ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ-ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΩΔΕΙΟ ΑΤΗΕΝΑΕUΜ

N.Kypourgos

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

& ΩΔΕΙΟ

ΑΤΗΕΝΑΕUΜ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ

Το Ωδείο Athenaeum διοργανώνει σεμινάριο για τη μουσική στον κινηματογράφο, με τον Νίκο Κυπουργό.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε συνθέτες, κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, καθώς και σε μουσικούς και ενδιαφερόμενους ακροατές.

Θα αναλυθούν η τεχνική της σύνθεσης, τα διάφορα είδη της, οι σύγχρονες τάσεις και θα συζητηθούν παραδείγματα κινηματογραφικής μουσικής.

Κύριο τμήμα του σεμιναρίου θα είναι η συνεργασία των ενεργών μελών με στόχο τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για επιλεγμένες σκηνές ή/και για ταινίες μικρού μήκους.

Το σεμινάριο (συνολικά 36 ώρες) θα διαρθρωθεί σε τέσσερις ενότητες:

Σάββατο- Κυριακή 15, 16 & Σάββατο –Κυριακή 29, 30 Ιανουαρίου

Σάββατο- Κυριακή 12, 13 & Σάββατο –Κυριακή 26, 27 Φεβρουαρίου

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρο παρακαλούνται να στείλουν έως 10 Ιανουαρίου 2011 στην ηλεκτρονική δ/νση contact@athenaeum.com.gr ή στο Ωδείο Αthenaeum Αδριανού 3, 10555 Θησείο, τα εξής:

*Συνθέτες: ένα σύντομο βιογραφικό συνοδευόμενο απαραίτητα από ηχογράφηση κάποιου έργου τους. Παράκληση να αναφέρετε και την ενδεχόμενη γνώση μουσικών οργάνων ή/και μουσικών προγραμμάτων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

*Σκηνοθέτες που αναζητούν μουσική επένδυση για ήδη υπάρχουσα ταινία τους, ή για ταινία τους που θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου σε συνεργασία με συνθέτη: DVD με μία ή δύο ταινίες μικρού μήκους μεγίστης διάρκειας 20 λεπτών, ή το σενάριο της ταινίας και το ήδη υπάρχον υλικό σε περίπτωση που η ταινία βρίσκεται σε εξέλιξη και προβλέπεται η έγκαιρη ολοκλήρωσή της.

Η επιλογή εκείνων που θα λάβουν μέρος ως ενεργά μέλη θα πραγματοποιηθεί από τον Νίκο Κυπουργό και θα κοινοποιηθεί τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για τους ακροατές δεν απαιτείται αποστολή βιογραφικού, θα τηρηθεί απλώς σειρά προτεραιότητας.

ΤΙΜΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ενεργά μέλη: 360€

Ακροατές: 150€

Για κάθε πληροφορία ή τυχόν απορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του σεμιναρίου παρακαλείσθε για επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ωδείου Αthenaeum στα τηλ. 210 3211987, 955 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@athenaeum.com. gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.