Κορωνοϊός: ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΤΗ… [admachina.gr]

Η στιγμή που ο Τσιόδρας ανακοινώνει ότι «πούλαγε» για νεκρούς από κορωνοϊό, ανθρώπους που πέθαναν από άλλη αιτία και που παρεμπιπτόντως διαγνώστηκαν (προ ή μετά θάνατο) με κορωνοϊό, είναι ένα τέλος εποχής.

Το καθεστώς, δια του frontman του, παραδέχτηκε ένα μέρος της απάτης που έστησε. Δεν είμαστε «ειδικοί» και δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε. Σκάβοντας με σφυρί (το δρεπάνι το χουμε φυλαγμένο) το βουνό της κρατικής προπαγάνδας, ανακεφαλαιώνουμε εδώ τα όποια ευρήματα έχουμε παρουσιάσει στη σελίδα, βέβαιοι ότι η εις βάρος μας σκευωρία είχε πολλά περισσότερα κεφάλαια που δεν μπορούσαμε ή δεν καταφέραμε να αναδείξουμε…

 

1) Από την αρχή γνωρίζαμε ότι οι καταγεγραμμένοι παγκοσμίως νεκροί λόγω εποχικής γρίπης φτάνουν ανά έτος περίπου τις 650.000 νεκρούς. Κατά συνέπεια, ο κορωνοϊός θα μπορούσε να σταθεί σαν «υπερ–απειλή», σαν επαρκής δικαιολογητική βάση για πρωτάκουστα αυταρχικά μέτρα, μόνο εάν ξεπερνούσε κατά πολύ τους αριθμούς της εποχικής γρίπης.
2) Γνωρίζαμε ωστόσο ότι οι νεκροί της εποχικής γρίπης καταγράφονται ελλιπώς. Χιλιάδες υπερήλικές που πέθαναν από εποχική γρίπη στο σπίτι τους, δεν καταγράφηκαν ως νεκροί της συγκεκριμένης νόσου. Τα επίσημα στοιχεία καταγράφουν στην Ελλάδα το 2016 σχεδόν 200 νεκρούς από γρίπη (επίσημα στοιχεία ΕΟΔΥ), ωστόσο εκτιμάται ότι ο πραγματικός αριθμός ανθρώπων που κατέληξαν από εποχική γρίπη ξεπερνούσε του 1.000…. Ο κορωνοϊός για να ισοφάριζε σε πραγματικούς νεκρούς την εποχική γρίπη, θα έπρεπε να την ξεπεράσει κατά πολύ σε καταγεγραμμένους νεκρούς!
3) Ίσχυε επίσης ότι η εποχική γρίπη σκότωνε μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας, καίτοι πολλοί εξ αυτών ήταν εμβολιασμένοι. Ο κορωνοϊός, ακόμα κι εάν κατέγραφε ανάλογα νούμερα με τη γρίπη, θα αποδεικνυόταν πιο ήπιος δεδομένου ότι σε αυτήν την πρώτη εμφάνισή του, διαδιδόταν σε μη εμβολιασμένο πληθυσμό.
4) Από τα στοιχεία που έφταναν από τη Κίνα (στοιχεία που δεν αποκρύφτηκαν) ο κορωνοϊός φαινόταν να «σκοτώνει» ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και με βαριά υποκείμενα νοσήματα, σε αντίθεση με τη γρίπη που «σκότωνε» και νεώτερους κι υγιείς…
Αυτά τα ελάχιστα δεδομένα ήταν επαρκή για να είναι κάποιος βέβαιος ότι το υγιεινιστικό πραξικόπημα έχει αποκλειστικά πολιτικές στοχεύσεις, αφού πότε μέχρι σήμερα κανένας κρατικός σχηματισμός δεν διανοήθηκε να λάβει τα ίδια μέτρα, ή κάποια ανάλογα μέτρα ή κάποιο έστω μέρος από αυτά τα μέτρα, με σκοπό την ανάσχεση της γρίπης.
5) Στις επόμενες ημέρες μάθαμε ότι καταγράφονται ως νεκροί του κορωνοϊού, άνθρωποι που κατέληξαν αποκλειστικά από άλλη αιτία και που απλώς διαπιστώθηκαν και με κορωνοϊο.
Στο admachina δημοσιεύσαμε συνέντευξη του διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που καθαρά και ξάστερα έλεγε ότι «Στο Κορονοϊό χρεώνονται νεκροί και άλλων παθήσεων» (βλ. σχετική δημοσίευση) ενώ παρουσιάσαμε και την περίπτωση 55χρονου που κατέληξε λόγω εγκεφαλικού και που ελέγχθηκε για κορωνοϊό επειδή οι συγγενείς αποφάσισαν να δωρίσουν ζωτικά του όργανα. Ο άνθρωπος αυτός φορτώθηκε στο death rating του κορωνοϊού τρεις μέρες μετά το θάνατό του (βλ. δημοσίευση: Τον σκότωσε ο κορωνοϊός δύο μέρες μετά το θάνατό του».
6) Η πρακτική να φορτώνονται στο κορωνοϊό άνθρωποι που πέθαναν από άλλη αιτία, φανέρωνε μία πτυχή μιας μεθοδευμένης σκευωρίας πρόκλησης πανικού, ωστόσο έμοιαζε «λίγη» για να φουσκώσει υπερβολικά τα νούμερα του κορωνοϊού. Ωστόσο αποκρυπτογραφώντας τα λεγόμενα του Ιωαννίδη, μπορούσαμε πια να καταλάβουμε ότι αυτή η πρακτική από μόνη της μπορούσε να «αυξήσει» τεχνητά σε μεγάλο βαθμό τους αριθμούς νεκρών του κορωνοϊού.
Ο Ιωαννίδης ανέφερε ότι στην Βόρεια Ιταλία (χώρα με φημισμένο σύστημα δημόσιας υγείας με έμφαση στις ΜΕΘ) εσφαλμένα «προσκλήθηκαν» στα Νοσοκομεία, άνθρωποι με συμπτώματα ίωσης (ή γενικά αρρώστιας) στους πνεύμονες. Ότι τα Νοσοκομεία μετατράπηκαν σε κέντρα διάδοσης κορωνοϊού (και μάλιστα σε ευπαθείς ομάδες). Ότι άνθρωποι που πήγαιναν στο Νοσοκομείο να χαροπαλέψουν ή να πεθάνουν για άλλες αιτίες, κόλλαγαν και κορονοϊό, χωρίς ωστόσο ο κορωνοϊός να επιβαρύνει σημαντικά (ή έστω ελάχιστα) την πορεία τους προς το θάνατο. Κατά συνέπεια, άνθρωποι που θα πέθαιναν από άλλη αιτία, κόλλαγαν και κορωνοϊό και καταγράφονταν ως νεκροί του κορωνοϊού…
7) Στις 28-04-2020 το περιοδικό Sarajevomag δημοσίευε και έναν ακόμη τρόπο λαθροχειρίας (Ούτε ο θάνατος αντέχει 2…). Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως νεκροί από κορωνοϊο καταγράφονταν όχι όσοι ελέγχθηκαν με τεστ (και διαπιστώθηκαν θετικοί), αλλά όσοι κατέληγαν έχοντας κάποιο σύμπτωμα κορωνοϊού (ακόμα και βήχα). Οι νεκροί αυτοί καταγράφονταν ως νεκροί από κορωνοϊό «κατά ιατρική εκτίμηση».
Μας είναι άγνωστο ποιο είναι το ποσοστό των «κατά ιατρική εκτίμηση» νεκρών από κορωνοϊό, μπορούσαμε όμως να είμαστε βέβαιοι ότι κάθε κρατικός σχηματισμός που ήθελε υψηλό rating δοκίμαζε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους λαθροχειρίας… Σήμερα μας στείλανε μία δημοσίευση με τίτλο «Σοκ Στη Βρεττανία: Ξεπέρασαν τους 30.000 οι νεκροί από κορωνοϊό», (news.gr – 05.05.2020), η οποία αναφέρει «Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πεθάνει με ΠΙΘΑΝΗ αιτία τον κορωνοϊό»… Πιθανή; Χμ…
8) Εν τω μεταξύ, σύντομα μετά το πρώτο σοκ, κατέρρεε το επιχείρημα για τις ΜΕΘ. Διεθνώς δεν έγινε καμιά συγκεκριμένη αναφορά σε νοσοκομείο που δεν είχε επαρκείς ΜΕΘ, υπονοήθηκε έντονα ότι τέτοιο πρόβλημα δοκίμασε (άγνωστο σε ποιο βαθμό και για πόσες μέρες) ένα Νοσοκομείο στην Ιταλία και ένα στην Ισπανία. Στην Ελλάδα, στο δημοσίευμα «Για να τελειώνουμε με τα μαθηματικά παραμύθια τους!» αναφέραμε ότι δεν τέθηκε ποτέ κίνδυνος για τα κρεβάτια ΜΕΘ. Στην χειρότερη μέρα του κορωνοϊού, στις 4 Απριλίου, «απασχολήθηκαν» 100 κρεβάτια ΜΕΘ, ωστόσο είναι άγνωστο ποιοι από αυτούς ήταν στη ΜΕΘ από άλλη αιτία κι απλώς είχαν και κορωνοϊό….
9) Επιπλέον ενώ οι ΜΕΘ (το “flatten the curve”) προβλήθηκε σαν το απόλυτο επιχείρημα της κρατικής προπαγάνδας, το κράτος, ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν ασχολήθηκε με τις ΜΕΘ, μας είναι άγνωστο εάν προσέθεσε ένα κρεβάτι ΜΕΘ, μας είναι όμως γνωστό ότι μεγάλες χρηματικές ροές (όπως τα 20+21 μύρια στα media) διοχετεύθηκαν στη στήριξη της προπαγάνδας κι όχι στην στήριξη της δημόσιας υγείας…
10) Απέμεινε έτσι ένα μισο-επιχείρημα για τους αντισηπτικούς (σαν μια τελευταία δικαιολογία για τον αυτό-εξευτελισμό τους), ότι όλα αυτά τα λέμε με την πολυτέλεια της καραντίνας. Ότι εάν δεν είχε επιβληθεί καραντίνα τα νούμερα θα ήταν μεγαλύτερα ή και συντριπτικά.
Ωστόσο, παρ’ ότι μιλάνε οι «ειδικοί», ο εγκλεισμός των μη νοσούντων, δεν είναι μόνο καινούργια πατέντα, μοιάζει και κάπως άγαρμπος για να θεωρηθεί επιστημονικός. Αυτοί που μιλάνε με γραφήματα, data, ή έστω με πειράματα ή προηγούμενες εμπειρίες, δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να δικαιολογήσουν την αποτελεσματικότητα αυτής της πρακτικής (ξαναλέμε της καραντίνας επί των μη νοσούντων).
Ο Ιωαννίδης και εδώ έκανε χρήσιμες παρατηρήσεις. Εξήγησε ότι είναι ενδεχόμενο ο εγκλεισμός να συμβάλει ακόμη και στη διάδοση του ιού, αφού ακόμα και ένα «χαμηλό ιικό φορτίο», όταν απομένει στο σπίτι σε σημεία που συνωστίζονται έγκλειστοι, μπορεί να είναι αιτία γρήγορης διάδοσης σε σχέση με μία «εξωστρεφή» πρακτική.
Ισχυρίστηκε ότι ο εγκλεισμός (σε συνδυασμό με τον καλλιεργούμενο πανικό), λόγω των σοβαρών ψυχολογικών του επιπτώσεων σαμποτάρει τα ανοσοποιητικά συστήματα των ανθρώπων κι ειδικά των ευπαθών ομάδων. Κατά συνέπεια δεν αποδείχθηκε με κανένα τρόπο εάν ο εγκλεισμός βοήθησε στη μη διάδοση του ιού, εάν βοήθησε απλώς λίγο στη μη διάδοση του ιού, εάν δεν βοήθησε καθόλου στη μη διάδοση του ιού ή κι εάν σαμπόταρε τις ευπαθείς ομάδες.
11) Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο εγκλεισμός προκάλεσε θανάτους. Κι επειδή μιλάμε για εγκλεισμό εκατομμυρίων ανθρώπων, οι εξαιτίας του εγκλεισμού θάνατοι, δεν είναι ένας και δύο, είναι δεκάδες και εκατοντάδες (σε παγκόσμια κλίμακα χιλιάδες). Αυτοκτονίες, εμφράγματα κι εγκεφαλικά συνδέονται άμεσα με την καραντίνα, το βίωμα του εγκλεισμού, το βίωμα του πανικού, το stress της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής. Επιπλέον μία σειρά άλλων νόσων μπορεί να σκότωσαν πιο εύκολα ανθρώπους καταβεβλημένους ψυχολογικά και με σαμποταρισμένο ανοσοποιητικό.

Με μια ανάλογη λαθροχειρία εάν όλες οι αυτοκτονίες, τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά του τελευταίου διμήνου αποδίδονταν στην καραντίνα (θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι άσχετοι με την καραντίνα) τότε το death rating των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού θα ξεπερνούσε το με ανάλογη λαθροχειρία διαμορφωμένο death rating το κορωνοϊού του ίδιου…
Η ανακεφαλαίωση των ως άνω επιχειρημάτων έγινε ακριβώς επειδή θα επανερχόμαστε πιο σπάνια σε αυτή τη θεματολογία (στην τεκμηρίωση της απάτης). Καθώς σπρώχνεται όλο και περισσότερο θολούρα (ειδικά από τα «δεξιά»), οφείλουμε να επικεντρωθούμε στις εξηγήσεις. Γιατί συνέβη το υγιεινιστικό πραξικόπημα; Γιατί περιστοιχίστηκε τόσο πρόθυμα από έναν νέο «εθνικό κορμό»; Τελικά η νέα νομιμοφροσύνη στηρίχτηκε πάνω σε μια απάτη και γιατί δεν καταρρέει τώρα που καταρρέει η απάτη αυτή;
Θα ταν ευκολάκι εάν είχαμε απέναντί μας τον κορωνοϊό. Έχουμε απέναντι τον καπιταλισμό σε μια ολοκληρωτική εκδοχή του…

http://admachina.gr

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΦΟΡΜΗ

Ένα μήνα τώρα μας έχει μαλλιάσει η γλώσσα να αποδομούμε την κρατική προπαγάνδα, παλεύοντας ταυτόχρονα με συνωμοσιολόγους και με τους κορωνοφοβικούς οπαδούς του καθεστώτος να αποκαλούν εμάς γραφικούς και συνωμότες.
Κι ήρθε χθες, 04.05.2020, ο εθνικός ψάλτης να καταθέσει επί λέξει τα εξής:
«Θέλω να πω λοιπόν εδώ, ότι με βάση αυτούς τους αριθμούς οι οποίοι είναι πολύ σκληρά δεδομένα, πολύ κοντά στην αλήθεια, μπορεί κανείς να φτιάξει μια πολύ ακριβέστερη εικόνα του Ρ0 και του ΡΤ. Οι Γερμανοί, για παράδειγμα, δε μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχουν πλήρη καταγραφή των θανάτων και μάλιστα εμείς κάναμε και μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με Covid καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid. Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία. Το να έχεις Covid δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid, το βάζαμε δηλαδή μέσα στην κοινή δεξαμενή. Και νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε αυτό.»
Θυμόμαστε όλοι την εγκεφαλική αιμορραγία που θυμήθηκε τώρα ο κος Τσιόδρας (άρθρο: Τον σκότωσε ο κορωνοιός δυο μέρες μετά το θάνατό του). Ήδη δε από την ίδια ημερομηνία, 26 Μαρτίου, είχε καταστεί γνωστό ότι προσθέτουν στα θύματα του κορονοιού οποιονδήποτε εισαχθεί στο Νοσοκομείο με οποιαδήποτε λοίμωξη αναπνευστικού, καταλήξει και βρεθεί θετικός στον κορονοιό, ακόμα και μετά θάνατον (άρθρο: Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη).
Φυσικά, ο εθνικός ψάλτης κάνει αυτή την «αποκάλυψη» στα πλαίσια συζήτησης για το ρυθμό μετάδοσης του ιού και προσπαθώντας να φανεί πιο μάγκας από τους Γερμανούς. Πιθανώς δεν καταλαβαίνει καν ότι συνομολογεί την κρατική κοροϊδία που λαμβάνει χώρα τόσο καιρό.
Αυτό που λέει όμως εμμέσως το κράτος δια στόματος Τσιόδρα, πέραν του ότι εσκεμμένα παραποιούσαν στοιχεία τόσο καιρό, είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Ή Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΟΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ.
Σημασία έχει να συνεχίσουμε να τελούμε ορθά το καθήκον μας ως σύγχρονες νομιμόφρονες, ως αποστασιοποιημένοι digital hipsters, ως πειθαρχημένοι υπήκοοι, ως ετοιμοπόλεμοι στρατιώτες.
Κι έχει πραγματικά ενδιαφέρον πως το κράτος με μια στιγμή, ηθελημένης ή μη, «ειλικρίνειας» σε βγάζει από τη θέση του γραφικού κινδυνολόγου και του συνωμότη που σε είχε πετάξει για τόσο καιρό, για να σου πει χύμα και σταράτα «ναι δίκιο είχες, βούλωσέ το τώρα».
Το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο στα 3.30 λεπτά.

http://admachina.gr

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ…

Λέει ένα γνωμικό: Υπάρχουν ψέματα τριών ειδών: Ψέματα, καταραμένα ψέματα και η στατιστική.
Ψαρέψαμε στην αγαπημένη (προφανώς κάνουμε πλάκα) Athens Voice την είδηση αυτή: «Με κορωνοϊό διαγνώστηκε μετά θάνατον ένας 54χρονος που πέθανε από εγκεφαλικό στο Νοσοκομείον Αττικόν».
Στο ρεπορτάζ αναλύεται ότι ο 54χρονος είχε υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και «Η κατάσταση της υγείας του έκανε τους γιατρούς να χαρακτηρίσουν την περίπτωσή του μη αναστρέψιμη. Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά οργάνων».
Το τεστ του βγήκε θετικό δύο μέρες μετά το θάνατό του. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε πνευμονία ή τέλος πάντων σε συμπτώματα του κορονοϊού που τον σκότωσαν ή έστω επιβάρυναν την κατάστασή του. Καταγράφηκε ως το 26ο θύμα του Κορονοϊού στην Ελλάδα αλλά λόγω των ως άνω «προστέθηκε στη λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού δύο 24ωρα μετά το θάνατό του».
Ως άνθρωπος μέσης ηλικίας (ήταν μόλις 54 χρονών) συνδιαμόρφωσε και το σχετικό μέσο όρο ηλικίας θυμάτων…
Γράφαμε χτες στο «Μέσα από ένα σπασμένο καθρέφτη» το εξής:
«Η νέα «μόδα» δε είναι όποιος μπει στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε λοίμωξη του αναπνευστικού και βρεθεί θετικός στον covid19 να καταγραφεί ως «θύμα» του ιού, πράγμα επιστημονικά κι ιατρικά εσφαλμένο αλλά απ’ ότι φαίνεται πολιτικά ορθό».
Σφάλαμε απλώς στο εξής: Δεν φορτώνονται στο Κορονοϊό οι θάνατοι που προκαλούνται κυρίως ή αποκλειστικά από άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά από οποιαδήποτε άλλη αιτία!
Μόνο ο covid – 19 πουλάει θάνατο και τρόμο, σε αυτόν θα φορτωθούν όσο περισσότερο πτώματα γίνεται.
Και άραγε πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτή η λαθροχειρία! Δεν ξέρουμε αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει όριο.

Ο νέος άνθρωπος που χαροπαλεύει μετά από τροχαίο (ας πούμε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις), και που είναι φορέας του κορωνοϊού (με συμπτώματα που θα κουμάνταρε με ένα ντεπόν) εάν καταλήξει θα καταγραφεί ως νεκρός της ίωσης; Απ’ ότι φαίνεται ναι!
Η τερατολογία γύρω από τον κορωνοϊό καταπέφτει με μία ματιά στις «επίσημες» στατιστικές, με μία σύγκριση με την εποχική γρίπη. Ωστόσο ακόμα και αυτές οι στατιστικές είναι πειραγμένες…
Συλλυπητήρια στους συγγενείς του ανθρώπου που κατέληξε από εγκεφαλικό. Οι στατιστικές είναι στατιστικές αλλά οι νεκροί είναι 100% νεκροί…

http://admachina.gr

ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Περί υγιεινιστικής ορθότητας:
Αν θες να τρομοκρατήσεις θα πεις ότι τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από τα καταγεγραμμένα και ότι υπάρχουν κι οι αγνώστου αριθμού ασυμπτωματικοί φορείς του ιού.
Αν δεν ήθελες να τρομοκρατήσεις θα επισήμαινες ότι το ως άνω αυτομάτως συνεπάγεται ότι το ποσοστό θνησιμότητας, καθώς και το ποσοστό της πραγματικής, αντιληπτής από το υποκείμενο νόσου, είναι πολύ μικρότερο από αυτό που παρουσιάζεται (καθώς οι στατιστικές τους προκύπτουν από κλάσμα με παρανομαστή μόνο τα διαγνωσμένα κρούσματα).
Καθώς βέβαια κανείς δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα να κάνει διαγνωστικό τεστ στο γενικό πληθυσμό, καθένας πια θεωρείται δυνητικά φορέας.
Η νέα «μόδα» δε είναι όποιος μπει στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε λοίμωξη του αναπνευστικού και βρεθεί θετικός στον covid19 να καταγραφεί ως «θύμα» του ιού, πράγμα επιστημονικά κι ιατρικά εσφαλμένο αλλά απ’ ότι φαίνεται πολιτικά «ορθό». Τούτο δε προφανώς έχει τεράστια σημασία σε έναν ιό που σύμφωνα με μετρήσεις στην Ιταλία χτυπά κατά 99% άτομα με χρόνια νοσήματα αναπνευστικού.
Πολύ περισσότερα ήπια ή κι ασυμπτωτικά κρούσματα και αισθητά λιγότεροι θάνατοι που να οφείλονται άμεσα στον covid 19: η παραγωγή του φόβου και το θέαμα του φονιά ιού, στο δίπολο «Ελευθερία ή Υγεία», στηριγμένα σ’ ένα στημένο κλάσμα, θα κατέρρεαν αν υπήρχε στοιχειώδης αξιοπρέπεια μεταξύ των «ειδικών».

http://admachina.gr

Οn l i n e (διαδικτυακά) και Δια Ζώσης Σεμινάρια Κινηματογράφου 2020 !!

Aποκάλυψη: «εμβολιασμένες» για κορωνοϊό Ελλάδα και Πορτογαλία! συνταρακτικά στοιχεία ελπίδας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: