας κ.α.)- πληροφορίες στα schoolofcinemagr@gmail.com, 2130 159 816, 6944143564]

samaras

«Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει» υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός και προσθέτει ότι «πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.»

Ο Σαμαράς στη συνέχεια υποστηρίζει ότι:

Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη.

Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς.

Αλλά δεν το κάνει.

Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα.

Απάντηση από το «Κουτί της Πανδώρας»


Σε απάντηση της προς τον Αντώνη Σαμαρά, η ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη, «Κουτί της Πανδώρας» γράφει από την πλευρά της ότι «Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει προφανώς αντιληφθεί τα εξής», 9 σημεία:

  1. Η υπόθεση της καθηγήτριας Φ. Μπουλούτα δεν αναδείχθηκε προ ετών επειδή κάποιοι θέλησαν να διαβάλουν τον ίδιο, το παιδί του ή την κυβέρνησή του. Αντιθέτως τόσο η καθηγήτρια όσο κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν ζήτησαν από την πρώτη στιγμή η υπόθεση να παραμείνει μυστική εξ ου και αιτήθηκαν από το δικαστήριο να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Όπως καταγγέλλει εξάλλου η ΟΙΕΛΕ, η πλευρά του Κολλεγίου είναι εκείνη που τελικά ευθύνεται για την τροπή που πήρε η υπόθεση.
  2. Η υπόθεση δεν ανακινήθηκε χρόνια μετά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, αλλά επειδή ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά, Μουρούτης αποφάσισε από σάιτ με το οποίο σχετίζεται να επιτεθεί σε όσους στο twitter έγραψαν κάτι σχετικό με το θέμα κατόπιν δημοσιεύματος με μια φωτογραφία του υιού Σαμαρά με τον πατέρα του. Το οποίο δημοσίευμα για την ιστορία μας πληροφορούσε για το πόσο δημοφιλής είναι ο νεαρός Σαμαράς στο instagram. Κανένας δεν θα είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, αν ο Μουρούτης δεν είχε αποφασίσει να αρθρογραφήσει για να σχολιάσει τα διαδικτυακά τρολς που σχολίαζαν ένα δημοσίευμα του ιστοτόπου thepresident.gr με τον οποίο σχετίζεται.
  3. Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ αποφάσισε μετά από το παραπάνω άρθρο του Γιώργου Μουρούτη να δημοσιοποιήσει για πρώτη φορά στοιχεία της υπόθεσης και τούτο, όπως εξηγεί ο ίδιος στην επιστολή του προκειμένου να μην σπιλώνεται η μνήμη της Φ. Μπουλούτα η οποία απεβίωσε τον περασμένο Νοέμβριο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή καμιά λεπτομέρεια της υπόθεσης δεν είχε έρθει στο φως παρά μόνο ήταν γνωστή η καταγγελία περί εκδικητικής απόλυσης.
  4. Η επιστολή του Μιχάλη Κουρουτού διανεμήθηκε ως δελτίο Τύπου σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Εύλογα πολλά από αυτά επέλεξαν να την προβάλλουν αφού προφανώς το ζήτημα της απόλυσης μιας καθηγήτριας από ένα Κολλέγιο στο οποίο φοιτούσε ο υιός ενός πρώην πρωθυπουργού και το οποίο διοικείτο από τον αδελφό του ίδιου πρώην πρωθυπουργού, αφορά τη δημόσια συζήτηση. Πολλώ δε μάλλον ότι καταγγέλλεται (από την ΟΙΕΛΕ) πως ο λόγος της απόλυσης ήταν ότι έπιασε έναν γόνο της οικογένειας να αντιγράφει.
  5. Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει στην επιστολή συγκεκριμένα πράγματα τα οποία ο Αντώνης Σαμαράς δεν απαντά, επιλέγοντας όπως συνηθίζουν πολλά δημόσια πρόσωπα τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αλλά ως πρώην πρωθυπουργός θα όφειλε αν μη τι άλλο να απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του Μιχάλη Κουρουτού.
  6. Ο Σαμαράς ζητάει από τον Βαξεβάνη, προφανώς και από το koutipandoras.gr να ανασκευάσουν άμεσα δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών. Απαιτεί με άλλο λόγια να «εξαφανίσουμε» τη μία και μοναδική ανάρτηση των τελευταίων ημερών για το θέμα που δεν είναι άλλη από τη δημοσίευση με τις καταγγελίες του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, ο οποίος όχι απλώς διαρρέει στα μίντια ανώνυμες πληροφορίες, αλλά έχει το θάρρος να βάζει την υπογραφή του αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη όσων λέει.
  7. Ο πρώην πρωθυπουργός τον οποίο αφορούν οι καταγγελίες του Μιχάλη Κουρουτού κάνει λόγο για προσπάθεια ηθικής εξόντωσης και δολοφονίας χαρακτήρα ενός νέου παιδιού για παράπτωμα που δεν είχε διαπράξει. Μόνο που, ποτέ και κανένας δεν τα έβαλε με τον υιό του, ο οποίος ως παιδί προφανώς και μπορεί να αντέγραψε (ποιος δεν το έχει κάνει), αλλά με τον ίδιο και τον αδελφό του ο οποίος διοικούσε το συγκεκριμένο Κολλέγιο. Ο κ. Σαμαράς είτε δεν καταλαβαίνει ότι η αντιγραφή δεν είναι κατηγορία, είτε δεν θέλει να αντιληφθεί ότι στο επίκεντρο της κριτικής είναι αποκλειστικά εκείνος και η διοίκηση του Κολλεγίου.
  8. Το περιοδικό Hot Doc ήταν το μόνο ίσως μέσο που φιλοξένησε συνέντευξη της καθηγήτριας Φ. Μπουλούτα την εποχή των γεγονότων. Κι επειδή ο κ. Σαμαράς προφανώς δεν θυμάται (ή δεν θέλει να θυμάται), του υπενθυμίζουμε τα λόγια της: «Η προσωπική μου εκτίμηση μου, που δεν μπορώ να το αποδείξω, είναι ότι η κίνηση αυτή της απόλυσής μου δεν εκπορεύεται από την οικογένεια του παιδιού. Ταυτόχρονα με τις εξετάσεις αυτές και με τις εθνικές εκλογές άλλαξε η Διεύθυνση του σχολείου και πιστεύω ότι η καινούρια Διεύθυνση του σχολείου έσπευσε να δώσει τα διαπιστευτήριά της στον εργοδότη της, στον πρόεδρο δηλαδή, κ. Αλέξανδρο Σαμαρά, και προς την οικογένεια φυσικά του μικρού μαθητή, ότι αυτοί είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, ότι αυτοί δηλαδή θα τους προστατέψουν».
  9. Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός ή οι συνεργάτες θα μπορούσαν να αναζητήσουν στο google την επιστολή του Μιχάλη Κουρουτού ώστε να διαπιστώσουν ποια και πόσα σάιτς την έχουν αναρτήσει. Ίσως καταλάβει ότι το εξώδικό του στον Κώστα Βαξεβάνη δεν είναι τίποτα παραπάνω από το αποτέλεσμα κάποιας εμπάθειας που μπορεί να έχει προς το πρόσωπό του.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για «πολιτική αλητεία» τον ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

«Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

«Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μ. Κουρουτός σε Σαμαρά: Η πρόκληση και η αλαζονεία του «ισχυρού» δεν έχει όριο. H ΟΙΕΛΕ θα ζητήσει αύριο να ανοίξει ο φάκελος Μπουλούτα»

Δημοσίευση: 12 Αυγούστου 2018

«Ανακοινώνω στον κ. Σαμαρά ότι η ΟΙΕΛΕ θα ζητήσει αύριο να ανοίξει ο φάκελος Μπουλούτα» απαντά ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτός και καλεί «να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά από όλες τις συναντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας για το ζήτημα. Αν θέλει, ας τα ζητήσει και ο ίδιος».

Με κατάπληξη διάβασα σήμερα στα ΜΜΕ την πρόθεση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά να αποστείλει προς εμένα εξώδικο με το οποίο θα ζητά να «ανασκευάσω τα ψεύδη μου» στην ανοιχτή μου επιστολή.

Καταρχήν οφείλω για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσω κάτι. Η συγγραφή της επιστολής έγινε με αφορμή το προκλητικό κείμενο του κ. Μουρούτη στο The President.gr με το οποίο διασυρόταν άδικα και μετά θάνατον η Φώφη Μπουλούτα. Μπορεί για τον πρώην Πρωθυπουργό οι μνήμες νεκρών να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία, όμως εγώ όφειλα να βάλω τέλος σε μια άνευ προηγουμένου σπίλωση που έγινε για μικροπολιτικούς λόγους. Δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση με τον κ. Σαμαρά για μια υπόθεση που συνέβη 6 χρόνια πριν και, αν πράγματι είχα διάθεση πολιτικής εκμετάλλευσης, θα την είχα χρησιμοποιήσει τότε, όταν η πολιτική πόλωση ήταν στο ζενίθ της. Επαναλαμβάνω ότι οι κομματικές κόντρες δεν με αφορούν και θεωρώ ότι θολώνουν την ουσία της υπόθεσης.

Η κατάπληξή μου οφείλεται σε δύο γεγονότα. Πρώτον, την εκ μέρους του ευθυγράμμισή μου με το κυβερνών κόμμα. Πιθανότατα ο κ. Σαμαράς να ερμηνεύει την οποιαδήποτε κριτική του ασκείται με όρους μικροπολιτικής, δεν είναι όμως έτσι. Η πολιτική μου διαδρομή είναι γνωστή. Ως συνδικαλιστής (ιδιότητα που ο κ. Σαμαράς, χωρίς να εκπλήσσει κανέναν, την αναφέρει με προφανή υποτιμητικό τρόπο) έχω συνεργαστεί συχνά και εποικοδομητικά με εκπροσώπους του πολιτικού του χώρου. Έχω, επίσης, ασκήσει δριμεία κριτική στο κόμμα του, όπως και σε όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως (φυσικά και στη σημερινή κυβέρνηση).

Δεύτερον, μιλά για ψεύδη. Εγώ ανέφερα επακριβώς τα γεγονότα, όπως συνέβησαν και προσκόμισα έγγραφα με σφραγίδες και υπογραφές. Για όλα αυτά ο κ. Σαμαράς δεν είπε λέξη, όπως επίσης δεν αποσαφήνισε τι θεωρεί ψεύδος από αυτά που συνέγραψα. Απλώς απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Καλοδεχούμενη, κι εκεί θα αποκαλυφθούν κι άλλα…

Έντεχνα ο κ. Σαμαράς αποκρύπτει ότι η διαρροή των στοιχείων της υπόθεσης Μπουλούτα με εμπλοκή του γιού του έγινε με ευθύνη των δικών του νομικών, καθώς και του Κολλεγίου. Όπως ανέφερα στην επιστολή μου, με απόφαση της εκπαιδευτικού, δική μου και του νομικού μας συμβούλου, ζητήσαμε από το δικαστήριο να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, ώστε το παιδί να προστατευθεί. Το αίτημά μας αυτό δυστυχώς δεν ικανοποιήθηκε από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διαρροή στοιχείων για την υπόθεση. Αν κάποιος, επομένως, διασύρει το όνομα του γιου του, είναι η διοίκηση του Κολλεγίου τότε και ο ίδιος – ή οι άμεσοι συνεργάτες του – τώρα, που προσβάλλουν τη μνήμη μιας νεκρής, απλώς για να παίξουν προεκλογικά παιχνίδια.

Αναφέρθηκα στην ιστορικότητα του Κολλεγίου και στην αμαύρωσή της από τα πεπραγμένα κάποιων. Αυτά δεν τα λέει ένας «κακός συνδικαλιστής». Τον ενδοκολλεγιακό πόλεμο, τον αυταρχισμό εναντίον των εκπαιδευτικών, την αμφιλεγόμενη διαχείριση και την υποβάθμιση της ποιότητας του σχολείου τα διαπιστώνει δικαστική απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου.

Επειδή όμως η πρόκληση και η αλαζονεία του «ισχυρού» δεν έχει όριο κάποιες φορές και επειδή το ύφος και οι εκφράσεις του είναι τουλάχιστον απαράδεκτα, ανακοινώνω στον κ. Σαμαρά ότι η ΟΙΕΛΕ θα ζητήσει αύριο να ανοίξει ο φάκελος Μπουλούτα. Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά από όλες τις συναντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας για το ζήτημα. Αν θέλει, ας τα ζητήσει και ο ίδιος. Άλλωστε, επί των ημερών του και επί των ημερών του από εκείνον διορισμένου Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου έλαβε χώρα το όνειδος της απόλυσης Μπουλούτα.

Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη….

Μιχάλης Κουρουτός
Μαθηματικός στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και (υπερήφανος) Συνδικαλιστής
Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ 

όλα ξεκίνησαν από το άρθρο του Γιώργου Μουρούτη στο ThePresident

Τι σόι άνθρωποι είναι τούτοι;
07/08/2018
– 10:06

Προχθές στο ThePresident ανέβηκε μια φωτογραφία από τα social media του Κώστα Σαμαρά, γιου του πρ. Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά μαζί με τους γονείς του.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που έπεσε «σύρμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ: Δεκάδες ψεύτικα account, με ελάχιστους followers, τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν δημιουργηθεί μόλις τις προηγούμενες μέρες, άρχισαν να επιτίθενται στο ThePresident και στον γιό του πρ. Πρωθυπουργού: «Για ποιον μιλάτε, γι αυτόν που αντέγραψε στο σχολείο και στη συνέχεια ο μπαμπάς του απέλυσε την καθηγήτρια»;

Κι όμως: Οι άθλιοι των υπογείων του Μαξίμου, δεν δίστασαν να επιτεθούν σε ένα νέο παιδί, χρησιμοποιώντας απαράδεκτα fake news, μόνο και μόνο επειδή ήταν παιδί του πολιτικού τους αντιπάλου!

Και εδώ επιτρέψτε μου να σας πω μια ιστορία:

Το 2013 όταν κάποιος συνδικαλιστής προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είχε υπονοήσει δημοσίως ότι «κάποια καθηγήτρια απολύθηκε επειδή δήθεν έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει», είχα προσωπικά επικοινωνήσει με το Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου τότε του Α.Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσω ότι η αναφορά αυτή είναι ψευδής και ότι αν ήθελαν να χτυπήσουν τον Πρωθυπουργό, καλό θα ήταν να επικεντρώσουν κάπου αλλού και όχι στον ανήλικο γιό του.

Ο ίδιος μου έδωσε τον λόγο του ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την αναπαραγωγή μιας τέτοιας αθλιότητας.

Και όμως, λίγες μέρες μετά, το συγκεκριμένο ψέμα αναπαράγετο με πρωτοσέλιδα χτυπήματα στα περιθωριακά έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ο Νίκος Παππάς και ο προϊστάμενός του να έχουν τηρήσει τον λόγο τους.

Με ιδιαίτερη στενοχώρια, επειδή δεν τα είχα καταφέρει να συνεννοηθώ μαζί τους, απευθύνθηκα στον τότε Πρωθυπουργό, προκειμένου να λάβω κατευθύνσεις για τις επόμενες ενέργειες. Ο τότε Πρωθυπουργός, με αυστηρό τόνο με ενημέρωσε δεν θέλει η οικογένειά του να γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, και ότι σκοπεύσει να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κάπως έτσι το ζήτημα αυτό οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, η οποία και δικαίωσε πλήρως την οικογένεια Σαμαρά για τις ψευδείς αναφορές των παρατρεχάμενων του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πόρισμα της Δικαιοσύνης (να σημειωθεί ότι εκδόθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ) αναφέρεται συγκεκριμένα ότι “…δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός της εκπαιδευτικού, ότι τάχα απολύθηκε από εκδικητικότητα επειδή κατέλαβε τον μαθητή να αντιγράφει, καθώς δεν το έκανε.

“Άλλωστε”, συνεχίζει η δικαστική απόφαση “ούτε καν η ίδια η εκπαιδευτικός δεν ισχυρίστηκε, ότι τάχα δέχθηκε οιαδήποτε πίεση από οιονδήποτε να επιδείξει μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ του μαθητή και η εκπαιδευτικός είχε δεχθεί έγγραφες και προφορικές παρατηρήσεις για την απόδοσή της και τη συμπεριφορά της ήδη πολλούς μήνες πριν από το περιστατικό. Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, διότι προκύπτουν από δικαστική απόφαση και τα έγγραφα που προσκόμισε η ίδια η εκπαιδευτικός στη δίκη…”

Ασφαλώς όμως, για τον ΣΥΡΙΖΑ μικρή αξία έχει η αλήθεια. Και καμία αξία δεν έχει η ηθική. Ούτε ο άδικος πόνος που μπορεί να δημιουργήσει μια συκοφαντία σε ένα παιδί ευαίσθητης ηλικίας.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν δίστασαν τότε να χρησιμοποιήσουν μία άθλια συκοφαντία κατά ενός ανήλικου, προκειμένου να πλήξουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, έτσι και σήμερα επιμένουν, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψέμα, να διακινούν την αθλιότητα αυτή, μόνον και μόνο για να ικανοποιήσουν τα «αιμοβόρικα» ένστικτά τους.

Ευτυχώς για τον τόπο, η Νέα Δημοκρατία δεν ακολουθεί να τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνει τον κ. Τσίπρα να βουλιάζει στον πολιτικό του βούρκο παρέα με τους Πολλάκηδες και τις δημοσιογραφικές του παλλακίδες.

Ευτυχώς για τον τόπο, η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει να αντιπαρατίθεται με πολιτικούς όρους και όχι με όρους πολιτικής μαφίας.

Ευτυχώς για τον τόπο, δεν είναι όλοι το ίδιο…

Γ. Μουρουτης

http://www.thepresident.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: