Η απάντηση του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο «θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες» της Έλενας Ακρίτα

Η απάντηση του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που επέλεξε να σχολιάσει ρεπορτάζ του in.gr με τη φράση «θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες» – Με τους εκβιασμούς και τις απειλές της η κ. Ακρίτα ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή.
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
1 Μαρτίου 2021

Πριν από μερικές μέρες η κ. Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να απαντήσει σε ένα ρεπορτάζ που γράψαμε στο in.gr με μια ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook που ήταν γεμάτη από ψευδείς, συκοφαντικούς και απειλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα αλλά και συνολικά για το in.gr και τους δημοσιογράφους που απασχολούνται σε αυτό.

Επειδή θεωρώ ότι το θέμα αυτό δεν είναι απλώς άλλη μια αντιπαράθεση γύρω από ένα δημοσίευμα, αλλά κάτι που αφορά την ουσία της ελευθερίας του λόγου και το εάν και σε ποιο βαθμό οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να λειτουργούν υπό την απειλή και τον εκβιασμό ότι εάν το κάνουν θα βρεθούν στο στόχαστρο δημόσιων προσώπων που αξιοποιούν τη μεγάλη απήχησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξαπολύουν απειλές και συκοφαντίες, αποφάσισα να στείλω στην Έλενα Ακρίτα την παρακάτω εξώδικη πρόσκληση, δήλωση, διαμαρτυρία ζητώντας να κατεβάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Γιατί στη δημοσιογραφία, όπως και γενικότερα στη ζωή, υπάρχουν και «κόκκινες γραμμές». Και η κ. Ακρίτα τις ξεπέρασε κατά πολύ.

 

Ακολουθεί όλο το εξώδικο σε word και pdf
ΕΝΩΠΙΟΝ

ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Ελευθέριου Χαραλαμπόπουλου του Αθανασίου, κατοίκου Καλλιθέας, Λεωφόρος Συγγρού, αριθ. 340 (ΤΚ 176 73).

Κατά

Της Έλενας Ακρίτα του Λουκή, κατοίκου Φιλοθέης…..

Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας που διεξήχθη για τα θέματα που αφορούν τις πρόσφατες καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, αναρτήθηκε την 22-02-2021 και ώρα 12:07μμ στον ιστότοπο http://www.in.gr ρεπορτάζ με τον τίτλο «Σταμάτης Λινάρδος: Χαϊκάλης και Ακρίτα μου “έκοψαν την καριέρα”» (ακολουθεί το άρθρο στο τέλος αυτού του άρθρου).

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στηριζόταν σε επώνυμη καταγγελία που είχε γίνει σε θεσμικό όργανο, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, αποσπάσματα της οποίας αναπαρήγαγε εντός εισαγωγικών, και δημοσιεύτηκε, αφού πρώτα η δημοσιογραφική έρευνα είχε επιβεβαιώσει ότι αναφερόταν σε πραγματικά περιστατικά, ως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Την ίδια ημέρα, και λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του εν λόγω ρεπορτάζ, ήτοι την 22-02-2021 και ώρα 13:19, δημοσιεύσατε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, από την σελίδα σας με το όνομα https://www.facebook.com/elenaakrita, δημόσια ανάρτηση που αφορά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και το πρόσωπό μου – προτού στείλετε οιαδήποτε απάντηση με τη δική σας άποψη ή εξώδικη δήλωση, πρόσκληση ή διαμαρτυρία ως θα οφείλατε, εάν μη τι άλλο ηθικά.

Πυρήνας του κειμένου της συγκεκριμένης ανάρτησης δεν είναι τόσον η αντίρρηση προς το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ως και η καταγραφή της διαφορετικής οπτικής για τα πραγματικά περιστατικά, όσον η στόχευση του προσώπου μου (με την ιδιότητά μου ως δημοσιογράφου αλλά και Διευθυντή Ψηφιακών Μέσων της εταιρείας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε), αλλά και συνολικά του in.gr, ενός από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους ενημερωτικούς ιστότοπους της χώρας.

Με τη διατύπωση, όμως, αυτή αναπτύσσονται απαξιωτικοί, ψευδείς και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό μου και συνεπακόλουθα για τον ιστότοπο, του οποίου είμαι υπεύθυνος, αλλά και απειλητικές αναφορές εν είδει «εκβιαστικών διλημμάτων» αποσκοπώντας στον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου μου:

«Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες.

O Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυριτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά. Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει.

Πρόκειται για σίριαλ που ο Γιώργος έγραψε, εγώ ήμουν σύμβουλος σεναρίου κι ούτε έξω από το πλατό των γυρισμάτων δεν είχα περάσει ποτέ.

Κι επειδή ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει.

Δηλαδή ο υπεύθυνος σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Μιχάλης Δεναξάς και ο παραγωγός της Stefi Films Βιτόριο Πιετρα. Και φυσικά όλοι οι άξιοι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στην σειρά.

Αγωγή επίσης θα κάνουμε και στην ιστοσελίδα in.gr και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε. Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλεφωνο για να διασταυρώσει την ειδηση.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr.

  1. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι.
  2. Λευτεράκη, ο Γιώργος μίλησε τώρα και με τον παραγωγό της Stefi Films Vittorio Pietra. Δεν ξέρει καν αυτόν τον τύπο και δηλώνει ότι θα επιβεβαιώσει όπου δει τα λεγόμενα μας.

Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας.

Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Φράσεις όπως «Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες», είναι άκρως απειλητικές καθόσον δεν παραπέμπουν σε απονομή δικαιοσύνης ή δικαστική διαδικασία, ούτε στην έκφραση έντονης διαφωνίας με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, αλλά σε μία ευθεία και κατάφωρη απειλή στο πρόσωπό μου και στην σωματική και ψυχική ακεραιότητά μου, αλλά και συνολικά απέναντι στο μέσο στο οποίο εργάζομαι και σε όσους απασχολούνται σε αυτό.

Ούτε μπορεί να θεωρηθεί ότι η φράση αυτή απλώς επεξηγεί τη διάθεση σας να διεκδικήσετε το δίκαιό σας απέναντι σε ένα ρεπορτάζ, με το οποίο διαφωνείτε. Η προσφυγή στη δικαιοσύνη αφορά την αποκατάσταση αδικίας και δεν έχει να κάνει με την εκδίκηση ή με την πρόκληση βλάβης σε άλλον. Τα δικαστήρια αποδίδουν δίκαιο και δεν κάνουν κάποιον «να φτύσει το γάλα που βύζαξε».

Ανεξαρτήτως δε της όποιας πρόθεσής σας, οι απειλητικές-εκβιαστικές, ψευδείς και συκοφαντικές αυτές αναφορές απέναντι σε μένα, αλλά και συνολικά στο μέσο στο οποίο εργάζομαι, θα πρέπει να εκτιμηθούν στη βάση του δημόσιου χαρακτήρα τους και της απήχησης που έχουν οι αναρτήσεις σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κοινό που ακολουθεί την προσωπική σας σελίδα στο Facebook είναι πολύ μεγάλο, εφόσον έχετε πάνω από 236.000 «ακολούθους». Η δε συγκεκριμένη ανάρτηση έχει μέχρι στιγμής περίπου 9.300 αντιδράσεις (“like” κ.λπ.) και έχει και μεγάλο αριθμό «κοινοποιήσεων» (136). Σε όλα αυτά δεν προσμετρούμε και τη διάδοση μέσω άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, όπως η πλατφόρμα Twitter, ενώ έχει αναπαραχθεί σε σωρεία ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης με πολύ μεγάλο συνολικά αριθμό αναγνωστών.

Μια τέτοιου είδους απήχηση προσδίδει αντικειμενικά άλλη διάσταση σε αυτού του είδους τις απειλητικές-εκβιαστικές, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές, ιδίως εάν αναλογιστεί κανείς την ούτως ή άλλως καλλιεργούμενη αναπαραγωγή ενός κλίματος καχυποψίας και απαξίωσης για το χώρο της ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους. Δηλαδή, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, όπως έχει συμβεί συχνά στο παρελθόν στην Ελλάδα, αλλά και πολύ πρόσφατα στην Ευρώπη, να υπάρξουν κάποιοι που τις φράσεις σας θα τις εκλάβουν όντως ως προτροπές που πρέπει προχωρήσουν στην υλοποίησή τους, είτε απέναντί μου είτε απέναντι στο μέσο και τους υπόλοιπους απασχολούμενους σε αυτό. Ούτε βέβαια είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στα μέσα ενημέρωσης να λειτουργούν υπό τη συνεχή πίεση, σχεδόν εκβιασμό, ότι, εάν τα γραφόμενά τους είτε δεν είναι αποδεκτά είτε ενοχλούν δημόσια πρόσωπα έντονης αναγνωρισιμότητας και ως εκ τούτου εμβέλειας, όπως εσείς, θα αντιμετωπίσουν τις υβριστικές, δυσφημιστικές και απειλητικές-εκβιαστικές «αναρτήσεις» του προσώπου αυτού, ιδίως από τη στιγμή που τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν την μαζική αναπαραγωγή τους.

Σε εποχή που ο χώρος της ενημέρωσης, ένα από τα θεμέλια της δημοκρατίας, βρίσκεται πολλαπλά στο στόχαστρο, η ανάρτησή σας με το απειλητικό-εκβιαστικό, ψευδές και συκοφαντικό της περιεχόμενο μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως νομιμοποίηση της αντίληψης που αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ως συλλήβδην μηχανισμούς παραπληροφόρησης, μια γενίκευση βέβαια πολλαπλά επικίνδυνη, ιδίως εφόσον κάποιοι εκλάβουν μια τέτοια εκτίμηση ως «προτροπή σε δράση». Ως έγκριτη δημοσιογράφος που είστε, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το σταθμίσετε πριν προχωρήσετε σε τέτοιες απειλητικές διατυπώσεις.

Τον κίνδυνο αυτό υπογραμμίζει και η σωρεία απειλητικών αντιδράσεων από αναγνώστες / «ακόλουθους» σας. Ενδεικτικά αναφέρω, σχόλια τα οποία παρατέθηκαν στην ανάρτηση σας, και που είναι επίσης ευθέως απειλητικά.

«……………… Άρχισε ο πόλεμος λοιπόν σε θέση μάχης όλοι μας»,

«Δεν ξέρουν με ποιά τα έβαλαν»,

«ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ»

«Έτσι! Αίμα να τους πας!»,

Οι ως άνω φράσεις συνιστούν άμεση απειλή για το πρόσωπο μου, αλλά και απέναντι στο μέσο στο οποίο εργάζομαι και στο οποίο απασχολείται πολύ μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων και τεχνικών και ενέχουν τον κίνδυνο να αναγνωσθούν ως προτροπή προς πιθανή ευόδωση της απειλής σας ότι «θα φτύσεις το γάλα που σε βύζαξε η μάνα σου». Σε κάθε περίπτωση καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο η αρχική σας ανάρτηση ουσιαστικά στοχεύει στην πρόκληση, με την πολλαπλασιαστική μέθοδο των «αντιδράσεων», των «σχολίων» και των «κοινοποιήσεων» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλήθους επίσης υβριστικών, δυσφημιστικών και απειλητικών-εκβιαστικών αναφορών τόσο σε μένα όσο και στο μέσο στο οποίο εργάζομαι, αναπαράγοντας ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα στη δημόσια σφαίρα που υπονομεύει και στερεί τελικά την ίδια τη δυνατότητα να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος σε αυτή, στοχεύοντας ουσιαστικά στον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου μου.

Επειδή η ανάρτησή σας περιλαμβάνει υβριστικές, δυσφημιστικές, συκοφαντικές και απειλητικές-εκβιαστικές αναφορές στο πρόσωπό μου αλλά και στο μέσο στο οποίο εργάζομαι.

Επειδή, με την ανάρτησή σας διεγείρετε και τρίτους ενάντια στο πρόσωπό μου, αλλά και απέναντι στο μέσο στο οποίο εργάζομαι, τους εργαζομένους του και τις υποδομές και εγκαταστάσεις του.

Επειδή, η ανάρτησή σας παραμένει στην σελίδα σας κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα https://www.facebook.com/elenaakrita, δημόσια προσβάσιμη για το ευρύ κοινό.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΑ για την ως άνω παντελώς συκοφαντική, ψευδή και απειλητική-εκβιαστική σας ανάρτηση που αφορά το πρόσωπό μου και για την εν γένει συμπεριφορά σας, σας ΚΑΛΩ,

Όπως εντός 24 ωρών από της επίδοσης της παρούσης, αποσύρετε και ανακαλέσετε την απειλητική-εκβιαστική, ψευδή και συκοφαντική ανάρτησή σας από την σελίδα σας με το όνομα https://www.facebook.com/elenaakrita στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook με ημερομηνία 22/02/2021 και ώρα 13:19 που αφορά το πρόσωπό μου.

Όπως απόσχετε από οιαδήποτε μελλοντική απειλητική-εκβιαστική ή συκοφαντική ανάρτηση που αφορά το πρόσωπό μου σε έντυπο τύπο, ηλεκτρονικό τύπο ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου για την βλάβη που έχω ήδη υποστεί και για όποια βλάβη πιθανόν υποστώ από την απολύτως απειλητική, ψευδή και συκοφαντική ανάρτησή σας και την ανεξέλεγκτη διασπορά των απειλητικών αναρτήσεων σας ως προς το πρόσωπό μου, αλλά και την αποζημίωσή μου για κάθε άλλη θετική και αποθετική μου ζημία, για την οποία και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς αυτήν που απευθύνεται προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου, αντιγράφοντας αυτήν εξ ολοκλήρου στην οικεία έκθεση επίδοσης.

Αθήνα 26-02-2021

Ο Εξωδίκως Καλών, Δηλών, Διαμαρτυρόμενος

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 1 exodiki dilosi

Σταμάτης Λινάρδος : Χαϊκάλης και Ακρίτα μου «έκοψαν» την καριέρα
Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος περιγράφει ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό με θύτες την Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Χαϊκάλη, που, όπως υποστηρίζει, του «έκοψαν» την καριέρα.
in.gr
22 Φεβρουαρίου 2021

Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος περιγράφει ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό με θύτες την Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Χαϊκάλη, που όπως υποστηρίζει του «έκοψαν» την καριέρα.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία που κοινοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Ο κ. Χαϊκάλης είχε από την αρχή των γυρισμάτων πολύ άσχημη συμπεριφορά»
«Το 2001 εργαζόμουν σαν τηλεσκηνοθέτης στην εταιρία stefi στο σήριαλ»Κάτω από την Ακρόπολη» για τον ALPHA. Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς ο κ.Χαΐκάλης είχε από την αρχή των γυρισμάτων πολύ άσχημη συμπεριφορά η οποία κορυφώθηκε όταν σε ένα γύρισμα έβρισε χυδαία εμένα και τους άλλους τεχνικούς.

Συγκεκριμένα σε ένα από τα διαλείμματα αναμεσά στις σκηνές και καθώς ο συνάδελφος στη ρύθμιση εικόνας ετοίμαζε τις κάμερες για την επόμενη λήψη ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε φωνάζοντας να του ‘’δώσουμε’’ από το κοντρόλ την προηγούμενη σκηνή στο μόνιτορ κάτω στο πλατώ.

Ο συνάδελφος που ήταν στο βίντεο, ήταν ο ίδιος που ρύθμιζε τις κάμερες και του είπε ότι σε 1-2 λεπτά που θα τελειώσει η ρύθμιση [white balance] θα το δώσει γιατί αν έφευγε τότε θα έπρεπε μετά να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή.

Τότε ο κ. Χαϊκάλης άρχισε να βρίζει χυδαία όλους μας στο κοντρόλ με τις φράσεις ΄γαμώ το Θεό σας’, ΄τη παναγία σας’ κλπ κλπ.

Νοιώθοντας εργαζόμενος και όχι σκλάβος [σε αντίθεση με τους υπολοίπους που έσκυψαν το κεφάλι] κατέβηκα και με τα χέρια πίσω πιασμένα και χωρίς να τον ακουμπήσω του φώναξα «ποιανού το Θεό θα γεμίσεις ρε;».

Εκείνος έκανε ένα βήμα πίσω, έπεσε και μετά φώναζε ότι τον χτύπησα. Παρόντες ήταν τουλάχιστον 10-15 άτομα [ηθοποιοί, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγή κα] και όλοι είχαν δει ότι έπεσε μονός του. Μετά έφυγε από το γύρισμα και το γύρισμα τέλειωσε νωρίτερα.

Στη συνέχεια πληροφορήθηκαν τόσο οι υπεύθυνοι της σειράς [κ. Ακρίτα και κ. Κυρίτσης] όσο και η εταιρία παραγωγής. Όλοι όσοι μίλησαν μαζί μου, μου είπαν ότι είχα δίκιο, ότι γνωρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χαϊκάλης αντιδρά έτσι και κυρίως με παρακάλεσαν να μην κάνω μήνυση, αν και ήθελα, για το καλό της σειράς.

Η μέρα εκείνη τέλειωσε δίνοντας μου την υπόσχεση ότι θα λυθεί το θέμα. Η λύση που δόθηκε ήταν ότι μερικές μέρες αργότερα με φώναξε στη stefi ο παράγωγος [ο κ.Μιχαλης Δεναξας μαζί με τον κ. Σουντρη] και μου προτείναν για το καλό της σειράς να παραιτηθώ από το συμβόλαιο που όριζε ρήτρες για τυχόν απόλυση μου και σε αντάλλαγμα μου υποσχέθηκαν ότι θα πάω σε μια νέα σειρά των Ακριτα-Κυρίτση και σε μια νέα παραγωγή της stefi.

Εγώ θέλοντας να δείξω επαγγελματισμό και συνεργασία βλακωδώς δέχτηκα. Λέω βλακωδώς γιατί όχι μόνο άλλη δουλειά δεν είδα, αλλά έμαθα ότι είχαν διαδώσει παντού ότι έφυγα γιατί εγώ ήμουν προβληματικός.

Το αποτέλεσμα ήταν να στιγματιστεί μια καριέρα 14 χρόνων στη δουλειά και μετά από λίγο καιρό να φύγω από την Αθήνα. Μέχρι τότε είχα υπάρξει προϊστάμενος σκηνοθετών στο Star για 7 χρονιά, είχα δουλέψει σε παράγωγες των εταιριών ON, Συναδινος,P.L.D. κ.α. για την ΕΡΤ, ALPHA, ANT1 κ.α. »

«Γιατί κάνω σήμερα την καταγγελία μετά από 20 χρόνια;
Γιατί όπως λέει και ο Εκκλησιαστής: «υπάρχει ο κατάλληλος καιρός για κάθε τι κάτω από τον ουρανό»»

«Όλα τα παραπανω τα γνωριζαν εκτός των παραγωγών και των σκηνοθετών [Μιχαλης Δεναξας, Δημητρης Σοφιανοπουλος και Σταυρος Σταγκος] όλοι οι τεχνικοί πλατω και κοντρόλ, καθως και οι ηθοποιοι-μελη του ΣΕΗ που εργαζονταν εκείνη την εποχη στη σειρά, αφου για αρκετές μέρες ηταν το μόνιμο θέμα συζήτησης, μια και ο κ. Χαϊκάλης είχε απειλησει με αποχωρησή του απο τη σειρά αν δεν έφευγα εγώ.
Οι ηθοποιοι ηταν οι ΓΑΛΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΧΑΤΟΥΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΖΙΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣΑ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΛΙΝΑ, ΠΑΤΖΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΣΚΑΛΕΡΗ ΘΕΩΝΗ, ΤΣΑΒΑΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΕΜΠΕΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΑΙΖΗ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΙΣΣΑ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΒΡΑΜΗ ΧΡΥΣΑ, ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ κ.α.»
Υπογραφή Σταμάτης Λινάρδος

1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 4. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΤΑΖ (Εκμάθηση Adobe Premiere). 

Πληροφορίες- δηλώσεις ενδιαφέροντος- Εγγραφές στο e-mail schoolofcinemagr@gmail.com και στο τηλέφωνο 6944143564.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.