Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2012

 Stanford WANDERINGS

 Stanford

Wanderings of Odysseus

 

ΙΜΚ, Σεπτέμβριος 2012 – Το Πρόγραμμα

Περιεχόμενα:

 • Τετάρτη 12 έως και Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20.30

Stanford Summer Theater/ Πανεπιστήμιο του Stanford

Wanderings of Odysseus/ Οι Περιπλανήσεις του Οδυσσέα

(Παράσταση, βασισμένη στην Οδύσσεια του Ομήρου)

Θεατρική Προσαρμογή – Σκηνοθεσία RushRehm

 • Τετάρτη 5 έως Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Stanford Summer Theater/ Πανεπιστήμιο του Stanford

Σεμινάριο και εργαστήρια

Ανοικτή παρουσίαση: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012,
στις 15:00

 • Δευτέρα 3 έως Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκαίνια: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30

Έκθεση Χαρακτικής «Θαύμα Ιδέσθαι»

από την Γκαλερί XOTARIS

 • Δευτέρα 10 έως Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:30

Ένας Κάποιος Παράδεισος 2 (Μια παράσταση σε εξέλιξη)

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη

 • 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 12:30

Αφήγηση: «Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ και τα ελληνικά αδερφάκια τους!»

Συνεργασία του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

με τη Σάσα Βούλγαρη και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

είσοδος ελεύθερη

 • Δευτέρα 17 έως Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 (εκτός Πέμπτης 20/9)

Δημήτρη Δημητριάδη “Insenso” Μια όπερα χωρίς μουσική

Σκηνοθεσία: Εμμανουήλ Κουτσουρέλης

 • Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:00

«Μη περιμένεις να πνιγώ…»

Μια μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου

 • Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30

liveclinic με τον καταξιωμένο κιθαρίστα PaulGilbert

 • έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας »Πόδια Τοτέμ-Τotemlegs» Βαγγέλη Ρασσιά

στο MCFBarResto και στον Αίθριο χώρο

 • Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 10:30

Ακρόαση για Χορευτές & Χορεύτριες

για τη νέα χορογραφία της Στεφανίας Μυλωνά

με τίτλο RearGuards

*****

Stanford WANDERINGS 1

 Stanford

Wanderings of Odysseus

 

Αναλυτικά

Τετάρτη 12 έως και Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20.30

Για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το Stanford Summer Theater

του διεθνώς αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου του Stanford

παρουσιάζει την παράσταση

Wanderings of Odysseus

(βασισμένη στην Οδύσσεια του Ομήρου)

Μετάφραση Oliver Taplin

Θεατρική Προσαρμογή – Σκηνοθεσία Rush Rehm

και

Σεμινάριο και εργαστήρια

για τη δραματοποίηση και τη σκηνική πραγμάτωση του έπους

με διακεκριμένους εισηγητές του SST του Πανεπιστημίου Stanford

Ανοικτή παρουσίαση: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012,
στις 15:00

Στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ: «Επιρροές και Σύγχρονες Προσεγγίσεις» με διάρκεια τριών χρόνων (2012 – 2014), συγχρηματοδοτούμενης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε και το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» του ΕΣΠΑ 2007-2013

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, συνεπές στις αρχές και τους σκοπούς του, κατέθεσε πρόταση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» του ΕΣΠΑ 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής ανάπτυξης της Ε.Ε και το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού. Σε αυτή τη βάση, ανέλαβε και υλοποιείτην Πράξημε τίτλο «ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ: Επιρροές και Σύγχρονες Προσεγγίσεις».

Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα (2012 – 2014) προώθησης της έρευνας και της μελέτης του αρχαίου δράματος που φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για ένα διεθνές δίκτυο επικοινωνίας και διαλόγου ανάμεσα σε δημιουργούς και καλλιτέχνες με διαφορετικές καλλιτεχνικέςπροσεγγίσεις.

Το συνολικό πρόγραμμα αποτελείται από τρία διαφορετικά προγράμματα και συνεργασίες. Το κάθε επιμέρους πρόγραμμα έχει διάρκεια ενός μηνός -κάθε Σεπτέμβριο- και θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2012, σε συνεργασία με το Stanford Summer Theater (SST) του διεθνώς αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου Stanford των ΗΠΑ, με την παράσταση Wanderings of Odysseus (βασισμένη στην Οδύσσεια του Ομήρου) σε μετάφραση Oliver Taplin και σκηνοθεσία RushRehm, που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο του ΙΜΚ από τις 12 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2012.

Παράλληλα, διοργανώνονται, από τις 5 Σεπτεμβρίου, εντατικό σεμινάριο και εργαστήρια επικεντρωμένα στη δραματοποίηση και τη σκηνική πραγμάτωση του έπους από διακεκριμένους εισηγητές του SST του Πανεπιστημίου του Stanford.

Στο σεμινάριο και τα εργαστήρια μπορούν να πάρουν μέρος, δωρεάν, απόφοιτοι και σπουδαστές δραματικών σχολών, όπως και απόφοιτοι και φοιτητές θεατρολογικών τμημάτων και σχολών κλασικής και παιδαγωγικής κατεύθυνσης.

Stanford Summer Theater SST του Πανεπιστημίου του Stanford

Wanderings of Odysseus/ Οι Περιπλανήσεις του Οδυσσέα

(βασισμένο στην Οδύσσεια του Ομήρου)

Μετάφραση Oliver Taplin

Θεατρική Προσαρμογή – Σκηνοθεσία RushRehm

12 – 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30

That man, muse, tell of that man of twists and turns

Who was buffeted far and wide after he’d laid Troy low

Ἄνδρα µοι ἔννεπε, Mοῦσα, πολύτροπον, ὃς µάλα πολλὰ

πλάγχθη, ἐπεὶ Tροίης ἱερὸν πτολίεθρον ἔπερσε

Το Stanford Summer Theater δραματοποίησε και θα παρουσιάσει στην Αθήνα στο Θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2012,το έργο «Οι Περιπλανήσεις του Οδυσσέα», που βασίζεταισε ένα κομμάτι του δεύτερου μεγάλου έπους της αρχαίας ελληνικής γραμματείας της «Οδύσσειας» του Ομήρου.

Stanford WANDERINGS C. Walsh with cast, rowing scene

Stanford WANDERINGS of Odysseus C. Walsh with cast, rowing scene

Σημειώνει ο Σκηνοθέτης της παράστασης και Καθηγητής στο Stanford, RushRehm

Η ιστορία της Οδύσσειας

Ο Αριστοτέλης, στην Ποιητική

του (1455b), συνοψίζει την ιστορία της Οδύσσειας του Ομήρου: Ένας άντρας λείπει από το σπίτι για πολλά χρόνια, γιατί έχει τον Ποσειδώνα ενάντιά του.

Είναι μόνος. Πίσω στην πατρίδα, στο σπίτι του,μνηστήρες σπαταλούντην περιουσία του και συνωμοτούν εναντίον του γιού του. Αφού «θαλασσοδάρθηκε» επί 10 χρόνια ο Οδυσσέας επιστρέφειαποκαλύπτεται, επιτίθεται, νικά τους εχθρούς του και σώζεται.Αυτή είναι η ουσία. Τα υπόλοιπα είναι διάφορα επεισόδια.

Ο Αριστοτέλης προσδιορίζει σωστά τα ουσιώδη στοιχεία της ιστορίας: Ένας περιπλανώμενος ήρωας ο οποίος επιστρέφει για να σώσει την οικογένειά του και να ανακτήσει το σπίτι του. Ωστόσο, οι περιπέτειες, που αναφέρονται συνοπτικά από τον Αριστοτέλη με τη λέξη «θαλασσοδάρθηκε», παίζουν μεγάλο ρόλο στη μεγάλη δημοτικότητα

του έπους.Καιείναι αυτό το μέρος της ιστορίας-οι θαλασσοδαρμένες περιπλανήσεις του Οδυσσέα, – που επιλέξαμε να παρουσιάσουμε στην παράστασή μας.

Διαιρεμένη σε 24 ραψωδίες η Οδύσσεια ξεκινάει με την επίκληση του ποιητή προς τη Μούσα, «την κόρη της μνήμης» και πηγή της ποιητικής έμπνευσης. Στις Ραψωδίες 1 – 4 αποκαλύπτονται τα σχέδια των θεών για τον Οδυσσέα και περιγράφεται η κατάσταση στο σπίτι του στην Ιθάκη. Η πιστή σύζυγός του Πηνελόπηαντιμετωπίζει τους όλο και πιοβίαιους μνηστήρες, ενώ ο Τηλέμαχος, ο γιος τους, αφήνει το νησί για να ψάξει για τον πατέρα του.

Η παράσταση «Οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα» ξεκινά με τους πρώτους στίχους της Οδύσσειας και αμέσως μετά προχωρά στην 5η Ραψωδία στο σημείο ακριβώς όπου ο Οδυσσέας

μετά από μία μακρά παραμονή στη νησί της Καλυψούς με παρέμβαση των θεών ξανά – ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής. Παρακολουθούμε τις περιπέτειές του έως ότου μετά από μία ακόμη καταιγίδαξεβραστείστο νησί των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά τον καλεί στο παλάτι του πατέρα της. Εκεί τους αποκαλύπτει την ταυτότητά του και τους διηγείταιτις περιπέτειες του. Τους μιλά για τους Λωτοφάγους, και το πως δραπέτευσε από τον αγριότερο από τους Κύκλωπες Πολύφημο, για τη μάγισσα Κίρκηκαι την επίσκεψή του στον Κάτω Κόσμο όπου συνάντησε τον Τειρεσία, τη μητέρα του και τους νεκρούς συμπολεμιστές του, και μετά μιλά για τις Σειρήνες και τη Σκύλα και τη Χάρυβδη, για να ολοκληρώσει τη διήγησή του με την καταστροφική παραμονή του στο νησί του Ήλιου και στο νησί της Καλυψούς. Τη στιγμή δε που οι φιλόξενοι Φαίακες τον γεμίζουν δώρα και εκείνος παίρνει ακόμη μια φορά το δρόμο για την Ιθάκη, τότε ακριβώς τελειώνει και το δικό μας έργο «Οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα»εκεί στην 14η Ραψωδία, και εάν θέλετε να μάθετε τι έγινε μετά, παρακαλούμε να μας ξανακαλέσετε του χρόνου για να σας διηγηθούμε το ένδοξο τέλος του έπους.»

Η παράσταση:

Το έργο μεταφράστηκε από τον Oliver Taplin και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μουσείο J. Paul Getty, στο Μαλιμπού, τον Οκτώβριο του 1992, σε σκηνοθεσία Rush Rehm. Αργότερα, ο Rush Rehm επεξεργάστηκε και πάλι το έργο για να παρουσιαστεί το 2010 στο Θερινό Φεστιβάλ «Γύρω από τη Φωτιά» του Stanford, για εξαμελή θίασο με τη συνοδεία ενός κρουστού. Η παράσταση έρχεται στην Αθήνα, έχοντας στις αποσκευές της τις διθυραμβικές κριτικές του Τύπου και την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού του San Francisco. Όπως σημειώθηκε: η ευφάνταστη σκηνοθεσία και τα σκηνοθετικά ευρήματα, οι ερμηνείες των ηθοποιών που όλοι τους υποδύονται πάνω από ένα ρόλο, τα κοστούμια και τα σκηνικά, οι φωτισμοί και οι χορογραφίες ξεχώρισαν. Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησε και η μουσική από τα κρουστά που πλημμυρίζουν την παράσταση με τους ήχους του νερού και της θάλασσας.

Οι πρόβες για τις παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο στο ΙΜΚ, ξεκίνησαν το Μάιο του 2012, με μία ακόμα προσαρμογή του κειμένου. Εφόσον ο θίασος θα παίξει σε ένα νέο χώρο η παράσταση θα πρέπει να προσαρμοστεί εύκολα σε αυτόν, όπως ακριβώς υποθέτουμε ότι θα έκαναν και οι αρχαίοι ραψωδοί πριν από 3.000 χρόνια όταν θα αφηγούνταν τις περιπέτειες του Οδυσσέα κάθε φορά και σε διαφορετικό χώρο, σε διαφορετικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο του Stanford συμμετέχει με ιδίους πόρους στο πρόγραμμα, καθώς ανέλαβε το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων 5 μελών της αποστολής από και προς τις ΗΠΑ, τις δαπάνες για την προετοιμασία και τις δοκιμές της παράστασης στις ΗΠΑ, καθώς και τμήμα του κόστους της προσαρμογής των σκηνικών.

Το Stanford Summer Theater (SST) ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να φέρει σε επαφή το Επαγγελματικό θέατρο με την Πανεπιστημιακή αλλά και την ευρύτερη κοινότητα του San Francisco, μέσω ενός ετήσιου Φεστιβάλ. Έχοντας την υποστήριξη του Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου του Stanford, το SST συνδυάζει το κύρος και την υποδομή ενός εκ των σημαντικότερων ερευνητικών ιδρυμάτων παγκοσμίως με την ερευνητική διάθεση και το ταλέντο των φοιτητών του και παρουσιάζει παραστάσεις υψηλών προσδοκιών.

Wanderings ofOdysseus/Οι Περιπλανήσεις του Οδυσσέα

(βασισμένο στην Οδύσσεια του Ομήρου)

Μετάφραση Oliver Taplin

Θεατρική Προσαρμογή – Σκηνοθεσία Rush Rehm

Κοστούμια: Connie Strayer,

Μουσική: Taylor Brady

Χορογραφίες: Katharine Hawthorne

Φωτισμοί: Jacob Νeil Boehm

Ερμηνεύουν: Courtney Walsh, Jeffrey Bihr, Paul Baird, Peter Ruocco, Angela M. Farr Schiller, Ariel Mazel-­Gee

Υπεύθυνος Σκηνής: Brendon Martin

Βοηθός ΥπεύθυνουΣκηνής: Logan Hehn

Τετάρτη 12 έως και Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20.30

Stanford Summer Theater/ Πανεπιστήμιοτου Stanford

Wanderings ofOdysseus/Οι Περιπλανήσεις του Οδυσσέα (βασισμένο στην Οδύσσεια του Ομήρου)

Θεατρική Προσαρμογή – Σκηνοθεσία RushRehm

Αίθουσα: Θέατρο

Διάρκεια: 120΄

Τιμή εισιτηρίων: 10€, Κανονικό

5€,Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας ClubIFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)/ΑμΕΑ / Άνω των 65

******

Σεμινάριο και εργαστήρια

«Δραματουργική προσέγγιση και επεξεργασία του αρχαίου έπους»,

με διακεκριμένους εισηγητές του SST του Πανεπιστημίου Stanford

με ελεύθερη συμμετοχή κατόπιν επιλογής

Ανοικτή παρουσίαση: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, στις 15:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Διοργανώνεται από το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης σε συνεργασία με το StanfordSummerTheater, σεμινάριο με κεντρικό θέμα τη «Δραματουργική προσέγγιση και επεξεργασία του αρχαίου έπους», συνολικής διάρκειας 8 ωρών, με δύο θεματικές ενότητες.

Κύριοι εισηγητές:RushRehm (Καθηγητής του Stanford Univesrity, Καλλιτεχνικό Δ/ντη του SST). Dr Κατερίνα Ζαχαρία (Καθηγήτρια στο Loyola Marymount University, Συντονίστρια του προγράμματος Αρχαίο Δράμα: Σύγχρονες Προσεγγίσεις για τις ΗΠΑ για το 2012) Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους η Connie Strayer(σχεδιάστρια κοστουμιών), ο Jacob Boehme (σχεδιαστής φωτισμών), ο Taylor Brady (μουσικός -κρουστά), κ.α.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

Ενότητα 1. Θα εξεταστούν βασικά ερωτήματα όπως: τί είναι το Ομηρικό έπος; Ποιά είναι η σχέση του με την δραματική παράσταση (προφορική παράδοση, αοιδοί και ραψωδοί, Παναθηναϊκοί αγώνες, ιδέα – ενσάρκωση και προσωποποίηση, η σχέση λόγου και αφήγησης, η σχέση της ομηρικής παρομοίωσης με τους τραγικούς χορούς, κλπ.), αλλά και ερωτήματα για τη σύγχρονη προσέγγιση για τη διασκευή και τη δραματοποίηση του Ομηρικού έπους. Ενότητα 2. Η ανάπτυξη των τρόπων ερμηνείας της Οδύσσειας του Ομήρου για το σύγχρονο κοινό, όπως αντιμετωπίζεταιαπό διαφορετικές ειδικότητες και επαγγελματίες του θεάτρου. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του σκηνοθέτη, του σχεδιαστή κοστουμιών, του σχεδιαστή φωτισμών και της μουσικής. Με τη χρήση μουσικών οργάνων, φωτισμών και εικαστικών σχεδίων, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να σκεφτούν -πέρα από το κείμενο, ή/και μέσω του κειμένου- και να εφεύρουν τρόπους για την δραματοποίησή του. Παράλληλα οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες για τον σχεδιασμό των φωτισμών, τις μουσικές επιλογές, τα κοστούμια κ.α.

Ώρες σεμιναρίου:      6/9/2012,  17:30 – 20:30

7/9/2012, 19:30 – 22:30 

14/9/2012, 12:00 – 14:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Θα πραγματοποιηθούν 4 εργαστήρια, συνολικής διάρκειας 10 ωρών με τις παρακάτω θεματικές:

 • «Physical approaches to textual work» από τον Ηθοποιό Paul Baird

 • «Suzuki workshop« από τον Ηθοποιό  & Καθηγητή στο Stanford University, Jeffrey Bihr

 • «Διερεύνηση της ψυχολογίας και των κινήτρων των χαρακτήρων» από τον Ηθοποιό & Καθηγητή στο Stanford University PeterRuocco

 • «Ανάπτυξη δραματικού χαρακτήρα» από την Ηθοποιό Courtney Walsh

Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, και δύο πρόβες, οι συμμετέχοντες θα κάνουν μια παρουσίαση στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, στις 15:00.

Πρόγραμμα

1οΕργαστήριο7/9/2012, 16:00 – 18:30

2οΕργαστήριο8/9/2012, 17:30 – 20:00

3οΕργαστήριο9/9/2012, 17:30 – 20:00

4οΕργαστήριο 10/9/2012, 17:30 – 20:00

******

Δευτέρα 3 έως Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση Χαρακτικής

«Θαύμα Ιδέσθαι»

από την Γκαλερί XOTARIS

Εγκαίνια: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30

……………………..

Μέσα σε αυτό δε, είναι και αργαλειοί λίθινοι μεγάλου μήκους, όπου και οι Νύμφες υφάσματα υφαίνουν θαλασσοπόρφυρα, «θαύμα ιδέσθαι» (θαύμα στην όψη) · εκεί δε, υπάρχουν νερά που πάντα ρέουν

……………………..

Ομήρου Οδύσσεια

Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, η Γκαλερί XOTARISπαρουσιάζει θεματική έκθεση χαρακτικής από όλο τον κόσμο, τμήμα της συλλογής που διαθέτει, με τίτλο: «Θαύμα Ιδέσθαι», υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Πολιτισμού «Παναγιώτης Γιαννάκος». Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30

Το θέμα της έκθεσης είναι εμπνευσμένο από τα Ομηρικά Έπη, την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, τα οποία έως και σήμερα εμπνέουν και διδάσκουν –εκτός των άλλων- καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα έργα, που θα εκτεθούν, είναι παραγγελίες του Ιδρύματος Πολιτισμού «Παναγιώτης Γιαννάκος»,σε μια προσπάθεια να δεθεί η τέχνη της χαρακτικής με την Ελληνική μυθολογία και να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την ανάδειξη και των δύο ταυτόχρονα.

Ο τίτλος της Έκθεσης «Θαύμα Ιδέσθαι» προέρχεται από την Οδύσσεια του Ομήρου και αφορά στο θαυμασμό του Οδυσσέα όταν αντίκρισε τις Νύμφες Ναϊάδες να υφαίνουν στους λίθινους αργαλειούς τους. Επιπλέον η έκθεση, με το συγκεκριμένο της θέμα, συνταιριάζει με την παρουσία του Πανεπιστήμιου Στάνφορντ στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης με την παράστασή του ¨Περιπλανήσεις του Οδυσσέα» τα σεμινάρια και τα εργαστήρια με αφορμή το ίδιο θέμα.

H Γκαλερί ΧΟΤΑRIS είναι ένας χώρος πολιτισμού στον οποίον εκτίθενται έργα σύγχρονης χαρακτικής από όλο τον κόσμο, επιζωγραφισμένα χαρακτικά, μικρογραφίες, καθώς, επίσης, χαρακτικά και ex-Libris του περασμένου αιώνα. Ακόμα, έργα μεγάλων χαρακτών όπως των Albin Brunovsky, Oldrich Kulhanek, Frans von Bayros κ.α. και προσχέδια, υδατογραφίες και βιβλία περιορισμένης έκδοσης. Η συλλογή, η οποία θεωρείται από τις σημαντικότερες της Ευρώπης, ανήκει στην οικογένεια της Εύας και Χρήστου Γιαννάκου, των οποίων μοναδικός σκοπός είναι να την παρουσιάσουν στο κοινό, αναδεικνύοντας την τέχνη της χαρακτικής και των ex-Libris στην Ελλάδα. Η συλλογή στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1870, όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε ο Χρήστος Γιαννάκος.

Δευτέρα 3 έως Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση Χαρακτικής «Θαύμα Ιδέσθαι»

από την Γκαλερί XOTARIS

Εγκαίνια: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30

Αίθουσες: Εκθεσιακοί χώροι 1ου & 2ου ορόφου

Ώρες Λειτουργίας 18:00 – 22:00 Δευ – Κυρ

Είσοδος Ελεύθερη

******

Paradeisos

Δευτέρα 10 έως Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:30

ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 2

(Μια παράσταση σε εξέλιξη)

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη

Ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών

Ένα σκληρό, σύγχρονο έργο, βασισμένο στη ζωή και το έργο του Ζαν Ζενέ.

Υπάρχει δικαιοσύνη σ αυτόν τον κόσμο;

Υπάρχει επιβράβευση και τιμωρία;

Οι κακοί βρίσκονται στη φυλακή και οι καλοί δικαιώνονται;

Το έργο εκτυλίσσεται στη φυλακή όπου ο έγκλειστος για πολλοστή φορά, Ζενέ, προσπαθεί να τελειώσει ένα βιβλίο. Οι ήρωες ξεπηδούν απ’ την φαντασία του, παίρνουν σάρκα και οστά, ζουν την δική τους ζωή στο περιθώριο, μισούν και λατρεύουν το δημιουργό τους. Η πραγματικότητα και η φαντασία του συγγραφέα μπλέκονται τόσο, που αδυνατείς να καταλάβεις ποια είναι ποια. Ο κόσμος του Ζενέ –πιο επίκαιρος από ποτέ σήμερα-γίνεται ο καθρέφτης του κόσμου μας.

Ο ΖΑΝ ΖΕΝΕ μας ξεναγεί, στο περιθώριο της ανθρώπινης κοινωνίας, σ’ αυτά που μας πληγώνουν, μας τρομάζουν, μας έλκουν και μας απωθούν ταυτόχρονα, μόνη βοήθεια στο ταξίδι μας οι ανθρώπινες αξίες που θα αναδυθούν, μόνο καταφύγιο ο εαυτός μας, μόνη ελπίδα η κατανόηση ότι τελικά ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στην Πάτρα τον Μάρτιο του 2012 με τίτλο Ένας κάποιος παράδεισος, ξανά-δουλεύτηκε και παρουσιάζεται στο ΙΜΚ στις 10 Σεπτεμβρίου με τίτλο ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 2.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη

Σκηνικά: Γιώργος Λυντζέρης

Κοστούμια: Ιωάννα Ζαφειροπούλου

Τραγούδια: Παναγιώτης Καλατζόπουλος

Στίχοι: Άρης Δαβαράκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Βίντεο: Νίκος Γιαβρόπουλος

Μουσική & ήχοι παράστασης: DNALAB. Αλέξανδρος Χρηστάρας – Μιχάλης Νιβολιανίτης

Επιμέλεια κίνησης: Σοφία Μιχαήλ

Φωτογραφίες: Γιάννης Βασταρδής – Νίκος Σταυρόπουλος

ΠΑΙΖΟΥΝ: Παναγιώτης Πετράκης, Κυριάκος Κοσμίδης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Κώστας Φαλλελάκης, Γιώργος Στριφτάρης, Βασίλης Αφεντούλης, Βάνα Πεφάνη, Νικολίνα Μουαίμη, Δημήτρης Κατσής, Σταυρούλα Οικονόμου, Μαργαρίτα Παππά.

Δευτέρα 10 έως Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:30

ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 2 (Μια παράσταση σε εξέλιξη)

Ακατάλληλη κάτω των 18 ετών

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη

Αίθουσα: Ειδικά Διαμορφωμένος Υπόγειος Χώρος

Διάρκεια Παράστασης 85′

Τιμή εισιτηρίων: 12€, Κανονικό

9€, Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας ClubIFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)/ΑμΕΑ / Άνω των 65

******

Sasa Voulgari 7α@V. Paravas

Sasa Voulgari 7α@V. Paravas

15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 12:30

«Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ

και

τα ελληνικά αδερφάκια τους!»

Συνεργασία του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

με τη Σάσα Βούλγαρη και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

είσοδος ελεύθερη

Η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την 1η έκδοση των παραμυθιών των Γκριμ, αλλά και της 20χρονης παρουσίας της στην επαγγελματική αφήγηση.

Στα πλαίσια αυτά και σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, θα γίνει αφήγηση παραμυθιών το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου του 2012, στις 12.30 από τη Σάσα Βούλγαρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννη, Πειραιώς 206, με ελεύθερη είσοδο.

Η προοπτική είναι, τα παιδιά που θα ακούσουν τα παραμύθια να εμπνευστούν για να συμμετέχουν στα Κυριακάτικα εικαστικά εργαστήρια «Zoom στην Τέχνη» στις 16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου 2012, στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Κόδρου 9 στην Πλάκα.

Τα έργα που θα δημιουργηθούν στο εργαστήριο του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης κατά τη διάρκεια των τριών Κυριακών θα εκτεθούν στο φουαγιέ του Ιδρύματος Κακογιάννη στα τέλη Νοεμβρίου.

15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 12:30

«Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ και

τα ελληνικά αδερφάκια τους!»

Συνεργασία του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

με τη Σάσα Βούλγαρη και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

είσοδος ελεύθερη

********

Insenso

Δευτέρα 17 έως Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 (εκτός Πέμπτης 20/9)

Δημήτρη Δημητριάδη

Insenso”

Μια όπερα χωρίς μουσική

Σκηνοθεσία: Εμμανουήλ Κουτσουρέλης

Όσο ατελής κι αν είναι ο άνθρωπος όταν δίνει, όσα δίνει, είναι πολλά για έναν άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά όταν αυτός παίρνει όσα θέλει. Όσα δίνει ο άνθρωπος είναι πολλά όταν τα παίρνει ένας άνθρωπος που τα θέλει. Ένας άνθρωπος είναι πολύς για έναν άνθρωπο. Τίποτε περισσότερο δεν υπάρχει για τον άνθρωπο από έναν άνθρωπο. Τίποτε δεν γεμίζει τον άνθρωπο όσο ένας άνθρωπος”.

Το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Insenso«, παρουσιάζεται στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη από τη Δευτέρα 17 ως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 (εκτός Πέμπτης 20/9), σε σκηνοθεσία του Εμμανουήλ Κουτσουρέλη.

Πρόκειται για έναν αριστουργηματικό μονόλογο, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία του Λουκίνο Βισκόντι Senso(1954), τον οποίο ο συγγραφέας του Δημήτρης Δημητριάδης χαρακτηρίζει ως “μια όπερα χωρίς μουσική”.

Με αφορμή την ηρωίδα του Βισκόντι ο Δημητριάδης δημιουργεί ένα νέο έργο με θέμα τη συνέχεια του προσωπικού δράματος της ηρωίδας και κατ’ επέκταση την αγωνία του ανθρώπου απέναντι στον έρωτα, την προδοσία και το ανέφικτο της ένωσης.

Το έργο αποδίδεται από τις ηθοποιούς Σταματίνα Παπαμιχάλη και Μαρίζα Τσάρη, ενώ το σκηνικό και τα κοστούμια επιμελείται η Αναστασία Αρσένη, την κίνηση η Κάτια Σαβράμη και τον ηχητικό σχεδιασμό ο Κ. Βήτα.

Συντελεστές

«Insenso»

Μια όπερα χωρίς μουσική

Δημήτρη Δημητριάδη

Σκηνοθεσία: Εμμανουήλ Κουτσουρέλης

Σχεδιασμός Ήχου: Κ. Βήτα

Επιμέλεια Σκηνικού -Κοστουμιών: Αναστασία Αρσένη

Δραματουργική Επεξεργασία: Κωνσταντίνα Ζηροπούλου

Επιμέλεια Κίνησης: Κάτια Σαβράμη

Φωτισμοί: Μάριος Κουτσουρέλης

Εικαστικό θέμα αφίσας: Αλέξανδρος Ψυχούλης

Γραφιστικός Σχεδιασμός Αφίσας: Polkadot

Φωτογραφία: Παύλος Ευθυμίου

Ηχοληψία Μίξη Ήχου: Τάσος Μπακασιέτας

Hair Stylist: Λάουρα Λιτσίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ηλέκτρα Κωνσταντακοπούλου

Βοηθός Σκηνογράφου – Ενδυματολόγου: Ελευθερία Τζίβα-Πέτροβα

Τεχνικός Ήχου: Δημήτρης Βιρτσιώνης

Εκτέλεση Παραγωγής: Μαρία Γουδή

Προβολή και Επικοινωνία: Ορσία Σοφρά

Παραγωγή: Art Syndicate

Παίζουν: Σταματίνα Παπαμιχάλη και Μαρίζα Τσάρη

Δευτέρα 17 έως Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Δημήτρη Δημητριάδη

Insenso”Μια όπερα χωρίς μουσική

Σκηνοθεσία: Εμμανουήλ Κουτσουρέλης

Ώρα έναρξης: 9:30 μμ

Αίθουσα: Black Box

Διάρκεια: 55’

Τιμές Εισιτηρίων: 13€, κανονικό

10: Μαθητικό /Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)/ΑμΕΑ / Άνω των 65

Θεατρικές ατέλειες: Δευτέρα – Τρίτη

Χορηγοί: Εκδόσεις Γαβριηλίδη, Περούκες KDG, Οπτικοακουστικά T.V.S

Χορηγοί Επικοινωνίας : Τρίτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, ελculture.gr

*********

G. Liaros min perimeneis na pnigo

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:00

«Μη περιμένεις να πνιγώ…»

Μια μουσική πρόταση του

Γιώργου Λιάρου

Κόρη πούλαγε κρασί σ’ έναν Mexican στο Santiago… Αφορμή η λαβωματιά από κάποιον απατεώνα, που έκανε συντρίμμια την καρδιά της…Μιλώ για σένα λοιπόν κόρη…Άλλοτε πάλι σκέφτομαι πώς θα’ ταν να’ χα δυο ζωές, να γίνω η φωνή των σειρήνων που ψάχνουν αφορμή να χορεύουν πάνω σε σκοπούς που σφυρίζουν αδιάκοπα όσοι, νύχτα στον κάμπο λύγισαν, με του καιρού δεμένοι τις κλωστές… Γίνε κι εσύ φωνή και μην περιμένεις να πνιγώ σε σκοτεινά λιμάνια..

«Μη περιμένεις να πνιγώ…»

H μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου, που παντρεύει την ροκ μπάντα RANSACKRAT με ρυθμούς και ήχους παραδοσιακούς, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις δύο παραστάσεις του Ιουνίου 2012 στο ΙΜΚ, επανέρχεται για μία ακόμη βραδιά στο ΙΜΚ, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:00. Ο Γιώργος Λιάρος πειραματίζεται σε τραγούδια Γιάννη Μαρκόπουλου, Νίκου Ζούδιαρη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, Loreena McKennitt, KώσταΤουρνά και αγνώστων καλλιτεχνών της λαϊκής μας παράδοσης. Επίσης, σε τραγούδια του Γιώργου Λιάρου με στίχους δικούς του και άλλων (Σάββας Τσαλίκης, Γιώργος Μακρής Ελιζαμπέτα Σκιαδά και Κων/να Βήχου) και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση.

Τραγουδά η Άρτεμις Ματαφιά και παίζουν οι μουσικοί:

Ηλεκτρική κιθάρα: Νίκος Χατζησταύρου (RANSACKRAT)

Μπάσο: Πέτρος Φουντουκίδης (RANSACKRAT)

Τύμπανα: Θύμιος Μπούτσης (RANSACKRAT)

Γκάιντα: Βασίλης Γραμματικός

Βιολί: Στέφανος Φίλος

Ακουστική κιθάρα: Ελιζαμπέτα Σκιαδά

Μπουζούκι – φωνή: Χρόνης Χρηματόπουλος

«Μη περιμένεις να πνιγώ…»

Μια μουσική πρόταση του

Γιώργου Λιάρου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:00

Αίθουσα: Θέατρο

Διάρκεια: 90 ‘ (με 10’ διάλειμμα)

Εισιτήρια: 10€ ενιαίο

********

Paul Gilbert

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30

liveclinic

με τον καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα PaulGilbert

To Guitar ForEducation + και τα καταστήματα Καγμάκης διοργανώνουν ένα live-clinic με τον παγκοσμίως καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα PaulGilbert.

Ο PaulGilbert έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Mike Portnoy, Nunno Batencourt, Richie Kotzen, George Lynch και πολλούς ακόμα. Παράλληλα, το 1988 δημιούργησε τους Mr. Big μαζί με τους Billy Sheehan και David Lee Roth σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.

Το συγκεκριμένο Event γίνεται σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν προηγηθεί με την φιλοξενία μουσικών όπως οι Guthrie Govan, Kurt Rosenwingel, Douh Aldrich κ.α.

liveclinic

με τον καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα PaulGilbert

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:30

Αίθουσα: Θέατρο

Διάρκεια: 120’

Εισιτήρια: 25€ ενιαίο

********

Ekthesi V.Rassias Totem Legs 76 ATH 2008

συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας:

Έκθεση Φωτογραφίας

»Πόδια Τοτέμ-Τotemlegs»

Βαγγέλης Ρασσιάς

στο MCFBarResto και στον Αίθριο χώρο

έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ρασσιάς παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας »Πόδια Τοτέμ-Τotemlegs», με23 ασπρόμαυρα επιλεγμένα έργα διαστάσεων 2Χ1.5 και 1.20Χ80, στο MCFBarResto και στον Αίθριο χώρο του 3ου.

Τοτέμ στις αρχέγονες ανιμιστικές κοινωνίες ήταν το σύμβολο ενός αντικειμένου λατρείας. Τα γυναικεία πόδια έχουν χαρακτηρισθεί ως αντικείμενα λατρείας σε όλους τους πολιτισμούς. Το απαύγασμα όμως της λατρείας εκδηλώθηκε στον πολιτισμό της Δύσης, όπου τα πόδια – Τοτέμ έχουν χαρακτηρίσει το Δυτικό πολιτισμό εδώ και αιώνες. Αυτή τη λατρεία απαθανάτισε ο Βαγγέλης Ρασσιάς, διακεκριμένος φωτογράφος με πολυπληθείς και πολύχρονες συνεργασίες με ελληνικά περιοδικά μόδας, διεθνή πρακτορεία, την ΕΡΤ κ.α. όπως και πολυπληθείς ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε ομαδικές.

Έκθεση Φωτογραφίας

»Πόδια Τοτέμ-Τotemlegs»

Βαγγέλης Ρασσιάς

στο MCFBarResto και στον Αίθριο χώρο

Σάββατο 5 Μαΐου έως Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

(Αύγουστος Κλειστά)

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 19:00 – 24:00

ΧορηγόςEκτύπωσης: ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

******

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 10:30

Ακρόαση για Χορευτές & Χορεύτριες

για τη νέα χορογραφία της Στεφανίας Μυλωνά

με τίτλο RearGuards

Η χορογράφος Στεφανία Μυλωνά προσκαλεί σε συνεργασία απόφοιτους χορευτές και χορεύτριες και διοργανώνει ανοιχτή ακρόαση την 1η Σεπτεμβρίου 2012, στις 10:30 στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, για τη νέα της χορογραφική δουλειά- εφαρμογή του Διδακτορικού της- που θα παρουσιάσει στις 23 Οκτωβρίου στο ΙΜΚ.

Η Στεφανία Μυλωνά έχει παρουσιάσει έργα της σε διάφορους χώρους στο Λονδίνο. Ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. απέκτησε Διδακτορικό Δίπλωμα στο Χορό και την Περφορμανς απο το Πανεπιστήμιο του Σάρεϋ (University of Surrey), και Μάστερ στο Ευρωπαϊκό Χοροθέατρο απο το Laban. H νέα της παράσταση «Rear-Guards» αφορά τόσο στην εφαρμογή του διδακτορικού της (Κινούμενα γλυπτά) όσο και σε νέα της κομμάτια.

Για την παρουσίαση χρειάζονται χορευτές/χορεύτριες διαφορετικών στυλ (νεοκλασικού, σύγχρονου, με ακροβατικές δυνατότητες, όσοι έχουν διάθεση πειραματισμού κ.α.). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία, ενώ λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της χορογράφου και παραγωγού της παράστασης δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής. Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στην Αθήνα.

Πληροφορίες:
Στεφανία Μυλωνά [stefaniamylona7@hotmail.com]

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 10:30

Ακρόαση για Χορευτές & Χορεύτριες

για τη νέα χορογραφία της Στεφανίας Μυλωνά με τίτλο RearGuards

Αίθουσα: Θέατρο

********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα: www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος
www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A.Where value begins

Dogkas Wines

Konstantinos

Playground Productions

Χορηγοί Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

ΤΑ ΝΕΑ METROPOLIS Το Ποντίκι

Αθήνα 9,84 BHMAFM 99.5 Ως 3

e-go.gr, ελculture.gr clickatlife.gr

culturenow.gr mediasoup.gr monopoli.gr in2life.gr

camerastyloonline.wordpress.com

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.