Πάτρα || Σπιράλ: Ανοικτή συζήτηση για το τρένο Online εκδήλωση

Μια ανοικτή συζήτηση για το τρένο διοργανώνει, διαδικτυακά, το σπιράλ το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2020, στις 8μ.μ. Πρόκειται για μία εκδήλωση της δημοτικής παράταξης, με την οποία αποδεικνύει στην πράξη πως α)τολμά να προσεγγίζει τα σημαντικά θέματα που αφορούν την Πάτρα, β)επιλέγει την ευθύνη ανάληψης πρωτοβουλιών, γ)πιστεύει στον ανοικτό δημόσιο διάλογο και δ)δίνει πρώτα το λόγο στους ειδικούς.

Προσκλήθηκαν και θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Αϊβαλής, Πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο Γιώργος Κανέλλης, ενεργός πολίτης και πρώην περιφερειακός σύμβουλος και ο Σπύρος Φασούλας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Φίλων του Σιδηρόδρομου. Τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η δημοσιογράφος Λίνα Μπάστα.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το http://www.spiralpatras.gr και από τα κοινωνικά δίκτυα του σπιράλ, με δυνατότητα διαδικτυακής αναμετάδοσης από όποιο μέσο ή φορέα ενδιαφέρεται. Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων και του διαλόγου οι θεατές της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής σχολίων ή/και ερωτήσεων προς τους συμμετέχοντες στο treno@spiralpatras.gr.
Φιλοδοξία του σπιράλ είναι η διεξαγωγή μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης, με παράθεση επιχειρημάτων και τεκμηριωμένων απόψεων, προκειμένου να διαφωτιστεί σφαιρικά το κοινό επί του πολυσυζητημένου θέματος της πόλης. Στόχος ένας ζωντανός διάλογος και μία ανοικτή διαδικασία που θα δώσει απαντήσεις, θα παρουσιάσει εναλλακτικές προτάσεις και θα πάει κάποια βήματα μπροστά τη συζήτηση σχετικά με το χρονίζον πρόβλημα της διέλευσης του τρένου από την Πάτρα και της έλευσής του στο λιμάνι.

On line (διαδικτυακά) και Δια Ζώσης Σεμινάρια Κινηματογράφου 2020

Οn l i n e (διαδικτυακά) και Δια Ζώσης Σεμινάρια Κινηματογράφου 2020 !!

Συμπληρώστε τη δήλωση ενδιαφέροντος:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.