«ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID: ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – ΗΠΑ – CDC: 3.486 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ – ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΩΣ 20/04/2021 || Κλεάνθης Γρίβας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

«ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID: ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 

ΗΠΑ – CDC: 3.486 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΩΣ 20/04/2021

 

Μέσα σε 4 μήνες από τα «εμβόλια» COVID καταγράφηκαν περισσότεροι θάνατοι απ’ ότι από όλα τα εμβόλια κατά τα τελευταία 15 χρόνια.

 «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID: ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΗΠΑ - CDC: 3.486 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΩΣ 20/04/2021

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ που αναφέρθηκαν στο σύστημα VAERS:

3.445 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ (2005-30/11/2020)

3.486 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ (15/12/20 έως 20/04/21)

(ενώ, μέχρι στιγμής έχουν εισέλθει στο σύστημα VAERS, 3.186)

 

https://vaccineimpact.com/2021/mass-murder-3486-deaths-in-the-u-s-following-covid-injections-in-4-months-more-vaccine-deaths-recorded-than-the-past-15-years-combined/

 

Επιλογή-επιμέλεια κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας

 

 

Στις 20 Απριλίου 2021 τα CDC  ανακοίνωσαν στις ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 20 Απριλίου 2021,οι θάνατοι που αναφέρθηκαν στο Vaccine Adverse Event Reporting System  (VAERS), ανήλθαν σε 3.486 (ενώ, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί στο σύστημα VAERS, 3.186). Υπόψη:

 

ότι το VAERS είναι η βάση δεδομένων της αμερικανικής κυβέρνησης στην οποία καταγράφονται αναφορές για θανάτους και παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια, η οποία εποπτεύεται από τα CDC. Και

 

●ότι η χορήγηση των πειραματικών «εμβολίων» άρχισε μετά τα μέσα Δεκεμβρίου 2020, με τα «εμβόλια» mRNAτης Pfizer και της Moderna, που πήραν άδεια για «χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) από την FDA.

 

Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ που αναφέρθηκαν στο VAERS:

 

● 3.445 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ (2005-30/11/2020)

● 3.486 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ (15/12/20 έως 16/04/21)

(κατά τα CDC,ενώ, μέχρι στιγμής έχουν εισέλθει στο σύστημα VAERS, 3.186)

 

Πηγή

 

Από τα CDCανακοινώθηκαν 3.486 θάνατοι (ενώ έχουν καταγραφεί στο σύστημα VAERS 3.186) και 86.080 παρενέργειες μεταξύ των οποίων 1.217 μόνιμες αναπηρίες, 12.374 επισκέψεις πτέρυγες έκτακτης ανάγκης, 6.282 νοσηλείες και 1.906παρενέργειες απειλητικές για τη ζωή.

 

Πηγή

 

Παράλληλη σύγκριση των καταγεγραμμένων θανάτων και παρενεργειών:

ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ (3.445 Θάνατοι)

ΑΠΟ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVIDΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ (τα CDC αναφέρουν 3.486 θανάτουςενώ μέχρι στιγμής έχουν εισέλθει στο VAERS 3.186 θάνατοι).

 

 

Η ανάλυση των θανάτων ανά «εμβόλιο» με άδεια EUA, έχει ως εξής.

Pfizer / Biontech – 1.476 θάνατοι (Πηγή)

Moderna – 1.540 θάνατοι ( Πηγή )

Janssen – 155 θάνατοι ( Πηγή ) Η Janssenείναι θυγατρική της J&J

 

Σύμφωνα με το COVIDVaccineTracker των CDC , τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για το ποιες και πόσες δόσεις κάθε «εμβολίου» COVIDχορηγήθηκαν στον πληθυσμό, έχουν ως εξής.

 

•Pfizer – 116.754.631 δόσεις

•Moderna – 97.353.734 δόσεις

•Janssen – 8.040.727 δόσεις

 

Το «εμβόλιο» της J&J(Janssen) έχει το υψηλότερο ποσοστό καταγεγραμμένων θανάτων, με δεύτερο το «εμβόλιο» της Moderna.

 

Το «εμβόλιο» της J&J(Janssenδιακόπηκε προσωρινά η χορήγησή του λόγω αναφορών «για την πρόκληση ‘σπάνιων’ θρομβώσεων», με απόφαση της FDAαλλά επανήλθε σε χρήση αυτή την εβδομάδα με απόφαση της…FDA,οι αξιωματούχοι της οποίας επικαλέστηκαν το σύνηθες ανοητολόγημα ότι «τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών» [τότε γιατί αποφάσισαν πριν λίγο την απόσυρση;], εξυπονοώντας βεβαίως το παγκοίνως γνωστό από τότε που υπάρχει εκμετάλλευση (δηλαδή, σχεδόν απαρχής των ανθρώπινων κοινωνιών), ότι «τα οφέλη της Big Pharma(από την οποία «ταΐζονται» γενναιόδωρα)υπερτερούν των βλαβών (των ανθρώπων που τις υφίστανται). Σύμφωνα με ταCDC, αυτές οι αναφορές αφορούν μόνο με 8 άτομα, όλες τις γυναίκες.

 

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις θρόμβωσης ορίζονται πολύ στενά από το FDA και τα CDC(κατά τον απολύτως «επιστημονικό» τρόπο εκείνων που ομνύουν στο χρήμα) τα οποία καταγράφουν μόνο την «εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση που συνδυάζεται με θρομβοπενία» (δηλαδή, θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο σε συνδυασμό με χαμηλά αιμοπετάλια αίματος), παρά το γεγονός ότι έχουν αναφερθεί πολλά άλλα είδη θρομβώσεων μετά από «εμβόλια» COVID, πολλά από τα οποία ήταν θανατηφόρα.

 

Εάν αναζητήσουμε τους θανάτους από οποιουδήποτε είδους «θρόμβωση», οι αριθμοί αυξάνονται σημαντικά. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης για «θάνατο» και  «θρομβώσεις» αίματος κάθε είδους ανά εταιρεία, έχουν ως εξής:

 

Πηγή 

Πηγή

 

 

Πηγή

 

Είναι σαφές ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με θρόμβους αίματος αναφέρονται και για τα τρία «εμβόλια» που πήραν άδεια «χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA), αλλά το ποσοστό των «εμβολίων» που προκάλεσαν θανάτους και θρομβώσεις είναι σημαντικά υψηλότερο με το «εμβόλιο» J & J.

 

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι το ηλικιακό εύρος αυτών των θανάτων και των θρομβώσεων συμβαίνουν με κάθε βολή.

 

Με το «εμβόλιο» τηςPfizerπροκλήθηκαν 27 θάνατοι λόγω θρομβώσεων, αλλά μόνο 1αφορούσε άτομο κάτω των 65 ετών.

 

Με το «εμβόλιο» της Moderna,προκλήθηκαν 19 θάνατοι λόγω θρομβώσεων, αλλά 5

αφορούσαν άτομα κάτω των 65 ετών.

 

Με το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson (Janssenπροκλήθηκαν 13 θάνατοι λόγω θρομβώσεων, αλλά απ’ αυτούς, (62%) ήταν κάτω των 65 ετών και 1 κάτω των 44.

 

Απ’ αυτά φαίνεται ότι η λήψη του «εμβολίου» της J & J επηρεάζει τους νέους, οι οποίοι δεν έχουν διατρέχουν κανένα κίνδυνο να πεθάνουν από την COVID-19. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν οι ειδήσεις σήμερα, τα CDC και η FDA ετοιμάζονται να επαναλάβουν τις χορηγήσεις του «εμβολίου» της J&J. (Πηγή)

 

«Εμβόλια COVID»: Μαζική δολοφονία και βιολογικά όπλα

 

Η απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι να ισχύει η άδεια για «χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) για το «εμβόλιο» της η J & J, παίρνεται από μερικούς επιλεγμένους γιατρούς και επιστήμονες, που όλοι τους εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και έχουν στενούς δεσμούς με τη φαρμακευτική βιομηχανία.

 

Άλλοι γιατροί και επιστήμονες που δεν εργάζονται για κάποια κυβέρνηση ή κάποια φαρμακευτική εταιρεία που παράγει και πουλάει εμβόλια, διαφωνούν έντονα με τους κυβερνητικούς γραφειοκράτες της υγείας, οι απόψεις των οποίων φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα Health Impact News.

 

Ο Δρ Hooman Noorchashmειδικευμένος γιατρός και επιστήμονας του Χάρβαρντ, σε συνέντευξή του με τον Tucker Carlson του Fox News (πράγμα πρωτοφανές για τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), δήλωσε:

 

«Δεν ξέρω γιατί η FDA και ταCDCπεριορίστηκαν σε αυτό το συγκεκριμένο σύμπλεγμα θρόμβων αίματος στο πειραματικό πυροβολισμό για την COVID της J & J, δεδομένου ότι το ζήτημα των επικίνδυνων θρομβώσεων αφορά και τα τρία «εμβόλια» για την COVID που έλαβαν άδεια EUA μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, είμαι ικανοποιημένος που η FDAέθεσε εκτός αγοράς το «εμβόλιο» της J & J, έστω και προσωρινά, γιατί φαίνεται ότι θα επανεισαχθεί σύντομα». [και επανεισήχθη]. [Η συνέντευξη είναι ακόμα στο You Tube].

 

Εκτός από τους πολλούς γιατροί και ερευνητές που υποστηρίζουν τεκμηριωμένα ότι τα πειραματικά «εμβόλια» για την COVID είναι απολύτως ανασφαλή,  υπάρχουν και πολλοί επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι αυτά τα «εμβόλια» έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να μολύνουν και να σκοτώνουν ανθρώπους στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου σχεδίου για τη μείωση του πληθυσμού.

 

Το γεγονός ότι αυτό εκφράζεται από κορυφαίους επιστήμονες και γιατρούς, όπως ο DrMichael Yeadon, ο πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας του τμήματος αλλεργιών και αναπνευστικών νόσων της Pfizer, οι απόψεις του οποίου θα πρέπει να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα, ακόμα κι αν δεν γίνονται αποδεκτές από τη BigPharma (ή, κυρίως επειδή δεν γίνονται αποδεκτές απ’ αυτή).

 

Αυτοί οι ανεξάρτητοι επιστήμονες και γιατροί είναι στόχος επιθέσεων από τα μίσθαρνα όργανα της φαρμακοβιομηχανίας και λογοκρίνονται από τα εταιρικά συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που χρηματοδοτούνται κυρίως από τη BigPharmaγια να θάβουν κάθε κριτική φωνή, ενεργώντας απλώς ως διαφημιστικά γραφεία ή γραφεία δημοσίων σχέσεων των φαρμακευτικών εταιρειών.

 

ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» mRNA ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΟΣΟΥΣ PRION («ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΖΥΘΡΑ»)

 

Ο ανοσολόγος J. BartClassen, MD, μόλις δημοσίευσε μια μελέτη στο περιοδικό Microbiology&InfectiousDiseases, με τίτλο: Εμβόλια με βάση το RNACOVID-19 και ο κίνδυνος νόσου Prion

 

Απόσπασμα:

 

«Υπάρχει ένα παλιό ρητό στην ιατρική ότι «η θεραπεία μπορεί να είναι χειρότερη από την ασθένεια». Η φράση μπορεί να εφαρμοστεί στα εμβόλια για την COVID. Σ’ αυτή την εργασία εκφράζεται η ανησυχία ότι τα εμβόλια COVID με βάση το RNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες από την επιδημία του COVID-19.

Αυτή η μελέτη επικεντρώνεται σε ένα νέο πιθανό μηχανισμό ανεπιθύμητων ενεργειών που προκαλεί ασθένεια Prionη οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο διαδεδομένη και εξουθενωτική από την φυσική ιογενή λοίμωξη για την πρόληψη της οποία έχει σχεδιαστεί το εμβόλιο. Η μελέτη επικεντρώνεται σε ένα πιθανό ανεπιθύμητο συμβάν, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πιθανά θανατηφόρα ανεπιθύμητα συμβάντα όπως συζητείται παρακάτω.

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες υπήρξε ανησυχία μεταξύ ορισμένων επιστημόνων ότι τα πρίον θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα. Πιο πρόσφατα υπήρξε μια ανησυχία ότι τα πανταχού παρόντα ενδοκυτταρικά μόρια θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν και να προκαλέσουν νόσο πριόν, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Alzheimer, ALS και άλλων νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Αυτή η ανησυχία οφείλεται στο ενδεχόμενο κακής χρήσης των ερευνητικών δεδομένων σχετικά με τους μηχανισμούς με τους οποίους ορισμένες πρωτεΐνες που δεσμεύουν RNAόπως οιTDP-43,FUSκαι άλλες μπορούν να ενεργοποιηθούν για να σχηματίσουν πρίον που προκαλούν ασθένειες.

Είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η έρευνα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, χρηματοδοτείται από ιδιωτικούς οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Billand Melinda Gates, και το Ellison Medical Foundation, χωρίς καμιά εθνική ή διεθνή εποπτεία»(Πλήρης μελέτη)

 

Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού δεν μπορεί πιά να αντιμετωπίζεται ως «θεωρία συνωμοσίας», δεδομένου ότι οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές, όπως ο Bill Gates, έχουν δηλώσει δημοσίως κατ’ επανάληψη ότι πρέπει να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, (πώς, άραγε;) για να αντιμετωπιστεί η «κλιματική αλλαγή» και να «σωθεί η γη».

 

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, υπάρχουν πλέον περισσότεροι καταγεγραμμένοι θάνατοι τα ΤΡΙΑ πειραματικά «εμβόλια» COVID στους πρώτους 4 ΜΗΝΕΣ της κυκλοφορίας τους από ότι οι θάνατοι ΑΠΟ ΟΛΑ τα εμβόλια στα τελευταία 15 ΧΡΟΝΙΑ (2005-2020).

 

Ωστόσο, η επίσημη θέση τωνCDC παραμένει:

«Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου, αυτοψιών και ιατρικών αρχείων, δεν αποκάλυψε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός συνέβαλε στους θανάτους των ασθενών». (η έμφαση δική τους. Πηγή)

 

Για κάποιον που παρατηρεί αντικειμενικά τα δεδομένα, τα οποία τώρα περιλαμβάνουν τα δημοσιεύματα που υποβάλλονται από τα CDC στα εταιρικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τα οποία αποκαλύπτουν ότι χιλιάδες άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως εξακολουθούν να προσβάλλονται από COVID και να πεθαίνουν, είναι προφανές ότι καθημερινά χρειάζεται όλο και περισσότερη τρομοκρατία και καταναγκασμός για να δεχθούν οι άνθρωποι ότι αυτά τα «εμβόλια» παρασκευάστηκαν προς όφελός τους. Αυτά τα «εμβόλια» ωφελούν μόνο τη Big Pharma και τα εξωνημένα όργανά της, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες και θανάτους και θα πρέπει να αποφεύγονται πλήρως.


Όσο περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πίσω απ’ αυτά τα πειραματικά «εμβόλια» υπάρχουν τερατώδη και σύνθετα ιδιοτελή συμφέροντα, τόσο πιο πιθανό είναι ότι οι υπεύθυνοι πολιτικοί, οι διευθυντές των εταιρειών της BigPharmaκαι οι επιστήμονες που συνεργούν μ’ αυτούς θα κατηγορηθούν για μαζική δολοφονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως οι εγκληματίες ναζί γιατροί που δικάστηκαν και καταδικάστηκαν (δυστυχώς, ελάχιστοι) στις πολλές δίκες που διεξήχθησαν στο περιθώριο της μητέρας όλων των δικών, τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

 

Οι περισσότεροι από αυτούς τους γιατρούς καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν μετά την καταδίκη τους σ’ αυτές τις δίκες. Εάν εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα οι ίδιες ηθικές και νομικές αρχές, τότε θα πρέπει να συμβεί το ίδιο πράγμα.

 

Αλλά, για να συμβεί αυτό, οι πολίτες των ΗΠΑ και των άλλων δημοκρατικών χωρών, θα πρέπει να ανακτήσουν τον έλεγχο του δικαστικού συστήματος, θέμα στο οποίο θα αφιερωθεί ένα μελλοντικό άρθρο.  

https://www.zougla.gr/

ONLINE || 1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 4. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΤΑΖ (Εκμάθηση Adobe Premiere). 

Πληροφορίες- δηλώσεις ενδιαφέροντος- Εγγραφές στο e-mail schoolofcinemagr@gmail.com και στο τηλέφωνο 6944143564.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: