Παρουσίαση του Νέου Σχολείου του Σινεμά ως Λαϊκή Σχολή Κινηματογράφου

Το Σχολείο του Σινεμά αλλάζει τρόπο λειτουργίας για μεγαλύτερο όφελος των συμμετεχόντων, ανακοινώνει μαθήματα κινηματογράφου για παιδιά και μαθήματα εξ αποστάσεως για ΑμεΑ και ενδιαφερόμενους στην επαρχία. Επίσης μαθήματα κινηματογράφου δωρεάν για πρόσφυγες.

[η προγραμματισμένη επίγεια παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί όταν θα τελειώσει η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και θα λήξουν τα μέτρα ασφαλείας]

Τα Σεμινάρια που θα διδάσκονται μέσα στην εβδομάδα είναι:

1. Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου -Δημιουργίας Ταινίας Μικρού Μήκους

2. Ιστορίας και Δημιουργίας Ντοκιμαντέρ

3. Ιστορίας και Κριτικής Κινηματογράφου

4. Σεναρίου

5. Κινηματογραφικής Υποκριτικής

6. Εικονοληψίας- Διεύθυνσης Φωτογραφίας

7. Μοντάζ.

Ο νέος τρόπος λειτουργίας έχει ως εξής: Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέγουν 3 σεμινάρια και να τα παρακολουθούν με 50€ το μήνα. [το Μοντάζ και η Εικονοληψία εξαιρούνται αν και θα υπάρχουν και για αυτά προσφορές κατά καιρούς]. Οι φοιτητές με 45€ και οι άνεργοι με 30€. Ζευγάρια, γκρουπ και συγγενείς με 40€.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και το κάθε μάθημα θα διαρκεί 2 ώρες. Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 μήνες έκαστο. Μπορεί ένας συμμετέχων στο Σχολείο του Σινεμά να παρακολουθεί Σκηνοθεσία, Ιστορία και Ντοκιμαντέρ ή Σκηνοθεσία, Σενάριο και Κινηματογραφική Υποκριτική π.χ. στην προαναφερθείσα τιμή που αντιστοιχεί στην τιμή ενός μόνο Σεμιναρίου ή όποιο άλλο συνδυασμό Σεμιναρίων θέλει!!! Όποιος θέλει να παρακολουθήσει και τα 5 Σεμινάρια θα μπορεί να το κάνει με 80, 75, 70 και 50€ αντίστοιχα μηνιαία. Αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει ένα Σεμινάριο Μόνο με τον παλιό τρόπο το κόστος θα είναι 35€το μήνα (30, 25, 20).

Ξεκινάν Σεμινάρια για Παιδιά. Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα του Σχολείου του σινεμά για πληροφορίες ή να απευθύνονται στο μέιλ μας. Για ΑμεΑ αρχικά θα διδάσκονται Σεμινάρια εξ αποστάσεως και αν έχουμε βοήθεια από το Υπουργείο Πολιτισμού ή και από αλλού θα δημιουργήσουμε χώρο απόλυτα προσβάσιμο για ΑμεΑ. εξ αποστάσεως θα διδάσκονται σεμινάρια και σε ενδιαφερόμενους από την επαρχία.

Το Σεμινάριο Εικονοληψίας-Διεύθυνση Φωτογραφίας και το Σεμινάριο Σκηνοθεσίας-Δημιουργίας Ταινίας Μικρού Μήκους Κύκλος Β’ για προχωρημένους θα πραγματοποιούνται με τον παλιό τρόπο με τιμές φιξ για το τρίμηνο ή το τετράμηνο της διάρκειας του σεμιναρίου, θα είναι ακριβότερα άλλα πάντα φθηνά αντικειμενικά και συγκρινόμενα με οτιδήποτε άλλο. . Ζητήστε πληροφορίες. Σύντομα θα γίνει Παρουσίαση των Σεμιναρίων Αυτών. Το Μοντάζ (Adobe Premiere και Avid) για το οποίο όπως και τα άλλα σεμινάρια λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε (Τσαμαδού 26-28, Εξάρχεια, με ραντεβού ή στα τηλέφωνα 2130159816, 6944143564 και το μέιλ schoolofcinemagr@gmail.com).

Στους συμμετέχοντες παρέχονται Βεβαίωση του Σχολείου του Σινεμά, ηλεκτρονικές σημειώσεις, ενώ υπάρχει πρόσβαση σε δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη.

Μπορείτε να στέλνετε συμπληρωμένη τη δήλωση ενδιαφέροντος ή στο μέιλ του Σχολείου του Σινεμά να στέλνετε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΘΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.