Εργαστήρι Κινηματογράφου Πάτρας: Δια Ζώσης Σεμινάρια 1.Ιστορία Κινηματογράφου 2. Σκηνοθεσία-Δημιουργία Ταινίας Μικρού Μήκους | Έναρξη Σάββατο & Κυριακή 14 & 15 Μαΐου 2022 || Διαδικτυακά Σεμινάρια

Εργαστήρι Κινηματογράφου Πάτρας

Έναρξη Σεμιναρίων ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (1. Ιστορία & Κριτική Κινηματογράφου Σάββατο – 2. Σκηνοθεσία Κινηματογράφου-Δημιουργία Ταινίας Μικρού Μήκους Κυριακή) Σάββατο και Κυριακή 14 & 15 Μαΐου 2022 κάθε μέση και Τέλος του Μήνα. Διάρκεια κάθε ημέρας 4 ώρες.

ergastiri kinimatografou patras 2022+

Θα πραγματοποιούνται και Διαδικτυακά Σεμινάρια σε περισσότερα αντικείμενα τα οποία θα μπορούν να παρακολουθούν όσοι επιθυμούν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και Έλληνες του εξωτερικού. [1. Ιστορία και Κριτική Κινηματογράφου 2. Σκηνοθεσία-Δημιουργία Ταινίας Μικρού Μήκους 3. Ιστορία και Δημιουργία Ντοκιμαντέρ 4. Σενάριο 5. Κινηματογραφική Υποκριτική 6. Εικονοληψία 7. Μοντάζ].

Παρακολούθηση ως Κύκλος (συνίσταται) και αυτοτελώς κάθε ημέρα. Θα ανακοινωθεί το Περιεχόμενο της κάθε Ημέρας αναλυτικά. Ο Χώρος θα είναι στο Κέντρο της Πάτρας με πιθανότερο το βιβλιοπωλείο ΠΟΛΥΕΔΡΟ. Θα πραγματοποιούνται Σεμινάρια και στην Αθήνα ένα Σαββατοκύριακο το Μήνα. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
1. Τα ενδιάμεσα Σαββατοκύριακα που δεν θα γίνεται ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ μάθημα θα πραγματοποιείται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μικρότερης διάρκειας (1,5 ώρα).
2. Θα υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να παρακολουθήσει ένα μήνα ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ έναν ή περισσότερους μήνες διαδικτυακά. Στόχος η ευελιξία αλλά και η καλύτερη οργάνωση και πληρότητα των μαθημάτων]

Πληροφορίες-Εγγραφές: email schoolofcinemagr@gmail.com, τηλ. 6944143564

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.