ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ | Οι Ταινίες Της Ημέρας | Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

the-bourne-identity-original

Αξίζει να δείτε

  • ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 22.00 STAR

Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος

  • Τρεις τρελοί ντετέκτιβ     20:00  ΕΤ3   

Όλες οι ταινίες της ημέρας

20:00    Τρεις τρελοί ντετέκτιβ      ΕΤ3
Έτος παραγωγής: (1957)
Οι γκάφες τριών ανεκδιήγητων ντετέκτιβ που θαλασσώνουν όλες τις υποθέσεις τους. Οι τρεις «ντετέκτιβς» αναλαμβάνουν να βρουν τη γυναίκα ενός βιομηχάνου, που το έσκασε με τον αγαπημένο της. Στην ιστορία όμως μπερδεύεται και μία κασετίνα, μέσα στην οποία κάποιος κατάσκοπος έκρυψε κάτι. Έτσι άθελά τους μπλέκουν σε μία υπόθεση που διερευνά η Ιντερπόλ.
Διάρκεια: 85′
Παραγωγή:Ελληνική
Παίζουν: Κούλης Στολίγκας, Νίκος Ρίζος, Φραγκίσκος Μανέλλης, Κώστας Χαζτηχρήστος, Μάγια Μελάγια, Σπεράντζα Βρανά
Σκηνοθέτης: Ερρίκος Ιατρού
Σενάριο: Ηλίας Λυμπερόπουλος

the-bourne-identity-original

22:00    Χωρίς ταυτότητα    Star
THE BOURNE IDENTITY
Μετάδοση:    29.08.2012 | 22 00
Πρωταγωνιστές:     Ματ Ντέιμον, Φράνκα Ποτέντε, Κρις Κούπερ, Κλάιβ Όουεν, Μπράιαν Κοξ
Σκηνοθεσία:     Νταγκ Λάιμαν
Έτος:     2002
Διάρκεια:     108 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ: Κατορθώνει να επιβιώσει με δυο σφαίρες στην πλάτη και, όταν τελικά συνέρχεται από το κώμα, ο Τζέισον Μπορν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τελείως τη μνήμη του. Οι έρευνες για να βρει πάλι την ταυτότητά του οδηγούν τον Μπορν στη Ζυρίχη και στο Παρίσι. Όμως, μετά από μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας του, ο Μπορν συνειδητοποιεί πως κάποιοι τον θέλουν οπωσδήποτε νεκρό.
Αποφασισμένος πια να βάλει στο στόχαστρό του αυτούς που τον… στοχεύουν, ο Μπορν δεν αργεί να ανακαλύψει πως διαθέτει και ο ίδιος φονικό ένστικτο. Και δεν πρόκειται να χαριστεί στους αντιπάλους του…

02:30    Cyborg 2 Star
Μετάδοση:    30.08.2012 | 02 30
Πρωταγωνιστές:     Αντζελίνα Τζολί, Ηλίας Κοτέας, Τζακ Πάλανς
Σκηνοθεσία:     Μάικλ Σχρόιντερ
Έτος:     1993
Διάρκεια:     92 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ: Το έτος 2074 η εταιρεία “Πίνγουιλ” κατασκευάζει το ανδροειδές “Κασελα Ριις”, γνωστό και ως Κας. Η Κας είναι ειδικά σχεδιασμένη να αποπλανεί και να γοητεύει και η αποστολή της είναι να καταφέρει να εισχωρήσει στα κεντρικά γραφεία της ανταγωνίστριας εταιρείας και να αυτοκαταστραφεί. Τα σχέδια της εταιρείας στραβώνουν όμως όταν η Κας ερωτεύεται τον Κολτ, που εργάζεται και αυτός στην Πίνγουιλ ως εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών. Οι δύο τους καταφέρνουν να αποδράσουν με τη βοήθεια του Μέρσι, αλλά η εταιρεία δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Για να καταφέρουν να ζήσουν ελεύθεροι θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουν τον Ντάνι, ένα ανδροειδές ανιχνευτή, που τους κυνηγάει…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.