Εθνικό Θέατρο: Θεατρικές Παραστάσεις 2010-2011/Παράλληλες Εκδηλώσεις. Συνέντευξη Τύπου 16-9-2010 (2 Βίντεο artD TV συνολικής διάρκειας 30 λεπτών): Μιλούν Γ. Χουβαρδάς, Τ. Τζαμαργιάς, Δ. Μαυρίκιος, Ε. Θεοδώρου, Κ. Ευαγγελάτου, Ν. Καραθάνος, Ν. Μαστοράκης, Π. Μάτεσις, Δ. Μαρωνίτης)

image

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΦΡΕΝΑΠΑΤΗ” που κάνει πρεμιέρα σήμερα 20 10 2010 στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου: “Η Φρεναπάτη είναι ένας λίβελος εναντίον όσων δεν αγαπούν το θέατρο”, 16 9 2010, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ (VIDEO Ελληνική Πολιτιστική Διαδικτυακή Τηλεόραση artD TV)

στες κρίσιμες στιγμές θα ξαναβρίσκω

το πνεύμα μου, σαν πριν, ασκητικό

Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ

Προγραμματίζοντας το ρεπερτόριο της νέας αυτής περιόδου, αντιμέτωποι με περικοπές και απαισιόδοξες προβλέψεις, στραφήκαμε στους στίχους αυτούς από τα Επικίνδυνα του Κωνσταντίνου Καβάφη (1911). Σε «κρίσιμες στιγμές», αναζητώντας άξονες δράσης για την επόμενη χρονιά, οι στίχοι του ποιητή έδωσαν την απάντηση που γυρεύαμε. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας είναι πια δρόμος ουσίας, επιστροφής στον βασικό πυρήνα της καλλιτεχνικής δημιουργίας που αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής. Με σπουδαία έργα του ελληνικού και παγκοσμίου ρεπερτορίου, όπου τα αιτήματα της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της αυτοπραγμάτωσης προβάλλουν ισχυρά, δίνουμε το στίγμα της νέας χρονιάς με δυναμισμό και μαχητικότητα. Συσπειρώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας αλλά δεν μειώνουμε το εύρος και την ποιότητα της καλλιτεχνικής μας δράσης. Χωρίς επαναλήψεις, με νέες παραγωγές και μειωμένες τιμές, αλλά και μια δυναμική σειρά παράλληλων δράσεων με ελεύθερη ή συμβολική είσοδο, παραμένουμε ενεργά στην πρώτη γραμμή, κοιτάμε την επόμενη χρονιά με αισιοδοξία και προσκαλούμε το κοινό σε ένα Εθνικό Θέατρο που κρατά ψηλά τον πήχη αλλά παραμένει προσιτό και ανοιχτό σε όλους.

H «Φρεναπάτη» του Πιερ Κορνέιγ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου, η αστική κωμωδία «Εμίλια Γκαλότι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, ο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, η «Τρισέγευνη» του Κωστή Παλαμά σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου και η «Μητέρα του Σκύλου» σε σκηνοθεσία Νικήτα Μιλιβόγεβιτς είναι οι παραστάσεις που θα ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο το χειμώνα.

Κεντρική Σκηνή

Εναλλασσόμενο ρεπερτόριο

Φρεναπάτη (20/10/2010 – 30/1/2011)
Η αριστουργηματική κλασική κωμωδία του Πιερ Κορνέιγ.

Ένας ύμνος για το θέατρο και το ρόλο της τέχνης στην πνευματική και ηθική υπόσταση του ανθρώπου. Ενεργοποιώντας το παιχνίδι της ψευδαίσθησης και της σκηνικής δράσης, ο Κορνέιγ δημιουργεί ένα «θέατρο μέσα στο θέατρο», όπου συγγραφέας, ηθοποιοί και «θεατές» αναμιγνύουν τη ζωή με την τέχνη και την πραγματικότητα με τη φαντασία.

Μετάφραση – Διασκευή – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαυρίκιος
Παίζουν: Χρήστος Λούλης, Γιάννης Βογιατζής, Εύα Κοταμανίδου, Γιώργος Γάλλος, Εμιλυ Κολιανδρή, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιάννης Κότσιφας, Ευγενία Αποστόλου, Θανάσης Ιωάννου ,Λουίζα Ζούζια, Στέφανος Παπατρέχας, Παύλος Σταυρόπουλος, Σπύρος Ανδρεόπουλος κ.ά.

Εμίλια Γκαλόττι (19/11/2010 – 6/2/2011)
Η αστική τραγωδία του Γερμανού κλασικού του Γκότχολντ Εφρεμ Λέσινγκ.

Κυριευμένος από το πάθος του για την όμορφη Εμίλια Γκαλόττι, ο Πρίγκιπας της Γκουαστάλλα χρησιμοποιεί την εξουσία του με κάθε τρόπο για να την φέρει κοντά του οδηγώντας τη σε μια τραγική απόφαση. Κάτω από το δράμα της ηρωίδας όπου τα νήματα φαίνεται να κινεί ο έρωτας και το πάθος, κρύβεται ένα βαθύτατα πολιτικό έργο για τα όρια και την κατάχρηση της εξουσίας.

Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Χουβαρδάς
Παίζουν: Μηνάς Χατζησάββας, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Κουρής, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννος Περλέγκας, Άλκηστις Πουλοπούλου, Άρτο Απαρτιάν κ.ά.

Συρανό ντε Μπερζεράκ (17/12/2010 – 17/4/2011)
Η κλασική έμμετρη κωμωδία του Εντμόν Ροστάν.

Ο Συρανό ντε Μπερζεράκ, ο ήρωας με την πιο …διάσημη μύτη στο θέατρο, δεινός ξιφομάχος και ταλαντούχος ποιητής, κωμικός αλλά και συγκινητικός, είναι αθεράπευτα ερωτευμένος με την όμορφη Ρωξάνη. Μία «ηρωική κωμωδία» για έναν άνθρωπο εξεγερμένο απέναντι σε μία κοινωνία απαξιωτική, ένας ύμνος στο διαφορετικό.

Μετάφραση: Λουίζα Μητσάκου
Σκηνοθεσία: Νίκος Καραθάνος
Παίζουν: Νίκος Καραθάνος, Λένα Κιτσοπούλου, Χρήστος Λούλης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Κοσμάς Φοντούκης, Αγορίτσα Οικονόμου, Τζίνα Θλιβέρη, Γιάννης Κότσιφας, Άγγελος Τριανταφύλλου, Ιωσήφ Μαράαουι κ.α.

Η τριλογία του παραθερισμού (4/2/2010 – 15/5/2011)
Το τρίπτυχο έργο του σπουδαίου Ιταλού κωμωδιογράφου Κάρλο Γκολντόνι σε μία ενιαία παράσταση.

Οι περιπέτειες δύο οικογενειών πριν, κατά την διάρκεια και μετά την επιστροφή από τον παραθερισμό με άξονα ένα ερωτικό τρίγωνο γύρω από την όμορφη Τζιακίντα. Αντιμέτωπη με το δικό της δίλημμα, η νεαρή κοπέλα θα συνειδητοποιήσει τις πραγματικές διαστάσεις μιας ζωής φαινομενικά ανέφελης αλλά κενής νοήματος όπου οι ανούσιες κοινωνικές συμβάσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Μία ανελέητη σάτιρα με αποκαλυπτικά επίκαιρες αναφορές.

Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Νίκος Μαστοράκης
Παίζουν: Δημήτρης Πιατάς, Μάγια Λυμπεροπούλου, Νίκος Χατζόπουλος, Εύη Σαουλίδου, Νίκος Ψαράς, Γιάννος Περλέγκας, Έμιλυ Κολιανδρή, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργης Τσουρής, Γιωργιάννα Νταλάρα, Μιχάλης Αφολαγιάν.

Τρισεύγενη (11/3 – 15/5/2011)
Το μοναδικό θεατρικό έργο του Κωστή Παλαμά.

Η Τρισεύγενη, όμορφη, εκρηκτική και ορμητική, «νεράιδα μαζί και άνθρωπος» κερδίζει τους γύρω της με το ελεύθερο πνεύμα της και την ευγενική ψυχή της. Όταν όμως θα έρθει σε σύγκρουση με την κλειστή και στενόμυαλη ηθική της κοινωνίας όπου ζει κανείς δεν θα την καταλάβει. Στο ποιητικό δράμα του Κωστή Παλαμά, η μορφή της Τρισεύγενης γίνεται το σύμβολο του ανθρώπου που διεκδικεί το δικαίωμα να ζει ελεύθερα πέρα από τα στενά όρια των κοινωνικών συμβάσεων.

Σκηνοθεσία: Λυδία Κονιόρδου
Παίζουν: Στεφανία Γουλιώτη, Νίκος Κουρής, Γιώργος Γάλλος, Φαίδων Καστρής, Άρτο Απαρτιάν, Δημήτρης Παπανικολάου, Αγορίτσα Οικονόμου, Ευγενία Αποστόλου, Τζίνα Θλιβέρη, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Μαριάννα Δημητρίου, Κώστας Κοράκης, Σεβίλλη Παντελίδου, Αμαλία Τσεκούρα, Αργύρης Πανταζάρας κ.α.

Νέα Σκηνή
Ο χρυσός δράκος (22/10/2010 – 5/12/2010)
Το καινούργιο έργο του Ρόναλντ Σίμελπφενιχ που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στις σκηνές της Γερμανίας.

Σε ένα ταϊλανδο-κινεζικό-βιετναμέζικο ταχυφαγείο, στην καρδιά μιας μεγαλούπολης, η κουζίνα δουλεύει ασταμάτητα, παγιδεύοντας τις μυρωδιές από τα πιάτα αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους. Ασιάτες μετανάστες και ντόπιοι πελάτες συνθέτουν ένα ανθρώπινο ψηφιδωτό με εικόνες που εναλλάσσονται και συνθέτουν την σύγχρονη Αποκάλυψη της μετανάστευσης.

Μετάφραση: Ρούσα Δάλλα
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ευαγγελάτου
Παίζουν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Νίκος Χατζόπουλος, Εύη Σαουλίδου, Δημήτρης Παπανικολάου, Νικόλας Αγγελής.

Γλυκό πουλί της νιότης (15/12/2010 – 30/1/2011)
Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα έργα του Τενεσί Ουίλιαμς

Ο νεαρός και φιλόδοξος Τσανς Γουαίην επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε μαζί με την άλλοτε διάσημη ηθοποιό Αλεξάνδρα ντελ Λάγκο – σε μια πόλη μεταλλαγμένη, υποταγμένη στους σκληρούς νόμους μιας πραγματικότητας, όπου βασιλεύει η βία, το δίκαιο του ισχυροτέρου και ο ρατσισμός. Οι δυο τους βρίσκουν καταφύγιο μέσα από τεχνητούς παραδείσους σε μία απατηλή ζωή που προσδοκούν ότι θα τους χαρίσει η τέχνη και η δόξα. Ένα έργο για την ελεύθερη πτώση δύο ανθρώπων από το όνειρο στην ωμή πραγματικότητα.

Μετάφραση: Έφη Γιαννοπούλου
Σκηνοθεσία: Έφη Θεοδώρου
Παίζουν: Μαρία Σκουλά, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάνος Βακούσης, Υβόννη Μαλτέζου, Θεοδώρα Τζήμου, Λένα Παπαληγούρα, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Κώστας Βασαρδάνης, Θέμης Πάνου, Βασίλης Καραμπούλας, Ηλίας Κουνέλας, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Μιχάλης Αφολαγιάν, Γιώργης Τσουρής.

Πλατόνοφ (9/2/2011 – 27/3/2011)
Ένα από τα πρώτα έργα του Άντον Τσέχοφ που ανακαλύφθηκε είκοσι χρόνια μετά το θάνατό του σε διασκευή του Ντέιβιντ Χέαρ

Ο 27χρόνος Πλατόνοφ, παντρεμένος διευθυντής σε ένα σχολείο της επαρχίας έχει κατασπαταλήσει την πατρική περιουσία του και είναι απογοητευμένος από όλους ακόμα και από τον εαυτό του. Οι ερωτικές του σχέσεις με τις γυναίκες που τον διεκδικούν θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα. Ο έρωτας, τα χρήματα, η σπατάλη της ζωής και η εικόνα μιας κοινωνίας επιφανειακής ευμάρειας που βυθίζεται σε τέλμα είναι και σε αυτό το έργο του Τσέχοφ στο επίκεντρο.

Μετάφραση: Έφη Γιαννοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Μαρία Πρωτόπαππα, Αγγελική Παπούλια, Μάνος Βακούσης, Θανάσης Δήμου, Βασίλης Καραμπούλας, Έλενα Τοπαλίδου, Αριάν Λαμπέντ, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Η μητέρα του σκύλου (6/4/2011 – 15/5/2011)
Το πολυβραβευμένο και μεταφρασμένο σε περισσότερες από 13 γλώσσες μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι που εκδόθηκε το 1990.

Μια γυναίκα, η Ραραού, απόμαχη ηθοποιός των μπουλουκιών ξεδιπλώνει μπροστά μας αργά και απολαυστικά τη ζωή της και μαζί με αυτή κομμάτια από την ιστορία της νεότερης Ελλάδας από την κατοχή και μετά. Αλήθειες και ψέματα γίνονται ένα καθώς η Ραραού ξαναφτιάχνει την ιστορία της κάθε φορά από την αρχή ακροβατώντας ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό.

Σκηνοθεσία: Νικίτα Μιλιβόγεβιτς
Πρωταγωνιστεί η Θέμις Μπαζάκα. Η διανομή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Παιδική Σκηνή – Σκηνή Κατίνα Παξίνου

Παραμύθι χωρίς όνομα (12/10/2010 – 17/4/2010)
Το αξεπέραστο και αναπάντεχα επίκαιρο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα διασκευάζεται για την παιδική σκηνή.

Σε ένα μακρινό βασίλειο, ο Βασιλιάς φροντίζοντας μόνο για την διασκέδαση και την καλοπέραση του, έχει αδειάσει το θησαυροφυλάκιο της χώρας. Οι κάτοικοι υποφέρουν και εγκαταλείπουν σιγά σιγά τον τόπο τους μέχρι που ο γιος του, το μικρό βασιλόπουλο αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να χαρίσει ξανά στο βασίλειο και τους ανθρώπους την χαμένη τους αξιοπρέπεια!

Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς

Επανέρχεται και φέτος για να προτείνει τις Αναγνώσεις, το Κινηματο-Θέατρο, τις Συναντήσεις, τις Προ-παραστάσεις και τις Συζητήσεις με το κοινό, αξιοποιώντας τα συμπεράσματα της ελπιδοφόρας πρώτης χρονιάς.

…στες κρίσιμες στιγμές θα ξαναβρίσκω
το πνεύμα μου, σαν πριν, ασκητικό.
(Κωνσταντίνος Καβάφης, Τα επικίνδυνα)

«Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

1. ΚΥΚΛΟΣ «ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ»
Α. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ
Στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους έλληνες συγγραφείς, το Εθνικό Θέατρο πραγματοποιεί για δεύτερη φορά «Διαγωνισμό ελληνικού έργου για συγγραφείς έως 35 ετών». Η κατάθεση των έργων έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο του 2010.

Β. ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς της πρώτης τριετίας, οι «Αναγνώσεις» θα συνεχιστούν και φέτος, τον Μάιο του 2011, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτιρίου Τσίλλερ. Δίνοντας βάρος στη στήριξη της νέας ελληνικής γραφής, οι «Αναγνώσεις», με την επιμέλεια της θεατρολόγου Σίσσυς Παπαθανασίου, προτείνουν κάθε χρόνο καινούρια πρόσωπα και έργα στο κοινό.

2. ΚΥΚΛΟΣ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»
Το Εθνικό Θέατρο σχεδιάζει in situ δράσεις σε σχολεία με στόχο να μετατρέψει σε ζωντανό θέατρο τη θεωρητική σχολική ύλη. Μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία για εφήβους που εφαρμόζεται για πρώτη φορά.

3. ΚΥΚΛΟΣ: «ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ»
Α. Tο Εθνικό Θέατρο θα φιλοξενήσει στην Αθήνα, από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2010 τη Γενική Συνέλευση της «Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης», της οποίας είναι μέλος.
Β. Μέσα στον ίδιο κύκλο δράσης, που βασίζεται στις ανταλλαγές μεταξύ της Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης, εντάσσονται και οι προσκλήσεις για την παρουσίαση παραστάσεων στο εξωτερικό: ο Ορέστης του Ευριπίδη, στο Teatro Olimpico της Βιτσέντζα, τον Σεπτέμβριο του 2010 και η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου στο Μιλάνο στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Το Μιλάνο συναντά την Ελλάδα», τον Μάρτιο του 2011.
Γ. «Paradise lost. Our neighbor, our enemy»: Ο Γιάννης Τσίρος αναλαμβάνει μετά από ανάθεση του Εθνικού Θεάτρου την συγγραφή ενός έργου με θέμα «Ο ξένος στην πόλη μας» και ο Γιώργος Παλούμπης τη σκηνοθεσία της παράστασης στο πλαίσιο του διεθνούς αυτού προγράμματος που υλοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης με τη συμμετοχή πέντε ακόμα μεγάλων θεάτρων.

4. ΚΥΚΛΟΣ «ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
«ΙΛΙΑΔΑ: Α-Ω» σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη
Με αφορμή την ολοκλήρωση της μετάφρασής της Ιλιάδας του Ομήρου από τον κορυφαίο Έλληνα φιλόλογο Δημήτρη Μαρωνίτη, το Εθνικό Θέατρο συνεργάζεται με 24 σημαντικές ελληνίδες ηθοποιούς που θα παρουσιάσουν σε μια πρωτότυπη σκηνική παρουσίαση τις 24 ραψωδίες.

5. ΚΥΚΛΟΣ «ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ»
Α. «MUSIC BOX»
Γνωστοί έλληνες ηθοποιοί θα συνθέσουν παραστάσεις με μουσική και τραγούδια που θα επιλέξουν οι ίδιοι, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα μουσικό σύνολο από ηθοποιούς του Εθνικού που θα δίνουν τις δικές τους συναυλίες.
Β. «ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ»
Μια νέα πλατφόρμα εκδηλώσεων δημιουργείται: Θεατρικές ομάδες, επιλεγμένες με βάση τις προτάσεις συνεργασίας που κατατέθηκαν στο Εθνικό Θέατρο, θα κληθούν να παρουσιάσουν μια πρώτη εκδοχή της θεατρικής τους πρότασης, σε μορφή «έργου σε εξέλιξη».
Γ. ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ
Για μία ακόμη χρονιά, με αφορμή τις παραστάσεις του χειμώνα, θα πραγματοποιηθούν εικαστικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις στους χώρους του Εθνικού Θεάτρου, που φέρνουν σε επαφή το θέατρο με τις εικαστικές τέχνες. Επιμέλεια: Ελένη Κούκου, Κατερίνα Τσέλου

6. ΚΥΚΛΟΣ: «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
Στα τέλη Μαΐου του 2011, οργανωμένες καλλιτεχνικές ομάδες μεταναστών, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο Εθνικό Θέατρο υλικό από τον πολιτισμό τους: μουσική, εικαστικά, καλλιτεχνικές δημιουργίες, μικρά θεάματα, με την επίβλεψη των κατάλληλων φορέων και ειδικών σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής.

7. ΚΥΚΛΟΣ: «ΔΙΑΛΟΓΟΙ»
Έχουν προγραμματιστεί δύο σημαντικές συζητήσεις γύρω από φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Η πρώτη, με θέμα «Ο ρόλος της τέχνης μέσα σε περιβάλλον κρίσης», θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου της Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης. Η δεύτερη, με θέμα «Μετανάστευση – Ξενοφοβία – Ρατσισμός. Πώς παρεμβαίνει ο πολιτισμός σήμερα;», θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Μεταναστών.

8. ΚΥΚΛΟΣ: «ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»
Προγραμματίζονται αφιερώματα σε έλληνες ηθοποιούς με σημαντική προσφορά στο θέατρο. Μια εκδήλωση τιμής σε αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου.

9. ΚΥΚΛΟΣ: «ΕΚΔΡΟΜΕΣ»
Από τις πιο επιτυχημένες πρωτοβουλίες του Εθνικού Θεάτρου, οι «Εκδρομές» συνεχίζονται με τα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους που θα λειτουργήσουν με την Μάτα Μάρρα και τη Μαριλένα Ρασιδάκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.