Θωμάς Κινδύνης Διάλεξη: Δρόμος προς την ευτυχία/ Η ζωή είναι όμορφη ακόμη και στους δύσκολους καιρούς/ Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 19.00/ Είσοδος Ελεύθερη

thomas kindinis

Θωμάς Κινδύνης

Διάλεξη: Δρόμος προς την ευτυχία

Η ζωή είναι όμορφη ακόμη και στους δύσκολους καιρούς

Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 19.00

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Θωμάς Κινδύνης και ο οργανισμός Μορφές Έκφρασης, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που έχουν αναπτύξει, πραγματοποιούν διάλεξη με θέμα:
«Ο Δρόμος προς την ευτυχία».

Είναι εξαιρετικά δύσκολο ζώντας σε μια χαώδη, ανέντιμη και γενικά ανήθικη κοινωνία, να παλεύεις για ακεραιότητα και ανθρώπινες αξίες. Η δική σου επιβίωση μπορεί να απειληθεί από την ανεντιμότητα, την κακή διαγωγή ή την απραξία των άλλων μετατρέποντας και τη δική σου ευτυχία σε τραγωδία και λύπη.

Μπορείς να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση και να επηρεάσεις τους συνανθρώπους σου αναβαθμίζοντας πρώτα τον εαυτό σου.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικοπαιδαγωγός Θωμάς Κινδύνης μέσα και από την ιδιότητα του ως οικογενειακός σύμβουλος αλλά και τη γνώση που αποκόμισε από την πολύχρονη εμπειρία του στην επίλυση προβλημάτων και τη στήριξη συνανθρώπων μας, θα μιλήσει για τον ηθικό κώδικα που βασίζεται στην απλή λογική για το πώς μπορεί κανείς μέσα από καθοριστικούς κανόνες να κάνει τη ζωή του και τη ζωή των γύρω του πιο ουσιαστική και κατά συνέπειαν πιο ευτυχισμένη.

Ο Θωμάς Κινδύνης θα δώσει έμφαση σε ερωτήματα που απασχολούν όλους μας όπως:

-Πώς να ζήσω μια ευτυχισμένη ολοκληρωμένη ζωή;

-Πώς μπορώ να βελτιώσω τον εαυτό μου;

Δευτέρα 2 Απριλίου στις 19.00 στον Πολυχώρο ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Μια προσφορά του Οργανισμού ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ στους κατοίκους Πετραλώνων και των γύρω περιοχών καθώς και στους εκπαιδευτικούς, γονείς

για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Για πληροφορίες και κράτηση θέσης καλέστε στα τηλέφωνα: 2103464903, 2103464002

clip_image002

Καλλιτεχνικός Οργανισμός

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

2103464903, 2103464002

www.morfesekfrasis.gr, morfesekfrasis@gmail.com

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.