ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ || Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος || Προς όλους αυτούς που βγαίνουν δημόσια και συκοφαντούν την μερίδα εκείνη των ελεύθερων πολιτών που δεν συναινούν στο εμβόλιο, ή δυσπιστούν, ή επιφυλάσσονται, ως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όλοι αυτοί που βγαίνουν δημόσια και συκοφαντούν την μερίδα εκείνη των ελεύθερων πολιτών που δεν συναινούν στο εμβόλιο, ή δυσπιστούν, ή επιφυλάσσονται, ως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα. Όλοι όσοι έχουν ήδη αναφερθεί κατά των συνανθρώπων τους κατά τρόπο που προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη τους. Όσοι έχουν υπερβεί το αναλογούν μέτρο, με εκφράσεις μειωτικές για όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν.

karavelos

Όσοι έχουν προτείνει ή προτείνουν ρατσιστικές πρακτικές σε βάρος των εχόντων αντίθετη άποψη από εκείνη (τη σεβαστή) των διακειμένων υπέρ του εμβολίου. Όλοι αυτοί δεν είναι τυχαίοι ούτε τυχαία «διαλαλούν το ρατσιστικό εμπόρευμα» της «κοινοπραξίας συμφερόντων» που τυραννά τη χώρα μας. Εκτελούν συγκεκριμένες εντολές, βάσει σχεδίου συγκεκριμένου και συγκεκριμένου σεναρίου. Είναι μοχθηρός θίασος που καθυβρίζει συνειδητά. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι οχυρώνονται πίσω από το ανώνυμο της προσβολής. Σφάλλονται! Ο τρόπος εκφοράς δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να τους εγκαλέσει και να ζητήσει την τιμωρία τους, καθώς η προσβολή της προσωπικότητας συγκεκριμένης μερίδας ατόμων, παρέχει το δικαίωμα σε όποιον εντάσσεται σε αυτήν, να ζητήσει αποζημίωση!

Ο κ. Τάσιος διέπραξε ολέθριο ατόπημα και οι εντεύθεν συνέπειες είναι πλέον ορατές. Στο επόμενο σημείωμα θα ανακοινωθεί το ειδικό μέιλ στο οποίο μπορούν να απευθύνονται όσοι επιθυμούν πραγματικά την αποκατάσταση τη τιμής και υπολήψεως τους, από την βάναυση προσβολή. Επίσης θα επεξηγηθούν οι κατά νόμο διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Τελειώνοντας παρακαλώ όσες ανάλογες δηλώσεις στο διαδίκτυο ή δια του Τύπου έχουν συλλεγεί, να μου αποστέλλονται στο εν λόγω ειδικό μέιλ, προκειμένου έκαστος συκοφάντης (δημοσιογράφος, γιατρός, πρύτανης, καθηγητής Πανεπιστημίου, νομικός ή πολιτικός κτλ), να λογοδοτήσει σε αστικό και ποινικό επίπεδο. ΟΙ «επίστρατοι» της κυβέρνησης, οι συνεργάτες, θα πληρώνουν πρώτοι. Θα ξέρουν πριν ξεμυτίσουν στα ΜΜΕ τι τους περιμένει. Δίχως έλεος.!

https://www.facebook.com/

ONLINE || 1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 4. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΤΑΖ (Εκμάθηση Adobe Premiere). 

Πληροφορίες- δηλώσεις ενδιαφέροντος- Εγγραφές στο e-mail schoolofcinemagr@gmail.com και στο τηλέφωνο 6944143564.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star