24 Απριλίου 2019
Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης θα γίνει η κηδεία της Λυδίας.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες, άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 22 Απριλίου, η Λυδία Ιωάννου, η μικρή κόρη του Ευβοιώτη σκηνοθέτη Σταύρου Ιωάννου.
Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης γεννήθηκε στο Αλιβέρι και σπούδασε στην Αθήνα κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου. Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας.
Η κηδεία της Λυδίας Ιωάννου θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 25 Απριλίου, στο νεκροταφείο Παπάγου, όπως έκανε γνωστό η βουλευτής Ζωή Λιβανίου, από την σελίδα της στο facebook.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Σταύρο Ιωάννου και την οικογένειά του, δήλωσε συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της άτυχης Λυδίας.
Ενσύρματος Κόσμος (1973) του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ || Παραγνωρισμένα Αριστουργήματα του Κινηματογράφου που αξίζει να επανα-ανακαλυφθούν
Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2019: Οι νικητές
[ θέλουμε τη γνώμη σας: 1. να προβάλλουμε την ταινία ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ με ελεύθερη είσοδο και συζήτηση Μεγάλη Πέμπτη ή Μεγάλη Παρασκευή ενδεχόμενα με λήξη της εκδήλωσης πριν τις 22.00 σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πάει εκκλησία ή την εβδομάδα με τά το Πάσχα;;; 2. σχεδιάζουμε προβολή του αριστουργήματος Βερολίνο Αλεξάντερπλατς σε 3 ημέρες από 5 ώρες. πότε θεωρείτε ότι είναι καλά να προβληθεί;;; (Παρασκευή Σαββάτο Κυριακή ποιο τριήμερο;;) Απαντήστε μας παρακαλώ στο μέιλ camerastyloonline@gmail.com και αν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στις προβολές αφήστε μας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και κινητό τηλέφωνο ].