Δελτίο τύπου Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών με αφορμή την υπόθεση “Αντιγόνη Πανταζή”: Οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη πρωτοφανούς στοχοποίησης και ηθικής εξόντωσης μου!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,

ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ !!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΤΕ !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!

ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !!

ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !!»

xastouki-625x375

Έχει καταστεί απολύτως ξεκάθαρο σε όλους, ότι από χθες έχει τεθεί σε εφαρμογή οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για την ηθική εξόντωσή μου. Παίζουν κυριολεκτικά τα ρέστα τους. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επί 14 μήνες βαρύτατες καταγγελίες μου, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κόλαφο των τεσσάρων χιλιάδων σελίδων της μήνυσής μου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κόλαφο των επιστημόνων για τα εμβόλια, το οποίο τους επιδόθηκε με τη δική μου υπογραφή ως πληρεξουσίου δικηγόρου τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ορυμαγδό των αποδείξεων για τα εγκλήματά τους, που ξέρουν ότι έρχεται και θα τους καταπλακώσει, και για τα μεν και για τα δε (και αυτό είναι που τρέμουν ακόμη περισσότερο αυτή τη στιγμή), και έθεσαν σε εφαρμογή από χθες οργανωμένο σχέδιο πρωτοφανούς στοχοποίησής μου.

Το σύστημα στο σύνολό του παίζει τα ρέστα του.

Πίστεψαν, οι ανόητοι, και αυτό πέρασαν και σε όλους αυτούς που ανέλαβαν εργολαβικά την εφαρμογή του σχεδίου, ότι η υπόθεση “Αντιγόνη Πανταζή” στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, μπορεί να “αξιοποιηθεί” εναντίον μου και να στηρίξουν σε αυτήν “κατηγορίες” σε βάρος μου, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να επισκιάσουν τον τρομακτικό όγκο των αποδείξεων για τα εγκλήματα που διαπράττουν επί 14 μήνες στα δημόσια κολαστήρια, τα οποία δημοσίευα επί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, χωρίς ποτέ να αμφισβητηθούν, ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τα νοσοκομεία ούτε από τα Μ.Μ.Ε., για να τις καταθέσω στο τέλος, την 19η Ιουλίου, συγκεντρωμένες με τη μήνυσή μου που κατέθεσα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Επί 14 μήνες με παρακολουθούν να καταγγέλλω βασανιστήρια και δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία αποκαλώ κολαστήρια, Νταχάου και Άουσβιτς, με στοιχεία από επώνυμες μαρτυρίες των ιδίων των ασθενών και συγγενών ασθενών από δεκάδες νοσοκομεία από όλες τις περιοχές της χώρας, οπτικοακουστικό υλικό και έγγραφα στοιχεία φρίκης και τρόμου, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες/νεκροτομές,  τη διενέργεια των οποίων πέτυχα κάμπτοντας την αντίσταση των νοσοκομείων, των ιατροδικαστικών αρχών, των εισαγγελικών αρχών και των δικαστικών συμβουλίων, περιγράφοντας και αποδεικνύοντας την εφαρμογή πρωτοκόλλου θανάτου στα νοσοκομεία για την εξόντωση ασθενών.

Δεν το έψαξαν πολύ, δεν είχαν ούτε τον χρόνο ούτε τον τρόπο, και ούτε ίσως και τους ενδιέφερε, τι περίπτωση ακριβώς είναι αυτή της νοσηλείας και του θανάτου της Αντιγόνης Πανταζή, και αν πράγματι θα μπορούσαν να μου αποδώσουν οποιαδήποτε αξιόποινη συμπεριφορά σε σχέση με την “εμπλοκή” μου στη νοσηλεία της. Ίσως τους παρέσυρε και το μήνυμα της Αντιγόνης που δημοσιοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του συζύγου της Αλέξανδρου και των φίλων τους στο facebook, ίσως και το προφίλ της “αντιεμβολιάστριας” και “αρνήτριας της πανδημίας” Αντιγόνης (λες και εμένα με ενδιαφέρουν τα …προφίλ των ασθενών που μου ζητάνε βοήθεια, ή όλοι αυτοί οι εμβολιασμένοι που έχουν έρθει πλέον σε εμάς κατά δεκάδες, για να βρουν δικαίωση, είναι και αυτοί …αντιεμβολιαστές και αρνητές), το αποτέλεσμα όμως είναι ότι θα σπάσουν τα μούτρα τους. Όλοι. Και οι εντολείς, και οι εντολοδόχοι, στο οργανωμένο αυτό σχέδιο.

Διαβάζω από χθες και ακούω τι λένε οι προπαγανδιστές των εμβολίων, εκτελεστές του σχεδίου της κυβέρνησης για την απόλυτη στοχοποίησή μου. Ότι π.χ. εγώ, λέει, παρότρυνα την Αντιγόνη να μην διασωληνωθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η διασωλήνωση, και άλλα πολλά.  Τους άφησα να εκτεθούν, να αποκαλυφθούν όλοι, και τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να έρθει η συνειδητοποίηση για όλους αυτούς ότι τελικά δεν έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα αλλά αυτό που πραγματικά τους αξίζει από τον ταύρο.

Η Αντιγόνη Πανταζή διαγνώσθηκε θετική στις 13 Αυγούστου, όπως με ενημερώνει ο σύζυγος, αφού εγώ, ανόητοι, μόλις το πρωί της 21ης Αυγούστου ήρθα σε επικοινωνία για πρώτη φορά μαζί της. Εισήχθη στον “Ευαγγελισμό” με ελαφρά δύσπνοια, πόνο στο στήθος και οξυγόνο 92, στις 16 Αυγούστου. Είχε περάσει πριν από κάποιο διάστημα πνευμονία.

Από την πρώτη στιγμή άρχισε η κουβέντα για διασωλήνωση. Αυτό, δηλαδή, που καταγγέλλω επί 14 μήνες. Η ιατρική πράξη που διενεργείται ως έσχατη λύση και είναι μονόδρομος όταν πέσει χαμηλά το οξυγόνο, σε συνδυασμό με την συνολική εικόνα του ασθενούς (αέρια αίματος, ph, διοξείδιο, αναπνοές, εικόνα αξονικής ή ακτινογραφίας), γίνεται αντικείμενο συζήτησης από την εισαγωγή του ασθενούς, πολλές φορές δε οι γιατροί, στο πλαίσιο της συζήτησης αυτής, η οποία γίνεται για να μετρήσουν αντιδράσεις και πόσο εύκολα θα περάσουν την διασωλήνωση, κάνουν υποθέσεις. “Εντάξει είναι το οξυγόνο σου και τα υπόλοιπα προς το παρόν, αλλά αν πέσει πολύ, θα σε διασωληνώσουμε”. Και αν ο ασθενής πέσει από το μπαλκόνι, θα σκοτωθεί. Είναι προφανές. Αλλά γιατί να το συζητάνε; Γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους από την αρχή.

Έτσι, λοιπόν, και με την Αντιγόνη. “Αν πέσει κάτω από το 70, θα σε διασωληνώσουμε”.

Γρήγορα άρχισε η πίεση για την διασωλήνωση. Επί 5 μέρες η διασωλήνωση ήταν “μονόδρομος” για την Αντιγόνη. Αυτή αντιδρούσε. Συνήθως πήγαιναν αργά τη νύχτα. Προς τα ξημερώματα. Όταν γνωρίζουν ότι οι αντιστάσεις των ασθενών μειώνονται. Εκείνη όμως δεν έβλεπε ότι το οξυγόνο της έπεφτε τόσο που να χρειαζόταν διασωλήνωση, όπως της είχαν πει, ενώ στις ερωτήσεις της για τις άλλες τιμές ή την εικόνα της ακτινογραφίας της, δεν υπήρχε καμία απάντηση. Όλες αυτές τις μέρες η Αντιγόνη διψούσε και πεινούσε. Δεν της έδιναν ούτε νερό ούτε τροφή. Το μόνο που φαίνεται πως τους ενδιέφερε ήταν να την πείσουν να διασωληνωθεί. Είναι όμως γνωστό, και αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν χιλιάδες άνθρωποι από όλη τη χώρα, ότι όταν οι γιατροί στα νοσοκομεία ενημέρωναν τους ασθενείς ή καλούσαν τους συγγενείς για να τους μιλήσουν για τις επικείμενες διασωληνώσεις, δεν το συζητούσαν. Προχωρούσαν στις διασωληνώσεις κανονικά.

Όλα αυτό το διάστημα που γινόταν αυτό το σκηνικό, με την Αντιγόνη να αρνείται την διασωλήνωση, αλλά και να μην …πεθαίνει, ενώ κάθε φορά ήταν μονόδρομος η διασωλήνωση, διαφορετικά θα πέθαινε, εγώ δεν υπάρχω. Δεν την ξέρω. Ούτε αυτήν ούτε τον σύζυγό της.

Τι;

Πάθατε το πρώτο σοκ;

Πού είστε ακόμα…

Τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου λαμβάνω στο κινητό μου το εξής μήνυμα:

IMG_6581 - Αντιγραφή

Το βλέπω λίγες αργότερα. Της απαντάω και την καλώ στο τηλέφωνο. Μου περιγράφει αυτά που είχαν προηγηθεί. Με βάση την εμπειρία μου, κάνω την πρώτη από τις δύο δημοσιεύσεις, με την σύμφωνη γνώμη της.

IMG_6581

Στη δημοσίευση, από τον λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα στο facebook, απευθύνομαι στο νοσοκομείο, όπως κάνω επί 14 μήνες. Εκθέτω τα δεδομένα και περιμένω την αντίδραση των νοσοκομείων. Χρειάζεται να θυμίσω τις άπειρες νοσηλείες που έχω “αλλάξει”; Τις άπειρες διασωληνώσεις που δεν έγιναν ποτέ (και τις αντίστοιχες αποσωληνώσεις), επειδή τα νοσοκομεία πολύ απλά δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι ιατρικώς ήταν επιβεβλημένες οι διασωληνώσεις; Και ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις απεδείχθη και στην πράξη ότι η διασωλήνωση πράγματι δεν έπρεπε να γίνει; Να θυμίσω τις άπειρες περιπτώσεις που “βαριά” ασθενείς “έγιναν” καλά, μετά τις παρεμβάσεις μου; Να θυμίσω τις άπειρες “αρνητικοποιήσεις” δήθεν θετικών ασθενών; Ή να θυμίσω όλους αυτούς που τα νοσοκομεία κρατούσαν παρά την θέλησή τους και πέτυχα να λάβουν εξιτήριο, ή και να βγουν από τα νοσοκομεία και χωρίς αυτό, και όλοι ανεξαιρέτως ζουν και βασιλεύουν;

Εδώ η ανάρτηση.

Στη συνέχεια, η Αντιγόνη μου στέλνει νέο μήνυμα. Το νοσοκομείο έχει ενημερωθεί και έχουμε τις πρώτες αντιδράσεις.

IMG_6582

Προσπερνώντας τα γνωστά περί “αντιεμβολιαστών”, γενικώς και αφοριστικώς, ποιο είναι ήδη το απόλυτο συμπέρασμα; Ότι εγώ ποτέ έως αυτή την ώρα (στη μία ώρα που ασχολούμαι, δηλαδή, μετά από ήδη πέντε μέρες νοσηλείας της Αντιγόνης), δεν έχω παροτρύνει την Αντιγόνη να μην διασωληνωθεί (περιμένετε, γιατί μετά έρχεται η σφαλιάρα), ούτε στις συνομιλίες μας ούτε δημόσια (ποτέ δεν το έχω κάνει: αποδείξεις για το ιατρικώς επιβεβλημένο της διασωλήνωσης απαιτούσα πάντα από τα νοσοκομεία), αλλά ήταν η ίδια που αντιδρούσε επί πέντε μέρες πριν επικοινωνήσω εγώ μαζί της, ενώ και στο μήνυμά της αυτό απλά μου ανακοινώνει ότι θα υπογράψει να μην διασωληνωθεί και με ενημερώνει ότι το οξυγόνο της είναι 91-92, καμία σχέση με το κάτω από 80, που διαβάζουμε στα σημερινά δημοσιεύματα ότι τότε είναι μονόδρομος η διασωλήνωση. Εγώ δεν παίρνω θέση ούτε στο να την αποτρέψω από την υπογραφή ούτε να ενισχύσω την απόφασή της. Είμαι ακόμη στο στάδιο της διερεύνησης. Εν τω μεταξύ η ενημέρωση για τις υπόλοιπες τιμές της Αντιγόνης παραμένει ανύπαρκτη. Οι τιμές δηλαδή, που μαζί με την εικόνα της ακτινογραφίας ή αξονικής, συνθέτουν την πλήρη εικόνα τους ασθενούς, η οποία, κατά τα ίδια πάντα τα δημοσιεύματα των συστημικών Μ.Μ.Ε. που με στοχοποιούν, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πριν από μία διασωλήνωση, ώστε να την καθιστούν μονόδρομο. Θα παρακολουθήσετε επίσης, και όλη η Ελλάδα θα βγάλει τα συμπεράσματά της, τον διάλογό μου και θα διαπιστώσετε αν η Αντιγόνη δεν έχει την πνευματική ικανότητα να πάρει αποφάσεις, λόγω της κατάστασής της – μονόδρομου για την διασωλήνωση, ή αν έχει πλήρη διαύγεια. Είναι όλα αυτά που με πολύ κατανοητό τρόπο εξέθεσε ο Δημήτρης Ποντίκας σε ανάρτησή του λίγη ώρα μετά, στην δεύτερη και τελευταία δημοσίευση που έγινε για την Αντιγόνη από εμάς. Εδώ.

Και πάμε τώρα να δούμε την υπόλοιπη ανταλλαγή μηνυμάτων, για να καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν αναλάβει από χθες, και σήμερα κυριολεκτικά οργίασαν, την ηθική εξόντωσή μου, πόσο ηχηρό θα είναι το χαστούκι στα μούτρα τους.

Έχουμε περάσει στην Κυριακή, 22 Αυγούστου. Κάτι λίγο περισσότερο από ένα 24ωρο κράτησε η επικοινωνία μου με την Αντιγόνη Πανταζή, μέχρι την διασωλήνωσή της την Κυριακή το μεσημέρι, για την οποία την έπεισα εγώ να δεχθεί !!

Ναι, εγώ !!

Όταν με βάση αυτά που μου έγραφε κατάλαβα ότι έπρεπε να την πείσω να δεχθεί την διασωλήνωση !!

Ανόητοι !!!

Υπομονή όμως…

Πάμε στα επόμενα τρία μηνύματα.

IMG_6583

IMG_6584

IMG_6585

Τι βλέπουμε εδώ;

1) Η Αντιγόνη με ενημερώνει ότι υπέγραψε να μην διασωληνωθεί.

2) Διαμαρτύρεται ότι δεν της δίνουν νερό και ότι έχει ξεραθεί το στόμα της. Επιβεβαιώνεται δηλαδή αυτό που αναφέρει ο σύζυγός της Αλέξανδρος, ότι από την πρώτη μέρα την είχαν χωρίς νερό. Και ρωτάω τους σοβαρούς και έντιμους πνευμονολόγους:

Τι λέτε εσείς γι αυτό;

Εγώ απλά θα φέρω στο μυαλό μου τον Γιώργο Βαρασιά στο Ρίο. Αφυδάτωση, ανακοπή, εγκεφαλική νέκρωση. Την βρήκαμε στη νεκροψία, βεβαίως (μία από τις 19 που έχω πετύχει να γίνουν), γιατί το Ρίο έλεγε στην κόρη του ότι όλα ήταν μια χαρά με τον εγκέφαλο και διασωληνώθηκε εγκαίρως, ενώ οι δολοφόνοι τον διασωλήνωσαν εγκεφαλικά νεκρό, μόνο και μόνο για να γράψει ο Ε.Ο.Δ.Υ. μία ακόμη διασωλήνωση, και να προσπαθήσουν στην Μ.Ε.Θ. να βελτιώσουν την εικόνα της πλήρους αφυδάτωσης, γιατί ήξεραν ότι στην Πάτρα είχα καθαρίσει το τοπίο με τις νεκροψίες και η νεκροψία στον Γιώργο Βαρασιά θα γινόταν. Τίποτα δεν κατάφεραν. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας ήταν κόλαφος για τους δολοφόνους του Ρίου. Η δε εικόνα του Γιώργου Βαρασιά από τον ιατρικό φάκελο, των τριών ημερών πριν την ανακοπή, είναι δραματική.

Θα δούμε ποια ήταν και της Αντιγόνης. Σε όλη τη νοσηλεία της. Μέχρι τον θάνατο. Αλλά θα τα δούμε άμεσα, έτσι κύριε εισαγγελέα; Κύριε Νούλη; Γιατί σε σας έπεσε ο κλήρος. Βλέπετε σήμερα είχατε τα γνωστά. Ο “Ευαγγελισμός” είπε στον σύζυγό της ότι θα τον πάρει σε 15 εργάσιμες και θα πρέπει να προσκομίσει πιστοποιητικό περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης. Γιατί ο ιατρικός φάκελος είναι περιουσιακό στοιχείο… Συμφωνείτε και εσείς, κύριε εισαγγελέα; Όχι; Εντάξει τότε. Ο ιατρικός φάκελος της Αντιγόνης Πανταζή ΤΩΡΑ στην δικογραφία. Συμφωνήσαμε.

3) Μου γράφει ότι έχει δύο συσκευές οξυγόνου. Το αναφέρω στον Δημήτρη Ποντίκα. Μου λέει ότι κακώς γίνεται αυτό, και να καλέσω την Αντιγόνη άμεσα να της πω να ζητήσει από τους γιατρούς να της βάλουν high flow.

Και δείτε τα επόμενα μηνύματα:

IMG_6586

IMG_6587

IMG_6588

Αφού, όπως βλέπετε, τους έψαχνε τους γιατρούς, τι έγινε μετά όταν τους βρήκε και τους είπε για το high flow;

Την έβαλαν σε high flow !!

Έκαναν αυτό που τους είπαμε !!

Πώς πάμε μέχρι τώρα; Έχετε αλλάξει δέκα χρώματα;

Περιμένετε. Θα αλλάξετε κι άλλα.

Να και η γουλιά με το νερό…

Εν τω μεταξύ, όμως, το κινητό βγαίνει από την πρίζα. Γιατί άραγε; Και μη μου πείτε ότι είδαν οι γιατροί την ανταλλαγή μηνυμάτων με μένα και ήθελαν να την προστατεύσουν, γιατί αν τα διάβαζαν, θα καταλάβαιναν ότι την βοηθάω ουσιαστικά και μόνο αρνητικός (ή τουλάχιστον αφοριστικά αρνητικός) δεν ήμουν στην διασωλήνωσή της.

Όπως απεδείχθη ότι βοήθησα και τους ίδιους. Με το high flow.

Σωστά;

Σωστά…

Και λίγο εδώ, αυτό που αναφέρω πιο πάνω. Η διανοητική κατάσταση της Αντιγόνης. Τι καταλαβαίνετε; Πώς είναι;

Εμένα καλή μου φαίνεται… Και μου ακούστηκε…

Πάμε στο επόμενο μήνυμα της Αντιγόνης, στην οποία εξηγώ στο τηλέφωνο (και για να μην πείτε ότι δεν ξέρετε τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο, φαίνεται από τα μηνύματα), ότι αν δεν ανέβει το οξυγόνο με το high flow και πέσει κι άλλο, τότε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ !! Γι αυτό και με ρωτάει “τι γίνεται με την υπογραφή που έβαλα“.

Γιατί την έχω προετοιμάσει για την προοπτική της διασωλήνωσης !!

Ναι, εγώ !!

Που σήμερα έχετε οργιάσει εναντίον μου και λέτε ψέματα στον κόσμο ότι εγώ δήθεν την παρότρυνα να μην διασωληνωθεί !!

Τι; Έχετε χάσει την λαλιά σας;

Περιμένετε, ακόμα δεν τελειώσαμε…

Επόμενο μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΑΧΡΕΙΟΙ !!!

IMG_6589

ΣΟΚ ;;

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ ;;

Το βλέπετε;

Το βλέπετε ότι πιστέψατε όλοι ότι πιάσατε τον ταύρο από τα κέρατα, αλλά τελικά ο ταύρος δεν έχει μόνο κέρατα…;

Και προσέξτε. Όλα αυτά σε μερικές ώρες. Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής προς το μεσημέρι, οπότε και διασωληνώθηκε. Και ενώ ήταν ήδη 5 μέρες στον “Ευαγγελισμό”, χωρίς νερό, χωρίς τροφή, με λάθος παροχή οξυγόνου (όπως απεδείχθη από την αλλαγή σε high flow που εμείς τη ζητήσαμε), και με τη συνεχή πίεση των γιατρών να διασωληνωθεί, η οποία όμως πίεση αυτή είχε αρχίσει από την πρώτη μέρα, ώστε πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι επί πέντε ολόκληρες μέρες είναι μονόδρομος η διασωλήνωση, αλλά η Αντιγόνη που αρνείται την διασωλήνωση-μονόδρομο για τη σωτηρία της, να ζει παρ’ όλα αυτά…

Εγώ ενημερώθηκα, επαναλαμβάνω, την 5η μέρα, 21 Αυγούστου, το πρωί. Και παρακολουθείτε όλοι τώρα πώς αντιμετώπισα την κατάσταση. Και μετά από κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο, η Αντιγόνη διασωληνώθηκε με την δική μου παρότρυνση !!

Ψεύτες !!

Που πάτε και γράφετε και πάτε και λέτε ότι με δική μου παρότρυνση αρνείτο να διασωληνωθεί και ότι έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με αποτέλεσμα να μην διασωληνωθεί εγκαίρως και να πεθάνει μετά από …δώδεκα μέρες !! Μετά από δώδεκα μέρες !! Γιατί εκτός από ψεύτες, είστε και αστείοι !!

Με τον Δημήτρη Αλικάκο των Ελληνικών Hoaxes, ο οποίος μπήκε και αυτός βεβαίως στο σχέδιο στοχοποίησής μου, να το τερματίζει, γράφοντας το τεράστιο ψέμα ότι η Αντιγόνη διασωληνώθηκε …εννέα μέρες μετά την παρέμβασή μου !! Εδώ η ανάρτηση.

Τα επόμενα μηνύματα. Την ίδια ώρα όλα. Κοντεύουμε στην διασωλήνωση…

IMG_6590

IMG_6591

IMG_6592

Τι λέτε; Χρειάζεται να γράψω κάτι ή αρκούν τα μηνύματα; Νομίζω ότι αρκούν…

Δείτε και αυτό…

IMG_6594 - Αντιγραφή

Πώς τον βλέπετε τον δικηγόρο, τον “δολοφόνο” Νίκο Αντωνιάδη, που παρότρυνε επί …εννέα μέρες την Αντιγόνη Πανταζή  να μην διασωληνωθεί και χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ώστε όταν τελικά διασωληνώθηκε ήταν πλέον αργά και πέθανε μετά από …δώδεκα μέρες;

Τι λέτε;

Ψεύτες !!

IMG_6599 - Αντιγραφή

Αφού με ρωτάει για τα διαδικαστικά της διασωλήνωσης, μου πετάει την βόμβα:

“Έφτασα 92-94” !!

Κι όμως.

Αυτό ήταν το τελευταίο της μήνυμα.

Ώστε, αν για ένα πράγμα αναρωτιέμαι αν πραγματικά πρέπει να αισθάνομαι υπόλογος, είναι αν έκανα καλά που την παρότρυνα να διασωληνωθεί… Και όχι το αντίθετο, που δεν έγινε ποτέ, άθλιοι συκοφάντες.

Και τώρα, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ η ώρα της Δικαιοσύνης.

Όχι όμως για μένα, όπως έγινε πλέον φανερό.

Αλλά για εσάς.

Και για την Αντιγόνη.

Γιατί τώρα θα ψάξουμε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε στις κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες στον “Ευαγγελισμό”. Και σε αυτές στο απλό δωμάτιο, και σε αυτές στην Μ.Ε.Θ.

Μέχρι το τέλος της.

Της το οφείλουμε.

Της το οφείλω…

ONLINE || 1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 3. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 4. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΤΑΖ (Εκμάθηση Adobe Premiere). 

Πληροφορίες- δηλώσεις ενδιαφέροντος- Εγγραφές στο e-mail schoolofcinemagr@gmail.com και στο τηλέφωνο 6944143564.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.