Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

19 Αυγούστου 2018

Θλίψη προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο ο ξαφνικός χαμός της Νατάσας Βαρελά, παρουσιάστριας και δημοσιογράφου στο New TV. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, «έφυγε» από τη ζωή από διάτρηση στομάχου.

natasa varela

Στη θλίψη έχει βυθίσει το δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν ο ξαφνικός «χαμός» της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.

Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 33 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε» ανέφερε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου». Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της.

«Πέθανε εντελώς ξαφνικά, από διάτρηση στομάχου, στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής. Πράγματι τις τελευταίες μέρες είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές αλλά ούτε η ίδια ούτε οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Σήμερα τα ξημερώματα, κατά τις 3, εμφάνιση πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι, έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο και μέσα σε δύο ώρες κατέληξε, εντελώς ξαφνικά. Δεν είχε κάποιο ιστορικό”, ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιάννης.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης

Ο πολιτικός κόσμος με συγκίνηση εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», αναφέρει στη σχετική δήλωσή του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.

Τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα αναφέρει: «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της».

Σεμινάριο Δημιουργίας Ντοκιμαντέρ Φθινόπωρο 2018

Σεμινάριο Ιστορίας Κινηματογράφου 2018 σε 11 Μαθήματα από 6 Οκτωβρίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» – Φθινόπωρο 2018

Ετοιμάζονται: Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου για Αρχαρίους και Προχωρημένους, Σεμινάριο Δημιουργίας Ντοκιμαντέρ, Σεμινάριο Ιστορίας Κινηματογράφου, Σεμινάριο Σεναρίου, Σεμινάριο Δημιουργίας Ταινίας με Κινητό ή Τάμπλετ

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.