Κορωνοϊός: Πως κατασκευάζεται μια πανδημία; της Γιώτας Σεχίδου* || ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ -Fake Data Coronaviruς : MIA ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΟΒΟΥ

COVID-19: Η αποκάλυψη – Δ’ μέρος
Από Γιώτα Σεχίδου* -10/04/2020

Πως κατασκευάζεται μια πανδημία;

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ – ΤΕΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΟΣ CORONAVIRUS – κι όχι ειδικά για τον COVID-19!!!

Κορωνοϊός COVID-19: Η αποκάλυψη – Β’ μέρος || της Γιώτας Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέα και δημοσιογράφου || Μήπως ο ιός προέρχεται από τις ΗΠΑ;

Κορωνοϊός COVID-19: Η αποκάλυψη – Α’ μέρος || της Γιώτας Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέα και δημοσιογράφου || τι έγινε στην Ιταλία, στη Νότια Κορέα || δύο εκδοχές του ιού

ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 4.3.2020 (ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, δηλαδή…).

«Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε ανακοινώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γίνονται μόνο μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας που κεντρικά αναλαμβάνει την επικοινωνία του κινδύνου. Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή έγγραφες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αφορούν στη διαχείριση “υπόπτων” ή επιβεβαιωμένων περιστατικών του νέου κορωνοϊού» αναφέρει το έγγραφο του νοσοκομείου, το οποίο φέρει την ένδειξη «γενική κοινοποίηση».

Η παραπάνω δεν είναι μια “τυχαία” διατύπωση. Είναι μια καθολική απαγόρευση που απευθύνεται στην Επιστημονική κοινότητα (!!!) σχετικά με αυτό που συμβαίνει παγκόσμια, δηλαδή την απόλυτα σκόπιμη συσκότιση του ζητήματος που προέκυψε μ’ αυτή την πετυχημένη σκηνοθεσία ενός βιολογικού πολέμου, όπως αυτή στήθηκε από τους φορείς ενός άκρατου νεοφιλελευθερισμού

Εντάσσοντας την δημιουργία της “πανδημίας” του Covid-19 στα πλαίσια της αμερικανικής  προπαγάνδας που εξαπέλυσε ο ΠΟΥ και που πήρε -πλέον- παγκόσμιες διαστάσεις, με τρόπο παρόμοιο με τον παλαιό “πόλεμο κατά της τρομοκρατίας” – ο οποίος οδήγησε σε τερατώδεις γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις σε όλο τον πλανήτη, και σαφώς, εκατομμύρια θύματα- , θα επιχειρήσουμε τομές ώστε να προσεγγίσουμε την αλήθεια, (που όλοι υποψιαζόμαστε ότι δεν είναι αυτή ακριβώς που διαδίδεται από τα μήντια…).

Έτσι δημοσιεύουμε εδώ ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κείμενο σ’ αυτόν τον απολύτως ορατό πόλεμο, σχετικό με τον COVID-19 και τον τρόπο που αυτός κατέστη “πανδημικός”, χάρη σε έναν Αμερικανό  ιολόγο, που κράτησε- δυστυχώς, για ευνόητους λόγους- την ανωνυμία του, και που ο Τζούλιαν Ρόουζ προσέγγισε παρακολουθώντας  ένα ιατρικό Αμερικανικό Συνέδριο. Πριν προχωρήσουμε, θα μιλήσουμε λίγο για το ιστορικό αυτού του “πανδημικού” φαινομένου, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σερ Julian Rose, αποτελεί μια σημαντική ριζοσπαστική προσωπικότητα, αλλά της βρετανικής αριστοκρατίας (!!!), διανοούμενος, καλλιτέχνης και ακτιβιστής, θερμός υποστηρικτής της μικτής γεωργίας και οικολόγος, από τους μεγαλύτερους πολέμιους των πολυεθνικών των μεταλλαγμένων στην Αγγλία, ανήκοντας, ο ίδιος, στην εγγλέζικη ελίτ με σημαντικό συγγραφικό και καλλιτεχνικό έργο, αλλά και με πολύ σημαντικές θέσεις σε περιβαλλοντικές οργανώσεις και σειρά διακρίσεων. Το άρθρο του με τίτλο Πώς κατασκευάζεται μια πανδημία, δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ, στις 27.3.2020.

ΜΙΑ -ΚΑΘΟΛΟΥ- ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΑΤΗ

Το παρακάτω κείμενο προέρχεται είναι από ένα ιατρικό φόρουμ”, λέει ο Julian Rose… Ο συγγραφέας, ο οποίος αποτελεί μια ευρέως γνωστή και απολύτως σεβαστή επιστημονική προσωπικότητα στις ΗΠΑ, προτιμά να μείνει ανώνυμος, επειδή παρουσιάζει μια αφήγηση εντελώς διαφορετική από την επίσημη, και προειδοποιεί ότι μπορεί να σας προκαλέσει πολύ “άγχος¨ και ανασφάλεια, στο τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί η απάτη που λέγεται COVID-19 και μας περιβάλλει, αυτές τις μέρες…

..Δουλεύω στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Εδώ είναι το πρόβλημα. Δοκιμάζουμε τους ανθρώπους για οποιοδήποτε στέλεχος ενός Coronavirus. Όχι ειδικά για το COVID-19. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αξιόπιστες δοκιμές για έναν συγκεκριμένο ιό που λέγεται COVID-19. Δεν υπάρχουν αξιόπιστα ενδιάμεσα δεδομένα ή απολύτως εξακριβωμένα κριτήρια ώστε να αναφέρουμε αριθμούς των πραγματικών περιπτώσεων του ιού COVID-19.

Αυτό θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, σε πρώτη φάση. Από αυτό το σημείο και έπειτα, οποιαδήποτε δράση ή αντίδραση στο φαινόμενο COVID-19, βασίζεται σε εντελώς ελαττωματικά δεδομένα και απλά δεν μπορούμε να κάνουμε σε καμία περίπτωση ακριβείς εκτιμήσεις. Εδώ δεν υπάρχουν αξιόπιστες δοκιμές για έναν συγκεκριμένο ιό COVID-19!!

Ούτε και υπάρχουν αξιόπιστοι οργανισμοί ή μέσα ενημέρωσης για την αναφορά πραγματικών περιπτώσεων ιών COVID-19, με αξιόπιστα νούμερα που θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε. Αυτό πρέπει να τονιστεί κατά πρώτο και κύριο λόγο. Κάθε ενέργεια όπως και κάθε αντίδραση στο COVID-19 βασίζεται σε εντελώς λανθασμένα δεδομένα και απλά δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβείς εκτιμήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που ακούτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι με το COVID-19 δεν εμφανίζουν τίποτα περισσότερο από συμπτώματα που σχετίζονται με ένα απλό κρύωμα ή μια γρίπη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα στελέχη του Coronavirus δεν ενδεικνύουν τίποτα περισσότερο από συμπτώματα που σχετίζονται με το κρύωμα ή τη γρίπη… Οι λίγες πραγματικές καινοφανείς περιπτώσεις Coronavirus μπορεί να σημαίνουν κάποια χειρότερα συμπτώματα στο αναπνευστικό, αλλά εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ ελπιδοφόρο ποσοστό ανάκτησης, ειδικά για τα άτομα χωρίς προηγούμενα προβλήματα υγείας.

Το ιδανικό στάνταρ στις δοκιμές για το COVID-19 είναι τα εργαστηριακά απομονωμένα/καθαρισμένα σωματίδια στεφανιαίου ιού απαλλαγμένα από οποιεσδήποτε προσμείξεις και σωματίδια που μοιάζουν με ιούς – αλλά δεν είναι, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι είναι η αιτία του συνδρόμου που είναι γνωστό ως COVID-19 και λαμβάνονται με τη χρήση κατάλληλων μεθόδων και μαρτύρων ιογενούς απομόνωσης (όχι το PCR που χρησιμοποιείται επί του παρόντος ή δοκιμές serology /antibody που δεν ανιχνεύουν τον ιό ως έχει). Το PCR παίρνει βασικά ένα δείγμα των κυττάρων σας και ενισχύει οποιοδήποτε DNA για να ψάξει τις «ιογενείς ακολουθίες», δηλαδή τα κομμάτια του μη ανθρώπινου DNA που φαίνονται να ταιριάζουν με τα μέρη ενός γνωστού γονιδιώματος προερχόμενου από ιό.

Το πρόβλημα είναι ότι τα γνωστά τεστ δεν μπορούν να δουλέψουν κάτι τέτοιο!

Έτσι χρησιμοποιείται μια «ενίσχυση» που σημαίνει ότι παίρνετε μια πολύ μικρή ποσότητα DNA και την αυξάνετε εκθετικά έως ότου μπορεί να αναλυθεί. Προφανώς, οποιαδήποτε στιγμιαία μόλυνση στο δείγμα θα ενισχυθεί επίσης, οδηγώντας σε δυνητικά σοβαρά σφάλματα ανακάλυψης.

Επιπλέον, ψάχνει μόνο μερικές αλληλουχίες ιών, όχι ολόκληρα γονιδιώματα, οπότε το να εντοπιστεί ένας μόνο παθογόνος παράγοντας είναι σχεδόν αδύνατο, ακόμη και αν αγνοήσουμε τα υπόλοιπα.”

ΤΑ ΚΙΤ… “MICKEY MOUSE”!

 Ο γιατρός αποκαλεί αυτά τα τα τεστ ελέγχου “κιτ Mickey Mouse”, εφόσον λένε στους αναλυτές ότι έχετε κάποια ιογενή DNA στα κύτταρά σας. Πράγμα που συμβαίνει στους  περισσότερους από εμάς, τις περισσότερες φορές.

“…Μπορεί να σας πει ότι η ιική αλληλουχία σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο τύπο ιών – δηλαδή με την τεράστια οικογένεια των κορωνοϊών. Αλλά αυτό είναι όλο. Η ιδέα αυτών των κιτ ότι μπορούν να απομονώσουν έναν συγκεκριμένο ιό όπως το COVID-19 είναι καθαρή ανοησία!!

Και ούτε καν αγγίζουμε το άλλο μεγάλο θέμα – το ιογενές φορτίο σε ένα άτομο!

Θυμάστε, όπως είπαμε, ότι τα PCR δρουν ενισχύοντας μικρές ποσότητες DNA. Ως εκ τούτου, είναι άχρηστο να σας λέμε πόση ποσότητα ιών μπορεί να έχετε. Και αυτό είναι το μόνο ερώτημα που πραγματικά έχει σημασία όταν πρόκειται για τη διάγνωση ασθενειών. Ο καθένας θα έχει κάποιους ιούς στο σύστημά του ανά πάσα στιγμή, και οι περισσότεροι δεν θα προκαλέσουν ασθένεια επειδή οι ποσότητες τους είναι πολύ μικρές. Για να σας αρρωστήσουν από τον ιό χρειάζεστε μια πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα, ένα τεράστιο ποσό από ιούς!!. Αλλά το τεστ PCR δεν ελέγχει το ιικό φορτίο, και επομένως δεν μπορεί να καθορίσει εάν υπάρχουν ιοί σε επαρκείς ποσότητες για να σας αρρωστήσουν!

Αν νιώθετε άρρωστος και κάνετε μια δοκιμή PCR, μπορεί να εντοπιστεί οποιοδήποτε τυχαίο DNA ιών, ακόμη και αν δεν εμπλέκεται καθόλου στην ασθένειά σας, και οδηγεί σαφώς σε ψευδή διάγνωση.

Και οι coronavirus είναι απίστευτα συνηθισμένοιΈνα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού θα έχει κάποιο COVID στο DNA του σε αυτές τις μικρές ποσότητες, ακόμη και αν είναι απολύτως καλά, ή ακόμη αν είναι άρρωστο εξαιτίας κάποιου άλλου παθογόνου παράγοντα.

Βλέπετε πού πηγαίνει ακόμα αυτό; Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν παντελώς λανθασμένο πανικό για μια παντελώς λανθασμένη πανδημία – επιλέξτε έναν κορωνοϊό!!

Είναι απίστευτα κοινοί και υπάρχουν τόνοι από αυτούς. Ένα πολύ υψηλό ποσοστό ατόμων που έχουν αρρωστήσει με άλλα μέσα (γρίπη, βακτηριακή πνευμονία, οτιδήποτε) θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Το τεστ PCR για COVID, ακόμη και αν γίνει απολύτως σωστά και αποκλείσετε τη μόλυνση, θα βγει θετικό απλά επειδή οι κορωνοϊοί είναι τόσο κοινοί!!

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της γρίπης και της πνευμονίας σε νοσοκομεία ανά τον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τα πιο άρρωστα από αυτά σε ένα μόνο σημείο – πείτε Wuhan – να εκτελέσετε δοκιμές PCR σε αυτά και να διεκδικήσετε ότι οποιοσδήποτε παρουσιάζει ιικές αλληλουχίες παρόμοιες με κορωνoϊούς (που αναπόφευκτα θα είναι αρκετές), υποφέρουν από μία «Μεγάλη Νόσο» !.

Και δεδομένου ότι έχετε ήδη επιλέξει τις πιο άρρωστες περιπτώσεις γρίπης, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του δείγματός σας θα πεθάνει.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε ότι αυτός ο «νέος» ιός έχει CFR υψηλότερο από τη γρίπη, και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε περισσότερες ανησυχίες και να κάνετε περισσότερες εξετάσεις οι οποίες φυσικά θα παράγουν περισσότερα «κρούσματα», γεγονός που επεκτείνει τις δοκιμές, κλπ., και ούτω καθεξής.

Τώρα έχετε την «πανδημία» σας, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απλό kit test για να μετατρέψετε τις χειρότερες περιπτώσεις γρίπης και πνευμονίας σε κάτι νέο, που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Τώρα διαπράξτε ακριβώς την ίδια απάτη σε άλλες χώρες. Φροντίζοντας να διατηρήσετε ένα σαφές φοβικό μήνυμα σε υψηλή διάδοση στα ΜΜΕ, έτσι ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται πανικό και να είναι λιγότερο ικανοί να σκεφτούν κριτικά.

Το μοναδικό σας πρόβλημα είναι ότι – λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει πραγματικός νέος θανατηφόρος παθογόνος παράγοντας, αλλά απλώς τακτικοί άρρωστοι, παραλείπετε εσφαλμένα τους αριθμούς των “επιβεβαιωμένων κρουσμάτων” σας και ειδικά τους θανάτους, οι οποίοι θα είναι πολύ χαμηλοί για μια πραγματική νέα θανατηφόρα Πανδημία του ιού.

Αλλά μπορείτε να σταματήσετε τους ανθρώπους να το επισημαίνουν με τους εξής τρόπους.

                                      Τα 4 βήματα
 1. Μπορείτε να ισχυρισθείτε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και περισσότεροι θάνατοι είναι επικείμενοι. Χρησιμοποιήστε αυτό ως δικαιολογία για να τους βάλετε όλους σε καραντίνα, και στη συνέχεια να υποστηρίξετε ότι η καραντίνα εμπόδισε τα αναμενόμενα εκατομμύρια νεκρούς!!

 2. Μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους ότι «ελαχιστοποιώντας» τους κινδύνους είναι ανεύθυνοι ώστε να τους αποθαρρύνετε με τον τρόπο αυτό να μιλάνε με αριθμούς, όντας εκφοβισμένοι.

 3. Χρησιμοποιώντας ψευδοεπιστημονικούς όρους, μπορείτε να εξακοντίζετε και να παραποιείτε τους αριθμούς, συμπεριλαμβάνοντας στους αριθμούς αυτούς και θανάτους από πολλές άλλες ασθένειες, εφόσον τα τεστ που κάνετε στους θανόντες θα είναι ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΤΙΚΑ στις περισσότερες των περιπτώσεων, (μια και περιλαμβάνουν διάφορους ιούς ανεξάρτητα από το αν αυτοί ευθύνονται ή όχι για τους εκάστοτε θανάτους) αποπροσανατολίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο και τυφλώνοντας ολοκληρωτικά τους ανθρώπους.

 4. Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε να λέτε ότι κάνετε διάφορα τεστ επαλήθευσης σε “πιθανούς ασθενείς”, (οι οποίοι, φυσικά, το πιο πιθανό είναι να έχουν κομμάτια από κορωνοϊό στο DNA τους) και έτσι να φουσκώνουν τα αριθμητικά στοιχεία της περίπτωσης σας με «ασυμπτωματικούς φορείς» (φυσικά θα πρέπει να το γυρίσετε αυτό για να ακούγεται όσο το δυνατόν πιο θανατηφόρο, και, να αποσιωπήσετε, ουσιαστικά, τα “μη συμπτωματικά “κρούσματα”, αποφεύγοντας φυσικά να τονίσετε αυτό που κάθε ιολόγος γνωρίζει, δηλαδή όσο περισσότερα περιστατικά χωρίς συμπτώματα έχετε, τόσο λιγότερο θανατηφόρος είναι ο παθογόνος παράγοντάς σας.

Πάρτε αυτά τα 4 απλά βήματα και μπορείτε να έχετε τη δική σας εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη πανδημία, εν πλήρη λειτουργία και μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Δεν θα μπορούν να σας αντικρούσουν ή να “επιβεβαιώσουν” κάτι, για το οποίο, όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει ακριβής δοκιμή!!”.

                    … ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

  Ο Michel Chossudovsky είναι ένας συγγραφέας βραβευμένος, Καθηγητής Οικονομικών (ομότιμος) στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, Ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (CRG), Μόντρεαλ, εκδότης του Global Research. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στη Δυτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τον Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος σε κυβερνήσεις των αναπτυσσόμενων χωρών και έχει ενεργήσει ως σύμβουλος για αρκετές διεθνείς οργανισμούς. Είναι ο συγγραφέας έντεκα βιβλία συμπεριλαμβανομένων “Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης” (2003), της Αμερικής «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» (2005), κ.άλ.

Σε άρθρο του με τον παραπάνω τίτλο αναφέρει ότι η υπάρχουσα βάση δεδομένων υπό την ηγεσία του CDC είναι εντελώς αναξιόπιστη (Centers for disease control and prevention). Αλλά Πού και Πώς συλλέγουν τα δεδομένα;

..Το CDC αναφέρεται σε «αναφερόμενες περιπτώσεις”, “πιθανές περιπτώσεις”‘, και άλλοτε “επιβεβαιωμένες  περιπτώσεις» του COVID-19. Δηλαδή ένα απόλυτο χάος όσον αφορά την συλλογή, την κατηγοριοποίηση και την ενσωμάτωση των τοπικών, κρατικών και ομοσπονδιακών δεδομένων. Τα υποτιθέμενα “θετικά” ωστόσο δείγματα ΔΕΝ επιβεβαιώνουν τη λοίμωξη του κορωνοϊού: Η τεκμαρτός δοκιμή εμπλέκει τη «χημική ανάλυση ενός δείγματος που ορίζει την πιθανότητα ότι μια ουσία είναι παρούσα «(η υπογράμμιση δική μου). Αλλά δεν επιβεβαιώνει κορωνοϊό λοίμωξη. Ωστόσο, το CDC τα προσθέτει στην κατηγορία «επιβεβαιωμένα κρούσματα»!!!

Η προκαταρκτική δοκιμή πρέπει στη συνέχεια να σταλεί για επιβεβαίωση σε διαπιστευμένο εργαστήριο της κυβέρνησης για την υγεία.

Η επιβεβαιωτική δοκιμή υπονοεί «ταυτοποίηση της συγκεκριμένης ουσίας [coronvirus] μέσω περαιτέρω χημικής ανάλυσης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟΥ δεν συλλέγει τα υποτιθέμενα “θετικά” δείγματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα του CDC είναι σε πλήρη αντίθεση με τα κριτήρια του WHO. Είναι αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε “πρόχειρα”  στατιστικά στοιχεία”.

Αν ανατρέξουμε μάλιστα στη σελίδα των διαγνωστικών τεστ του Ινσιτούτου Παστέρ στην Ελλάδα- που πραγματοποιεί ΟΛΑ τα τεστ στο εσωτερικό της χώρας, ανεξάρτητα από το εργαστήριο από το οποίο προέρχονται, είναι τα γνωστά τεστ RNA και PCR που προαναφέραμε… Επιπλέον, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η αρμόδια εποπτική αρχή των ΗΠΑ, ενέκρινε το πρώτο τεστ αίματος για την ανίχνευση προστατευτικών αντισωμάτων, λέει, έναντι του νέου κορωνοϊού, το οποίο διαφημίζει ότι δίνει αποτελέσματα μέσα σε 15 έως 20 λεπτά (!!) Τα σημερινά τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), που χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας, ανιχνεύουν σε δείγμα από τη μύτη ή το φάρυγγα την ενεργή λοίμωξη από τον ιό SARS-CoV-2 και όχι αν κάποιος έχει ήδη αρρωστήσει και έχει πια αντισώματα στον οργανισμό του.

Το τεστ που ενέκρινε η FDA μετά από επείγουσα διαδικασία (επιτρέπει την χρήση τεστ προτού πάρει αυτό πλήρη έγκριση, εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές λύσεις), σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Cellex. Βασίζεται σε δείγμα αίματος που αναλύεται σε εξουσιοδοτημένα εργαστήρια και ανιχνεύει αντισώματα IgM (εμφανίζονται πρώτα σε περίπτωση λοίμωξης από …ιό) και IgG (εμφανίζονται αργότερα).

Άλλες χώρες όπως η Κίνα και η Σιγκαπούρη ήδη διεξάγουν ελέγχους με τεστ αντισωμάτων, ενώ η Βρετανία σύντομα θα ξεκινήσει και αυτή, τεστ όμως που είναι σχεδόν χωρίς καμία εγκυρότητα, εφόσον καμιά επιστημονική κοινότητα παγκόσμια δεν είναι βέβαιη για την αξιοπιστία αυτών των τεστ (στο αρχικό στάδιο της λοίμωξης το τεστ μπορεί να βγει ψευδώς αρνητικό), ενώ ερωτηματικό παραμένει κατά πόσο ένας άνθρωπος που έχει αναρρώσει από Covid-19, αποκτά πλήρη ανοσία, και για πόσο, μάλιστα χρόνο. Η παρουσία, δηλαδή, αντισωμάτων δεν εγγυάται καμιά ύπαρξη κανονικής ανοσίας έναντι του κορωνοϊού

Το νέο τεστ στις ΗΠΑ -όπως και άλλα του είδους του- βγάζουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά δεν λένε πόσο καλά «δουλεύουν» τα αντισώματα για να αποτρέψουν μια νέα λοίμωξη Covid-19, σύμφωνα με την ιολόγο δρ Άντζελα Ρασμούσεν του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης (omned.gr). Όσο για τα πρώτα που αναφέρονται στη λίστα -RNA και PCR- του Ινστιτούτου Παστέρ, νομίζω ότι έχουμε ήδη καλύψει το θέμα…Για απολύτως κακή μας τύχη, όπως ανέφερε προηγουμένως ο σερ Τζούλιαν Ρόουζ. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ελληνικού τμήματος του Ινστιτούτου Παστέρ θα σας πείσει…

ΣΥΝΕΠΩΣ…

Εφόσον δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ αξιόπιστο τεστ ανίχνευσης του COVID-19, ούτε σε (υποτιθέμενους) φορείς, ΟΥΤΕ σε (υποτιθέμενους) ασθενείς.. πόσο μάλλον σε (επιβεβαιωμένους) νεκρούς, για ΤΙ ακριβώς μιλάμε ;;; 

(Η συνέχεια στο επόμενο άρθρο)….

ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ!!! 

*Γιώτα Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέας και δημοσιογράφος

[ https://iskra.gr/author/giota-sehidou/ ]

Κορωνοϊός COVID-19: Η αποκάλυψη – Β’ μέρος || της Γιώτας Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέα και δημοσιογράφου || Μήπως ο ιός προέρχεται από τις ΗΠΑ;

Κορωνοϊός COVID-19: Η αποκάλυψη – Α’ μέρος || της Γιώτας Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέα και δημοσιογράφου || τι έγινε στην Ιταλία, στη Νότια Κορέα || δύο εκδοχές του ιού

COVID-19: Η αποκάλυψη Ε’ μέρος

Από

Γιώτα Σεχίδου*

 

12/04/2020

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

 Fake Data Coronaviruς : MIA ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΟΒΟΥ

«Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια».

Γ. ΓΚΕΜΠΕΛΣ

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου με τον προκλητικό τίτλο “Πώς κατασκευάζεται μια πανδημία”, όπου θίχτηκε το πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα των πραγματικών δεδομένων όσον αφορά τα “πιθανά” ή “επιβεβαιωμένα” κρούσματα αλλά και τα δεδομένα των θανάτων και του τρόπου που αυτοί καταχωρούνται στις λίστες των θυμάτων του Covid-19,  θεωρήσαμε σκόπιμο να δοθεί συνέχεια ώστε να μην υπάρχουν τυχαίες ή σκόπιμες παρανοήσεις. Εκεί ισχυριστήκαμε ότι εφόσον δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΕΣΤ παγκόσμια, όχι μόνον στη χώρα μας – και ούτε θα υπάρξει, κατά τη γνώμη μας, για ευνόητους λόγους  – δεν μπορούμε κι ούτε είμαστε σε θέση να μιλάμε όχι μόνο για “πανδημία”, αλλά είναι πλέον αμφίβολο να μιλάμε ακόμη και για “επιδημία”….

Έχει πλέον αποδειχτεί ότι είναι πάρα πολύ απλό να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ ασθενών ή φορέων ιώσεων – της γρίπης αλλά και άλλων πνευμονικών παθήσεων και του COVID-19, όπου οι ασθενείς είναι το πιθανότερο να φέρουν ιικά φορτία τα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνουν τον περίφημο ιό, ωστόσο καταχωρούνται στατιστικά είτε σαν “επιβεβαιωμένα κρούσματα” είτε σαν “ασυμπτωματικοί φορείς”, είτε σαν νοσούντες – κι όχι απαραίτητα από Covid-19

Μια τέτοια διευκρίνηση – που είναι ευνόητη, έρχεται φυσικά σε σύγκρουση με την τρομολαγνική διαφημιστική υστερία με τον COVID-19 των μήντια, και τα άπειρα “δεδομένα” που παρουσιάζονται με θρασύτητα ως τέτοια, για να δικαιολογήσουν μια χωρίς προηγούμενο καταστρατήγηση θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και με υποκριτικό πρόσχημα πάντα, τη δημόσια υγεία, χωρίς όμως να τίθεται το αρχικό ερώτημα:  Πώς ξέρουμε εάν κάποιος φέρει ή νοσεί, τον COVID-19, και εάν δικαιολογείται και με ποιον τρόπο ένας τέτοιος κατασταλτικός παροξυσμός,  όταν δεν έχουμε το παραμικρό χειροπιαστό αποτέλεσμα, που να μπορεί να αποδείξει τι είναι αναγκαίο και τι όχι σε μια χώρα, σε περίπτωση που αυτή βρεθεί έκθετη σε έναν ριζικό κίνδυνο της δημόσιας υγείας της?

Θα επεκταθούμε εδώ αναλυτικά, και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το ρόλο του Υπερυπουργείου του ΠΟΥ και την δυνατότητα να εμπιστευθούμε μια υπερεθνική Οργάνωση, όπως αυτή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

Στο κείμενο των κριτηρίων του CDC (Centers for Disease Control and Prevention/Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) των τεστ για διαγνωστική χρήση in vitro, στην επίσημη ιστοσελίδα της fda.gov (U.S. Food and Drug Administration/Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) γίνεται πολύ συγκεκριμένη αναφορά στα επίμαχα τεστ, επισημαίνοντας ότι το CDC 2019-nCoV (διαγνωστικό πάνελ RT-PCR σε πραγματικό χρόνο) είναι ένα μοριακό in vitro διαγνωστικό τεστ που βοηθά (!!) στην ανίχνευση και τη διάγνωση του 2019-nCoV και βασίζεται σε ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος. (Το προϊόν περιέχει εκκινητές ολιγονουκλεοτιδίων και ανιχνευτές διπλής σήμανσης υδρόλυσης (TaqMan®) και υλικό ελέγχου που χρησιμοποιείται σε rRT-PCR για την in vitro ποιοτική ανίχνευση του RNA 2019-nCoV σε δείγματα αναπνευστικού).

Τα αποτελέσματα αφορούν την ταυτοποίηση του RNA 2019-nCoV. Το RNA 2019-nCoV είναι γενικά ανιχνεύσιμο σε δείγματα των άνω και κάτω αναπνευστικών οδών κατά τη διάρκεια της μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της ενεργού μόλυνσης με 2019-nCoV, αλλά δεν αποκλείουν τη βακτηριακή λοίμωξη ή τη συν-μόλυνση με άλλους ιούς.

Ο ανιχνευόμενος παράγοντας μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της νόσου (!!!)

Και συμπληρώνει: Τα εργαστήρια εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και των εδαφών τους υποχρεούνται να αναφέρουν όλα τα θετικά αποτελέσματα στις αρμόδιες αρχές δημόσιας υγείας.(Αυτό σημαίνει με απλά λόγια, ότι σχετικά με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, ο μόνος που έχει την αρμοδιότητα να τα γνωστοποιήσει είναι οι αρχές δημόσιας υγείας, και, εν ολίγοις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ από οποιονδήποτε άλλο φορέα ή εργαστήριο).

Συνεχίζουμε Τα αρνητικά αποτελέσματα  δεν αποκλείουν τη μόλυνση με 2019-nCoV και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για τη θεραπεία ή για άλλες αποφάσεις διαχείρισης ασθενών. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να συνδυάζονται με κλινικές παρατηρήσεις, ιστορικό ασθενούς και επιδημιολογικές πληροφορίες, κλπ, κλπ. (Όπερ σημαίνει, ότι και ένα αρνητικό δείγμα μπορεί, εν ολίγοις, υπό προϋποθέσεις, να θεωρηθεί..θετικό).

Αυτά τα στοιχεία όπως είπαμε, αναφέρονται δημόσια στην επίσημη ιστοσελίδα της FDA (και έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε – αυτό αφορά επίσημη ένσταση απέναντι στη δημοσιογραφική “έρευνα” και μόνο).

Αναρτήσαμε τα παραπάνω γιατί θεωρηθήκαμε αυθαίρετοι στην δημοσιοποίηση παρόμοιων πληροφοριών, στην προηγούμενη ανάρτηση, το λιγότερο,…

Θα επεκταθούμε εδώ αναλυτικά.

Παρακάτω θα βασιστούμε σε δύο έρευνες από το Global Research, στις ΗΠΑ, κείμενα που δημοσιεύτηκαν στις 4 και 5.4.2020, από τον καθηγητή Michel Chossudovsky στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, Ιδρυτή και Διευθυντή του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (CRG) στο Μόντρεαλ, εκδότη του Global Research. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στη Δυτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τον Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος σε κυβερνήσεις των αναπτυσσόμενων χωρών και έχει ενεργήσει ως σύμβουλος για αρκετούς διεθνείς οργανισμούς.

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παραπλανηθεί από την εκστρατεία φόβου, ότι πρόκειται να επέλθει μια παγκόσμια καταστροφή εξαιτίας του κορωνοϊού με τις επαναλαμβανόμενες «προβλέψεις» ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πρόκειται να πεθάνουν. Αυτό είναι ένα πολύ θρασύ ψέμα. Οι επιστημονικές αξιολογήσεις των δεδομένων της ασθένειας  που λέγεται COVID-19 σέρνονται στο παρασκήνιο,  δεν κάνουν για τα πρωτοσέλιδα.”

Ενώ όμως ο COVID-19 δεν αποτελεί πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας , γιατί αποτελεί αντικείμενο φόβου και πανικού;

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τα πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματά του [COVID-19] περιελάμβαναν πυρετό, ξηρό βήχα και δύσπνοια, ενώ οι  περισσότεροι ασθενείς (80%) εμφάνισαν ήπια ασθένεια.

Εξετάστε τους αντιφατικούς τίτλους:

 1. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ και τον John Hopkins Medicine (βλέπε παρακάτω), οι κίνδυνοι θανάτου από τη γρίπη είναι υψηλότεροι από ό, τι από το COVID-19“. Πηγή; John Hopkins Medicine

 2. Αντίθετα, ο Δρ. Φάουτσι προειδοποιεί (αξίζει ειδικό άρθρο γι’ αυτή την ..προσωπικότητα) : O κορωνοϊός μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 200.000 Αμερικανούς!! Είναι 10 φορές πιο επικίνδυνος από τη γρίπη!! ..

Και από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΟΥ:  Πάνω από 650.000 άνθρωποι πεθαίνουν από την εποχική γρίπη κάθε χρόνο σε όλο τον Κόσμο!!

Στις 5 Απριλίου 2020 από Covid-19 είχαν πεθάνει  παγκόσμια 65.711 άνθρωποι από τους οποίους 8.503 στις ΗΠΑ. Από γρίπη πεθαίνουν παγκόσμια κάθε χρόνο 291.000-646.000 και από αυτούς 12-61.000 στις ΗΠΑ!!       

Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ότι υπάρχουν απλές και αποτελεσματικές θεραπείες για το COVID-19. Στην πραγματικότητα, οι αναφορές για τη θεραπεία του COVID-19 καταστέλλονται, κι αυτό γιατί τα κέρδη που αποφέρει μια φαρμακευτική αγωγή είναι πολύ λιγότερα (μια και κάποιος θα πάρει ένα τέτοιο φάρμακο ελάχιστες φορές και εάν νοσήσει), από τα πλατινένια κέρδη που αποφέρουν οι μαζικοί εμβολιασμοί (μιλάμε για δισεκατομμύρια ανθρώπων). Και το θέμα της “ανάκαμψης” μόλις που έχει αναφερθεί στα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία.

Επίμονες επικεφαλίδες και τηλεοπτικές αναφορές. Φόβος και πανικός. Ούτε ο ΠΟΥ ούτε οι κυβερνήσεις μας φρόντισαν να μας καθησυχάσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης, προβάλλεται η επικαλούμενη και συχνά παραμορφωμένη επιστημονική άποψη (CNBC): Τα στατιστικά μοντέλα από τις ομάδες προβληματισμού της Ουάσινγκτον προβλέπουν ένα σενάριο καταστροφής που υποδηλώνει ότι “περισσότερα από ένα εκατομμύριο Αμερικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν εάν το έθνος δεν λάβει γρήγορα μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωσή του το συντομότερο δυνατό”.

Ένα μοντέλο από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) πρότεινε ότι μεταξύ 160 εκατομμυρίων και 210 εκατομμυρίων Αμερικανών θα μπορούσε αναφέρουν τη νόσο για περισσότερο από ένα χρόνο (!!!)- πράγμα κατάφωρα αυθαίρετο!!. (Ο ορισμός μιας ασθένειας με βάση συγκεκριμένα ΜΟΝΤΕΛΑ ασθενειών καθιστά ευκολότερη τη χειραγώγηση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης).

Με βάση τα στοιχεία της θνησιμότητας και την τρέχουσα νοσοκομειακή ικανότητα, ο αριθμός των θανάτων κάτω από τα “σενάρια” του CDC κυμαινόταν από 200.000 έως 1.7 εκατομμύρια ( Τhe Hill, 13 Μαρτίου 2020).

Η άγνωστη αλήθεια: μια πρωτοφανής παγκόσμια κρίση

Η ανυποψίαστη αλήθεια είναι ότι ο νέος κορωνοϊός  παρέχει το πρόσχημα σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και διεφθαρμένες πολιτικές ατζέντες για να προκαλέσει σε ολόκληρο τον Κόσμο μια σπειροειδή μαζική ανεργία, πτώχευση, ακραία φτώχεια και απελπισία.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει. Το “Planet Lockdown” είναι μια καταπάτηση των πολιτικών ελευθεριών και του “Δικαίου στη Ζωή”. Οι πλήρεις εθνικές οικονομίες τίθενται σε κίνδυνο. Σε ορισμένες χώρες έχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος.

Τα κεφάλαια μικρού και μεσαίου μεγέθους πρόκειται να εξαλειφθούν. Το Μεγάλο κεφάλαιο επικρατεί. Η μαζική συγκέντρωση εταιρικού πλούτου συνεχίζεται.

Είναι μια διαβολική “Νέα Παγκόσμια Τάξη” στην κατασκευή, όπως προτείνεται από τον Henry Kissinger (γνώμη του WSJ, 3 Απριλίου 2020) : “Η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει για πάντα την παγκόσμια τάξη”.

Θυμηθείτε την ιστορική δήλωση του Κίσινγκερ του 1974:  «Η αποδυνάμωση πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου».  (Μνημόνιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του 1974).

Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία. Αποσταθεροποιεί και καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας «πόλεμος κατά της ανθρωπότητας».

Ενώ από τον ΠΟΥ παρουσιάζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη μια παγκόσμια έκτακτη κατάσταση που αφορά την υγεία, αυτό που διακυβεύεται πραγματικά είναι οι μηχανισμοί «οικονομικού πολέμου» που στηρίζονται στο φόβο και στην τρομοκρατία, με καταστροφικές συνέπειες.

Οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνες που αποδίδονται στον κορωνοϊό. Παρακάτω παρατίθενται επιλεγμένα παραδείγματα μιας συνολικής διαδικασίας:

Μαζικές απώλειες θέσεων εργασίας και απολύσεις στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις για παροχές ανεργίας .

Στην Ινδία, ένα λοκντάουν 21 ημερών έχει προκαλέσει ένα κύμα πείνας και απελπισίας που πλήττει 450 εκατομμύρια άστεγους, μετανάστες, εργαζομένους σε όλη τη χώρα. Δεν υπάρχει αυτοαπομόνωση για τους άστεγους: “πολύ φτωχοί για να πληρώσουν ένα γεύμα”.

Η φτώχεια στη Λατινική Αμερική και στην υποσαχάρια Αφρική είναι πέρα ​​από την περιγραφή. Για τα μεγαλύτερα τμήματα του αστικού πληθυσμού, το εισόδημα των νοικοκυριών κυριολεκτικά έχει καταστραφεί.

Στην Ιταλία, η αποσταθεροποίηση της τουριστικής βιομηχανίας έχει οδηγήσει σε πτώχευση και αύξηση της ανεργίας.

Σε πολλές χώρες, οι πολίτες αποτελούν το αντικείμενο αστυνομικής βίας. Πέντε άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρίες κατά της αστυνομίας σκοτώθηκαν από την αστυνομία στην Κένυα και τη Νότια Αφρική.

Και κάτι πραγματικά παράταιρο: Η παγκόσμια έκτακτη κατάσταση του ΠΟΥ για την υγεία κηρύχθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020, όταν υπήρχαν μόνο 150 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις εκτός της Κίνας. Από την αρχή βασίστηκε σε ένα μεγάλο ψέμα.

Επιπλέον, το χρονοδιάγραμμα της έκτακτης ανάγκης της ΠΟΥ συνέπεσε με τους συνεχιζόμενους πολέμους της Αμερικής, καθώς και τη συγκομιδή της χρηματοπιστωτικής αστάθειας στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Είναι όμως το παγκόσμιο λοκντάουν που δημιούργησε μηχανικά μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, σχετιζόμενο με κάποιον τρόπο με την παγκόσμια στρατιωτική ατζέντα της Αμερικής;

Η πανδημία του κορωνοϊού μεγεθύνει την σκληρότητα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής”

(Πρόκειται για μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία στην οποία θα εξετάσαμε περαιτέρω).

Για να αντιστρέψουμε την παλίρροια, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ψέματα. Και τα ψέματα είναι συντριπτικά. Απαιτείται μια αντιπολιτευτική πρωτοβουλία.

Όταν ο Λόγος γίνεται  Αλήθεια, δεν υπάρχει Μετακίνηση προς τα πίσω.

         Η διάδοση της μόλυνσης από το COVID-19

Σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, δεν υπάρχει ακριβής εργαστηριακός έλεγχος που να προσδιορίζει τον COVID-19 ως την αιτία μιας θετικής λοίμωξης. Εν τω μεταξύ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο θα αναφέρουν αναξιόπιστα στατιστικά στοιχεία, αλλά και θα προβλέψουν ένα σενάριο της επόμενης κατάστασης.

Ας θέσουμε στο πλαίσιο της συζήτησης τον COVID-19.

Τι είναι ένας ανθρώπινος κορωνοϊός.  “Οι κορωνοϊοί είναι παντού”. Κατηγορούνται ως “η δεύτερη κύρια αιτία του κοινού κρυώματος (μετά από ρινοϊούς)”. Μετά την έκρηξη του SARS (σοβαρούς κορωνοϊούς του σύνδρομου οξείας αναπνευστικής λειτουργίας) το 2003, εντοπίστηκαν αρκετοί (νέοι) ιοί κορώνας. Το COVID-19 κατηγοριοποιείται ως νέος ή νέος ιός κορώνας ο οποίος αρχικά ονομάστηκε SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με τον Δρ Wolfgang Wodarg, η  πνευμονία «προκαλείται τακτικά ή συνοδεύεται από ιούς κορώνας». Και αυτό συνέβαινε εδώ και πολλά χρόνια πριν από την αναγνώριση του COVID-19 τον Ιανουάριο του 2020: Είναι γνωστό ότι σε κάθε κύμα της γρίπης, 7-15% των οξέων αναπνευστικών ασθενειών (ARI) έρχονται μαζί με τους κορωνοϊούς “.

Το COVID-19 ανήκει στην οικογένεια των κορωνοϊών που προκαλούν κρυολογήματα και εποχική γρίπη. Θα εξετάσουμε επίσης τις εργαστηριακές δοκιμές που απαιτούνται για την εκτίμηση των δεδομένων καθώς και την εξάπλωση του COVID-19.

Ο ΠΟΥ ορίζει το COVID-19 ως εξής:

Τα πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματα [του COVID-19] περιελάμβαναν πυρετό, ξηρό βήχα και δύσπνοια, ενώ οι περισσότεροι ασθενείς (80%) παρουσίαζαν ήπια ασθένεια. Περίπου 14% εμφάνισαν σοβαρή νόσο και το 5% ήταν σοβαρά άρρωστοι. Οι πρώτες αναφορές υποδηλώνουν ότι η σοβαρότητα της νόσου σχετίζεται με την ηλικία (ηλικίας> 60 ετών) και τη νοσοκομειακή νόσο. ” (βασιζόμενη σε μεγάλο βαθμό στην εκτίμηση της WHO για το COVID-19 στην Κίνα).

Το διάσημο New England Journal of Medicine (NEJM) σε άρθρο με τίτλο  Covid-19 – Πλοήγηση στο Uncharted  παρέχει τον ακόλουθο ορισμό: Οι συνολικές κλινικές συνέπειες του Covid-19 μπορεί τελικά να είναι πιο παρόμοιες με εκείνες μιας σοβαρής εποχικής γρίπης (η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας περίπτωσης περίπου 0,1%) ή μιας πανδημικής γρίπης (παρόμοια με εκείνη του 1957 και 1968) αλλά όχι με παρόμοιες ασθένειες από ιούς SARS ή MERS, που είχαν θανάσιμα ποσοστά θανάτου από 9 έως 10% και 36% αντίστοιχα.

Αυτές οι αξιολογήσεις επιβεβαιώνουν ότι το COVID-19 είναι παρόμοιο με την εποχική γρίπη και την πνευμονία, που κατηγοριοποιούνται ως μεταδοτικές αναπνευστικές λοιμώξεις.

Αν οι παραπάνω ορισμοί είχαν φτιάξει τους τίτλους σε πρωτοσέλιδα, δεν θα υπήρχε φόβος και πανικός.

             Το COVID-19. Δοκιμές και συλλογή δεδομένων

Η πανδημία H1N1 2009

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας καλεί σε παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία, σε στενή επαφή με το Big Pharma.

Το 2009, ο ΠΟΥ ξεκίνησε την πανδημία γρίπης των χοίρων H1N1, προβλέποντας ότι “έως και τα 2 δισεκατομμύρια άτομα θα μπορούσαν να μολυνθούν τα επόμενα δύο χρόνια – σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.” (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όπως αναφέρθηκε από τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, Ιούλιος 2009).

Ένα μήνα αργότερα η Γενική Διευθύντρια του ΠΟΥ Δρ. Μάργκαρετ Τσαν, δήλωσε ότι «οι κατασκευαστές εμβολίων θα μπορούσαν να παράγουν 4,9 δισ. πανδημικά αντιγριπικά εμβόλια κάθε χρόνο  στην καλύτερη περίπτωση» [Margaret Chan, Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Reuters, 21 Ιουλίου 2009].

Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φόβου και ανασφάλειας, επισημαίνοντας μια επικείμενη παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι τα συμπτώματα του H1N1 ήταν μέτρια και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα αναρρώσουν εντός μιας εβδομάδας, όπως θα προέβαιναν σε εποχιακές μορφές της γρίπης (δήλωση του ΠΟΥ, που αναφέρεται στην Independent, 22 Αυγούστου 2009).

..Αν και το Συμβούλιο του Προέδρου Obama για την Επιστήμη και την Τεχνολογία είχε δηλώσει από την αρχή ότι «η πανδημία H1N1 είναι μια σοβαρή απειλή για την υγεία … στις ΗΠΑ – όχι τόσο σοβαρή όσο η πανδημία της ισπανικής γρίπης του 1918 αλλά χειρότερη από την επιδημία γρίπης των χοίρων του 1976, με αποτέλεσμα μα ξεσπάσει ανηλεής φόβος και πανικός σε ολόκληρη την Αμερική.

Η ανάλυση των δεδομένων του COVID-19

H1N1 πλαστά δεδομένα

Από πολλές απόψεις, η πανδημία του 2009 του H1N1 αποκαλύπτει τα προβλήματα συλλογής και ανάλυσης δεδομένων που αντιμετωπίζουμε και τώρα σε σχέση με το COVID-19.

Μετά την εκδήλωση της γρίπης των χοίρων H1N1 στο Μεξικό, η συλλογή δεδομένων ήταν εξ αρχής περιορισμένη και ατελής, όπως επιβεβαιώνεται από επίσημες δηλώσεις. Το Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) με έδρα την Ατλάντα αναγνώρισε ότι τα στοιχεία που συλλέγονται στις ΗΠΑ ήταν αριθμοί  “επιβεβαιωμένων και πιθανών περιπτώσεων”. Δεν υπήρξε, ωστόσο, καμία διάκριση μεταξύ “επιβεβαιωμένων” και “πιθανών”. Στην πραγματικότητα, μόνο ένα μικρό ποσοστό των αναφερόμενων περιπτώσεων “επιβεβαιώθηκε” με εργαστηριακή δοκιμή.

Δεν έγινε προσπάθεια βελτίωσης της διαδικασίας συλλογής δεδομένων όσον αφορά την επιβεβαίωση της εργαστηριακής εργασίας. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο. Μετά την ανακοίνωση της πανδημίας επιπέδου 6 από τη Δρ. Μαργαρίτα Τσαν, τόσο ο ΠΟΥ όσο και η CDC αποφάσισαν ότι η συλλογή δεδομένων από μεμονωμένες επιβεβαιωμένες και πιθανές περιπτώσεις δεν ήταν πλέον απαραίτητη για να εξακριβωθεί η εξάπλωση της γρίπης των χοίρων . Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της πανδημίας έξι επιπέδων, ο ΠΟΥ διέκοψε τη συλλογή “επιβεβαιωμένων περιπτώσεων”. Δεν απαιτεί από τα κράτη μέλη να αποστέλλουν αριθμητικά στοιχεία σχετικά με επιβεβαιωμένες ή πιθανές περιπτώσεις. (WHO, ενημερωτικό σημείωμα, 2009).

Με βάση τα ελλιπή, αδύνατα και πιεσμένα δεδομένα, ο ΠΟΥ  με την εξουσία που διέθετε παρόλα αυτά πρόβλεψε ότι “έως και 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να μολυνθούν τα επόμενα δύο χρόνια – σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.” (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όπως αναφέρθηκε από τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, Ιούλιος 2009).

Το 2010, η Dr. Margaret Chan και ο ΠΟΥ αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας για απάτη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επιβεβαιωμένες περιπτώσεις”: Η μεθοδολογία του CDC

Η μεθοδολογία του CDC το 2020 είναι σε γενικές γραμμές παρόμοια (με μικρές αλλαγές στην ορολογία) με εκείνη που εφαρμόστηκε στην πανδημία H1N1 το 2009. Οι “πιθανές περιπτώσεις” αντικαταστάθηκαν από τις “Επιβεβαιωμένες περιπτώσεις”.

COVID-19:

Πιθανές” έναντι “επιβεβαιωμένων” περιπτώσεων

Σύμφωνα με το CDC, τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες περιελάμβανα τόσο « επιβεβαιωμένα» όσο και «υποθετικά» θετικά κρούσματα COVID-19 που αναφέρθηκαν στο CDC ή “δοκιμάστηκαν” στο CDC από τις 21 Ιανουαρίου 2020.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, τα υποθετικά θετικά δεδομένα δεν επιβεβαιώνουν τη μόλυνση από κορωνοϊόΟ τεκμαιρόμενος έλεγχος περιλαμβάνει “χημική ανάλυση δείγματος που καθιστά δυνατή την παρουσία μίας ουσίας ” (η έμφαση προστέθηκε). Αλλά δεν επιβεβαιώνει την παρουσία του COVID-19. Η τεκμαιρόμενη δοκιμή πρέπει στη συνέχεια να σταλεί για επιβεβαίωση σε διαπιστευμένο κρατικό υγειονομικό εργαστήριο. (Για περισσότερες λεπτομέρειες βλέπε: Michel Chossudovsky,  Spinning Fear και Panic Across America – Ανάλυση των δεδομένων COVID-19, 20 Μαρτίου 2020).

Πως καταγράφονται τα δεδομένα COVID-19;

Οι υποθετικές (PC) και οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις (CC) συγκεντρώνονται μαζί. Και ο συνολικός αριθμός (PC + CC) αποτελεί τη βάση για τον προσδιορισμό των δεδομένων για μόλυνση από το COVID-19. Είναι σαν να προσθέτετε μήλα και πορτοκάλια. Ο συνολικός αριθμός (PC + CC) που κατηγοριοποιείται ως ” Total cases” δεν έχει νόημα. Δεν μετρά θετική μόλυνση COVID-19. Και μεταξύ αυτών των “συνολικών υποθέσεων” είναι και “ανακτημένες περιπτώσεις!!!”.

CDC Data για τις 5 Απριλίου 2020

Υπάρχει όμως και μια άλλη σημαντική παρατήρηση: η απαιτούμενη δοκιμασία εργαστηρίου CDC που αφορά CC (επιβεβαιωμένα κρούσματα) αποσκοπεί να “επιβεβαιώσει τη μόλυνση”. Αλλά επιβεβαιώνει ότι η μόλυνση προκλήθηκε από το COVID-19;

Το COVID-19 είναι ένας κορωναϊός που σχετίζεται με τα ευρέα συμπτώματα της εποχικής γρίπης και της πνευμονίας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις που σχετίζονται με το COVID-19 (επιβεβαιωμένες περιπτώσεις) είναι σε θέση να αποδείξουν με σαφήνεια την επικράτηση της θετικής λοίμωξης από το COVID-19;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, σχετικά παρατίθενται τα κριτήρια και οι κατευθυντήριες οδηγίες που επιβεβαιώνονται από το CDC που αφορά το “Διαγνωστικό πάνελ διαγνωστικού ελέγχου RT-PCR πραγματικού χρόνου CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV)” (Διαβάστε προσεκτικά): Eίδαμε ήδη ότι τα αποτελέσματα αφορούν την ταυτοποίηση του RNA 2019-nCoV. Το RNA 2019-nCoV είναι γενικά ανιχνεύσιμο σε δείγματα των άνω και κάτω αναπνευστικών οδών κατά τη διάρκεια της μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της ενεργού μόλυνσης με 2019-nCoV, αλλά δεν αποκλείουν τη βακτηριακή λοίμωξη ή τη συν-μόλυνση με άλλους ιούς. Ο ανιχνευόμενος παράγοντας μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της νόσου.

Με τον ίδιο τρόπο, τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν τη μόλυνση με το 2019-nCoV και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για τη θεραπεία ή για άλλες αποφάσεις διαχείρισης ασθενών . Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να συνδυάζονται με κλινικές παρατηρήσεις, ιστορικό ασθενούς και επιδημιολογικές πληροφορίες, λέει ο CDC στην επίσημη σελίδα του (ώστε να αποφευχθούν τυχόν περαιτέρω νομικές συνέπειες).

Αυτό υποδηλώνει ότι μια θετική μόλυνση θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα άλλων ιών, καθώς και άλλων ιών corona (δηλαδή σχετίζεται με εποχική γρίπη ή πνευμονία).

Επιπλέον, η δεύτερη παράγραφος υποδηλώνει ότι τα “αρνητικά αποτελέσματα” της εργαστηριακής δοκιμής δεν αποκλείουν μια θετική μόλυνση από το COVID-19. Αλλά ούτε και οι «συνδυασμένες κλινικές παρατηρήσεις κλπ …».

Αυτά τα κριτήρια και οι κατευθυντήριες γραμμές του CDC είναι αντιφατικά και αναπόφευκτα υποβάλλονται σε σφάλματαΑπό τον Ιανουάριο, αυτά τα “θετικά αποτελέσματα δοκιμών” του Διαγνωστικού  Πίνακα RT-PCR  δεν αποδεικνύουν ότι το COVID-19 είναι η αιτία μιας θετικής μόλυνσης  για το COVID-19. (που επίσης αναφέρεται ως 2019-nCoV και SARS-CoV-2).

Από πού προέρχονται οι επιφυλάξεις;

Διάφοροι κορωνοϊοί υπάρχουν στο ελεγχόμενο δείγμα. Η δοκιμή προσδιορίζει το COVID-19;

Έχει χαρακτηριστεί το COVID-19 ως πηγή μιας ενεργού λοίμωξης, όταν η λοίμωξη μπορεί να οφείλεται σε άλλους ιούς και / ή βακτήρια;

Σημαντικό ερώτημα: Οι δοκιμές που διεξήχθησαν στις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2020 (που αφορούν δείγματα άνω και κάτω αναπνευστικών  οδών) που επιβεβαιώνουν τη μόλυνση από μία ή περισσότερες αιτίες (χωρίς την απόδειξη του COVID-19) καταχωρήθηκαν στις τράπεζες δεδομένων του CDC ως «επιβεβαιωμένες περιπτώσεις» του COVID-19 ;

Όπως περιγράφεται από το CDC: “Ο εντοπισμένος παράγοντας μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της νόσου.”

Επιπλέον, οι υποτιθέμενες περιπτώσεις “που αναφέρθηκαν προηγουμένως – οι οποίες δεν περιλαμβάνουν τη δοκιμή ενός αναπνευστικού δείγματος – τυλίγονται περιστασιακά μαζί με” επιβεβαιωμένες περιπτώσεις “, οι οποίες στη συνέχεια ταξινομούνται ως” συνολικές περιπτώσεις “.

Μια άλλη θεμελιώδης ερώτηση: ΤΙ εξετάζεται;

Εφόσον το COVID-19 και η γρίπη έχουν παρόμοια συμπτώματα, σε ποιο βαθμό τα δεδομένα που σχετίζονται με το COVID-19 “αλληλεπικαλύπτονται” με αυτά που σχετίζονται με την ιική γρίπη και την πνευμονία;

Η δοκιμή που σχετίζεται με τη δραστική λοίμωξη μπορεί να αποδοθεί είτε στη γρίπη είτε στο COVID-19 ή και στις δύο;

Τι είναι πιο επικίνδυνο: εποχιακή γρίπη ή COVID-19;

Η γρίπη – που ποτέ δεν αποτέλεσε αντικείμενο γενικού λοκντάουν – φαίνεται από τα καταγεγραμμένα στοιχεία για τη θνησιμότητα ως “πιο επικίνδυνη” από το COVID-19;

Με βάση τα παρακάτω στοιχεία, ο καταγεγραμμένος ετήσιος ρυθμός θνησιμότητας που σχετίζεται με τη γρίπη είναι σημαντικά υψηλότερος από εκείνον που σχετίζεται με το COVID-19. (Πρόκειται για μια δύσκολη σύγκριση, δεδομένου ότι τα καταγεγραμμένα δεδομένα που αφορούν το COVID-19 δεν είναι σε ετήσια βάση).

             Τα πιο πρόσφατα δεδομένα του ΠΟΥ

                   σχετικά με το COVID-19

(Συνολικά, όλες οι χώρες και εδάφη):   40.598 θάνατοι (καταγράφονται μέχρι την 1η Απριλίου 2020).

Οι εκτιμήσεις της ετήσιας θνησιμότητας που σχετίζεται με τη γρίπη:

Ιστορικά, της τάξεως των  250 000 έως 500 000 ετησίως (σε παγκόσμιο επίπεδο). (ΠΟΥ).

Οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις του ΠΟΥ (2017):

290.000 – 650.000 θανάτους παγκοσμίως (ετήσια).

             Coronavirus: μια ψεύτικη πανδημία;

Η διαφημιστική εκστρατεία και παραπληροφόρηση σχετικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου και αβεβαιότητας παγκόσμια, εφόσον ο ΠΟΥ κήρυξε έναν επείγοντα υγειονομικό κίνδυνο της διεθνούς Δημόσιας Υγείας, στις 30 Ιανουαρίου.

Η εκστρατεία του φόβου είναι ήδη σε εξέλιξη, δημιουργώντας πανικό και μέγιστη αβεβαιότητα. Όμως οι εθνικές κυβερνήσεις και ο ΠΟΥ εξαπατούν το κοινό.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, στις 28 Φεβρουαρίου 2020, «περίπου 84.000 άνθρωποι σε τουλάχιστον 56 χώρες έχουν μολυνθεί και 2.900 έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε η New York Times. Αυτό που οι  ΝΥ times δεν αναφέρουν είναι ότι το 98% των λοιμώξεων  βρίσκονται στην ηπειρωτική Κίνα. Υπάρχουν λιγότερα από 5.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα έξω από την Κίνα. Δηλαδή και μέχρι τότε, δεν υπήρχε πραγματική πανδημία εκτός της ηπειρωτικής Κίνας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.Ο αριθμός των «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μόλις …64.

Ο αριθμός είναι ελάχιστος, αλλά τα μέσα ενημέρωσης εξαπλώνουν τον πανικό.

Ωστόσο, τον ίδιο χειμώνα και σε πολύ λίγο διάστημα, υπήρχαν 15 εκατομμύρια κρούσματα της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελευταία έκθεση επιτήρησης FluView από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ αναφέρει ότι στις 18 Γενάρη 2020 υπήρχαν 15 εκατομμύρια κρούσματα της γρίπης, 140.000 νοσηλείες και 8.200 θάνατοι αυτή τη σεζόν της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα δεδομένα της “πανδημίας” COVID-19

Επιπλέον, πρόσφατα στοιχεία τείνουν να δείξουν ότι η επιδημία στην Κίνα είναι υπό έλεγχο. Στις 21 Φεβρουαρίου 2020, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της ΛΔΚ ανέφερε ότι 36.157 ασθενείς που δηλώθηκαν είχαν θεραπευτεί και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι εκθέσεις επιβεβαιώνουν ότι οι Κινέζοι έχουν λάβει θεραπεία που οδήγησε στην ανάκτηση από την ιογενή λοίμωξη. Ο αριθμός των μολυσμένων ασθενών μειώνεται.

Σύμφωνα με την Εθνική Φαρμακευτική Διοίκησης της Κίνας, τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν το αντιικό φάρμακο Favilavir «σε θεραπεία από κορωνοϊό με ελάχιστες παρενέργειες». Η ύπαρξη αυτού του φαρμάκου δεν προβάλλεται στα ελληνικά ΜΜΕ. Γιατί.. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ την θεραπεία, θέλουμε την..ασθένεια!!

Ας δούμε τους αριθμούς:

Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι περίπου 7,8 δισεκατομμύρια κατοίκους, και της Κίνας είναι περίπου 1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός, εκτός της Κίνας είναι περίπου 6,4 δισεκατομμύρια.4.691 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 67 θανάτους που αναφέρθηκαν (εκτός Κίνας) σε ένα πληθυσμό 6,4 δισεκατομμύρια δεν είναι μια πανδημία. 4.691 / 6.400.000.000 = 0,00000073 = 0,000073%

Στις ΗΠΑ, 64 περιπτώσεις σε πληθυσμό περίπου 330 εκατ. δεν αποτελούν πανδημία. (Τα στοιχεία της 28ης Φεβρουαρίου): 64/330 000 000.

Προπαγάνδα και ρατσισμός

Έκτοτε ξεκίνησε μια εσκεμμένη εκστρατεία κατά της Κίνας που έχει θέσει σε εφαρμογή ένα κύμα ρατσιστικών συναισθημάτων εναντίον προσώπων κινεζικής προέλευσης, που προωθείται σε μεγάλο βαθμό από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και από κρατικούς φορείς.

Οικονομικός πόλεμος κατά της Κίνας

Η στρατηγική των ΗΠΑ είναι να χρησιμοποιηθεί ο COVID-19 για να απομονώσει την Κίνα, παρά το γεγονός ότι η αμερικανική οικονομία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις εισαγωγές από την Κίνα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η κινεζική οικονομία αποδιοργανώθηκε εξαιτίας του κλεισίματος στα κανάλια του εμπορίου και των μεταφορών σε μεγάλο βαθμό.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία που δηλώνονται από τον ΠΟΥ εντείνει την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και οδηγεί στην απαγόρευση των πτήσεων  από και προς την Κίνα.

Η διαφθορά και ο ρόλος του ΠΟΥ

Τι παρακίνησε τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, να δηλώσει ότι ο Ncov-2019 δημιουργεί μια κατάσταση «έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος», στις 30 Ιανουαρίου, όταν η επιδημία ήταν σε μεγάλο βαθμό περιορισμένη στην ηπειρωτική Κίνα;

Όλα δείχνουν ότι ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Δρ. Tedros, έχει μ’ αυτόν τον τρόπο υπηρετήσει τα συμφέροντα των ισχυρών εταίρων των μεγάλων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον F. William Engdahl, ο Tedros έχει μακροχρόνιους δεσμούς με τους Κλίντον και το Ίδρυμα Κλίντον. Είναι, επίσης, στενά με το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Μαζί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, το Ίδρυμα Gates έχει χορηγήσει την «άσκηση προσομοίωσης» από το John Hopkins,  nCoV-2019.

Ως Υπουργός Υγείας, ο Tedros προεδρεύει επίσης στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, του οποίου το Gates Foundation αποτελεί συνιδρυτή. Εδώ να σημειωθεί ότι το Παγκόσμιο Ταμείο έχει αμαυρωθεί από σκάνδαλα απάτης και διαφθοράς.

«Κατά τη διάρκεια της τριετούς εκστρατείας του Tedros για τη θέση του στον ΠΟΥ, έχει κατηγορηθεί ότι έχει αποκρύψει τρεις μεγάλες επιδημίες χολέρας, ενώ ο ίδιος ήταν ο Υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, ακυρώνοντας μαζική εκστρατεία της ανάπτυξης εμβολίου όταν πολλές φαρμακευτικές εταιρείες εργάζονταν ήδη πάνω σ’ αυτό.

Από την άποψη αυτή, είναι σημαντικό να θυμόμαστε την απάτη του ΠΟΥ κατά τη διάρκεια της θητείας της προκατόχου της, της κυρίας Margaret Chan. Δεν υπήρξε πανδημία H1N1 το 2009. Ήταν καθαρά χρηματική απάτη, όπως αποκάλυψε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ποιος είναι ο ΠΟΥ;

Όπως και άλλες παγκόσμιες οργανώσεις, γεννήθηκε από τις στάχτες του πολέμου 1940-45 (ο ΠΟΥ, διάδοχος της GATT, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ- διάδοχος της Κοινωνίας των Εθνών), ο  ΠΟΥ είναι ένα είδος διακρατικής superministry, σε αυτή την περίπτωση, για την υγεία.

Η δύναμή του υπερισχύει εκείνη των εθνικών ισοδυνάμων της. Δεν υπόκειται σε πραγματικά δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες, ούτε και αντιπροσωπεύει την επιλογή που εκφράζεται από τους πληθυσμούς των χωρών μελών του Οργανισμού. Αυτό ισχύει για όλες τις προηγούμενες οργανώσεις, αυτές που στην πραγματικότητα ελέγχουν την καθημερινή μας ζωή στους αντίστοιχους τομείς τους. Η λειτουργία του ΠΟΥ ορίστηκε και τέθηκε σε ισχύ στις 7 του Απριλίου του 1948.

Όλες οι οργανώσεις αυτές αποτελούν κατά κάποιο τρόπο, τα πλοκάμια ενός τεράστιου χταποδιού, σκοπός του οποίου είναι να συντονίζει, να βελτιώνει και να ενισχύει σημαντικές δράσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Αν πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΟΥ, φυσικά, θα έχετε την εντύπωση ότι αυτή η οργάνωση κατέχει ένα ρεκόρ ξάστερου ανθρωπισμού, και αξίζει να επαινεθεί για τις ανθρωπιστικές πράξεις της .

Είναι λίγο όπως η Monsanto, αυτή η πολυεθνική που κυριαρχεί στην αγορά των αγροτικών επιχειρήσεων και θέλει να επιβάλει σε όλο τον κόσμο γενετικά τροποποιημένους σπόρους με το γονίδιο Terminator, αλλά που προσπαθεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι η ευημερία και η ανάπτυξη των φτωχών χωρών είναι το κύριο μέλημά της.

Τέλος πάντων, όπως και σε οποιοδήποτε δικαστήριο με βάση τους νόμους, είναι δημοκρατική, φωτισμένη, και σύγχρονη.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για διαφθορά και συμπαιγνία με τις φαρμακευτικές εταιρείες, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας εμβολιασμού του 2009, είναι η Μάργκαρετ Τσαν το πρόσωπο που είχε μπει στον τορβά για να υπερασπιστεί τη φήμη του ΠΟΥ.

Στην αρχή, ο ΠΟΥ έπρεπε να λαμβάνει κεφάλαια μόνο από τις κυβερνήσεις των μελών των Ηνωμένων Εθνών, αλλά πριν από λίγα χρόνια, προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία επιτρέπεται να λάβει οικονομική ενίσχυση από ιδιωτικές βιομηχανίες. Όμως, ΠΟΙΕΣ βιομηχανίες;

Η φήμη του ΠΟΥ ήδη σπιλώθηκε ανεπίστρεπτα από ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1997, το Le OMS: Bateau Ivre de la santé publique [ Ο ΠΟΥ, ο μεθυσμένος ναύτης της δημόσιας υγείας ], ed. L’Harmattan, από τον Bertrand Deveaud, δημοσιογράφο, και Bertrand Lemennicier, καθηγητή Οικονομικών, ο οποίος είχε περάσει δύο χρόνια κάνοντας έρευνες σε όλο τον κόσμο και διαβούλευση, με πολλές επίσημες και εμπιστευτικές εκθέσεις. Δύο ιατρικά περιοδικά είχαν ήδη σπείρει αμφιβολίες ως προς την ακεραιότητα και το αλάθητο του ΠΟΥ, η British Medical Journal (BMJ) σε σχέση με τη διαχείριση της γρίπης των πτηνών το 2005, και  η The Lancet , η οποία χαρακτήρισε τον ΠΟΥ ως θεσμό που ήταν διεφθαρμένος και έπνεε τα λοίσθια. Οι πιο σοβαρές αμφιβολίες εκφράστηκαν με την “πανδημία H1N1” του 2009, η οποία επέτρεψε στις φαρμακευτικές εταιρείες να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια. Η Τράπεζα JP Morgan στη Wall Street εκτιμάται ότι, χάρη κυρίως στην προειδοποίηση για την πανδημία  που εκδόθηκε από τον ΠΟΥ, και τους φαρμακευτικούς γίγαντες, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν το έργο της εκτέλεσης ESWI από τον Albert Osterhaus, έκανε $ 7,5- $ 10 δισεκατομμύρια κέρδη.

Το ίδιο το ESWI,το European Scientific Working group on Influenza, περιγράφεται ως «μια διεπιστημονική ομάδα για τη γρίπη, σκοπός της οποίας είναι να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της επιδημίας γρίπης ή πανδημίας», σε σκηνοθεσία Osterhaus, που είναι ο κεντρικός άξονας «μεταξύ του ΠΟΥ στη Γενεύη, του Ινστιτούτου Robert Koch στο Βερολίνο και του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πιο σημαντικό πράγμα για το ESWI είναι ότι το έργο του χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τα ίδια τα φαρμακευτικά εργαστήρια που βγάζουν εκατομμύρια χάρη στην πανδημία έκτακτης ανάγκης, ενώ  οι δηλώσεις γίνονται από τον ΠΟΥ, και είναι αυτές που υποχρεώνουν τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν τα εμβόλια. Η ESWI λαμβάνει χρηματοδότηση από τους κατασκευαστές και διανομείς των εμβολίων Η1Ν1, όπως η Baxter εμβόλια, MedImmune, GlaxoSmithKline, Sanofi Pasteur και άλλοι, συμπεριλαμβανομένων της Novartis, που παράγει το εμβόλιο, και τον διανομέα του Tamiflu, Hofmann-La Roche.

Ποιος είναι ο Albert Osterhaus;

Το παρατσούκλι «ο Δρ. Γρίπη», Άλμπερτ Osterhaus, ο πιο γνωστός ιολόγος στον κόσμο, επίσημος σύμβουλος για τον ιό Η1Ν1 στις βρετανικές και ολλανδικές κυβερνήσεις και επικεφαλής του Τμήματος Ιολογίας στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Erasmus, έχει μια θέση στην ελίτ του  ΠΟΥ και είναι πρόεδρος της ESWI, η οποία υποστηρίζεται από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Με τη σειρά της, η ESWI συνιστούσε έκτακτα μέτρα για τον εμβολιασμό σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρώντας ότι υπήρχε υψηλός κίνδυνος μιας νέας πανδημίας που, επέμεναν, θα μπορούσε να είναι συγκρίσιμη με την τρομακτική πανδημίας της «ισπανικής» γρίπης το 1918.

Ο Albert Osterhaus  δεν είναι ο μόνος ανώτερος  σύμβουλος του ΠΟΥ το όνομα του οποίου εμπλέκεται στους φακέλους για τη διαφθορά και την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ του ΠΟΥ και των φαρμακευτικών εταιρειών: είναι επίσης ο David Salisbury,ο Frederick Hayden, ο Arnold Monto, ο Henry L. Niman, ο Klaus Stöhr.

Ο καθηγητής David Salisbury, ο οποίος συνδέεται με το βρετανικό Υπουργείο Υγείας, είναι ο επικεφαλής της SAGE (Study on global AGEing and adult health), στον ΠΟΥ. Την ίδια στιγμή που διευθύνει την Συμβουλευτική Ομάδα για H1N1 στον ΠΟΥ.

O Salisbury είναι ένθερμος υπερασπιστής της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Στη Βρετανία η “ομάδα δράσης για την υγεία με ένα κλικ“  τον κατηγόρησε για απόκρυψη της αποδεδειγμένης συσχέτισης μεταξύ της χρήσης του εμβολίου και την απότομη αύξηση του αυτισμού στα παιδιά, καθώς και τη σχέση μεταξύ του εμβολίου Gardasil και τις περιπτώσεις παράλυσης, ακόμα και για θάνατο.

Ο Δρ Φρέντερικ Hayden είναι ταυτόχρονα μέλος του SAGE στον ΠΟΥ και του Wellcome Trust στο Λονδίνο.Στην πραγματικότητα αυτός είναι ένας από τους στενούς φίλους του Osterhaus. Σε αντάλλαγμα για τις «συμβουλευτικές» του υπηρεσίες, ο Hayden λαμβάνει χρήματα από τη Roche και από την GlaxoSmithKline, καθώς και από άλλους φαρμακευτικούς γίγαντες που ασχολούνταν με την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων που συνδέονταν με την κρίση H1N1.

Υπάρχει ένα ακόμη μέλος του ΠΟΥ που απολαμβάνει στενές σχέσεις με τους κατασκευαστές εμβολίων MedImmune, Glaxo και ViroPharma, που επωφελούνται από τις συστάσεις του SAGE, στο πρόσωπο του Δρ. Arnold Monto.

Ο Δρ. Wolfgang Wodarg, πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, επιδημιολόγος, είχε ζητήσει ήδη, πριν την “πανδημία” COVID-19, μια εξεταστική επιτροπή. Σε συνέντευξή του sτην εφημερίδα Der Spiegel , ο Δρ Wodarg δεν δίστασε να μιλήσει για «ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα». ” … Χωρίς να φτάνει ως ολοκληρωτική διαφθορά, η οποία είμαι βέβαιος ότι υπάρχει, υπάρχουν εκατοντάδες και ένας τρόποι με τους οποίους τα εργαστήρια μπορούν να ασκήσουν την επιρροή τους σε συμφέρουσες αποφάσεις. Παρατήρησα συγκεκριμένα, για παράδειγμα, πώς ο Klaus Stöhr, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του τμήματος επιδημιολογίας στον ΠΟΥ κατά τη διάρκεια της γρίπης των πτηνών, και ο οποίος είχε, ως εκ τούτου ετοιμάσει τα σχέδια για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας που ανέφερα νωρίτερα, αποτελούσε ήδη μέρος των ανώτερων στελεχών της Novartis. Και υπάρχουν παρόμοιες σχέσεις μεταξύ της Glaxo, Baxter, κλπ και σημαίνοντα μέλη του ΠΟΥ. Αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν «ανθρώπους τους» στο σύστημα και με κάποιο τρόπο ωθούν να διαχειριστούν τα πράγματα έτσι ώστε οι “καλές πολιτικές αποφάσεις” που λαμβάνονται – είναι οι αποφάσεις εκείνες που τους επιτρέπουν να αντλήσουν το μέγιστο ποσό των χρημάτων από τους φορολογούμενους”.

Όσο για το «Dr. Γρίπη» Osterhaus, το ολλανδικό Κοινοβούλιο έχει σοβαρές αμφιβολίες γι ‘αυτόν και έχει ανοίξει μια έρευνα σχετικά με τη σύγκρουση συμφερόντων και των κατηγοριών για δωροδοκία.

Έξω από την Ολλανδία και τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, λίγες μόνο γραμμές στο αξιοσέβαστο βρετανικό περιοδικό Science έχουν κάνει μνεία της συγκλονιστικής έρευνας για τις υποθέσεις του Osterhaus, ο οποίος εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του Υπουργού της Υγείας της.

Αυτό που όλοι αυτοί οι ειδικοί έχουν κοινό, είναι η απόκρυψη των συνδέσεων τους με τις φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ έχουν στην κατοχή τους ανώτερες θέσεις επιρροής στην ιεραρχία λήψης αποφάσεων στον ΠΟΥ, καθώς και το γεγονός ότι ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν. Η σύγκρουση συμφερόντων είναι προφανής, αλλά συστηματικά ελαχιστοποιείται.

Δεν είναι η εμπειρία τους ή η εγγενής αρμοδιότητά τους που τίθενται υπό αμφισβήτηση, αλλά η ανεξαρτησία τους και η ακεραιότητά τους.

Ποιος θα πρέπει να εξετάσει το “είναι” του ΠΟΥ;

Είναι σαν ο κατηγορούμενος ν’ αφεθεί να καθορίσει την έρευνα για τα εγκλήματα που του καταλογίζονται!!!

Μήπως η αλήθεια μας φοβίζει τόσο πολύ που προτιμάμε τα ψέματα, περισσότερο ακόμη κι από αυτούς που μας ελέγχουν, ακόμη και όταν πρόκειται για την υγεία μας που είναι σε κίνδυνο;” αναρωτιέται ο Καθηγητής.

..Οι κύριοι παράγοντες αυτής της “παγκοσμιοποίησης”,  είναι ο φόβος και η άγνοια, το αποτέλεσμα αυτής της ανούσιας απλούστευσης των πάντων, η οποία αφαιρεί οποιοδήποτε βάθος, κάθε πραγματική διάκριση  που είναι απαραίτητη, αν κάποιος θέλει να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Όλα αυτά δεν είναι παρά τρομακτικά τέρατα που πατάνε το κουμπί του φόβου, αλλά για να καταλήξουμε ότι είναι εχθροί, σχετικά ήσσονος σημασίας εν τέλει…

Είναι η παραίτησή μας. Αυτός είναι ο ένα εχθρός μας.

Ζούμε σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση δεν επέφερε, όπως αναμενόταν στην αρχή, έναν κόσμο που διέπεται από δικαιοσύνη και διαφάνεια, αλλά, αντίθετα, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα που είναι πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί και να κατανοηθεί και βρίσκεται να είναι ακόμη πιο παντοδύναμος, ένας κόσμος που καλύπτεται από ένα πυκνό απόρρητο, απόλυτα αδιάτρητο σε δημοκρατική έρευνακάτι που είναι πραγματικά θανατηφόροΑυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα σήμερα.

Έχουμε παραδοθεί, προτιμώντας να ζούμε στην αυταπάτη, όταν τόσες πολλές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά θα έπρεπε να μας ωθήσει να ανακτήσουμε τον έλεγχο.

Αντί γι’ αυτό εναποθέτουμε την ύπαρξή μας στα χέρια των Μεγάλων Αρχών, προικισμένων με κακή πίστη και κυνισμό, άπληστων και διεφθαρμένων, χωρίς να μας χρησιμεύουν σε απολύτως τίποτα!

Καθοδηγούμενοι από τα μέσα ενημέρωσης και μόνο, κοιτάζοντας τα πράγματα που γυρίζουν στο προσκήνιο, επιλέγουμε την πίστη από την ερώτηση.

Δεδομένης της παρούσας κατάστασης, θα απαντήσω στη δική μου ερώτηση, χωρίς να διστάσω:

Ο κόσμος θα πάει πολύ καλύτερα χωρίς αυτούς τους “Διεθνείς Οργανισμούς”, των οποίων η αρχική αποστολή έχει μεταστραφεί σε Πειρατεία για χάρη των οικονομικών κερδών για τους λίγους.

Όσον αφορά την ΠΟΥ, πιστεύω ότι θα είχαμε πολύ καλύτερη υγεία.

Εξάλλου δεν αποτελούν κομμάτια καμιάς συνωμοτικής ιδεοληψίας τα παρακάτω γεγονότα και ούτε και ήταν καθόλου τυχαία η διαδοχή τους

24 – 25 Ιαν. 2020 : Διάσκεψη Κορυφής του Νταβός, υπό την αιγίδα της CEPI, η οποία είναι επίσης το αποτέλεσμα μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Ιδρύματος Γκέιτς, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε η ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του nCoV 2019 (2 εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της 7ης Ιανουαρίου 2020, μόλις μία εβδομάδα πριν από την ανακοίνωση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς εμβέλειας από τον ΠΟΥ).

30η Ιανουαρίου του 2020 : Ο Διευθυντής του ΠΟΥ κηρύσσει «κατάσταση διεθνούς ανησυχίας για την παγκόσμια υγεία».

Ήδη, έχει ξεκινήσει εκστρατεία εμβολιασμού για να σταματήσει τον COVID-19, υπό την αιγίδα της CEPI σε συνεργασία με την GlaxoSmithKline…”

Συμπέρασμα

Ο COVID-19 (nCoV-2019) είναι ένας θησαυρός που αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Συμβάλλει, επίσης, στο να βυθίσει την ανθρωπότητα σε μια επικίνδυνη διαδικασία οικονομικής αποσταθεροποίησης, κοινωνικής και γεωπολιτικής. 

*Γιώτα Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέας και δημοσιογράφος

[ https://iskra.gr/author/giota-sehidou/ ]

ΠΗΓΕΣ

https://www.who.int/news-room/detail/30-01-2020-statement-on-the-second-meeting-of-the-international-health-regulations-(2005)-emergency-committee-regarding-the-outbreak-of-novel-coronavirus-(2019-ncohttps://www.who.int/ihr/procedures/novel-coronavirus-2019/ec-22012020-members/en/v)

https://www.globalresearch.ca/coronavirus-una-falsa-pandemia-chi-ce-dietro-questo-destabilizzazione-economica-sociale-e-geopolitica-globale/5705536

GATT: Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου, που δημιουργήθηκε το 1947.  http://en.wikipedia.org/wiki/General_Agreement_on_Tariffs_and_Trade

ΔΝΤ: Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που δημιουργήθηκε το 1944.  http://en.wikipedia.org/wiki/IMF

LON: Κοινωνία των Εθνών, που δημιουργήθηκε το 1919, μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Nations

ΟΗΕ: Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, η συνέχιση της LON, που δημιουργήθηκε το 1945.  http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations

SAGE: Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων. http://www.who.int/immunization/sage/SAGE_TORs_Full_21_11_08.pdf

 1. Monsanto Terminator: http://www.greenpeace.org/france/news/ogm-monsanto

 2. Το άρθρο της Sylvie Simon, γνωστός δημοσιογράφος για θέματα υγείας: http://www.lepost.fr/article/2009/12/23/1854889_l-oms-ocean-de-corruption-et-d-inefficacite.html

 3. The Lancet, http://www.republicain-lorrain.fr/fr/permalien/article/1006828/La-credibilite-de-l-OMS– remise-en-question.html

 4. Sylvie Simon, op. cit.

 5. Στο ίδιο.

 6. Χοληστερόλη, ψέματα και προπαγάνδα, http://www.lanutrition.fr/Le-lobby-du-cholest%C3%A9rol-au-bord– de-la-crise-cardiaque-α-1708-90.html

 7. Οι ανησυχητικές συνδέσεις μεταξύ Margaret Chan, ο Michael Repacholi, Bernard Veyret και τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων: http://www.next-up.org/pdf/Mobile_phones_and_real_pandemics_05_01_2010.pdf <http://www.next-up.org/pdf /Serge_Sargentini_Mobilfunk_und_wahre_Pandemien_06_01_2010.pdf>

http://videos.next-up.org/FoxNews/Protect_your_self_from_electromagnetic_waves/13_12_2009.html

Κινητά τηλέφωνα: παραποιημένα στοιχεία  http://www.next-up.org/pdf/Adlkofer_Rudiger_Vienna_Scandal.pdf

 1. Αναφέρεται στην ολλανδική άρθρο από Louise Voller & Kristian Villesen, « Ισχυρά λόμπυ πίσω από ψήφισμα της ΠΟΥ για μαζικό εμβολιασμό », πληροφορίες, Κοπεγχάγη, 15 Νοεμβρίου 2009.

 2. http://www.voltairenet.org/article163315.html , άρθρο του F. William Engdahl, ένας Αμερικανός journalistwho έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες αφιερωμένες σε θέματα της ενέργειας και της γεωπολιτικής. engdahl.oilgeopolitics.net/Swine_Flu/Flu_Pope/flu_pope.html

 3. Ibid.

 4. Jane Bryant et al, «The One Click Ομάδα Αντιμετώπισης: Καθηγητής David Salisbury απειλεί Νομική δράση», 4 Μαρτίου 2009.

 5. William Engdahl, op.

 6. Η ανθρωπότητα: http://www.humanite.fr/Grippe-A-Ils-ont-organise-la-psychose

 7. Κάτω Βουλή των Αντιπροσώπων (Κάτω Βουλή του ολλανδικού κοινοβουλίου.)

 8. Martin Enserink, στο «Ολλανδία, το δημόσιο πρόσωπο της γρίπης λαμβάνει ένα χτύπημα», Science, 16 Οκτωβρίου 2009, Vol. 326, Ν ° 5951, ρρ 350-351.? DOI: 10.1126 / science.326_350b.

. 17. L’Humanité, ό.π.,  http://www.mondialisation.ca/index.php?context=va&aid=16818  TheEuropean Κοινοβούλιο θα ερευνήσει η ΠΟΥ και η «πανδημία» σκάνδαλο: http: //www.santelog .com / modules / connaissances / actualite-sante-le-Depute-européen-W.-wodarg- dénonce – «- Ιουνίου-Fausse-pandemie -» _ 2483.htm

 1. Sylvie Simon, op. cit. http://www.next-up.org/pdf/AlisonKatzOpenLetterMargaretChanWHO.pdf

 2. William Engdahl, op. cit.

 3. Συζήτηση με τον Tom Jefferson: Είναι μια ολόκληρη βιομηχανία ότι οι ελπίδες για μια πανδημία γρίπης, Der Spiegel, 21 Ιουλίου 2009.

 4. Ibid.

 5. Το άρθρο στα ολλανδικά, Louise Voller & Kristian Villesen, « Μυστηριώδεις αλλαγές στον ορισμό του ΠΟΥ για μια πανδημία ,» Κοπεγχάγη Πληροφορίες, 15 Νοεμβρίου 2009.

 6. http://polidics.com/cia/top-ranking-cia-operatives-admit-al-qaeda-is-a-complete-fabrication.html

 7. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17184

 8. http://leconservateur.bafweb.com/index.php?2007/10/11/978-un-juge-britannique-met-en-garde-contre-le-film-d-al-gore-une-verite-qui-derange;timesonline.co.uk/tol/news/science/article2632660.ece

Κορωνοϊός COVID-19: Η αποκάλυψη – Β’ μέρος || της Γιώτας Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέα και δημοσιογράφου || Μήπως ο ιός προέρχεται από τις ΗΠΑ;

Κορωνοϊός COVID-19: Η αποκάλυψη – Α’ μέρος || της Γιώτας Σεχίδου, Δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ-συγγραφέα και δημοσιογράφου || τι έγινε στην Ιταλία, στη Νότια Κορέα || δύο εκδοχές του ιού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.