Προκήρυξη Για την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων, καλλιτεχνικού, επιμορφωτικού & αθλητικού προσωπικού διδακτ. περ. 2019-2020 || σημαντική παράλειψη στη θέση του επιμορφωτή κινηματογράφου

19 Ιουλίου 2019

Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμού & Αθλητισμού Ζωγράφου : 19/07/2019
Δήμου Ζωγράφου»

Προκήρυξη

Για την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων, καλλιτεχνικού, επιμορφωτικού & αθλητικού προσωπικού για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου , των Επιμορφωτικών Τμημάτων και των Αθλητικών Τμημάτων κατά την διδακτική περίοδο 2019-2020
Υποβολή αιτήσεων από Δευτέρα 22/07/2019 έως και Τετάρτη 31/07/2019
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου», κατόπιν της υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 20914/16-05-2018 (ΑΔΑ:ΩΙΟΧ465ΧΘ7-Θ9Ν) Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, με την οποία εγκρίνεται η σύναψη 15 συμβάσεων στο ΝΠΔΔ «Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου» που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους και λαμβάνοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α) όπως ισχύει και τις όμοιες του Ν. 3812/2009.
Τις διατάξεις του Π.Δ.524/1980 κατά περίπτωση.
Την υπ’ αριθ. πρωτ. οικ.: 17817/8-03-2019 (ΑΔΑ:Ω716465ΧΘ7-ΞΠ4) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών με την οποία εγκρίθηκε η απασχόληση δεκαπέντε (15) ατόμων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ (με αντίτιμο).
Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με Αντίτιμο, διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή της έως εννέα (9) μήνες για τους μουσικούς & οκτώ (8) μήνες για τους επιμορφωτές και γυμναστές.

Επισυνάπτονται τα παρακάτω:

Ανακοίνωση και Παράρτημα αυτής
Αίτηση

1.-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΣΟΧ2.2019-

2.-ΑΙΤΗΣΗ

 

[Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι στα προαπαιτούμενα για τον επιμορφωτή κινηματογράφου απουσιάζουν τα πτυχία από τις τριετείς σχολές Σταυράκου και τις παρεμφερείς για πρώτη φορά στα τελευταία 4 χρόνια που γίνονται οι προκηρύξεις ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί σωστά να προστέθηκε η Κρατική Σχολή της Θεσσαλονίκης λόγω του ότι είναι Ανώτατη αλλά εντελώς λάθος η απόφαση να μην συμπεριληφθεί η Σχολή Σταυράκου και οι παρεμφερείς αναγνωρισμένες από το Κράτος Τριετείς Σχολές κινηματογράφου. Άλλωστε αν υπάρξουν υποψήφιοι και από τις 2 κατηγορίες θα προτιμηθεί από πλευράς πτυχίου ο έχων πτυχίο της Ανώτατης Σχολής. Αν όμως δεν υπάρξει υποψήφιος από την Ανώτατη Σχολή τότε θα μπορούσε άνετα να πάρει τη θέση απόφοιτος από τη Σχολή Σταυράκου και τις παρεμφερείς Σχολές. Επίσης στα κριτήρια περιλαμβάνονται προϋπηρεσία στο φορέα που ενδεχόμενα θα υπερτερούσαν του πτυχίου της Ανώτατης Σχολής. Πέρυσι στα καλλιτεχνικά σχολεία οι προϋποθέσεις ήταν ως εξής:

Γιατί έγινε αυτό εφέτος; έχουμε άποψη αλλά επειδή σεβόμαστε τους ανθρώπους και τον τόπο όπου δουλέψαμε 3 χρόνια δεν θα την δημοσιοποιήσουμε. Πρόκειται όμως για πολύ σημαντική παράλειψη κατά την άποψή μας που θέτει μια άδικη πράξη ως κάτι που πάει να καθιερωθεί, κάτι αντίστοιχο με το δεδικαμένο. Αν κάποιος ανώτερος φορέας  υποχρέωσε το Νομικό Πρόσωπο να προβεί σε αυτή την ενέργεια αυτό θα σημαίνει ότι δεν έχει την ευθύνη.  Γ.Κ. ]

[έναρξη πολύ σύντομα της Λέσχης Ανάγνωσης Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι -Σεμινάρια Κινηματογράφου στο Σχολείο του Σινεμά από Σεπτέμβριο 2019 (Σκηνοθεσίας και για τάμπλετ και κινητά, Ιστορίας και Κριτικής Κινηματογράφου, Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Κινηματογραφικής Υποκριτικής «ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ», Μοντάζ (adobe premiere και Avid)- Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2130 159 816, 6944143564)] .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.