Ζήσε τον Κήπο αλλιώς! 1-30 Ιουνίου 2017 με ελεύθερη είσοδο !

Ζήσε τον Κήπο αλλιώς!

30 μέρες | 150 εκδηλώσεις | μουσική | θέατρο |άθληση & ευεξία |δημιουργική

απασχόληση για παιδιά | συναρπαστικές εκπλήξεις για όλους

Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει τον Εθνικό Κήπο στον πολίτη και τον Πολιτισμό. Συνέχεια ανάγνωσης «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς! 1-30 Ιουνίου 2017 με ελεύθερη είσοδο !»

Ο Εθνικός Κήπος «εκχωρείται» σε ιδιώτη

national garden

Ελένη Πορτάλιου

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας 20 υπέρ, 14 κατά, 1 λευκό αποτυπώνει τις σοβαρές και τεκμηριωμένες αρνήσεις των δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις Αθήνα Πόλη της Ζωής μας, Λαϊκή Συσπείρωση, Ανοιχτή Πόλη, δύο ανεξάρτητες δημοτικές συμβούλους και 4 μέλη της παράταξης της πλειοψηφίας (3 κατά, 1 λευκό). Συνέχεια ανάγνωσης «Ο Εθνικός Κήπος «εκχωρείται» σε ιδιώτη»

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ INDOORS PLUS | 26 Μαΐου 2013 | Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

INDOORS PLUS

Την Κυριακή 26 Μαΐου, τελευταία ημέρα της έκθεσης του έργου «Εθνικός Κήπος» στον Χώρο των Νέων έργων, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σας προσκαλεί σε μια συνάντηση με τους καλλιτέχνες της ομάδας Indoors Plus και σε μια διαφορετική περιήγηση στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας. Συνέχεια ανάγνωσης «ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ INDOORS PLUS | 26 Μαΐου 2013 | Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης»

Εθνικός Κήπος / Απόστολος Καρακάσης (2009). Παρασκευή 27/3, 18.00, ΤΡΙΑΝΟΝ FILMCENTER. Τo 11o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στην Αθήνα. Από τις 26/3 έως 1/4/2009 στο Τριανόν Filmcenter (Κοδριγκτώνος 21, ΤΗΛ. 210 8215469).

Στην καρδιά της σύγχρονης Αθήνας, δίπλα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και τη βοή του κέντρου, υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος. Ο «εθνικός κήπος», με την οργιαστική βλάστηση, τα ψηλά δέντρα και τα λαβυρινθώδη δρομάκια μοιάζει μ’ έναν κρυμμένο παράδεισο εκτός τόπου και χρόνου. Εκεί βρίσκουν καταφύγιο οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και προέλευσης, θαμώνες, εργαζόμενοι, περιστασιακοί επισκέπτες, όλοι αναζητούν μέσα σ’ αυτή την όαση μια ανακούφιση από τα μεγάλα και τα μικρά δράματα της καθημερινότητας. Εκεί αφήνουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους να εκφραστούν, ξεδιπλώνουν τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις τους, ενώ σαστίζουν μπροστά στο πέρασμα του χρόνου και τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η ζωή.

Σκηνοθεσία:
Απόστολος Καρακάσης

Σενάριο:
Απόστολος Καρακάσης

Διεύθυνση Φωτογραφίας:
Απόστολος Καρακάσης

Μοντάζ:
Απόστολος Καρακάσης

Ήχος:
Νίκος Κουτελίδης, Στέλιος Μιχαηλίδης,Μαρία Ιωάννου

Μουσική:
Νίκος Κυπουργός

Παραγωγός:
Μαρία Γεντέκου, Καλλιόπη Λεγάκη

Παραγωγή:
ΕΚΚ, ΕΡΤ ΑΕ, Portolanos Films

Τύπος:
Digibeta Έγχρωμο

Χώρα Παραγωγής:
Ελλάδα

Διάρκεια:
73

Έτος Παραγωγής:
2009

Παγκόσμια εκμετάλλευση:
ΕΚΚ, Τ. +30 210 3678500 F. +30 210 3648245 info@gfc.gr www.gfc.gr

image

Απόστολος Καρακάσης

Φιλμογραφία

1995 Μπάμπης Παραδίσης
2000 Θεσσαλονίκη, σταυροδρόμι του 20ου αιώνα
2000 Η κατασκευή της ταινίας Το μόνον της ζωής του Ταξείδιον
2006 Αριστοτέλης Ζάχος – Εικόνες από μια πορεία αυτογνωσίας
2006 Η ιστορία των χρόνων μου–Διονύσης Σαββόπουλος 1973
2006 Μαθήματα-Παθήματα: Άνοιξη στο Α.Π.Θ.
2007 Ναντίν Γκόρντιμερ
2008 Κάρλος Φουέντες
2009 Εθνικός Κήπος

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑